• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

geçen haftaki kilom: 54.6
bu haftaki kilom: 54.6
fark: -
duraklama dönemine girdim dün gece uyumadan o kadar hareket yaptım 40 dakika misafirler gidince işleri bitirdim egzersiz yaptım falan ama cık 1 gram bile oynamamışşşş :63::63:

Tesekkür ederim ask fafataram :KK60:

ohhh çok şükür!bu hafta veremedim diye çok korkmuştum :KK16:

Kilo bildirimi

Gecen hafta: 86,7
Bu hafta: 86,1
Fark: 0,6
Ortalama: %0,7
Tebrik ederim kuzum, haftaya 5i görürsün :KK5:
Tebrikler ebruşşş :KK19:
Tesekkür ederim canimcim :KK60:

duraklama dönemine girdim dün gece uyumadan o kadar hareket yaptım 40 dakika misafirler gidince işleri bitirdim egzersiz yaptım falan ama cık 1 gram bile oynamamışşşş :63::63:
Moralini bozma gülüm, fazla cikmamissin ya buna da sükür :KK39: haftaya metabolizmani bir sokla da yine calissin :confused:

Korkunun ecele faydasi yok dedim,
gelin ata binmis ya nasip demis hesabi kendimi tartinin üstünde buldum veee sonuc :KK73:

Kilo bildirimi :KK71:

Gecen hafta: 68,0
Bu hafta: 67,5 (mucize :KK76:)
Fark: 0,5
Ortalama: 0,73%
Mesaj sayisi: 184
Süpersin canım :21:

Kilo bildirimi

Tebrik ederim canım :KK24:

zaten kilon çok az benim hedef kilom:-)
gelecek hafta iki katı eksiler gelir canım, takma:KK15:

günaydın kızlar :KK68:

geçen haftaki kilom 58,7
bu hafta 58.5
fark 0.2
yüzde 0.34
mesaj sayım 95

geçen haftaki kilo:67.7
bu hafta:67.7

yok yaa olmuyo yaa veremiyorum...
Tatlim umudunu yitirme lütfen, önümüzde ki haftaya full motive bir sekilde baslayalim. Hep pozitif düsünelim. Ben olacagina inaniyorum. Ayrica kilon ayni olabilir, en azindan fazla cikmamissin. Bu da bir basari :KK39:

Herkese merhaba kızlar açıkçası sabah buraya gelip ,kızlar kusura bakmayın ben iradesizin tekiyim sözüme sadık kalamıyorum ben yapamıyorum gibi cümleler kuracaktım.gerçekten bu hafta hiç düzenli sağlıklı geçmedi sanırım ben kendime inanmıyorum yapabileceğime başarabileceğime.kendimi 80 küsur kilolarda kabul ediyorum bilinçaltında.ve başladığım her diyet en fazla 2 hafta sürüyor.derken sabah eczaneye uğradım boğazlarım kötü ve gribim.uzun zamandır görmediğim eczacı kızın çok güzel zayıfladığını gördüğüm de şaşırdım ve kendisini tebrik ettim.nasıl oldu derken dedi ki ciddi spor yaptım ve kendimce bir beslenme düzeni oluşturdum hatta daha zayıfmış 1 yıldır ara verdiği için biraz almış gerçekten beni yeniden kendime getirdi,sanırım benim sorunum hızlı sonuç almak istiyorum eee sabır ve emek olmayınca nasıl bir mucize bekliyorsam inşallah bir daha aynı umutsuzluğa düşmem

işimiz gücümüz acelelik :) sen böyle düşünürken Allah ne güzel örnek çıkarmış karşına.. tüm güzellikler istikrarla sabırla gerçekleşiyor dimi :KK66:

Kizlar alinti yapamadim

Oncelikle biricikscim tatlim tebrik ederim cok sevindim.

Su merakta ölen bayanlar hemen anlatimmm zevkleee

Simdi esimle biz bi arkadas vasitasiyla netten tanistik ama tanismadan 1 ay once bana bahsetmeye baslamislardi.
neyse ogundrn sonra bi cok tesadufle karsilastim ama en etkileyici olan suydu..
18 mart canakkale sehitlerini anma toreni icin universitede sunuculuk yapacaktim.
elimdr yazili kagitlar icin resim atolyesinden ince ahsaplardan almak icin gittim.1 sene once o ahsap tahtalara isim yazma calismalari yapmislardi daha once görmüştüm.
resim atolyesine gittim resim hocasi bu ahsap seylerin yigili oldugu yüzlerce seyin icerisinden ornek icin bi tanesini bana uzatti bunlardan olur mu diye aa bi bakarsin ki üstünde ne yaziyor ???
Zeynep Yusuf
normalde ahsaplarin üstünde sadece 1 isim yazar herkes bireysel bi calisma yapmislardi ama sansa bak ki karsima bu sekilde ornek cikmisti.
soktan cikmam yaklasik 1 dk mi aldi
ama ben malesef benimle ooo diye dalga gecen arkadaslarim yüzünden sobaya tikistirtirmistim ve sonradan cok pisman olmustum. Simdi o animizi canlandirmak istiyorum
nasil sizce ? Basit ama degerli degil mi ?

canım çok değerli,çok özel bi hediyeee süper düşünmüşsün:KK52:

Hadii yaaa .. cilek cok yerim bide yesil elma yerim .. yesil elmada wcye cikariyor diye yiyorum

ben de yeşil elmayı en şekerli meyve diye biliyorum karpuz,üzüm,kavunla aynı kategoride..

gelin ata binmis ya nasip demis hesabi kendimi tartinin üstünde buldum veee sonuc :KK73:

oo süpersin Ebrum tebrik ederim :KK66: pastayı yemene rağmen yinede verdin :KK48:

Kilo bildirimi

tebrikler canım :KK68:

Kilo Bildirimi:

Geçen hafta: 78.5
Bu hafta : 77.1
Fark: 1.4
Haftalık mesaj sayısı: 67

Çokkk mutluyum kızlar.
:KK73:

wuuu süpersinnn :KK6:

Bende 68.5 um sonunda :KK73:

harika yaaa demek işe yarayacak yaptırdığın teste uygun beslenmek :KK51: tebrik ederim :KK39:

***4 . TAKIM 406. ETAP***

LeyL35 (/58.7/ 58.5/ 0.2/%0.34 )
E-brulim(/ 68.0/ 67.5/ 0.5/ %0.73 )
dilviin (/54.6/ 54.6/ 0/%0 )kilosu sabit
Pembe_dizi (/70.0/ / /% )

Hoptiri (/86.7/ 86.1/ 0.6/%0.69 )
wemba (/67.7/67.7 / 0/%0 )kilosu sabit
Eliflider (/67.0/ / /% )
gogo2405 ( / 68.6 / 68.5 / 0.1 / % 0.05)403 . etapta izne ayrılan üye döndü kilosu 3'e bölündü
BiricikS (/76.2/ / /% )yeni üye başlangıç 7 Mart 77.6 hedef kilosu 65
Perim (/73.1/ / /% )yeni üye başlangıç 8 Mart 75.5 hedef kilosu 69
Narin_nazenin (/83.7/ / /% )yeni üye başlangıç 10 Mart 85.1 hedef kilosu 65
Parfym (/78.4/77.1 / 1.3/%1.67 )yeni üye başlangıç 10 Mart 79.0 hedef kilosu 56

4.takım ortalaması %

Kizlar hepinizi ayri ayri t3brik ediyorum harikasiniz ne guzel gitmis kilolar.

Dilvincim persembe gunu sporu abartmayin diyorum sen gece yapmissin vucudunu sisirmis olabilirsin.
ayrica bulundugum kilo itibari ile vermen digerlerine gore daha zor kuzum sikma canini

Wembacim dun ki bulgur seni sisirmis olmali yoksa en az 200 gram verirdin diger gunler yenilen seyleri telafi edebilirsiniz ama persembeye özel olarak dikkat etmeniz gerektigini tekrar tekrar hatirlatmak istiyorum.
moralini yuksek tut haftaya daha fazla eksileri gorec3gini umut ediyorum

Kilo bildirimi

Kilo Bildirimi:

Geçen hafta: 78.5
Bu hafta : 77.1
Fark: 1.4
Haftalık mesaj sayısı: 67

Çokkk mutluyum kızlar.
:KK73:

Bende 68.5 um sonunda :KK73:

geçen haftaki kilo:67.7
bu hafta:67.7

yok yaa olmuyo yaa veremiyorum...

günaydın kızlar :KK68:

geçen haftaki kilom 58,7
bu hafta 58.5
fark 0.2
yüzde 0.34
mesaj sayım 95

Ayy cokk guzell bi hediyeee .. cok guzel düşünmüşsun :))

Bi bilsemm haha onu evlenince düşüncem artik:)) hafta sonu evdeyim ama haftada 4 kere çalışıyorum

Tatlim aslinda dun alintilamaya calismiatim ama olmamiz bugunki alintilarima eklendi
oncelikle tesekkur ederim.
evlenince bu is sizi bayaa zorlar nisanlin ne der bilmiyorum ama umarim hakkinizda hayirlisi olani secerseniz

dün kü menüm

sabah 08:30
6 yk kahvaltılık gevrek
yarım sb süt

öğlen 13:00
yeşil mercimeği haşlayıp içine 2 yk ince bulgur karıştırdım,suyunu çekince 1 tatlı kaşığı tereyağ ve biraz tuzla tatlandırıp 4 yk bundan yedim çok leziz oldu :21:

ara 15:30
3 ceviz
1 fincan sade nescafe

akşam 17:30
öğlen yemeğimin aynısından yedim

leslie 3 mile yaptım
2 lt su içtim

Back
X