• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

canım, benim kızın okul işide kafamı çok karıştırdı özel okul konusunda iyi yapmadım sanki..dün toplantı vardı doğru dürüst hiçbirşey konuşulmadı 3 saat boşu boşuna kafa patlattık.. senin kızın okulunda yemek olarak kahvaltı da varmıydı? bizde sadece öğle yemeği var..saatleride çok kötü okul açılmadan 8.30-17 denilmişti şimdi 16 oldu çıkış saati..birde bana indirim yapmayım kıyafetleri bizden olur demişti şimdi kalkmış biz yardımcı oluruz demişizdir dedi iyice sinir etti sanki dilendik yani.. kıyafetleri bizden olsun denirse bu yazlık kışlık birer takım demektir benim anladığım..neyse kafam kazan bi yoluna giremiyor iş güç..
Özel okullar öyle malesef canım bi defikleri digerini tutmuyor. Bizimki 9 -17 arasiydi 2 ders etuttu.yemek öğlen ve aksamustuydu.okulun yönetimine kalsa 2 deyken alirdim ordan ama öğretmeni çok iyiydi o yuzden görmezden geldik bir sürü olumsuzlugu.şimdi eve yakın devlet okuluna verdik 5. Sinif oldu ya.eşimle pişman olduk keşke bastan buraya verseydik diye. Sana tavsiyem tek başına değilde diğer velilerle birlikte hareket edin. Ben geçen sene eşofman almadim formada almadım beyaz lacivertti evden uyfurup giydirdim hep inatlastik mudurle en son illa bize kayıt yenileyelim indirim yapalım dedi bedava deseniz olmaz dedik.inşallah sizin ogretmeniniz iyidir en önemlisi o zaten ilkokulda.

günaydın kızlar iyi pazarlar.. bende dünün menüsünü yazayım gece kriz tuttu akşam yemeği yiyememiştim.
sabah: 1 kase yulaf ezmesi sütle
öğle tavuk sote 2 kaşık kadar 1 dilim tam buğday,1 domates
ara: 2 erik, 20 adet üzüm
akşam diyelim:1 pk ubuk kraker
ardından: 3 dilim tam buğday ve 80 gr ton balığı
su 2 lt kadar çay yok spor yok..
yarın işbaşı düzene girer heralde benim menüler.. okul koşturması da bitti gibi bakalım..bugün de eve alışverişe çıkıcam görüşürüz..
canm menun kotu degil a meyve kuryems sebze flanda olsa super olur duzene girnce eminmki onlarda giricektir listeye :))

canım benim menüler daha düzene girmedi e haliyle pek yorumda yapmak istemiyorum.. ama salatanı havuç katmadan yapsan daha güzel olur glisemik indeksi yüksek havucun..yoğurdu arttırabilirsin birde..2 minik dediğin çikolata 2 küçük karemi anlamadım eğer öyleyse sorun yok..2 öğün olmuş dışardaydın heralde sende..
Canm ben herzaman yorumlarinizi bekliyorm hatami biliym duzeltym

Havuca bugn dikkat edyorm kesinlikle cikolata 2 kare tatm
Disarda degildm ama hastym diye sanrm midem biraz hassas canm bisy istemedi aksm yiyemedim ondan :)

canım, benim kızın okul işide kafamı çok karıştırdı özel okul konusunda iyi yapmadım sanki..dün toplantı vardı doğru dürüst hiçbirşey konuşulmadı 3 saat boşu boşuna kafa patlattık.. senin kızın okulunda yemek olarak kahvaltı da varmıydı? bizde sadece öğle yemeği var..saatleride çok kötü okul açılmadan 8.30-17 denilmişti şimdi 16 oldu çıkış saati..birde bana indirim yapmayım kıyafetleri bizden olur demişti şimdi kalkmış biz yardımcı oluruz demişizdir dedi iyice sinir etti sanki dilendik yani.. kıyafetleri bizden olsun denirse bu yazlık kışlık birer takım demektir benim anladığım..neyse kafam kazan bi yoluna giremiyor iş güç..
Canm skma sen kendini okullar bi baslasn biraz vakit gecsin eminimki hersey yoluna gricektir :)

Okul konusundada haklisn bence kurallar neyse onu demeleri lazim bi oyle bi boyle kendini bilir ona gore hareket ederdin en azindan dimi :/

Özel okullar öyle malesef canım bi defikleri digerini tutmuyor. Bizimki 9 -17 arasiydi 2 ders etuttu.yemek öğlen ve aksamustuydu.okulun yönetimine kalsa 2 deyken alirdim ordan ama öğretmeni çok iyiydi o yuzden görmezden geldik bir sürü olumsuzlugu.şimdi eve yakın devlet okuluna verdik 5. Sinif oldu ya.eşimle pişman olduk keşke bastan buraya verseydik diye. Sana tavsiyem tek başına değilde diğer velilerle birlikte hareket edin. Ben geçen sene eşofman almadim formada almadım beyaz lacivertti evden uyfurup giydirdim hep inatlastik mudurle en son illa bize kayıt yenileyelim indirim yapalım dedi bedava deseniz olmaz dedik.inşallah sizin ogretmeniniz iyidir en önemlisi o zaten ilkokulda.
Bencede ogretmen herseydir gerisi gelir herturlu canm ben kendimden ornek vereblirm mesela 1. Sinifi ozel okulda okudm bende ogretmenmi o kadar cok sevyordmki 1 sene beraber kalabildik ve hala gorusurm hayatmda tandgm en tatli ogretmendi bana okulu dersleri sevdirdi sonra deprem dolayisyls tasndik ayrildk devlet okulna devam ettm evime yakin diye bu seferde hic sevemedigm bir ogretmene rastladm 6 . snifa gectgmde carpm tablosnu tek tuk biliyordk snif olarak ama neyseki orta okulda acigi kapttm cunku ders degil tursu makarna gezi ful etkinlik yapiyorduk oyle yani ogretmen iyi olsun okuln hic onemi yok bencede

veliler çok fena canım anlaşılacak gibi değil..çoğunu zaten anasıfından tanıyorum maalesef..öğretmenini ilk bakışta beğendim ben bakalım eğitimi nasıl olacak..pzt gidip son kez konuşucam zaten..umarım hallederiz..

Kızlar merahat. Bugün kitap kapla, okul eşyalarını hazırla, eksik al derken akşamı buldum. Sabah ta geç kalkınca Topiğe gelemedim.
Dünkü menüm:
Öğlen kahvaltısı: 1 dilim tam buğday ekmeği, 5 zeytin, çeçil peyniri, patates kızartmasına yumurta, yarım domates, yarım salata, çay
Ara: 200 ml. Kefir, yarım şeftali
Ara: 10 badem, 3 kuru kayısı
Akşam: 1 tabak etli nohut yemeği, 6 yemek kaşığı bulgur pilavı, 1 dilim meyveli Pasta, 3 kaşık yoğurt
1452 kalori
2 litre su, 3 saat ev temizliği, 30 dakikada 2,5 Kilometre yürüyüş

veliler çok fena canım anlaşılacak gibi değil..çoğunu zaten anasıfından tanıyorum maalesef..öğretmenini ilk bakışta beğendim ben bakalım eğitimi nasıl olacak..pzt gidip son kez konuşucam zaten..umarım hallederiz..
Hallolur inşallah canım çokta sıkma canını herşey nasip sonuçta iyi düşün iyi olsun.
Kızlar merahat. Bugün kitap kapla, okul eşyalarını hazırla, eksik al derken akşamı buldum. Sabah ta geç kalkınca Topiğe gelemedim.
Dünkü menüm:
Öğlen kahvaltısı: 1 dilim tam buğday ekmeği, 5 zeytin, çeçil peyniri, patates kızartmasına yumurta, yarım domates, yarım salata, çay
Akşam: 1 tabak etli nohut yemeği, 6 yemek kaşığı bulgur pilavı, 1 dilim meyveli Pasta, 3 kaşık yoğurt
1452 kalori
Haftasonu mahmurlugu oluyo illaki.bizde dun istanbula düğüne gitmistik dönüşte eltimlerde kaldık iyide oldu kefor mayam ölmüştü aldım eltimden.sen nasil yapiyosun onun bana söylediği plastik kapaklı cam şişeye 1 lt süte atiyorum karanlık bi dolapta 48 st bekliyo sonra pastik süzgeçten suzuyorum kesinlikle metale degmiycek.buzdolabinda az sütün içinde yine plastik kapaklı cam kasede bekliyor.

Ben de araya kaynak yapayım dedim.
Biz de geçen yıl özel okula başladık. Devlette kızımın öğretmeni iyiydi ancak orta okul kötüydü, ayrıca kızım öğlen ayrı bir servisle kreşe öğlen yemeğine gidiyor, okul bitince 3' ten sonra da 5.15'e kadar ben işten çıkana kadar ödevlerini yapmak için gidiyordu. Mahvoldu yavrum. İlk dönem 2 ay evde bakıcısı vardı, ama problemliydi. 2 ay da annem idare etti, 2. Dönem de kreş. O yüzden özel okul ilaç gibi geldi. Şansımıza okulumuz iyi. Aldıkları paranın hakkını veriyorlar. Sadece öğlen yemeği var. Kızım için ara atıştırmalık ekliyorum yetiyor. Oğlum harçlık alsa da kantinde zararlı yiyecek ve içecekler yok. Sabah 8. 50 akşam 16.20 arası. Yarımşar saatte servisteler. Memnunum ben. Sizinki de düzelir umarım.

Hallolur inşallah canım çokta sıkma canını herşey nasip sonuçta iyi düşün iyi olsun.

Haftasonu mahmurlugu oluyo illaki.bizde dun istanbula düğüne gitmistik dönüşte eltimlerde kaldık iyide oldu kefor mayam ölmüştü aldım eltimden.sen nasil yapiyosun onun bana söylediği plastik kapaklı cam şişeye 1 lt süte atiyorum karanlık bi dolapta 48 st bekliyo sonra pastik süzgeçten suzuyorum kesinlikle metale degmiycek.buzdolabinda az sütün içinde yine plastik kapaklı cam kasede bekliyor.
Ben plastik sevmiyorum. Metal kapaklı cam kavanozda 24 saat mayalıyorum. Ama plastik süzgeçte süzüyorum mecburen. Tahta kaşıkla aktarma işini yapıyorum.

Dünkü menüm:
1452 kalori
canm yedigini yakmissin zaten tebrikler menulerine bayiliyorm her zamanki gibi :)

günaydın kızlar nasılsınız iki gündür yazamadım tatildeydim çok iyi geldi ama +1 kiloda tatille birlikte bana geldi.bu hafta telafi edeceğim inşallah

Günaydın kızlar.
Dünkü menüm:
Öğlen kahvaltısı: Menemen, 1 dilim kadar çeçil peyniri, 5 adet zeytin, çay, 1 dilim tam buğday ekmeği
Ara:1/3 muz, 5 adet çilek, yarım salatalık (meyve tabağını kızım hazırladı, bir de güzel süslemiş ki ama bu yetenek kesinlikle benden geçmemiş)
Ara: 2 adet ceviz, 3 kuru kayısı

Akşam: 4 yemek kaşığı bulgur pilavı üzerine 2 yemek kaşığı etli nohut yemeği, 150 gr kadar hamsi, yarım kase salata
Ara: 1 adet magnum mini böğürtlenli (spor hocam diğer dondurmalara göre şeker oranı düşük dedi ama sevmedim ama yedim)
1311 kalori
1,5 litre su, yarım saat yürüme, 2 saat ev işi

günaydın kızlar nasılsınız iki gündür yazamadım tatildeydim çok iyi geldi ama +1 kiloda tatille birlikte bana geldi.bu hafta telafi edeceğim inşallah
Sen gel telafi edersin canım. Bu arada tatilde tek kilo veren ben mi oldum. Yani 200 gr'dı sadece hatırladığım kadarıyla. Tabi Karadeniz olunca dağ, bayır yürüyüş.

Kızlar yeni oturabildim star tv de Ayça KAYA varizleyebilirseniz
bende izliyorum :KK3:
Sen gel telafi edersin canım. Bu arada tatilde tek kilo veren ben mi oldum. Yani 200 gr'dı sadece hatırladığım kadarıyla. Tabi Karadeniz olunca dağ, bayır yürüyüş.
yok canım sadece yüzdüm acıktıkça ne buldumsa yedim kilo almamda normal oldu.telafi kaçınılmaz:KK43:

Olsun canm moralni topladin geldin simdi ski bir motivasyonla eminim fazlasini yakicaksindir sen kacamaklara dikkat edelim sporumuzu yapalim tammdir zaten :))

Back
X