• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

ben sende o ışığı gördüm kesinlikle pes etmeee :KK51:

farkındayım ama bütün çaylarım şekersiz bi neskahveyi şekerli içiyorum arada kurtarmaz mı patroniçem

o zaman elbiseni riske atma tatlım terzinide iyi seç bastan savma yapıyo artık çoğunluk
Nescafe yide şekersiz sütlü bi dene canım güzel oluyo.

Doğum günü eşittir kalori bombaları, çok dikkat etmek lazım :KK51:

Tebrik ederim wembam, sizin verdiklerinizi ben alıyorum :KK48: yok moral yüksek tartımdan güzel bir sürpriz bekliyorum. Olmadı parfymümün tartısını isteyeceğim o mucize yaratıyormuş :KK48:

Gözümde bir canlandırdım da yok yok :KK70:
Haha bir çılgınlık yapıp deniyormuşum. Gözlerimi hastahanede açıyormuşum. Canlandır bunu da gözünde:-)
Tartı sana feda olsun. Mucizevi tartım inşallah yarın daha da mutlu eder beni, bakalım artık yarın ola hayrola.
Odadan odaya gezdirdim tartıyı sabah, piriç torbasını bile tarttım:-) Sende yap belki kerameti ordadır:KK70: Yarında mutlu ederse beni parka götürcem onu
Moraller tavan yapsınki gitsin şu kilocuklar kızlarr

Canım daha öncede yazmıştım kime olduğunu hatırlamıyorum. Şu kara erik çekirdeği alınmış kuru olanlardan 2-3 tane ye kahvaltıyla her sabah bağırsak sorunları yaşamazsın. Burda kabızlık problemi çeken hastalara uyguluyoruz. Ben kullanıyorum, hiç sorun yaşamadım wc ile. Hatta 4-5 tane ile başla.
Balim kabizlik diil bendeki problem ,bagirsakta tam agzinda catlak ve yaralar war canim cok yaniyo o yuzden psikolojik sanirim ama kendimi tutuyodum surekli resmen cikmasin diye,simdi daha iyiyim,dediginiz seylerin hepsini yapiom ki surekli rahat olabilim diye..sagol cnm sen saglikcisin dimi? bana retroskopi yapilcak ama bn coj korkuyorum cnm yacok agrili bi islem mi?

Doğum günü eşittir kalori bombaları, çok dikkat etmek lazım :KK51:

Tebrik ederim wembam, sizin verdiklerinizi ben alıyorum :KK48: yok moral yüksek tartımdan güzel bir sürpriz bekliyorum. Olmadı parfymümün tartısını isteyeceğim o mucize yaratıyormuş :KK48:

Gözümde bir canlandırdım da yok yok :KK70:
Canim dur daha dogumgunu mayis ortasinda,ben zapzayif olcam o zamanaaa..3 nisandan umudu kestim amaaa..

Kizlar tarti oncesi squat falan yapmiodum normalde bacaklarim cok sisiyo diye,ama unuttum bugun spor yaptim yaaw...nolcek?

Balim kabizlik diil bendeki problem ,bagirsakta tam agzinda catlak ve yaralar war canim cok yaniyo o yuzden psikolojik sanirim ama kendimi tutuyodum surekli resmen cikmasin diye,simdi daha iyiyim,dediginiz seylerin hepsini yapiom ki surekli rahat olabilim diye..sagol cnm sen saglikcisin dimi? bana retroskopi yapilcak ama bn coj korkuyorum cnm yacok agrili bi islem mi?
Hayır canım düşündüğün gibi ağrılı değil. Herhangi bir uyuşturucu krem vs isteme imkanın varsa isteyebilirsin. Ağrısı yok denecek kadar az ve kısa süren bir işlem.

Kizlar

Bugun giremedim neden bilmiyorum ama netimde sorun var.
internete bagli görünüyorum ama baglanti hatasi veriyor arada hatasiz baglaniyor ama hemen kopuyor

Bugun kendimi iyi hissetmedigim icin cikmadim disari insallah yarin cikmak istiyorum cunku gunlerdir kendi adima hic bisi yapmadim ve inanilmaz sikildim bu durumdan.

Yildonumlerinde vs maddi degeri olan hediyeler almaktan kaciniriz hep soylemisimdir cunku günlük zamanda her istedigimizi aliyoruz.
o nedenle esime bizim icin anlami büyyük ama 1 dk zamanimi alacak bisey yapacagim
zamaninda elime gectiginde sinirden ortadan kaldirdigim bisi ama yusufumun hayatimda daima olacagini inadina ispat edercesine karsima tesaduf sonucu cikan bisey...
merak ettiniz degil mi ? :KK48::-)

Hayatta aklinizin ucunun ucundan bile gecemeyecek bisi birakin insanlari esimin bile aklindan gecmiyor.
yerini tutmasada gecmisten kalan guzel bi ani olacak bizim icin.

Bu arada disarisi hayal oldu esim hayatta cikartmam sagligin daha önemli dedi telafi ederiz yada iyi okursan ctesi sabah kahvaltiya götürürüm seni dedi yerim onu:KK72:

Yarin cumaaa bu aksamki menuleri ozellikle kontrol edicem netimde sorun olmazsa ve bakalim kimler takim sorumlulugunu taşıyor :KK66:

Canım daha öncede yazmıştım kime olduğunu hatırlamıyorum. Şu kara erik çekirdeği alınmış kuru olanlardan 2-3 tane ye kahvaltıyla her sabah bağırsak sorunları yaşamazsın. Burda kabızlık problemi çeken hastalara uyguluyoruz. Ben kullanıyorum, hiç sorun yaşamadım wc ile. Hatta 4-5 tane ile başla.

Hangisi tatlim o ??

Kara uzumden mi bahsediyorsun hani kansizlik icinde kullaniliyor normal kara uzumden biraz buyuk cekirdekli ??
Bu arada den ne doktorusun sekerim

Canim ya bugun aklima geldi okuldayken topukluyla merdiven cikarken acaba daha cok yoruyo ya bi ise yariyo mu diyee? kiiz daha cok kalori yakar mi kiii
evet diyetisyen demişti seminerde bi yerde daha duymuştum okumuştum araştır istersen :48:
Kıss topuklu giyildiğinde daha fazla yakıldığını bilmiyordum:-) Bu akşam evin içinde bir iki tur atayım topukluları çekip, hatta dur dur ben topukluyla koşu bandına çıkayım:KK70:
bende misafirlerin yanında topuklularla mı dolaşsam sonra patt diyede düşeyim :D
Nescafe yide şekersiz sütlü bi dene canım güzel oluyo.
tamam canım çok teşekkür ederim aslında süt kremasız şekersiz sade nes kahveye alışsam iyi olur

Hangisi tatlim o ??

Kara uzumden mi bahsediyorsun hani kansizlik icinde kullaniliyor normal kara uzumden biraz buyuk cekirdekli ??
Bu arada den ne doktorusun sekerim
yok üzüm değil erik resim ekledim. Bu arada ben dr değilim canım. Hemşire asistanlığı yapıyorum.

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    20,8 KB · Görüntüleme: 82
  • image.webp
    image.webp
    22 KB · Görüntüleme: 59
Kizlar

internete bagli görünüyorum ama baglanti hatasi veriyor arada hatasiz baglaniyor ama hemen kopuyor

Bugun kendimi iyi hissetmedigim icin cikmadim disari insallah yarin cikmak istiyorum cunku gunlerdir kendi adima hic bisi yapmadim ve inanilmaz sikildim bu durumdan.

Yildonumlerinde vs maddi degeri olan hediyeler almaktan kaciniriz hep soylemisimdir cunku günlük zamanda her istedigimizi aliyoruz.
o nedenle esime bizim icin anlami büyyük ama 1 dk zamanimi alacak bisey yapacagim
zamaninda elime gectiginde sinirden ortadan kaldirdigim bisi ama yusufumun hayatimda daima olacagini inadina ispat edercesine karsima tesaduf sonucu cikan bisey...

Hayatta aklinizin ucunun ucundan bile gecemeyecek bisi birakin insanlari esimin bile aklindan gecmiyor.

Bu arada disarisi hayal oldu esim hayatta cikartmam sagligin daha önemli dedi telafi ederiz yada iyi okursan ctesi sabah kahvaltiya götürürüm seni dedi yerim onu:KK72:

Yarin cumaaa bu aksamki menuleri ozellikle kontrol edicem netimde sorun olmazsa ve bakalim kimler takim sorumlulugunu taşıyor :KK66:
valla çok merak ettimm:KK51::KK51:

Baktım şimdi Türkçe tam karşılığına mürdüm eriği kurusu olacak ama çok etkili.

evet diyetisyen demişti seminerde bi yerde daha duymuştum okumuştum araştır istersen :KK48:

bende misafirlerin yanında topuklularla mı dolaşsam sonra patt diyede düşeyim :KK70:

tamam canım çok teşekkür ederim aslında süt kremasız şekersiz sade nes kahveye alışsam iyi olur
:KK48::KK53:

Merhaba kizlar vallah yeni uyandim ..
uyanir uyanmaz tartiya ciktimm ve cok sevindimm .. halbuki ben uyaninca üstümde herzaman bi siskinlik oluyor buna ragmann .. pazardan tam bugune kadar 700 gramm vermisim 75.6 .. amacim 75i gormekkkdii okadar sevindimki .. yarim saat sonra yine tartilcam su siskinlik gidincee :)) :KK73:

Teşekkür ederim canım darısı senin başına:KK36:

Kesinlikle uzak duralım canım detox dengeyi bozuyor demekki, sadece yüksek moral ve umutla oluyor tek ilacı. İnşallah sende yarın böyle bir sürprizle gelirsin canım. Mutluyum hiç yerinden oynamayan kilolarım gram gram derken kilo halinde gitmeye başladı inşallah devamıda gelir :KK73:
Kankimmmm senin adina cok mutluu oldumm:))) amaa gercektende menulerini hep takip ettim cok süper Besleniyorsun vee sporrunu herzaman yapiyosunn :))

Haha bir çılgınlık yapıp deniyormuşum. Gözlerimi hastahanede açıyormuşum. Canlandır bunu da gözünde:-)
Tartı sana feda olsun. Mucizevi tartım inşallah yarın daha da mutlu eder beni, bakalım artık yarın ola hayrola.
Odadan odaya gezdirdim tartıyı sabah, piriç torbasını bile tarttım:-) Sende yap belki kerameti ordadır:KK70: Yarında mutlu ederse beni parka götürcem onu
Moraller tavan yapsınki gitsin şu kilocuklar kızlarr
ALLAH korusun gülüm ya canlandırmak istemiyorum öyle birşeyi. Sakin öyle birşeye kalkışma :)))

İnşallah mutlu olursun yarın ki sonuçtan :)

Tartıyı gezmeye çıkar :D

Canim dur daha dogumgunu mayis ortasinda,ben zapzayif olcam o zamanaaa..3 nisandan umudu kestim amaaa..
Aynen canım Nisan'dan bende vazgeçtim, eninde sonunda hedefimize ulaşacağız buna eminim :)

Kizlar

Kuzum meraktan çatlatmasana bizi, hadi söyle :)))

Back
X