- 20 Nisan 2013
- 11.493
- 20.292
- 398
Özel okullar öyle malesef canım bi defikleri digerini tutmuyor. Bizimki 9 -17 arasiydi 2 ders etuttu.yemek öğlen ve aksamustuydu.okulun yönetimine kalsa 2 deyken alirdim ordan ama öğretmeni çok iyiydi o yuzden görmezden geldik bir sürü olumsuzlugu.şimdi eve yakın devlet okuluna verdik 5. Sinif oldu ya.eşimle pişman olduk keşke bastan buraya verseydik diye. Sana tavsiyem tek başına değilde diğer velilerle birlikte hareket edin. Ben geçen sene eşofman almadim formada almadım beyaz lacivertti evden uyfurup giydirdim hep inatlastik mudurle en son illa bize kayıt yenileyelim indirim yapalım dedi bedava deseniz olmaz dedik.inşallah sizin ogretmeniniz iyidir en önemlisi o zaten ilkokulda.canım, benim kızın okul işide kafamı çok karıştırdı özel okul konusunda iyi yapmadım sanki..dün toplantı vardı doğru dürüst hiçbirşey konuşulmadı 3 saat boşu boşuna kafa patlattık.. senin kızın okulunda yemek olarak kahvaltı da varmıydı? bizde sadece öğle yemeği var..saatleride çok kötü okul açılmadan 8.30-17 denilmişti şimdi 16 oldu çıkış saati..birde bana indirim yapmayım kıyafetleri bizden olur demişti şimdi kalkmış biz yardımcı oluruz demişizdir dedi iyice sinir etti sanki dilendik yani.. kıyafetleri bizden olsun denirse bu yazlık kışlık birer takım demektir benim anladığım..neyse kafam kazan bi yoluna giremiyor iş güç..