• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Merhabalar herkese bılmem kaç yıl önce bu topiği ben açmıştım. Sızlere bır soru sorucam cevap verırsenız sevınırım.aranızda 100 kilonun ustu yada vki si 40 uzerı olan varmı varsa bılgı versın lütfen

Canım menünü beğendim ancak meyve yanına bir de yoğurt eklesen iyi olmaz mı acaba?
tamam canım eklerim
Arkadaşlar benim bir sıkıntım var. Çok su içiyorum hatta listenin dışında da 2-3 bardak içtiğim oluyor. Ancak kabızlık problemim arttı. Sebebini anlayamıyorum. :5: Dün başladığım ilaçlar da iştahımı korktuğum kadar açmadı ama umarım kabızlık sorunumu artırmaz.

bende de var ayni sey acaba kayisidan mi oldum diye dusunuyorum kayisi kabizlik yapar mi ki

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bugünün menüsüne de yazayım:
sabah: 1 kase yulaf ezmesi sütle
ara: 1 ananaslı probiyotik yoğurt
öğle 2 yumurta,1 domates, biraz peynir, 2 dilim tam buğday
akşam: 1 kase tarçınlı yoğurt
su 2 lt kadar spor yok meto çayı 2 kupa
öğleden sonra uyuduğum için ara falan olmadı kızlar dünden sonra akşamı hafif tutmak istedim geç uyanmıştım..

gayet güzel şekerim çok hafif. önceki günün acısı herhalde :)

Günaydın canlarım.dün bugün oruç tutucam diye büyük bir hevesle uyudum,sonra baktım reglim tam bitmemiş tutamadım.dünün raporunu vereyim.
Sabah 1dilim ekmek,domates,peynir,çay
Ara yok
Öyle 2kaşık etli sebze yemeyi,1dilim ekmek,salata
Ara 2lokma kavun
Akşam 3köfte,2dilim ekmek,salata,ayran
Ara kiraz
2litr su,spor yok...

çok iyi damlacım epeydir büyük kaçamakların olmuyor senin yanılmıyorsam :)

Günaydın Canlar
Dün geç vakitte yaptığım egzersiz yüzünden uyuyamadım. Yine de iyi hissediyorum. Öğlene çıkar acısı. Bakalım.

Dünkü menüm:
sabah (07.30): Ballı limonlu 1 bardak ılık su
2 dilim peynir, 5 adet zeytin, bir dilim tam buğday,
bol yeşillik

Ara:2 bardak su
2 erik, 3 yemek kaşığı yoğurt

Öğlen:2 bardak su
1 kase taze fasulye, 1 dilim ekmek, yarım kase yoğurt

20 dakika hafif yürüyüş

Ara: 2 bardak su
2 adet kuru incir, 7 adet badem içi

Akşam: 2 bardak su
3 köfte, 1 bardak kefir, yağsız salata, 1 dilim tam buğday

Yatarken: 2 bardak su
15 adet beyaz üzüm, yarım su bardağı kefir
30 dakika plates
söyleyecek bir şey yok çok güzel :)
Arkadaşlar benim bir sıkıntım var. Çok su içiyorum hatta listenin dışında da 2-3 bardak içtiğim oluyor. Ancak kabızlık problemim arttı. Sebebini anlayamıyorum. :5: Dün başladığım ilaçlar da iştahımı korktuğum kadar açmadı ama umarım kabızlık sorunumu artırmaz.
O sorun ramazan başından beri bende de var, ve sebebi hakkında hiç fikrim yok. Bende bugün sizlerden öneri isteyecektim ne yapabilirim diye.
Merhabalar herkese bılmem kaç yıl önce bu topiği ben açmıştım. Sızlere bır soru sorucam cevap verırsenız sevınırım.aranızda 100 kilonun ustu yada vki si 40 uzerı olan varmı varsa bılgı versın lütfen

Merhaba, ne iyi etmişsiniz bu topiği açarak :46: Bizim grupta 100 kg olan yok yanlış hatırlamıyorsam tabi arkadaşlarda gelince cevaplar.

aa hosgeldin :) her gun goruyorum seni takima girerken kim acaba diye sormadim degil :)
bizim grupta 100 kilo uzeri yok. ama vki 30 :( obez oluyorum yani :(

ama izinlilerden 100+ olan varmi bilmiyorum gogocum bilir anca

bugünün menüsüne de yazayım:
ara: 1 ananaslı probiyotik yoğurt
öğle 2 yumurta,1 domates, biraz peynir, 2 dilim tam buğday
akşam: 1 kase tarçınlı yoğurt
su 2 lt kadar spor yok meto çayı 2 kupa
öğleden sonra uyuduğum için ara falan olmadı kızlar dünden sonra akşamı hafif tutmak istedim geç uyanmıştım..

selam kızlar bende gelemiyorum bu ara farkındayım.. geçmişi okuyorum da bide yazacak fırsat bulabilsem:1: uyudum uyandım şimdi tekrar yatıcam dünün menüsünü yazayım önce..
öğle: 1 tabak kuru fasulye, 3 kaşık kadar pilav
ara: 1 dilim tam buğday 1 parca peynir
akşam: 3 kaşık kadar karışık yoğurtlu kızartma, yarım kase sebze çorbası, 2 kaşık sütlaç
gece: yarım tabak menemen, 2 dilim karpuz, peynir, 2 dilim tam buğday
su 3 lt kadar spor yok, meto çayı 2 kupa
nöbet yoğun olunca açlıktan saldırdık yine gece gece..

şimcik bakayım ilk gunun agirligini ikinci gun toparlamissin mis gibi olmus :)
miden tamamen gecti mi?

Durgunluk olmuş topikte. Ben nobetteyim kızlar.
Kendimi tebrik ediyorum cumadan beri evde kek revani bugünde tatli yaptık kızlarla eski günlerde olsa siler supururdum ustelikte reglim şimdi. Ama size yazıyorum yazdigimin dışında yemedim bugün tatlıdanda 2 çatal aldım yemek düzenim in bu kadar iyilesmesine çok seviniyorum.bunu burda sizlerede borçluyum hepinizi öpüyorum. :54:seviyorum sizleri.

yaa sorma ben dun mercimegin yaninda bi kez yufka gibi biseyden isirdim köyden gelen bi ekmek onu yazmadim diye icim icimi yiyor :) ne yesem yaziyorum hemen :) tebrik ettim valla seni

yav kizlar bisey dicem ben simdi evde genelde yalnizim kendime gore biseyler yapiyorum ediyorum da ben bu pazar memlekete gitcem butun duzenim alt ust olcak yine. yatmam kalkmam yemekler annem de sagolsun tuzu basar yemeklere evde habire yemek yeniyo herkes alakasiz saatlerde acikiyo cok korkuyorum ya inanin gitmek bile istemiyorum eve

Günaydın Canlar
Dün geç vakitte yaptığım egzersiz yüzünden uyuyamadım. Yine de iyi hissediyorum. Öğlene çıkar acısı. Bakalım.

Dünkü menüm:
sabah (07.30): Ballı limonlu 1 bardak ılık su
2 dilim peynir, 5 adet zeytin, bir dilim tam buğday,
bol yeşillik

Ara:2 bardak su
2 erik, 3 yemek kaşığı yoğurt

Öğlen:2 bardak su
1 kase taze fasulye, 1 dilim ekmek, yarım kase yoğurt

20 dakika hafif yürüyüş

Ara: 2 bardak su
2 adet kuru incir, 7 adet badem içi

Akşam: 2 bardak su
3 köfte, 1 bardak kefir, yağsız salata, 1 dilim tam buğday

Yatarken: 2 bardak su
15 adet beyaz üzüm, yarım su bardağı kefir

30 dakika plates
liste birgün oncenin aynısı mı ben yorum yaptım mı bu listeye yav:44: karıştı kafamda güzel olmuş sporda sakın zorlama kendini..
Güzel düzene giriyo menüler

Yoğun olunca acıkıyorum bende gece dışında güzel olmuş

Evet baya hafif olmuş

Listeniz yokmu aylık niye öyle çağırıyorlar canım. Hep evi yakın olan yanlız olan favori olur zaten.

Teşekkürler canım

Güzel olmuş menün canım.
bu mesajını görmemişim ben gogocum.. liste varda tartışan canı sıkılan rapor alıyor geceden 1 günlük sonra sabah bi bakıyorsun nöbetçi yok.. ve bu ara favori benim yedek nöbetçi oalrak haliyle :1:
Evet biraz fazla olmuş ama harcadığın kalori de önemli tabi.
kalori kısmını ne kadar yorulsakta çok fazla harcadığımı düşünmüyorum canım ben.. evet gece 5 e kadar ayaktaydım ama uyku düzensiz olunca da kilo verilmiyor.. içim rahat değil kısaca hatalı oldugumun farkındayim da ah şu nöbetler nasıl düzene koyucam bilmiyorum..

e kefir var arada kuru incir falan var artmaması lazım kabızlıgın tam tersi düzene girmeliydi..birkaç gün kendi haline bırak bence mudahale etmeden toparlar belki..

bu ne diyecektim açıldı diğer mesajında:1: akıl sağlıgı için gerekli besinler genelde listelerimizde olur zaten e nede olsa diyet yapmıyoruz sağlıklı besleniyoruz..
merhabalar hoşgeldin.. 1 kişi var aslında takımda ama deneme süresindeydi 2-3 gündür yok ortalarda gelirse yonlendiririz hayırdır?

O sorun ramazan başından beri bende de var, ve sebebi hakkında hiç fikrim yok. Bende bugün sizlerden öneri isteyecektim ne yapabilirim diye.

Merhaba, ne iyi etmişsiniz bu topiği açarak :46: Bizim grupta 100 kg olan yok yanlış hatırlamıyorsam tabi arkadaşlarda gelince cevaplar.

he aynen valla önceki günün acısı çıkartmamam herlade 1 günle de:1: regl oldum birde nöbette ondanda saldırmıştım o kadar..

Ben kilo problemimden obezıte ameliyatı olarak kurtuldum arkadaslar su an 59 kıloyum 48 kılo verdım. Kılosu cok fazla olanlar ıcın cok etkılı bır yontem burdan duyurmak ıstedım acıkcası

tamam canım eklerim

bende de var ayni sey acaba kayisidan mi oldum diye dusunuyorum kayisi kabizlik yapar mi ki

canımmmm üşenmeyin de bi meto çayı yapın bak kalıyormu kabızlık:1:
şimcik bakayım ilk gunun agirligini ikinci gun toparlamissin mis gibi olmus :)
miden tamamen gecti mi?

geçti geçti dediğim gibi tamamen pisboğazlıktan mide küçülmüş fazla yemek yediğimde kendine gelemiyor bir süre :52:

yav kizlar bisey dicem ben simdi evde genelde yalnizim kendime gore biseyler yapiyorum ediyorum da ben bu pazar memlekete gitcem butun duzenim alt ust olcak yine. yatmam kalkmam yemekler annem de sagolsun tuzu basar yemeklere evde habire yemek yeniyo herkes alakasiz saatlerde acikiyo cok korkuyorum ya inanin gitmek bile istemiyorum eve

eyvah eyvak çok tehlikeli.. kendi liste yap gitmeden yemek saatleri araöğünler hepsinin yazdığı.. ancak öyle kurtarırsın..
Ben kilo problemimden obezıte ameliyatı olarak kurtuldum arkadaslar su an 59 kıloyum 48 kılo verdım. Kılosu cok fazla olanlar ıcın cok etkılı bır yontem burdan duyurmak ıstedım acıkcası

anladım şimdi bende anket tarzı bişey mi var acaba diye düşünmüştüm.. diyetle sporla veremeyenler için son çare olarak olabilir ameliyat elbette ama öncelikle sağlıklı beslenmeyle kilo vermeye çalışmak gerekir diye düşünüyorum herhangi bi rahatsızlıkta yoka kilo vermeye engel olan.. kelepçe takıldı heralde size değil mi?

yeniyor yeniyor:34: uzmanvetin listesini takipedeceksin acaba diye düşündüm biran..

günaydın canım menü yıkılıyor sporuda ekleyebilsek hep beraber :1:
Spor aslında yürüyüş yapıyorum ama annemler,rüzgar falan derken çıkamadım hiç.ama bugün çıkarım yürüyüşe...
Valla ben burda sena diye bir çay var.onu içiyorum.haftada birgün detoks gibi temizliyorum vücudu.epeydir söylemek istiyordum burdan...bulursanız iyu olur...

Hayır canım.ben yeme biçimimi deyiştirdim.onun için yavaş yavaş veriyorum kiloları...hiç öyle tıka basa yediyimi diyetimi şaştığımı hatırlamıyorum.bir tek gözleme görünce 2sini yemeden olmaz...

Ayyy Allah yardımcın olsun.zaten iyi kilo veremiyorsun dikkatli ol...

eyvah eyvak çok tehlikeli.. kendi liste yap gitmeden yemek saatleri araöğünler hepsinin yazdığı.. ancak öyle kurtarırsın..

anladım şimdi bende anket tarzı bişey mi var acaba diye düşünmüştüm.. diyetle sporla veremeyenler için son çare olarak olabilir ameliyat elbette ama öncelikle sağlıklı beslenmeyle kilo vermeye çalışmak gerekir diye düşünüyorum herhangi bi rahatsızlıkta yoka kilo vermeye engel olan.. kelepçe takıldı heralde size değil mi?

Nasıl oluyor bu ameliyat anlamadım ben.nasıl veriyorsun kiloları?kaç zamanda veriliyor?garipppp:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Tabıkı oyle kılosu fazla olanlar ıcın dedim ya zaten. Tabıkı dıyet ve spor la veremeyenler ıcın.kelepçe değil tup mide ameliyatı

Spor aslında yürüyüş yapıyorum ama annemler,rüzgar falan derken çıkamadım hiç.ama bugün çıkarım yürüyüşe...

Valla ben burda sena diye bir çay var.onu içiyorum.haftada birgün detoks gibi temizliyorum vücudu.epeydir söylemek istiyordum burdan...bulursanız iyu olur...

Hayır canım.ben yeme biçimimi deyiştirdim.onun için yavaş yavaş veriyorum kiloları...hiç öyle tıka basa yediyimi diyetimi şaştığımı hatırlamıyorum.bir tek gözleme görünce 2sini yemeden olmaz...

Nasıl oluyor bu ameliyat anlamadım ben.nasıl veriyorsun kiloları?kaç zamanda veriliyor?garipppp:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Vkı nız 40 ın ustunduyse olabılırsınız degilse yapmıyorlar

Hızlı vermen zor zaten kilon az olduğu için, tıka basa yiyordun demedim ki ben canım gözlemeleri bir de dışarıdan yediklerini uzun zamandır listelerinde göremiyorum demek istedim.

Hızlı vermen zor zaten kilon az olduğu için, tıka basa yiyordun demedim ki ben canım gözlemeleri bir de dışarıdan yediklerini uzun zamandır listelerinde göremiyorum demek istedim.

Anladım kuzum ben senin demek istediyini.şimdi mesajımı okuyorum da sanki alınmışım gibi durmuş.yok tatlım çok iyi söyledin.ben de bunu göre bildiyin için sevindim...bir tek pazar annsmlerde ince bir dilim pasta yedim...hersey yolun da çok şükür...

Anladım kuzum ben senin demek istediyini.şimdi mesajımı okuyorum da sanki alınmışım gibi durmuş.yok tatlım çok iyi söyledin.ben de bunu göre bildiyin için sevindim...bir tek pazar annsmlerde ince bir dilim pasta yedim...hersey yolun da çok şükür...

maşallah diyelim o zaman, darısı başıma :))

Back
X