• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Herkes nerde bakiim valla paylaşım yetersizliğinden ceza vericem herkese bu defa nasıl bir takim olduk hadi toplasin ilerlesin sayfalar.

merhaba arkadaşlar nasılısnız? bu hafta sonu kardeşimin düğünü vardı . dün de yorgunluk devam etti. gelemedim iki gündür gruba. hala çok yorgunum. hafta sonu malesef pek düzenli beslenemedim. ne yedim ne yemedim hiç hatılamıyorum o karışıklıkta. düğünden sonra da birsürü yemek kaldı. ziyan olmasın diye hep aynı yemekleri yıyoruz :)
bu sabah yürüyerek geldim işe. hafta sonu bolca hareket ettim . tek kazancım bu zaten.
siz neler yaptınız ?

Günaydın diyecekken öğlen olmuş. Sabah erkenden yine arazideydim. Öğleden sonra da gideceğim.
Dünkü menüm:
Kalkınca limonlu su
07.30: 2 ceviz, tereyağında 1,5 yumurta ,5 zeytin, 1 kupa siyah 1 kupa yeşil çay, yeşillik (roka, ekşimen, maydanoz, marul, dereotu
11.00: 3 kaşık yoğurtla ayran
12.20: 4 kaşık zeytinyağlı taze fasulye, 80 gr ızgara et, 2 ceviz, közlenmiş 2 yemek kaşığı kırmızı biber-domates ezmesi
15.30: 1 elma (normalde saat 3'ten sonra meyve yok)
18.00: yarım yumurta (dayanamayınca)
19.00: 1 kase sarımsaklı yoğurtlu ıspanak, 3 kaşık domates soslu makarna (kaçamak oldu), 2 yemek kaşığı ezme, 2 kornişon, 5 fasulye turşusu
20,30: 1 çay, 1 yeşil çay

günaydın diyeceğimde öğlen olmuş farkında değilimo_Omenümü yazayım kızlar
Sabah:kepekli ekmekli tost,çay
Ara:sütlü neskafe,1 dilimkek
Ögle:közlenmiş patlcan salatası,1 dilim k.ekmeği,yoğurt
Ara:3 ceviz,1 bardak kola(nerden içtiysem)
Akşam:3 parça kızarmış tavuk,1 dilim k.ekmeği,salata,ayran:KK12:

Günaydın diyecekken öğlen olmuş. Sabah erkenden yine arazideydim. Öğleden sonra da gideceğim.
Dünkü menüm:
Kalkınca limonlu su
07.30: 2 ceviz, tereyağında 1,5 yumurta ,5 zeytin, 1 kupa siyah 1 kupa yeşil çay, yeşillik (roka, ekşimen, maydanoz, marul, dereotu
12.20: 4 kaşık zeytinyağlı taze fasulye, 80 gr ızgara et, 2 ceviz, közlenmiş 2 yemek kaşığı kırmızı biber-domates ezmesi
19.00: 1 kase sarımsaklı yoğurtlu ıspanak, 3 kaşık domates soslu makarna (kaçamak oldu), 2 yemek kaşığı ezme, 2 kornişon, 5 fasulye turşusu
merhaba canım ne diyeti uyguluyosun ben sayfada yoktum kaçırdığım şeyler olmuş galiba.kaçamaklar dışında menün güzel turşuda abartılı olmamış göze batan birşey yok.sporda yapamadın herhalde

1310 kalori oldu dünkü menüm. 2 litre su, öğlen pazar alışverişi, öğleden sonra 20 dakika kadar masa tenisi, akşam da 20 dakika boyunca Shakira'nın Whenever'ı ile dans

senin menü de güzel olmuş. Göze batan kolayı demeden geçemeyeceğim. Kola menü de olmaması gereken en tehlikeli içecek. 1 kutu kolada 20 kesme şekere yakın şeker varmış.

merhaba canım ne diyeti uyguluyosun ben sayfada yoktum kaçırdığım şeyler olmuş galiba.kaçamaklar dışında menün güzel turşuda abartılı olmamış göze batan birşey yok.sporda yapamadın herhalde
Ben Karatay tarzı beslenmeye geçtim. karbonhidrat yok, bolca protein, kuruyemiş, sebze ve günde en fazla 1 meyve var o da gilisemik indeksi düşük olandan.
Karatay diyetinin temeli glisemik indekse bağlı. Glisemik indeksi düşük olanlar yenilebilir. Ette 0, limonda 0 mesela. Ekmekte, pirinç ve makarnada, meyvelerde yüksek. Ceviz, badem, fındık, fıstıkta düşük.

merhaba arkadaşlar nasılısnız? bu hafta sonu kardeşimin düğünü vardı . dün de yorgunluk devam etti. gelemedim iki gündür gruba. hala çok yorgunum. hafta sonu malesef pek düzenli beslenemedim. ne yedim ne yemedim hiç hatılamıyorum o karışıklıkta. düğünden sonra da birsürü yemek kaldı. ziyan olmasın diye hep aynı yemekleri yıyoruz :)
bu sabah yürüyerek geldim işe. hafta sonu bolca hareket ettim . tek kazancım bu zaten.
siz neler yaptınız ?
Hayırlı olsun canım. Neyseki harekette etmissin.neyse burdasin artık dimi.
Dünkü menüm:
Kalkınca limonlu su
Kaçamak sayılmaz canım normal geldi bana.
Kola kötü olmuş. Tavuk yağda mı kızarmışti.
1310 kalori oldu dünkü menüm. 2 litre su, öğlen pazar alışverişi, öğleden sonra 20 dakika kadar masa tenisi, akşam da 20 dakika boyunca Shakira'nın Whenever'ı ile dans
Bayada hareket etmissin.
senin menü de güzel olmuş. Göze batan kolayı demeden geçemeyeceğim. Kola menü de olmaması gereken en tehlikeli içecek. 1 kutu kolada 20 kesme şekere yakın şeker varmış.

Ben Karatay tarzı beslenmeye geçtim. karbonhidrat yok, bolca protein, kuruyemiş, sebze ve günde en fazla 1 meyve var o da gilisemik indeksi düşük olandan.
Karatay diyetinin temeli glisemik indekse bağlı. Glisemik indeksi düşük olanlar yenilebilir. Ette 0, limonda 0 mesela. Ekmekte, pirinç ve makarnada, meyvelerde yüksek. Ceviz, badem, fındık, fıstıkta düşük.
Karatay iki öğün diyodu acıkmadan yemeyin falan. Arada öğlen falan acikirsan meyve ye diy oruç gibi bi durum.

Bende yazayım menümü sabah fırsat bulamadan ameliyata girdim.
Sabah 7 de yoğurt yeşil kırmızı elma mandalina yarimsar tane.

8:30 1dilim ekmek peynir ıhlamur

Ara kaçamak 1 küçük tatlı kurabiye olmasa iyiydi ya neyse

Öğlen 1 kepçe çorba 2 kaşık tavuk sote 4 kaşık kabak yemeği yoğurt

Ara üzüm abarttim biraz 2 küçük salkım ama 30 40 tane vardır

Akşam 1 kepçe çorba 2 kaşık makarna yoğurt 3 kaşık pırasa yemeği

Ara 2 hurma

Su 2 lt
spor 30 dk yürüyüş

Hoşgeldin masumcum özlettin kendini nerelerdesin.hemen baktım canım diskalifiye değilsin.
366.etapta 80.1 le bildirim yapmadan ayrilmissin canım. Bu hafta bildirim yaparsan yazarım listeye ama bildirim gününü perşembe yaptık takım olarak. Herkesle tanışır kaynasirsin görüşürüz canım.
Hosbuldum canım valla bede sizleri özledim ama eskilerden kimse kalmamış galiba.. bildirimimi perşembe yaparım insallah.

Tekrardan hosgeldn diyelim o zaman ben selin 2 pespese glen bebisten kalan kilolarmi vermeye calismaktayim :) tanstgma memnun oldm simdiden :)
Hoşbuldum :) memnun oldum hemen alt mesaj da taniticam kendimi :)

Bende yazayım menümü sabah fırsat bulamadan ameliyata girdim.
Sabah 7 de yoğurt yeşil kırmızı elma mandalina yarimsar tane.

8:30 1dilim ekmek peynir ıhlamur

Ara kaçamak 1 küçük tatlı kurabiye olmasa iyiydi ya neyse

Öğlen 1 kepçe çorba 2 kaşık tavuk sote 4 kaşık kabak yemeği yoğurt

Ara üzüm abarttim biraz 2 küçük salkım ama 30 40 tane vardır

Akşam 1 kepçe çorba 2 kaşık makarna yoğurt 3 kaşık pırasa yemeği

Ara 2 hurma

Su 2 lt
spor 30 dk yürüyüş
menün güzel canım üzümde fazla değil bence.sende karatay yapıyorsun galiba sizi takip edeyim iyiyse bende yapacagım

imdat kızlar uzun süredir regl olmuyordum bugün oldum iştahım okadar açıkki evde tutku vardı yarım paketi yedim hala canım birşeyler istiyor siz bu dönemler nasıl frenliyorsunuz kendinizi yaa:KK62:

Selamlar arkadaşlar ben Nihal 28 yaşında 167 cm boyunda ve 81 kiloyum... 20 aylık bir oglum var evet doğum kilolarımı veremedim hala. Öncesinde de cok zayif degildim ama bu kadar kilolu da degildim tabi neyse :) 92 küsür le başladım zayiflama çalışmalarına gecen yıl Çok düzen otutamama rağmen 11 kilo verdim benim icin büyük başarı :) insallah bu sene daha dikkatli davranip hedefime ulasmak istiyorum. Şimdilik bu kadar.

Selamlar arkadaşlar ben Nihal 28 yaşında 167 cm boyunda ve 81 kiloyum... 20 aylık bir oglum var evet doğum kilolarımı veremedim hala. Öncesinde de cok zayif degildim ama bu kadar kilolu da degildim tabi neyse :) 92 küsür le başladım zayiflama çalışmalarına gecen yıl Çok düzen otutamama rağmen 11 kilo verdim benim icin büyük başarı :) insallah bu sene daha dikkatli davranip hedefime ulasmak istiyorum. Şimdilik bu kadar.
hoş geldin benimde 6 aylık kızım var doğum kilolarımı verdim zaten fazla almamıştım eski kilolarım vardı onlarla uğrşıyorum 115 ten 93 e düştüm ordada kaldım uzun süredir veremiyorum sende iyi vermişsin inşallah hedeflerimize ulaşırız senin kilona gelmek benim için çok büyük mutluluk olur bana göre iyi durumdasın buda motive kaynağın olabilir:KK36:

merhaba hoş geldin aramıza.bende doğumdan sonra kilo verip tekrar alanlardanım.
takıma yeni kanlar lazım zaten tekrar hoşgedin

kızlar dün giremedim işler yoğun müdür izne gidicek diye biraz fazla mesai yaptık
herkesler iyidir çok şükür
diyet iyi gidiyo şükür
kaçamaksız sayılır

hoş geldin benimde 6 aylık kızım var doğum kilolarımı verdim zaten fazla almamıştım eski kilolarım vardı onlarla uğrşıyorum 115 ten 93 e düştüm ordada kaldım uzun süredir veremiyorum sende iyi vermişsin inşallah hedeflerimize ulaşırız senin kilona gelmek benim için çok büyük mutluluk olur bana göre iyi durumdasın buda motive kaynağın olabilir:KK36:
Sağol canım inşallah sende gelirsin bu kilolara benim şimdi ki hedefim 75 altina inmek insallah kisa sürede gerceklesir :) ben hamilelikte cok aldim 69 la hamile kaldim doğumdan sonra 93 kiloydum. Daha yolum uzun 60 kiloyu görmek istiyorum.

menün güzel canım üzümde fazla değil bence.sende karatay yapıyorsun galiba sizi takip edeyim iyiyse bende yapacagım
Benimki uzmanvet in diyetisyenden aldığı liste canım bikac sayfa önce paylaştım ona uymaya çalışıyorum.
imdat kızlar uzun süredir regl olmuyordum bugün oldum iştahım okadar açıkki evde tutku vardı yarım paketi yedim hala canım birşeyler istiyor siz bu dönemler nasıl frenliyorsunuz kendinizi yaa:KK62:

Tarçın en iyi ilaç kaynar suya 1 çubuk tarçın 5-6 karanfil biraz beklet iç. Yoksa toz tarçın da olabilir çay kaşığı ucuyla.

Back
X