• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

bundan sonra daha dikkatli olurum kaptan :)
arkadaşımın 2 ay sonra düğünü var benim için itici bir güç oldu bu 2 aya kadar fazlalıklardan kurtulmam lazım :)

sizin kilo vermenizdeki itici gücünüz ne arkadaşlar :)

slm kızlar bede dünkü menümü yazayım
sabah tarçınlı balı çay
kahvaltıda 1 yumurta biraz beyaz peynir 3 zeytin 2 dilim ekmek
ara ögün 1fincan kahve
öglen 1 kase çorba yoğurt 1 dilim ek mek
ara ögünde 1 elma
akşam 5 adet ızgara köfte salata 1 bardak ayran yatmadan ballı tarçınlı çay
40 dakika yürüyüş
bir buçuk litre su

arkadaşımın 2 ay sonra düğünü var benim için itici bir güç oldu bu 2 aya kadar fazlalıklardan kurtulmam lazım :)

Tamam canım. Benim şimdi itici gücüm tatil hayali sanırım yeni bikini aldım onu giymek istiyorum.
sabah tarçınlı balı çay
ara ögün 1fincan kahve
ara ögünde 1 elma
40 dakika yürüyüş
bir buçuk litre su
Güzel olmuş menün canım.

Kızlar instagram da takip ettiğim bi site var diyetologcom ismi ve internet sitesi de var dün İtibariyle hergün liste veriyolar katilmak isteyenler için iki gündür uyguluyorum biraz kafa olarak dagilmistim son zamanlarda toparlanmami sağladı bakmak isterseniz.
http://www.diyetolog.com/?m=1

Gunaydinlarr bildirmmi yapym hmen.
İlik limonlu su ile gune baslayis
Sabah :1,5dilim ekmek sekersiz cay,haslanms yumurta, peynir,kirmizi biber tursusu
Ara 6 badem 1 bardak soguk sut
Oglen bulgur pilavi usstu haslanmis tavuk eti , yogurt
Ara yesilcay 3 dilim karpuz yogurt
Aksam bezelye yemegi bulgr pilavi az yogurt
1 seftali 1 armut
3 lt su yarm saat dans
Menün çok güzel olmuş.

Canm cok gecms olsun ya keske yemesydn nerden bilecektinki neyseki daha kotu olmamssin acile flan bi yere gitmedinmi
Çok acil olmadan acile gitmek düşündürücü. Yeşil, kırmızı alan var ya. Çok kötü olsam giderdim ama dinlenince geçti. Sağol.
Biraz cıslar var ama yinede dengeli bir menu
olmus bence :)
O cısım aslında kahvaltıdan sonra arkadaşımın dağıttığı çikolata. Yoksa bitter bana iyi geliyor. Moralimi de yükseltiyor. Bitteri yemesem yeni keşfettiğim pastaneye muhallebi yemeye gitme duygum yok olmuyor.

sabah tarçınlı balı çay
ara ögün 1fincan kahve
ara ögünde 1 elma
40 dakika yürüyüş
bir buçuk litre su
Menün güzel canım. Araya bir de yeşillik iyi olur. Marul, roka, dereotu kalsiyum kaynakları. Diyet yaparken mineral kaybımız olmasın.

Bezelye yi abartmadiysan sorun yok miktarlarida yazarsan daha kolay yorumlariz.

Geçmiş olsun canım hafif atatmissin neyseki.

Mmm cikolata biraz fazla gibi sanki

Sende hoşgeldin tekrar.
seninle birlikte yeni gelen diger arkaaslarada yazayım.
Kilo vermek uzun bir süreç ve bu süreçte takım olarak birbirimize destek olarak zauiflamayi sağlıklı beslenmeyi kolay v eğlenceli bir hale getirmeye çalışıyoruz. Bir süre çok yoğun olduğum için takimdan uzaklastim ve döndüğümde tek kişi kalmıştı ben hala yoğun gunler geçiriyorum yinede zaman ayirdim buraya. Her perşembe bildirim günü ve her cuma listeler paylasim alanına taşınıyor. Şimdiden söylüyorum yari yolda birakacaksaniz aman bu haftada bildirim yapmayayim diyecekseniz bu takımı ve yarışmaları onemsemiycekseniz hic beni ugrastirmayin lütfen.
O çikolata yüzünden öğlen yemekten sonra yürüdüm sıcakta. Tabi balıkla birleşince akşama kadar tükendim. Fatsecret'ta alınan kalori 1614 çıktı. Yalnız protein biraz yüksek çıkıyor. Proteinin fazlası yağa dönüşüyor. Yine de göbeğim küçülmeye başladı. Çok seviniyorum. Spordan mı tarçınlı-ballı çaydan mı bilmiyorum ama kımıldama var.

Sende hoşgeldin tekrar.
Kilo vermek uzun bir süreç ve bu süreçte takım olarak birbirimize destek olarak zauiflamayi sağlıklı beslenmeyi kolay v eğlenceli bir hale getirmeye çalışıyoruz. Bir süre çok yoğun olduğum için takimdan uzaklastim ve döndüğümde tek kişi kalmıştı ben hala yoğun gunler geçiriyorum yinede zaman ayirdim buraya. Her perşembe bildirim günü ve her cuma listeler paylasim alanına taşınıyor. Şimdiden söylüyorum yari yolda birakacaksaniz aman bu haftada bildirim yapmayayim diyecekseniz bu takımı ve yarışmaları onemsemiycekseniz hic beni ugrastirmayin lütfen.
Menün çok güzel olmuş.

Çok acil olmadan acile gitmek düşündürücü. Yeşil, kırmızı alan var ya. Çok kötü olsam giderdim ama dinlenince geçti. Sağol.

O cısım aslında kahvaltıdan sonra arkadaşımın dağıttığı çikolata. Yoksa bitter bana iyi geliyor. Moralimi de yükseltiyor. Bitteri yemesem yeni keşfettiğim pastaneye muhallebi yemeye gitme duygum yok olmuyor.

Menün güzel canım. Araya bir de yeşillik iyi olur. Marul, roka, dereotu kalsiyum kaynakları. Diyet yaparken mineral kaybımız olmasın.
aslında yeşilliği pek sevmiyorum akşamki salatamı bile iki üç kaşık anca yiyebildim ama alışmaya çalışıcam

Merhabalar :) dunku menumu paylasiyorum. Kahvaltilar artik biraz aceleye geliyor okul basladigi icin malum :)

Kahvalti
Meyveli yogurt (1adet)
Kahve (1 fincan)

Ogle
2 tabak mercimek corbasi

Aksam
1 adet Izgara tavuk (schnitzel kalinliginda)

Uzerine 1 kasik balli hardal sos (50 kalori ediyor ama artik tek basina izgara tavuk cok sıktı ondan baska seylerden kisiyorum)

2 veya 3 kasik yogurt tam hatirlamiyorum

Arada da 3-4 findik ve ayran

Cok su icemedim 2 litre falan.. uykusuzluk ders deneme derken spora da vakit kalmadi... bugun matematik calisicam zamanim kalirsa spor da yapicam :)

hedef kilom 70
4. takim ekibicepten girdigim icn takip etnek yazmak cok zor oluyo

bu nwdenle beni bu sekikde takima kqbulederseniz duzenki kilo vernek disanda kurallaru moto mot uygulayamayabikirim..

eger ilerde sorun olacaksa bileyim

hedef kilom 70
4. takim ekibicepten girdigim icn takip etnek yazmak cok zor oluyo

bu nwdenle beni bu sekikde takima kqbulederseniz duzenki kilo vernek disanda kurallaru moto mot uygulayamayabikirim..

eger ilerde sorun olacaksa bileyim
Katilimin çok olmasada hergün gelip bi onceki gün menünü paylasman ve diger menulere yorum yapman gerek canım birde her perşembe duzenli kilo bildirimi gerekiyor. Benimde bilgisayarim yok sayilir hep cepten giriyorum ama illaki hergün bakıyorum.

Ben çalıştığım için genellikle cuma mesaide oluyorum boş kaldığım sürede telefonu elimden birakamiyorum. O yüzden bildirimi perşembe ye aldikki en azından perşembe akşamı listeyi daha rahat duzenliyorum. Her ne kadar kilo ortalamanizi kendiniz hesaplasanizda kontrol etmek zorunda kalıyorum yanlışlık olmasın diye.

tamam....ortalamayi nasl aliyoeduk ?....unutttum
Kilo farkini 100 le çarpıp önceki kiloya boluyoruz.
Örneğin geçen hafta 69.7 bu hafta 68.3 olsun.
69.7-68.3=1.4
1.4×100=140
140÷69.7=2.008600.... sonuç 2.01 oluyo noktadan sonraki 3.rakam 5 ve uzeriyse 2.rakamı bi üstüne yuvarliyoruz.

Sende hoşgeldin tekrar.
Bezelye 2 yada 3 kasikti .olculeri yazarken daha dikkatli olurm canm bundan sonra ;)
Ben kendi adima konusym buraya yapablirmym diye cok dusunerek girdim eger girersn sonuba kadar ordasin dedm ve noktayi koydum geldm hedefme ulasana kadarda burdayim bir akslk olmazsa ama tabi acil bisy olur telefona bakamcak durmda olrm zamanda mutlaka haber verirm elmden geldignce :)

Aynaya baktigmda kendimi mutlu hissetmemem cevremdekilerin bakisi ve esimin sozleri ;) :(

sabah tarçınlı balı çay
ara ögün 1fincan kahve
ara ögünde 1 elma
40 dakika yürüyüş
bir buçuk litre su
Menu cok guzel tebrikler am a su miktarini biraz daha arttirmalisin bence canm

Menün çok güzel olmuş.

Neyseki cok kotu olmamssn diyelm o zaman :)
Cikolata konusunda en iyisni yapmissin o an kendni bastrmasaydin daha kalorili olarak geri doneblirdi bende bugn yine herkese karsi koydm bor parca bitterle misafrligi kapattim :))

O çikolata yüzünden öğlen yemekten sonra yürüdüm sıcakta. Tabi balıkla birleşince akşama kadar tükendim. Fatsecret'ta alınan kalori 1614 çıktı. Yalnız protein biraz yüksek çıkıyor. Proteinin fazlası yağa dönüşüyor. Yine de göbeğim küçülmeye başladı. Çok seviniyorum. Spordan mı tarçınlı-ballı çaydan mı bilmiyorum ama kımıldama var.
Canm fatsecret needir ve neyi hesapliyor merak ettim :)

Back
X