• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

canm sen bi baslasan ustesinden gelirsin mutlaka inanyorm o kdar kiloyu verdin belki biraz dinlenmeye gectn diyelm canini skma tatlm sakin :)
Sağol canım. Desteğin için teşekkürler.

olsun canım üzme kendini arada böyle oluyor kiloda almamışsın 1800 kaloride çok değil.pasta börekte görünce yeniyor canı istiyor insanın hergün yemiyorsun sonuçta
Sağol canım. Umarım toparlarım. Son 600 gr. Yemekler de diğer sunumlar da güzeldi. Öğlen balık yedim ki tok gideyim diye ama frenleyemedim.

günaydın kızlar sizede yorum yaptım sanki kendim çok güzel yemişim gibi
Sabah:2 dilim peynirli k.ekmekli tost,domates,salatalık,
Ara:2 ceviz
Ögle:haşlanmış 1 parça et,yarım haşlanmış patates,yoğurt
veee Akşam:2 dilim karışık pizza ,ayran gündüz az yeyince akşam uçtum:KK12:3,5 litre su spor yok
Olsun yine de fazla olmamış. Pizza akşam olunca biraz sıkıntı. Ama fazla değil.

Geç kalmış bir gunaydinda benden. Anca gelebildim kahvalti falan kizi yüzmeye goturuyoruz şimdi. Derecemizi soylemeye utanıyorum ama yinede yazayim 11.ve sonuncu olduk bu hafta.haftaya sonuç daha iyi olur inşallah.
Menümü paylaşayım hemen.
Sabah 2 dilim çavdar ekmeği peynir 1 tatlı kaşığı marmelat

Ara 1 muz ķefir yarım bardak

Öğlen 1 ızgara tavuk 4 kaşık pilav yoğurt

Ara 1 incir

Akşam 4 kaşık kısır

Ara 1 dilim kek

Su 2 lt
spor 30 dk yürüyüş ve bütün gün temizlik mutfak işleri
Yediklerini de harcamışsındır zaten. Menün de güzel. Sonuncu olmamız kötü olmuş.

Kizlar dunku menum

Oglen
2 dilim yumurtali ekmek
5 zeytin
yarim domates

Aksam
1 kase kofteli çorba
1 tane tahil bar
40 dk yuruyus
Menün az olmamış mı canım? 1000 kalorinin altı sıkıntı diye biliyorum.

Kizlat hayirli paazarlar olsunn :) diyetleri bozmayalm bu hafta sonnuncu olmayalm :)

Merhaba kızlar. Dünkü menümü yazayım.
Kahvaltı: yarım peynirli gözleme, 1 çay kaşığı bal, 1 tatlı kaşığı reçel, 5 zeytin, çay
Ara: tereyağında 1 yumurta, çeyrek gözleme, çay
Öğlen: 2 kaşık makarna, 1 kase mercimek çorbası
Akşam: 1 tabak etli patates yemeği, 2 közlenmiş kırmızı biber, 1 tatlı kaşığı zeytinyağı, 1 dilim ekmek, çay
Yeşil çay
Ara:1/2 kivi, 1/2 greyfurt, 1 muz
1400 kalori
2 litre su, markete kadar 15 dakika yürüyüş

menümü yazıyım hemen;
Sabah;2 dilim ekmek+2 dilim peynir+domates+şekersiz çay
Ara:1 armut
Öğlen:1 kase tavuksuyu çorba+1 porsiyon sebze yemeği+1 kase cacık+1 dilim ekmek
Ara:1 armut
Ara:1/2 tahıllı simit
Akşam:1 porsiyon(5 kaşık) kurufasulye+1 dilim ekmek+1 kase yoğurt+5 tane turşu biber(acele turşudan)
Ara:1/2 elma+1 incir
menün harika olmuş :)
Bende menumu yaziym :)
Sabah : 2 ince dlim kepek ekmegi ,1 tk ayva receli,peynir,3 zeytin 1 sosis :+
Ara: sutlu kahve 1 isrik cikolata
Oglen:1 porsy kiymali taze fasulye, kara lahana dolmasi 5 tane ama bulgurly
Ara: 1 elma
Aksam : ton balikli salata ve havuc tarator1 dolma

Yesilcay ve 1 elma
Spor yok 2,5 lt su
sosis. salam .sıcık gibi şarküteriler diyette pek önerilmiyor diye biliyorum ama :/
günaydın kızlar sizede yorum yaptım sanki kendim çok güzel yemişim gibi
Sabah:2 dilim peynirli k.ekmekli tost,domates,salatalık,
Ara:2 ceviz
Ögle:haşlanmış 1 parça et,yarım haşlanmış patates,yoğurt
veee Akşam:2 dilim karışık pizza ,ayran gündüz az yeyince akşam uçtum:KK12:3,5 litre su spor yok
akşam öğününde pizza olmamış cnm ya . öğle yenseydi yıne yakardın bi şekilde ama akşam yenilen karbonhidrat direkt yağ :(
Geç kalmış bir gunaydinda benden. Anca gelebildim kahvalti falan kizi yüzmeye goturuyoruz şimdi. Derecemizi soylemeye utanıyorum ama yinede yazayim 11.ve sonuncu olduk bu hafta.haftaya sonuç daha iyi olur inşallah.
Menümü paylaşayım hemen.
Sabah 2 dilim çavdar ekmeği peynir 1 tatlı kaşığı marmelat

Ara 1 muz ķefir yarım bardak

Öğlen 1 ızgara tavuk 4 kaşık pilav yoğurt

Ara 1 incir

Akşam 4 kaşık kısır

Ara 1 dilim kek

Su 2 lt
spor 30 dk yürüyüş ve bütün gün temizlik mutfak işleri
hem kısır hem kek :( kendin yapınca dayanamıyorsun ama yıne de irade göstermişsin bu kadarla kalarak. allah bilir daha ne ikramlar vardı
Kizlar dunku menum

Oglen
2 dilim yumurtali ekmek
5 zeytin
yarim domates

Aksam
1 kase kofteli çorba
1 tane tahil bar
40 dk yuruyus
ama bunlar çok az :/
Kızlar merhaba. Geç kalktım, ev işi, alışveriş derken Topiğe ancak gelebildim. Dün öğleden sonrasından akşama kadar ayakta olunca da bugün bol bol uyudum. Dünkü menümü yazayım ama hiç sevmedim.
Kahvaltı: zeytin, 1 tk çilek reçeli, 1 çk bal, yarım dilim beyaz peynir, yarım haşlanmış yumurta, 1 çavdar ekmeği, çay
Ara: 1 şeftali, 200 ml kefir
Öğlen: yarım fileto somon, 1 dilim ekmek
Ara: 50 gr et, 4 kaşık pirinç Pilavı, yarım dilim baklava, 100 ml ayran (1. Açılış)
Ara: 100 ml şeftali suyu, 3 kurabiye, 1/2 peynirli börek (2., 3. Açılış)
Akşam: 1 kase domates soslu makarna, 1 kase salata, çay
1631 kalori
20 dakikada 2 km yürüyüş, 1,5 litre su
baklava,kurabiye,börek,makarna :( ama 2 km yürüyerek yarsını yakmışsındır
Merhaba kızlar. Dünkü menümü yazayım.
Kahvaltı: yarım peynirli gözleme, 1 çay kaşığı bal, 1 tatlı kaşığı reçel, 5 zeytin, çay
Ara: tereyağında 1 yumurta, çeyrek gözleme, çay
Öğlen: 2 kaşık makarna, 1 kase mercimek çorbası
Akşam: 1 tabak etli patates yemeği, 2 közlenmiş kırmızı biber, 1 tatlı kaşığı zeytinyağı, 1 dilim ekmek, çay
Yeşil çay
Ara:1/2 kivi, 1/2 greyfurt, 1 muz
1400 kalori
2 litre su, markete kadar 15 dakika yürüyüş
bence kaloriyı baz alırsak gayet iyi.

günaydın arkadaşalr nasılsınız? buralarda havalar çok soğudu şallara sarılıp çalışıyoruz. hafta sonu menümü paylaşayım hemen. saatler biraz düzensiz oldu malesef.

cumartesi
sabah 8.00
burçak bisküvi ve çayla büroda kahvaltı.

ara 10.30
1 elma

öğle 14.00
1 peynirli tost

akşam 18.00
3-4 yemek kaşığı bulgır pilavı ve cacık

spor : sabah işe yürüyerek gittim. 4 km

pazar
sabah 9.30
1 haşlanmış yumurta
yarım dilim peynir
biraz patates kızartması
3zeytin
1 şekersiz çay

ara 11.00
1 şekersiz türk kahvesi

öğle 15.00
dışarda 2 lahmacun bir büyük ayran

akşam 19.00
1 parça haşlama et, 1 parça haşlama patates

ara 21.00
1 sütlü kahve

spor en az 4 saat çarşıda yürüdük.

Günaydın kızlar. Çok soğuuk. Kaloriferler yansın artık. Arazide sıkıntı değil ama otururken çok üşüyorum. Gerçi kalori de harcıyoruz ama öğlene ne bulursam yeme isteği doğuyor.
Dünkü menüm:
09.30: yarım patates kızartmasına 1 yumurta, 1 dilim çavdar ekmeği, 1 tatlı kaşığı reçel, 1 çay kaşığı bal, 1 dilim beyaz peynir, çay (kızım patates var diye ekmek yemiyor, ben yapamıyorum)
12.00: Yarım ayva, yarım elma
14.00: 1 kaşarlı tost, çay, 1 paket ülker dido (206 kaloriymiş)
20.00: 1 tabak etli taze fasulye yemeği, 4 kaşık yoğurt, yarım kase salata, 1 dilim çavdar ekmeği, 4 adet fasulye turşusu
22.00: Çay, 1 dilim kek, yeşil çay
23.00: yarım elma
1454 kalori, 2 litre su, ev işleri olunca spor yok maalesef

menümüde yazayım
Sabah:1 yumurta,1 dilim peynir ,1 dilim k.ekmeği,salatalık,domates
Ara:3 ceviz
Öğle:taze fasulye,yoğurt,2 dilim k.ekmeği
Ara:sütlü nescafe
Akşam:tavuk ızgara,salata,ayran
Ara:çay,1 küçük kurabiye 3 litre su 1 saat ev işi

günaydın arkadaşalr nasılsınız? buralarda havalar çok soğudu şallara sarılıp çalışıyoruz. hafta sonu menümü paylaşayım hemen. saatler biraz düzensiz oldu malesef.

cumartesi
sabah 8.00

ara 10.30
1 elma

öğle 14.00
1 peynirli tost

akşam 18.00

pazar
sabah 9.30
1 haşlanmış yumurta
yarım dilim peynir
biraz patates kızartması
3zeytin
1 şekersiz çay

ara 11.00
1 şekersiz türk kahvesi

öğle 15.00

akşam 19.00

ara 21.00
1 sütlü kahve

Sporun güzel olmuş. İlk menü biraz karbonhidrat ağırlıklı olmuş ama kalori az çıkmıştır büyük ihtimalle. Yeşillik iyi olurdu. Hafta sonu olmasına rağmen çok iyi bence.

menümüde yazayım
Menünü çok beğendim canım.

Kizlar dunku menum

Oglen
2 dilim yumurtali ekmek
5 zeytin
yarim domates

Aksam
1 kase kofteli çorba
1 tane tahil bar
40 dk yuruyus

çok az olmuş canım sanki

Kızlar merhaba. Geç kalktım, ev işi, alışveriş derken Topiğe ancak gelebildim. Dün öğleden sonrasından akşama kadar ayakta olunca da bugün bol bol uyudum. Dünkü menümü yazayım ama hiç sevmedim.
Kahvaltı: zeytin, 1 tk çilek reçeli, 1 çk bal, yarım dilim beyaz peynir, yarım haşlanmış yumurta, 1 çavdar ekmeği, çay
Ara: 1 şeftali, 200 ml kefir
Öğlen: yarım fileto somon, 1 dilim ekmek
Ara: 50 gr et, 4 kaşık pirinç Pilavı, yarım dilim baklava, 100 ml ayran (1. Açılış)
Ara: 100 ml şeftali suyu, 3 kurabiye, 1/2 peynirli börek (2., 3. Açılış)
Akşam: 1 kase domates soslu makarna, 1 kase salata, çay
1631 kalori
20 dakikada 2 km yürüyüş, 1,5 litre su

yorum yok :KK12:

sosis. salam .sıcık gibi şarküteriler diyette pek önerilmiyor diye biliyorum ama :/

akşam öğününde pizza olmamış cnm ya . öğle yenseydi yıne yakardın bi şekilde ama akşam yenilen karbonhidrat direkt yağ :KK43:

hem kısır hem kek :KK43: kendin yapınca dayanamıyorsun ama yıne de irade göstermişsin bu kadarla kalarak. allah bilir daha ne ikramlar vardı

baklava,kurabiye,börek,makarna :KK43: ama 2 km yürüyerek yarsını yakmışsındır

teşekkürler menümü bğendiğin için.diyetisyene yeni başladım şimdi sıkı tutyorum bakalım inş güzel gidecek

cumartesi
sabah 8.00

ara 10.30
1 elma

öğle 14.00
1 peynirli tost

akşam 18.00

pazar
sabah 9.30
1 haşlanmış yumurta
yarım dilim peynir
biraz patates kızartması
3zeytin
1 şekersiz çay

ara 11.00
1 şekersiz türk kahvesi

öğle 15.00

akşam 19.00

ara 21.00
1 sütlü kahve

hafta sonu için gayet güzel bir menü maşallah

Günaydın kızlar. Çok soğuuk. Kaloriferler yansın artık. Arazide sıkıntı değil ama otururken çok üşüyorum. Gerçi kalori de harcıyoruz ama öğlene ne bulursam yeme isteği doğuyor.
Dünkü menüm:
09.30: yarım patates kızartmasına 1 yumurta, 1 dilim çavdar ekmeği, 1 tatlı kaşığı reçel, 1 çay kaşığı bal, 1 dilim beyaz peynir, çay (kızım patates var diye ekmek yemiyor, ben yapamıyorum)
20.00: 1 tabak etli taze fasulye yemeği, 4 kaşık yoğurt, yarım kase salata, 1 dilim çavdar ekmeği, 4 adet fasulye turşusu

gece 22 deki kek pek olmamış onun dışında güzel

menümüde yazayım

:nazar::nazar::nazar: menün çok güzel

akşam öğününde pizza olmamış cnm ya . öğle yenseydi yıne yakardın bi şekilde ama akşam yenilen karbonhidrat direkt yağ :KK43:

hem kısır hem kek :KK43: kendin yapınca dayanamıyorsun ama yıne de irade göstermişsin bu kadarla kalarak. allah bilir daha ne ikramlar vardı

baklava,kurabiye,börek,makarna :KK43: ama 2 km yürüyerek yarsını yakmışsındır

haklisn canm bdaha yemicem :)

cumartesi
sabah 8.00

ara 10.30
1 elma

öğle 14.00
1 peynirli tost

akşam 18.00

pazar
sabah 9.30
1 haşlanmış yumurta
yarım dilim peynir
biraz patates kızartması
3zeytin
1 şekersiz çay

ara 11.00
1 şekersiz türk kahvesi

öğle 15.00

akşam 19.00

ara 21.00
1 sütlü kahve

spor en az 4 saat çarşıda
yürüdük.
canm menulern guzel olmus bi patates kizartmasi catti gozume o kdar :) burcak biskuvi ne kdar yedin bende cok severm oyle bi gun kahvalti yapsak cok olnaz dmi sennki gbii canm cekti : D

Dünkü menüm:
Sorma canm burasida baya bi serinledi hatta hemen ailecek grip bile olduk bi tek bende oksuruk var bogazim yaniyor acyor kasnyor ve sesimde giti neyseki cocuklarmda yok bende olsn bitek onada raziym :)

Menunde cislar var ama sen hesaplaym gidiyorsn tatlm ondan guzel ynede :)
menümüde yazayım
Sabah:1 yumurta,1 dilim peynir ,1 dilim
k.ekmeği,salatalık,domates
Ara:çay,1 küçük kurabiye 3 litre su 1 saat ev
işi
canm menun super tebrik ettn kocaman hep boyle olur insallah :):nazar:

Kizlar .enumu paylasyorm bu ara tam regl olucm ondanmi blmiyorm bi kac gundr aksmlari oyle cok acikiyormki buzdolabna gidp geliyorm kendmle savasyorm nye boyle oldm bilmiyorm ne yapmaliym bi fikir vern bana gece aksm aciklamalari icn sizinde basniza geldimi hic :(

Menum
Sabah : 1 haslanms yumrta peynr zeytn sogus 2 dilm ekmek cay ve 1 kask bal
Ara 5 badem yesilcay
Oglen 4 biber dolmasi yogurt
Ara yesilcay elma
Aksam 1 dllim borek 1ayran
Sppr yok butn gun cocuklarla ayaktaym bu sira :)) 2.5 lt su

Dünkü menüm:
burası da çok soğuk sen de mi iç anadoludasın :)
malesef ben de çok seviyorum patatesin her halini ve ekmek en zayıf noktam :(
nacizane tavsiyem kahvaltıda ya reçel ya bal ye. evet miktarları az ama yıne de birini tercih etmen daha uygun olur gibi.
bir de şu kek kurabiye gibi kaçamaklar bu kadar geç saat yapılmazsa telafısı daha kolay olur gibi..
menümüde yazayım
ben çok beğedim . kurabiyeyi görmedim tabi :)
Sporun güzel olmuş. İlk menü biraz karbonhidrat ağırlıklı olmuş ama kalori az çıkmıştır büyük ihtimalle. Yeşillik iyi olurdu. Hafta sonu olmasına rağmen çok iyi bence.
malesef hafta sonu karbonhidrattan kaçamıyoruz. evde bi makarna , pilav canavarı var. bizim buralarda hamur işi kültürü de çok fazla. akşam yemeği niyetıne yapılan el açması börekler çok meşhurdur :)
haklisn canm bdaha yemicem :)
canm menulern guzel olmus bi patates kizartmasi catti gozume o kdar :) burcak biskuvi ne kdar yedin bende cok severm oyle bi gun kahvalti yapsak cok olnaz dmi sennki gbii canm cekti : D
yarım paket 5-6 tane falan dır heralde. bir pakette 10-12 tane vardır diye tahmin ediyorum. sabahları yürüyeyim diye erken çıkıyorum. çoğu zaman kahvaltıya fırsat kalmıyor. bu ne yaman çelişki böyle :/

Kizlar .enumu paylasyorm bu ara tam regl olucm ondanmi blmiyorm bi kac gundr aksmlari oyle cok acikiyormki buzdolabna gidp geliyorm kendmle savasyorm nye boyle oldm bilmiyorm ne yapmaliym bi fikir vern bana gece aksm aciklamalari icn sizinde basniza geldimi hic :KK43:

Menum
Ara 5 badem yesilcay
Ara yesilcay elma
ben de oluyor malesef. gündüz kalorili bişey yediysem akşam dengelemeye çalışıyorum. bu da 11-12 gibi acıkmamı sağlıyor. yememek için ya erkenden uyuyorum ya da ılık süt içiyorum. beni çok tok tutuyor.

Kizlar .enumu paylasyorm bu ara tam regl olucm ondanmi blmiyorm bi kac gundr aksmlari oyle cok acikiyormki buzdolabna gidp geliyorm kendmle savasyorm nye boyle oldm bilmiyorm ne yapmaliym bi fikir vern bana gece aksm aciklamalari icn sizinde basniza geldimi hic :KK43:

Menum
Ara 5 badem yesilcay
Ara yesilcay elma
canım karbonhidratlı gıdalar tüketmişsin ondan gece acıkıyor olabilirsin akşam böreği az yemişsin ama ben börek yeyince çok acıkırım.gece acıkınca bişey yememek için buzdolabında iştah açıçı bişey bulundurma ki aklın orda kalmasın.bende akşam erken yiyorum gündüzde az yeyince gece tabiki açlık oluyor üşenmezsem sade neskafe yapıp içiyorum kendimi avutuyorum canım:confused:

Back
X