- 15 Ağustos 2008
- 17.392
- 58.818
- 798
Bak demek ki yavas yavas inadindan vazgeciyorbugun iki hafta öncenin kilosunu görebildim sonunda 67.8 :)artıdayım ama biraz neşelendim kız

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bak demek ki yavas yavas inadindan vazgeciyorbugun iki hafta öncenin kilosunu görebildim sonunda 67.8 :)artıdayım ama biraz neşelendim kız
Kus kadar yemissin kuzum :)Gunaydin kizlar dunku menum
Sabah 08:30
1muz, 2kasik yulaf ezmesi, 1bardak sut
Oglen 12:30
2 ince dilim borek, 3-4parca kizarmis hamur.
1lt su
1fincan yesil cay
Kizlar dun pasta kursum vardi, bide aksama aileler tanismak icin geldi. Heycandan stresten bisey yiyemedim kurstan sonra. Neyseki atlattik guzel gecti. :)
bebişimm öyle şey olur mu oğlum düzelmedi bide laptopu bozdu daha tamir olmadı telefondanda giremiyorum yazamıyorum o yüzden mesaide ana yazabiliyorum affedinGünaydin kizlar
Goncam bu tarti beni sinir ediyor ya, regl oldum bu beni hala fazla gösterme pesinde
Ayy seni böyle civil civil görmek ne güzel birsey
Ayni seyi bende farkettim, cogu arkadaslar izinli olduklari icin durgun topigimiz.
Günaydin kanki nerelerdesin sen? Menü paylasimi yok, sohbet yok... Yoksa sen bizi begenmiyormusun![]()
Tamam anladim gülüm, o zaman durum farkli tabi ki de...bebişimm öyle şey olur mu oğlum düzelmedi bide laptopu bozdu daha tamir olmadı telefondanda giremiyorum yazamıyorum o yüzden mesaide ana yazabiliyorum affedin![]()
iyileşmiyo ya sormaTamam anladim gülüm, o zaman durum farkli tabi ki de...
Hala mi hasta kuzucuk ya![]()
Gecmis olsun canim, insallah biran önce atlatir ufaklikiyileşmiyo ya sormasalgın varmış bide herkes hasta valla
Gecmis olsun canim... sen iyi ol da yine kücük bir kutlama yaparsin esinle.Kizlar selamm
Kbakmayin 1 haftadir dogru düzgün gelemedim ama durumumu size aktardim.
Insallah bugunden itibaren aranizda olucam.
Diger hastalığımi atlatamadan ayaga kalmis olmaliyimki 2 gun önce dudagimda kocaman ucuk cikti dünde fenalastim yine hastalandim.
İnanın ayaklarimin ustune bile basamadim titreye titreye yürüdüm.
sagolsun görumcemin kocasi enistem kayinvalidem beni hastaneye götürdü esimde erken cikip geldi hastaneye. bi igne yaptilar kendime geldim cok şükür.
simdi evimdeyim hastalığım kimseye gecmesin diye görumceme gitmedim.
en cok üzüldügüm nokta ise cuma gunu esimle tanisma yıldönümümüz ama ben yatakligim püff
normalde 3 4 senede 1 kere hastalanan ben icin bu ardarda hastalik olmadi malesef.
oyle iste kizlar
sağol canım sen nasılsınGecmis olsun canim, insallah biran önce atlatir ufaklik
Gecmis olsun canim... sen iyi ol da yine kücük bir kutlama yaparsin esinle.
Sükür iyi diyelim iyi olalim canim. Su karin agrisi beni cok halsiz yapiyor yasağol canım sen nasılsın![]()
geçmiş olsun canım önemli bir şey değildir inşallahSükür iyi diyelim iyi olalim canim. Su karin agrisi beni cok halsiz yapiyor ya![]()
Gunaydin kizlar dunku menum
Sabah 08:30
1muz, 2kasik yulaf ezmesi, 1bardak sut
Oglen 12:30
2 ince dilim borek, 3-4parca kizarmis hamur.
1lt su
1fincan yesil cay
Kizlar dun pasta kursum vardi, bide aksama aileler tanismak icin geldi. Heycandan stresten bisey yiyemedim kurstan sonra. Neyseki atlattik guzel gecti. :)
iyileşmiyo ya sormasalgın varmış bide herkes hasta valla
Kizlar selamm
Kbakmayin 1 haftadir dogru düzgün gelemedim ama durumumu size aktardim.
Insallah bugunden itibaren aranizda olucam.
Diger hastalığımi atlatamadan ayaga kalmis olmaliyimki 2 gun önce dudagimda kocaman ucuk cikti dünde fenalastim yine hastalandim.
İnanın ayaklarimin ustune bile basamadim titreye titreye yürüdüm.
sagolsun görumcemin kocasi enistem kayinvalidem beni hastaneye götürdü esimde erken cikip geldi hastaneye. bi igne yaptilar kendime geldim cok şükür.
simdi evimdeyim hastalığım kimseye gecmesin diye görumceme gitmedim.
en cok üzüldügüm nokta ise cuma gunu esimle tanisma yıldönümümüz ama ben yatakligim püff
normalde 3 4 senede 1 kere hastalanan ben icin bu ardarda hastalik olmadi malesef.
oyle iste kizlar
aynen bende de var kenarda duruyor zıplamak için çıkardıgımda oğlum rahat vermiyor yoksa gerçekten çok güzel kalori yaktırırhoşgeldin kankimne güzel heyecanlar bunlar
Trambolin işe yarıyor canım var bende de şu an dik bi şekilde kenarda kullanılmayı bekliyorona sıra gelemedi bi türlü
![]()
Yok canim bilindik regl sancilari sadece.geçmiş olsun canım önemli bir şey değildir inşallah
Kolay gelsin canimkızlarrr nasılsınız bakıyım
yarın akşam misafir gelicek onun için temizlik alışveriş tatlı pasta derken aldı telaşe başımı
anladım canım başka birşey olmasındaYok canim bilindik regl sancilari sadece.
Cok sükür yok canim. Sen nasilsin?anladım canım başka birşey olmasında
özel günündemisinSükür iyi diyelim iyi olalim canim. Su karin agrisi beni cok halsiz yapiyor ya![]()