• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Ay bende kynvaldemi annm gbi severm ne mutlu anlasmanz senn yaninda olmasi allhm bozmasn aranizi canm benm ay kuzu cok sirn olmus ama :))

Evet canm baska bi yol yok bana :)
canm aramizda bende feci kiskandm sorma napp edip.bizmde o hale gelmemz laziiiiimmmmm,:)
evet canım öyle valla bu yaşta kilo yakışmıyor bize gerçekten

bende menümü yazayım korkarak
Sabah:kepek ekmekli domatesli tost,1 bardak mandalina suyu
Öğle:yarım tabak tavuk sote,1 kase yoğurt,1 dlim k.ekmeği,salata
Ara:sütlü kahve,1 dilim minik tarçınlı kek
Akşam:1 balık ama ızgara değil çok az yağda ve mısır unluo_O,roka salatası
Ara:2 mandalina 2,5 litre su yarım saat akşam yürüyüşü hafif tempoda
Cok kötü degil salatalar yagsizsa baliktaki bir kasik yagi dert etme.unsuz kizart olurmu misir unu deme sakin oda un.mandalin suyu cok Canim ya iki mandalin ye posasi olur en azindan.birde kepek ekmegi fazla tuketmeyin vucuttaki demiri emiyor diye hatirlixom.ama Hasana bir soruyum bugun yinede.
Suda guzel

image.webp

Cok kötü degil salatalar yagsizsa baliktaki bir kasik yagi dert etme.unsuz kizart olurmu misir unu deme sakin oda un.mandalin suyu cok Canim ya iki mandalin ye posasi olur en azindan.birde kepek ekmegi fazla tuketmeyin vucuttaki demiri emiyor diye hatirlixom.ama Hasana bir soruyum bugun yinede.
Suda guzel
salata yağsız mandalina suyu konusunda haklısın nerdeyse yarım kilo mandalinadan 1 bardak çıktı.balığı başka türlü yiyemiyorum kokuyor zaten ayda bi defa falan yiyorum kepek ekmeğinide yemzsem doymuyorum canım beyaz ekmek yerine yiyorum malesef

Sabah güzel ama fistik 15 civari olsun avuc ici yaniltir.aslinda 25 gr.fistik
Tavuk izgara ve tavuk soteyi anlamadim ama yinede kuru olmus sebze sart anacim lifli yiyemezsen wc sorunun cikar.kabizlikki hic Kilo verdirmez.aksama bir dilim ekmek bile giderdi amaaaaaaasaaaw BISKUITLI PASTA olmasa.

Kurtar kendini bendenbenden
haklisin canm bisyler yapp sebze olayni cozmem lazm bakalm bugn super menu yapicm insallh unuttrcm bugnu :))

seyfocum tam tahil yesen halk ekmek bayilerinde bile var.

haklisin canm bisyler yapp sebze olayni cozmem lazm bakalm bugn super menu yapicm insallh unuttrcm bugnu :))
haydi bakalim utandir beni gel kiz bugun mercimekli salata yapalim aksam yemegine.guzelce tarifleselim kirip bacamizi masum yemegimizi yiyelim.
vavv bir manken gördüm sanki görmeyeydim iyiydi sabah sabah iştahım kaçtı daha tüm gün bir şey yemem kıskancımdan:KK19:
zor degil canim iste yeter.hem sen yemiyeceksen ne mutlu bana.

Emegi coktur bende Biz 6 etliyiz ama biri haric cok sevisiriz.esim en buyuk biraz ondan birazda Ben kolay kirmam kimseyi.
Evet sirin pazartasi yuvaya beraber gidecez insallah.cok sey kacirdim göremedim hala yaniyorum.
Kiz 62 kiloya dustuydum bu Takimda haydi calisin.selin acil sebze isini cöz Canim.komsun eltin kimse biri yardim etsin ne olur.
Olsn canm oyle dusunme artk bundan sonra bembeyaz bir sayfa actn herseyi dolu dolu yasycaksn herseyn tadini cikarticaksb butn kotu dusnceleri sil at aklindan gitti onlar ve sana cok kizdm yarim filan degilsin sen sen
nelern ustesnden gelmis ve hala enerjik deli dolu bir annesn nasil guzel yavrularn var bidaha boyle cumleler yooook :) anlastikmii

He birde canm bilmedgn seyler var her ailenn degisk huylari iste ama benyne elimden geleni yapacagm

seyfocum tam tahil yesen halk ekmek bayilerinde bile var.

haydi bakalim utandir beni gel kiz bugun mercimekli salata yapalim aksam yemegine.guzelce tarifleselim kirip bacamizi masum yemegimizi yiyelim.

zor degil canim iste yeter.hem sen yemiyeceksen ne mutlu bana.
tamam canm bana uyar yapaln neler koyacagz icine

Olsn canm oyle dusunme artk bundan sonra bembeyaz bir sayfa actn herseyi dolu dolu yasycaksn herseyn tadini cikarticaksb butn kotu dusnceleri sil at aklindan gitti onlar ve sana cok kizdm yarim filan degilsin sen sen
nelern ustesnden gelmis ve hala enerjik deli dolu bir annesn nasil guzel yavrularn var bidaha boyle cumleler yooook :) anlastikmii

He birde canm bilmedgn seyler var her ailenn degisk huylari iste ama benyne elimden geleni yapacagm
yok canim benim bu ikinci gazammmm 3 yil oncede bir olay yasamistik boyle.yine ben yendim.yasasin kötülükkkkkkkkkkk
ben sadece duyunca sasiriyorum.mesela elifin bezi birakmasini görmedim oraya buraya isediginde cemkiremedim.falan filan.tamam soz bitti gitti.her aile farkli inan bbenim hayatim roman zaten ama yinede gulmek guzel.gerci benimki gulmenin ötesinde hayati kicindan okumak gibi bir hale geldi.
selin kapalimisin.merak ettim hani esin kiskaniyor ya pazara felan gidemiyorsun.kiz bana yakinmisin ben getireyim.ben ortaköydeyim.inan yuksunmem de.

tamam canm bana uyar yapaln neler koyacagz icine
70 gr.kadar eger olcun yoksa ben kasikla felan olcerim yazarim sana.kirmizi mercimegi az tuz ekleyip hasla.ama kurutma suzme hafif yas olsun suluda degil.icine maydanoz sogan biber evde ne varsa iste yesillik domates vs.ekle tuzunu tamamla karabiber ekle ben bol acili yerim meto hizlansin diye.karistirdiginda koca bor tabak salata yanina ayran yada yogurt tamamdir ben aksam yiyecem bakliyat tok tutuyor ustunede bir meyve yeterli.resimleyim sana.

kizlar farkindamisini 2 gundur epey dokturduk.sanirim burada yazismak banada iyi geldi bugun sabah odemden kurtulmus haldeyim.cumaya korksunlar bizden.

kahve istiyor canim ya ama useniyommmmmmmmm herkezde uyuyor bugun beraber kahvalti yapmak istiyorum.

Back
X