Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benide baZen delirtiyor birsuru yaziyorm bi bakiyrum bisiy yokKızlar telefon beni delirtti iki saate ancak mesaj yazabildim alıntıli mesajda problem oldu yaaa offf.
canmmm iradene saglik bravo sen bu isi astin bitrdin bence supersin hayirli gecler :)Eşimle kızıma domates soslu patates kızartması yaptım ve tadına bile bakmadım ama küçük bir elma yedim. İyi geceler arkadaşlar, benden bu kadar.
Diyetisyen gaddar çıktı yanii öğlen az olmuş artirsin biraztesekkur ederim canimcim
menumde ne varsa onu yiyorum kuzum diyeistyen verdi.
kuzum diyetistyenin verdigi menu
olsum canim sikma hic caniniKızlar telefon beni delirtti iki saate ancak mesaj yazabildim alıntıli mesajda problem oldu yaaa offf.
cok tebrik ederim seniEşimle kızıma domates soslu patates kızartması yaptım ve tadına bile bakmadım ama küçük bir elma yedim. İyi geceler arkadaşlar, benden bu kadar.
adayaren38Aktif ÜyeÜye
Yeni
Kızlar 8. Takım üyesiyim kayseri de yaşıyorum köy öğretmeniyim okulumuz un imkanları kısıtlı daha önce 8.takimdan ceco34 arkadaşımız öğrencilerime mont ayakkabı ve kırtasiye yardımı yaptı sizden ricamsiz yada yakininiz yardım da bulunmak isterseniz ebru çalışması yapmakistiyoruz sınıfta ebru Setlerineihtiyacımız var bir set 43 tl 3 set bizim için yeterli olacak katkı sağlamak isterseniz ben 8.takimdayim
Gözünüz Menü görsün üleynnnnnn.bugunku en güzel menuydü bence.raporumu yazayim hemencik
sabah
1 dilim ekmek
1 yumurta
1 domates
1 salatalik
1 dilim peynir
1 kupa bitki çayi
ara
1 bardak süt
oglen
1 yemek kasigi tavuk sote
1 dilim ekmek
1bardak ayran
yeşillik
ara
1 turk kahvesi
aksam
7 kaşık taze fasulye
1 ayran
1dilik ekmek
2 litre su
Inanki ederim.takimdaki diger kizlara ibret olsun diye keyfine yaparim.bir Kilo verme bu haftada goreyim.Tamm canm baska kacamak yok cok dikkat edicem beril yoksa rezil edicek zaten beni bunn icin bile bisy yemem inankii![]()