Sağol canım. Desteğin için teşekkürler.canm sen bi baslasan ustesinden gelirsin mutlaka inanyorm o kdar kiloyu verdin belki biraz dinlenmeye gectn diyelm canini skma tatlm sakin :)
Sağol canım. Umarım toparlarım. Son 600 gr. Yemekler de diğer sunumlar da güzeldi. Öğlen balık yedim ki tok gideyim diye ama frenleyemedim.olsun canım üzme kendini arada böyle oluyor kiloda almamışsın 1800 kaloride çok değil.pasta börekte görünce yeniyor canı istiyor insanın hergün yemiyorsun sonuçta
Olsun yine de fazla olmamış. Pizza akşam olunca biraz sıkıntı. Ama fazla değil.günaydın kızlar sizede yorum yaptım sanki kendim çok güzel yemişim gibi
Sabah:2 dilim peynirli k.ekmekli tost,domates,salatalık,
Ara:2 ceviz
Ögle:haşlanmış 1 parça et,yarım haşlanmış patates,yoğurt
veee Akşam:2 dilim karışık pizza ,ayran gündüz az yeyince akşam uçtum3,5 litre su spor yok
Yediklerini de harcamışsındır zaten. Menün de güzel. Sonuncu olmamız kötü olmuş.Geç kalmış bir gunaydinda benden. Anca gelebildim kahvalti falan kizi yüzmeye goturuyoruz şimdi. Derecemizi soylemeye utanıyorum ama yinede yazayim 11.ve sonuncu olduk bu hafta.haftaya sonuç daha iyi olur inşallah.
Menümü paylaşayım hemen.
Sabah 2 dilim çavdar ekmeği peynir 1 tatlı kaşığı marmelat
Ara 1 muz ķefir yarım bardak
Öğlen 1 ızgara tavuk 4 kaşık pilav yoğurt
Ara 1 incir
Akşam 4 kaşık kısır
Ara 1 dilim kek
Su 2 lt
spor 30 dk yürüyüş ve bütün gün temizlik mutfak işleri
Menün az olmamış mı canım? 1000 kalorinin altı sıkıntı diye biliyorum.Kizlar dunku menum
Oglen
2 dilim yumurtali ekmek
5 zeytin
yarim domates
Aksam
1 kase kofteli çorba
1 tane tahil bar
40 dk yuruyus