• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Günaydın kızlar. Umarım şu sıcak yaz günlerinde yağlarımız da erisin gitsin artık.

Dünkü menüm:
sabah (07.30): Ballı limonlu 1 bardak ılık su
2 dilim peynir, 5 adet zeytin, yarım dilim tam buğday,
bol yeşillik

Ara:2 bardak su
1 küçük Şeftali,1 erik, 3 yemek kaşığı yoğurt

Öğlen:2 bardak su
Yumurtalı salata, 1 dilim ekmek, yarım kase yoğurt

Ara: 2 bardak su
2 adet kuru incir, 2 adet ceviz
40 dakika ritimli yürüyüş, 15 dakika plates

Akşam: Yeşil çay, 2 bardak su
5 kaşık zeytinyağlı fasulye, yarım bardak kefir, yağsız salata, 1 dilim tam buğday

Yatarken: 2 bardak su
15 adet beyaz üzüm, yarım su bardağı kefir
Güzel olmuş canım menün sporun
İyi geceler kizlar sabah bi baktim acil nobete cagirdilar geldim.. En kotu nobetlerimden biri herhalde bu... Sabah 10 da basladik bu saat oldu yeni geldim hastalardan..yarinda bütün gün uyurum büyük ihtimalle gorusuruz

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Iyi nöbetler canım kötü olmuş böyle pat diye cagirmalari.
Hanımlar cok yıyın ac kalmayın düzenli beslenın inşallah hepınız ıstdıgınız kıloya ulaşırsınız hanımlarrr mutlu mutlu kılo vermeler hepınıze :16::16::16:
Canım hoşgeldin nasılsın halledebildinmi işlerini

günaydın canlarım uyuyamadım ben sabahtan beri uzanıyorum.. evi toparlamaya geçicem şimdi görüşürüz yine

dünkü menümü yazayım:

Gece: 1 yumurtadan kıymalı omlet, 1 kk peynir, 1/2 domates, 2 dilim pide

Akşam: 2 kaşık kuru fasulye, 4 köfte, 2 kaşık pilav, bomba ise el boyutunda yediğim pide olsun.

1 mini kornet

1/2 dilim kavun

spor yok tabi ki, su ise 1 lt

Güzel olmuş canım menün sporun

Iyi nöbetler canım kötü olmuş böyle pat diye cagirmalari.

Canım hoşgeldin nasılsın halledebildinmi işlerini

Menüye devam ama bundan sonra sporu hafifletmem gerekiyor. MR sonuçlarım çok iyi değil. Ağrılarım arttı. Menüsküs yırtılmamış ama dejenerasyon artmış. Bayramdan sonraya kadar tedaviyle hafiflemezse ameliyat olabilirmişim.
En fazla 20 dakika yürüyüp yatar pozisyonda spor yapacağım artık. :43:

Menüye devam ama bundan sonra sporu hafifletmem gerekiyor. MR sonuçlarım çok iyi değil. Ağrılarım arttı. Menüsküs yırtılmamış ama dejenerasyon artmış. Bayramdan sonraya kadar tedaviyle hafiflemezse ameliyat olabilirmişim.

Geçmiş olsun canım dikkat etmek gerekir tabi ameliyat ciddi bişey.

Selam kızlar,
Kuzum rahatsızlandı gelemedim kusura bakmayın. Ishal istifra gece doktora götürdüm ilaç kullanıyoruz. Salgın sanırım çok dikkat etmeme rağmen böyle oldu. Haliyle koşturmacadan vaktim olmadı, ugrayıp haber vereyim dedim. Gecmişe bakamadım kusura bakmayın.
Öpüyorum hepinizi.

Ancak oturabildim dünkü menümü yazayım bende sonra nöbete gitcem gitmeden çamaşır asmam lazım birde.
sabah nesfit süt

ara 2 ceviz 3 hurma

öğlen 1 kepçe çorba salata 1 tavuk but 2 kaşık pilav yoğurt

ara 3 erik

akşam 1 kepçe çorba 1 kaşık et sote 2 kaşık mercimek salatası yoğurt 2 kaşık yeşil fasulye 1 küçük dilim ekmek

ara revani yapmıştım ince bir dilim 2-3çatal ondan yedim.

Su 2.5 lt spor yok

Selam kızlar,
Kuzum rahatsızlandı gelemedim kusura bakmayın. Ishal istifra gece doktora götürdüm ilaç kullanıyoruz. Salgın sanırım çok dikkat etmeme rağmen böyle oldu. Haliyle koşturmacadan vaktim olmadı, ugrayıp haber vereyim dedim. Gecmişe bakamadım kusura bakmayın.
Öpüyorum hepinizi.

Geçmiş olsun canım ishal yazın daha çok salgın yapıyo dikkat etmek lazım.

Selam kızlar,
Öpüyorum hepinizi.

Geçmiş olsun. Kuzucuklar hastalanmasın. Hastalansalar da çabuk iyileşsinler.

dünkü menümü yazayım:

Gece: 1 yumurtadan kıymalı omlet, 1 kk peynir, 1/2 domates, 2 dilim pide

Akşam: 2 kaşık kuru fasulye, 4 köfte, 2 kaşık pilav, bomba ise el boyutunda yediğim pide olsun.

1 mini kornet

1/2 dilim kavun

spor yok tabi ki, su ise 1 lt
Bence akşam fazla olmuş canım...
Acil şifalar diliyorum tatlım...
Selam kızlar,
Öpüyorum hepinizi.
Amannn aynı benim kız gibi oldu desene..Allah yardımcınız olsun canlarım.anne kız...
Ancak oturabildim dünkü menümü yazayım bende sonra nöbete gitcem gitmeden çamaşır asmam lazım birde.
sabah nesfit süt

ara 2 ceviz 3 hurma

ara 3 erik

akşam 1 kepçe çorba 1 kaşık et sote 2 kaşık mercimek salatası yoğurt 2 kaşık yeşil fasulye 1 küçük dilim ekmek

Su 2.5 lt spor yok

Sanki akşam sende de fazla olmuş canım...

Çok geçmiş olsun.

Selam kızlar,
Öpüyorum hepinizi.

Acil şifalar diliyorum fıstığa.

sabah nesfit süt

ara 2 ceviz 3 hurma

ara 3 erik

Su 2.5 lt spor yok

güzel menü :46: hersey den azıcık :)

Bence akşam fazla olmuş canım...

Acil şifalar diliyorum tatlım...

Amannn aynı benim kız gibi oldu desene..Allah yardımcınız olsun canlarım.anne kız...

Sanki akşam sende de fazla olmuş canım...

Ee tok açın halinden anlar mı damlam? tabi sen toksun akşama kadar :1: ben yemek hayaliyle yanıyorum iftara kadar ve dediğin gibi fazla kaçıyor :1:

Çok geçmiş olsun.

Acil şifalar diliyorum fıstığa.

güzel menü :46: hersey den azıcık :)

Ee tok açın halinden anlar mı damlam? tabi sen toksun akşama kadar :1: ben yemek hayaliyle yanıyorum iftara kadar ve dediğin gibi fazla kaçıyor :1:

Evet kuzum ya ben de böyle büyük konuşuyorm ama bakalım ben ne yapıcam.az yemek pişir tatlım ya...yoksa dayanamıyorum ben.benim de reglim bitsin belki de yarından tutucam oruç...inşallah hafif beslene bilirim...

Durgunluk olmuş topikte. Ben nobetteyim kızlar.
Kendimi tebrik ediyorum cumadan beri evde kek revani bugünde tatli yaptık kızlarla eski günlerde olsa siler supururdum ustelikte reglim şimdi. Ama size yazıyorum yazdigimin dışında yemedim bugün tatlıdanda 2 çatal aldım yemek düzenim in bu kadar iyilesmesine çok seviniyorum.bunu burda sizlerede borçluyum hepinizi öpüyorum. :54:seviyorum sizleri.

oglen (oglen uyamdim)

ac karnina
1 kayisi
5 uzum
2 kiraz

kavalti (oglen)
yarim domates
yarim salatalik
4 zeytin
1 yumurta
bir dilim peynir
iki dilim kizarmis kepek ekmek

ara
2 kayisi
1 tahıl bar
sade turk kahvesi

aksam
1 kase kiymali mercimek

yatarken : bitki cayi icicem
spor yok
2 litre su

Eklentiler

• $1404239516060.webp
    $1404239516060.webp
    22,4 KB · Görüntüleme: 67
  • $1404239541180.webp
    $1404239541180.webp
    13,3 KB · Görüntüleme: 37
Evet kuzum ya ben de böyle büyük konuşuyorm ama bakalım ben ne yapıcam.az yemek pişir tatlım ya...yoksa dayanamıyorum ben.benim de reglim bitsin belki de yarından tutucam oruç...inşallah hafif beslene bilirim...

Canim ya dedigin gibi ne kadr cesit olsa yiyesi gwliyor insanin, ama esime kiyamiyorum ya zaten zor tutuyor orucu sogutmak istemiyorum.
Durgunluk olmuş topikte. Ben nobetteyim kızlar.
Kendimi tebrik ediyorum cumadan beri evde kek revani bugünde tatli yaptık kızlarla eski günlerde olsa siler supururdum ustelikte reglim şimdi. Ama size yazıyorum yazdigimin dışında yemedim bugün tatlıdanda 2 çatal aldım yemek düzenim in bu kadar iyilesmesine çok seviniyorum.bunu burda sizlerede borçluyum hepinizi öpüyorum. :54:seviyorum sizleri.
Tebrik ederm canim bende nefsime sahip cikamiyorum tatli olunca. Bu arada bende sizlerden cok sey ogrendim, sende seviliyorsun ;)
oglen (oglen uyamdim)

ac karnina
1 kayisi
5 uzum
2 kiraz

kavalti (oglen)
yarim domates
yarim salatalik
4 zeytin
1 yumurta
bir dilim peynir
iki dilim kizarmis kepek ekmek

ara
2 kayisi
1 tahıl bar
sade turk kahvesi

aksam
1 kase kiymali mercimek

yatarken : bitki cayi icicem
spor yok
2 litre su

Gayet guzel canim, hatta oglen biraz daha fazla yesen iyi olur nacizane fikrim:)

selam kızlar bende gelemiyorum bu ara farkındayım.. geçmişi okuyorum da bide yazacak fırsat bulabilsem:1: uyudum uyandım şimdi tekrar yatıcam dünün menüsünü yazayım önce..
sabah: 1 kase yulaf ezmesi sütle
öğle: 1 tabak kuru fasulye, 3 kaşık kadar pilav
ara: 1 dilim tam buğday 1 parca peynir
akşam: 3 kaşık kadar karışık yoğurtlu kızartma, yarım kase sebze çorbası, 2 kaşık sütlaç
gece: yarım tabak menemen, 2 dilim karpuz, peynir, 2 dilim tam buğday
su 3 lt kadar spor yok, meto çayı 2 kupa
nöbet yoğun olunca açlıktan saldırdık yine gece gece..

bugünün menüsüne de yazayım:
sabah: 1 kase yulaf ezmesi sütle
ara: 1 ananaslı probiyotik yoğurt
öğle 2 yumurta,1 domates, biraz peynir, 2 dilim tam buğday
akşam: 1 kase tarçınlı yoğurt
su 2 lt kadar spor yok meto çayı 2 kupa
öğleden sonra uyuduğum için ara falan olmadı kızlar dünden sonra akşamı hafif tutmak istedim geç uyanmıştım..

Back
X