- 20 Nisan 2013
- 11.493
- 20.292
- 398
Karatayin kitaplarını okudum bende Mantıklı ama buralarda doğal ürün bulmak zor oluyor mümkün olduğunca bulup alaya çalışıyorum ama köy tavuğu bulamadım mesela yada köy yumurtası diye satiyolar ânlamiyorum sarisi koyu cikcâk çıkmıyor mesela. Ama karatay mantıklı bizim çocukken beslendigimiz tarzi anlatmış.Çok teşekkür ediyorum. Darısı başınıza diyorum.
Pazar günü de olsun artık o kadar. Akşamla kurtarmışsın zaten. Cumartesi menün de güzel. Sen de kontrollü gidiyorsun. Tebrikler.
Ben cumartesi-pazar komple oğlumun testlerine odaklandım. Yanlışları üzerinde durduk. Hafta içi için program yaptık. Aslında stresten yemeğe saldırmam lazımdı ama kontrolü kaybetmedim.
Gogocum artık şekere veda ettim diyebilirim. Kafamda bitirdim. Dün Beğendik'te alışverişteyken kızım oyun salonunda uzun kaldığı için ayaküstü Canan Karatay'ın kitabını okudum bayağı. Kadın gerçekten çok mantıklı yazmış. "Yemeği yedikten sonra 5 saatten önce acıkıyorsanız yedikleriniz size zarar veriyor" diyor. Sabah kahvaltıda ekmek yerine 2 ceviz (1 çay bardağı kadar olabilir) yedim. 2 yumurta olmazsa olmazı, yeşillik, peynir. "Aralarda istediğiniz kadar ayran, bitki çayı içebilirsiniz" de diyor.