• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

günaydın kızlar bende pazar menümü yazayım.. çok bunaldım 2 gündür evdeyim depresif takılıyorum resmen..
sabah: 1 kase yulaf ezmesi sütle
öğle:1 yumurta ve 1 kabaktan omlet, 1.5 dilim tam buğday,1 kase cacık
ara: 4 hurma
ara: 1 pk çubuk kraker
akşam: 1 tabak taze fasulye,1 kase cacık, 1.5 dilim tam buğday
ara:yarım kase beyaz leblebi,1 dilim ekmek be bir parça light peynir

su 3 lt kadar, spor leslie 3 fast mil+jillian karın egzersizleri 30 dk, meto çayı 3 fincan

Günaydın kızlar menülerimi yazayım
Cumartesi
sabah 2 dilim ekmek 1 haşlanmış yumurta 1 peynir domates salatalık

ara 2 dilim karpuz

öğlen 2 dilim karpuz 1 peynir 1 dilim ekmek

ara 3 hurma

akşam yeşil mercimek 1 tabak, salata cacık 1 dilim ekmek

ara 2 dilim karpuz

su 2.5 lt spor 2 saat çarşı yürüyüşü

pazar
sabah 1 peynir domates salatalık 1 tatlı kaşığı reçel 2 dilim ekmek

ara 2 dilim karpuz

öğlen 1 dilim kek nescafe:17:

ara 2 dilim karpuz

akşam 1 kepçe çorba salata 1 kaşık bulgur pilavı 1 kaşık et sote 1 kaşık mercimek salatası yoğurt

su 2.5 lt spor yok

günaydın güzel olmuş canım kek göze batmamış hiç gayet düzenli menulerin:nazar:

Günaydın kızlar.
Dünkü menüm:
sabah (10.30): Ballı limonlu 1 bardak ılık su
1 dilim peynir, 1 haşlanmış yumurta, 5 adet zeytin, 1 dilim tam buğday
domates, salatalık
Ara:2 bardak su
1 Şeftali, 3 yemek kaşığı yoğurt
Öğlen:2 bardak su
2 kaşık bulgur pilavı, 1,5 kepçe mercimek çorbası, yağsız salata
Ara: 2 bardak su
4 adet kuru kayısı, 2 adet ceviz
Akşam: 2 bardak su
3 adet köfte, yarım bardak kefir, yağsız salata, 1 dilim tam buğday
Yatarken: 2 bardak su
1 elma, 1 çay bardağı süt
20 dakika plates
Duzenli gayet güzel. Ne güzel uyabiliyosun listeye.
günaydın kızlar bende pazar menümü yazayım.. çok bunaldım 2 gündür evdeyim depresif takılıyorum resmen..

su 3 lt kadar, spor leslie 3 fast mil+jillian karın egzersizleri 30 dk, meto çayı 3 fincan

Sporunda menunde güzel olmuş canım.

Günaydın canlar:16:
Nohut ve fasulyeyi haslaak gerek ama normalden az küçük posetlere koyuyorum ben tek ogunluk.biber patlican közlenmiş koyarim.çorba tupper var kare hem buzluga hem mikrodalgaya girebilen ya onlarla koyuyorum yada posete koyip ağzını sıkı baglayarakta koyarim.

Çok güzel manzara

Canım senin yanında diyetisyeninde var biraz müdahale etsin menulerine az yiyosun duracak metabolizman.

biberle patlıcanı nasıl közlüyorsun peki canım fırında mı ocakta mı?

bu kiz yuruyuste bu da benden size

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

harikaymış

Cumartesi

ara 2 dilim karpuz

ara 3 hurma

ara 2 dilim karpuz

pazar

ara 2 dilim karpuz

ara 2 dilim karpuz

akşam 1 kepçe çorba salata 1 kaşık bulgur pilavı 1 kaşık et sote 1 kaşık mercimek salatası yoğurt

su 2.5 lt spor yok

Güzel menüleriniz kızlar.
Ddanescim sporunda çok iyi :nazar:

harikaymış

Biberi fırın trpsilerine koyup kozluyorum kolay oluyo patlıcan fırında yada ocakta közmatik diye bişey varya onda oluyo. Aslında en güzel mangalda oluyo ama ugrastiriyo biraz.

dünkü menümü yazayım gerçi önceki günle aynı, yemek bitmedi devam aynısına :1:

Gece: 1 dilim pide ile domates, peynir, azcık tereyağ/reçel, 2 bardak çay

Akşam: 4 kaşık kuru fasulye, 3 kaşık pilav, 1 bardak vişne kompostosu, salata, 1 dilim ekmğe denk pide

Biberi fırın trpsilerine koyup kozluyorum kolay oluyo patlıcan fırında yada ocakta közmatik diye bişey varya onda oluyo. Aslında en güzel mangalda oluyo ama ugrastiriyo biraz.

Mangaldakinin lezzeti apayrı oluyo ama dediğin gibi uğraştırır. Közmatik edinmek lazım özellikle patlıcan seviyorum çünkü ben. Yada alana kadar elektrikli ızgarada da olur herhalde :) peki bütün şekilde mi atıyorsun buzluğa yoksa yemeye hazır şekilde mi? Ay çok cahilim :17:

Mangaldakinin lezzeti apayrı oluyo ama dediğin gibi uğraştırır. Közmatik edinmek lazım özellikle patlıcan seviyorum çünkü ben. Yada alana kadar elektrikli ızgarada da olur herhalde :) peki bütün şekilde mi atıyorsun buzluğa yoksa yemeye hazır şekilde mi? Ay çok cahilim :17:

Yok canım cahillik değil hepimiz öğreniyoruz yeni şeyler. Patlicanlara çatal yada bıçakla bikaç delik acican.elektrikli izgarada olur tabi. Soyup dilimliyorum ben.yenicek halde yani istediğin miktarda koy posetlere karışık ta koyabilirsin. Salatasida guzel oluyo domates soğan sarmisakla kavurup yemekte yapıyorum.

Canım ya keşke ara öğün alsan. Daha kolay olmaz mı?
Kuruyemiş, meyve gibi. Meyveyi yoğurtla yemek vitamin mineralden faydalanmak bağlamında çok etkili ve kemik yoğunluğumuz da çok önemli atlamamak lazım.

tamam canim meyveli yogurt cok seviyorum zaten evde kendim yapiyorum mis gibi :)

gogocuum ben zaten oglen uyaniyorum biliyosun o yuzden pek zorlanmiyorum yine de az mi ki?

Yok canım cahillik değil hepimiz öğreniyoruz yeni şeyler. Patlicanlara çatal yada bıçakla bikaç delik acican.elektrikli izgarada olur tabi. Soyup dilimliyorum ben.yenicek halde yani istediğin miktarda koy posetlere karışık ta koyabilirsin. Salatasida guzel oluyo domates soğan sarmisakla kavurup yemekte yapıyorum.

Sağolasın ya çok işime yarayacak bunlar :21:

İyi akşamlar deyim artık. Sabahım öğlene, öğlenim de akşama karıştı.
Dünkü menüm:
10.30: 1 bardak ballı limonlu su
1 dilim peynir, 1 haşlanmış yumurta, 5 adet zeytin, şekersiz çay, 1 dilim tam buğday
12.30: 2 su bardağı su
15 adet üzüm, 3 yemek kaşığı yoğurt

2 saat ev temizliği ardından 40 dakika plates (100 üst karın, 100 alt karın çalıştırma ve diğer rutin egzersizler)
15.30: 2 su bardağı su,
1,5 kepçe mercimek çorbası, yağsız salata, 1 dilim tam buğday
17.30: 2 su bardağı su
2 adet kuru incir,2 ceviz
20.30: 2 su bardağı su,
1,5 kepçe yarma çorbası, 2 kaşık bulgur pilavı, salata, yoğurt
24.00: yarım güllaç
Güzel olmuş canım
Merhaba kizlar umarim herkes iyidir. Ben temizlik yaptim biraz hafifledim valla. Uzun zamandir ne cam silebiliyordum ne de buzdolabinin icini. Esimle onlari hallettik bugun. Bide sigara boregi sarip buzluga attim. Kiyma cikardim ama kofte yapmayi bilmiyorum pek :(:rolleyes:buzluga girecek bir tarifiniz varmidir acaba?
Canım kıymayı yiyebileceğin kadar porsiyonlara böl, öyle at buzluğa bence, aksamdan dolaba indirirsin çözülür kullanırsın hemen. Köfteyi ilk aldiginda kiymayi, hazirlayip koyarsan bisey olmaz ama yumurta koyma buzluga atacagin köfteye bozulma ihtimali yüksek. Birde kiymayi posete koyup incecik olacak sekilde bastirirsan suda da çok kısa sürede cözdürebilirsin. Ben öyle koyarim hep aksam unutsam bile cikarmayi su dolu kabin icine koyuyorum cabucak çözülüyor.
rapor pazar

sabah
4 tane minik puaca

oglen careals bars yazan
80 kalori

aksam da
salatali olan tabak :))
1 turk kahvesi
1 soda

2 litre su
birazdan bitki cayi

1 saat 40 dk yürüyüş

Yine az olmuş canım
Günaydın kızlar.
Dünkü menüm:
sabah (10.30): Ballı limonlu 1 bardak ılık su
1 dilim peynir, 1 haşlanmış yumurta, 5 adet zeytin, 1 dilim tam buğday
domates, salatalık
Ara:2 bardak su
1 Şeftali, 3 yemek kaşığı yoğurt
Öğlen:2 bardak su
2 kaşık bulgur pilavı, 1,5 kepçe mercimek çorbası, yağsız salata
Ara: 2 bardak su
4 adet kuru kayısı, 2 adet ceviz
Akşam: 2 bardak su
3 adet köfte, yarım bardak kefir, yağsız salata, 1 dilim tam buğday
Yatarken: 2 bardak su
1 elma, 1 çay bardağı süt
20 dakika plates
Güzel olmuş
Cumartesi

ara 2 dilim karpuz

ara 3 hurma

ara 2 dilim karpuz

pazar

ara 2 dilim karpuz

ara 2 dilim karpuz

su 2.5 lt spor yok
Gayet güzel olmuş canım

Canım sporunla iyi olmuş gayet
dünkü menümü yazayım gerçi önceki günle aynı, yemek bitmedi devam aynısına :1:

Gece: 1 dilim pide ile domates, peynir, azcık tereyağ/reçel, 2 bardak çay

Akşam: 4 kaşık kuru fasulye, 3 kaşık pilav, 1 bardak vişne kompostosu, salata, 1 dilim ekmğe denk pide

Güzel canım, oruç tutuyorsun gayet iyi bence

Güzel olmuş canım

Canım kıymayı yiyebileceğin kadar porsiyonlara böl, öyle at buzluğa bence, aksamdan dolaba indirirsin çözülür kullanırsın hemen. Köfteyi ilk aldiginda kiymayi, hazirlayip koyarsan bisey olmaz ama yumurta koyma buzluga atacagin köfteye bozulma ihtimali yüksek. Birde kiymayi posete koyup incecik olacak sekilde bastirirsan suda da çok kısa sürede cözdürebilirsin. Ben öyle koyarim hep aksam unutsam bile cikarmayi su dolu kabin icine koyuyorum cabucak çözülüyor.

Yine az olmuş canım

Güzel olmuş

Gayet güzel olmuş canım

Canım sporunla iyi olmuş gayet

Güzel canım, oruç tutuyorsun gayet iyi bence

Evet canım ince poşetlemek çok rahat oluyor, annem öyle yapar. Ben ise top top koymuşum poşete :1: dün buzlugu temizlerken farkettim annemin getirdikleri az yer kaplıyor, benimkiler fazlaca :1:
oruç iyi hoşta azıcık yaptığım yemekler bile bitmiyor dökmemek için mecbur yiyoruz, sıkılıyorum o yüzden biraz :) ahh bekarlık ah :D

Evet canım ince poşetlemek çok rahat oluyor, annem öyle yapar. Ben ise top top koymuşum poşete :1: dün buzlugu temizlerken farkettim annemin getirdikleri az yer kaplıyor, benimkiler fazlaca :1:
oruç iyi hoşta azıcık yaptığım yemekler bile bitmiyor dökmemek için mecbur yiyoruz, sıkılıyorum o yüzden biraz :) ahh bekarlık ah :D

Bekarlik sultanlik dimi.

Duzenli gayet güzel. Ne güzel uyabiliyosun listeye.

Sporunda menunde güzel olmuş canım.

gogo ben 6 öğün besleniyorum, alıştım da ama diyetim bitince taş devri diyetine geçmeyi düşünüyorum. Yani bedenim şekersiz beslenmeye alışınca öğün sayılarımı azaltıp 2 öğüne indirmeyi düşünüyorum. Bu konuda yazılar okuyorum ve bana mantıklı geliyor. Sabah geç saatte ve akşam üzeri olmak üzere 2 öğün. Aralarda bol su ve yeşillik. :19:

harikaymış

Biberle patlıcanı fırın tepsisine koyunca birkaç çatal batırmayı unutma canım. Ben bi unuttum da sonra fırını zor temizledim.:1:

Cumartesi

ara 2 dilim karpuz

ara 3 hurma

ara 2 dilim karpuz

pazar

ara 2 dilim karpuz

ara 2 dilim karpuz

su 2.5 lt spor yok
Bu menülerin kalorisi ne kadar? Çok az olsa gerek. Ve doyabiliyor musun?:53:

Bekarlik sultanlik dimi.

Hemde ne sultanlik, eş yardim etse bile olmuyor ya.

Biberle patlıcanı fırın tepsisine koyunca birkaç çatal batırmayı unutma canım. Ben bi unuttum da sonra fırını zor temizledim.:1:
Bu cok onemliydi benim icin sagolun:D az cok biliyodum cizik atma olayini, ama unutmakta cok olasi:)) firin olayini duyunca aklima yer etti bile, simdi hayatta unutmam herhalde :)

İyi akşamlar canlarım.sabah geldim.yazdım ama gitmedi sonra da vakit bulamadım.annemlerdeydim.yeni geldim eve. Fena halde başım ağrıyor şimdi de.kızımı da uyuttum,burası çok çok serin.dışarı da çıkamadık.bu hafta spor adına fena oldu.ama menüler iyi.annemlerde 1ince dilim pasta dışında kaçamağım olmadı.yarın yazarım menümü.kızlara bakınca da menüler fena deyil.uzmanvetin sonucunu meral ediyorum.çünki menüleri taşıyor resmen.oluröyle bazen sen bu menülerle zaten zayıflayamazsım kuzum çok düzensiz ve çok az...sadenese fikirler verilmiş. Çoğunu ben de bilmiyordum iyi oldu vallaha.bir tek kıyma fikrini biliyorum.çok iyi oluyor incecik koyduğun zaman.hem çabuk çözülür hem de az yer kaplar...ben de baklagilleri önceden haşlar koyarım.hem sonra zaman almaz,hem de buzluktan çıkarınca yumyumuçacık olur...

Back
X