• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Iyi geceler kızlar, topuklular benim de canıma okudu bugün.

Sabah 08:00
Yoğurt, keten tohumu, tarçın

Öğle 11:30
1 parça lazanya

Ara 13:30
1 elma

Akşam (kına gecesi vardı ve fena patlak verdim) 20:30
yarım lahmacun
yarım poğaça
yoğurtlu havuç salatası
4-5 tulumba (saymadım)

4,5 km yürüyüş ve bol dans
1,5 lt su, 2 finca bitki çayı

Gelir gelmez tulumbaların korkusuna tartıya çıktım. Sabah tartıldığımdan daha az çıktı, şoktayım :)
Ooo ex kankim Maşallah goturmussun tulumbalari :D ama tartin bi defaya mahsus bi guzellik yapmis sana ;)

1 parça lazanya

1 elma

yarım lahmacun
yarım poğaça
yoğurtlu havuç salatası
4-5 tulumba (saymadım)

Gelir gelmez tulumbaların korkusuna tartıya çıktım. Sabah tartıldığımdan daha az çıktı, şoktayım :)
kız Allah aşkına saglıgından daha mı önemli topuklu abartma sakın topuklu giymeyiii

kızlar ne oldu bilmiyorum dünden beri yazıyorum ama iletilmiyo
menümü yazayım hemen umarım olur bu sefer :((

dün ki menüm
sabah 8.00
1 tane fransız tostu
domates salatalık
1 minik tarcınlı rulo
cay

ara 10.00
sekersiz kahve
1 minik tarcınlı rulo

öğlen 13.00
2 ıspanaklı parmak börek
makarna salatası
1 kurabiye

ikindi 17.00
2 elmalı kurabiye2 minik poğaca
cay

akşam 19.00
1 kaşık bulgur pilavı
1 tarcınlı elma
2 kaşık yogurt
2 kasık salata

kızlar dün 2 yakın arkadasıma gittim eve gelince misafir vardı derken ne kadar kendimi tuttuysam ancak bu kadar az yiyebildim dün tam felaketti farkındayım
4 km yürüdüm topukluyla gideceğim yere kadar ama günün karı:KK76::KK76::KK76:

kızlar bugun ki menümğde yazayım hemen

sabah 9.30
1 dilim tarcınlı cevizli yıldız çörek
2 dilim süzme peynir
çay

ara 12.00
sekersiz kahve
1 avuc kuruyemiş

öğlen 14.00
tarcınla harmanlanmış elma

akşam 17.00
1 corba tabagı salata
1 porsiyon acılı tarhana corbası
bi kaç tane acı cin biber
2-3 kasık yogurt

jillian yaparım gün içinde
akşamda pilates yaparım 10 dakıka kadar
2 bucuk litre su içerim her zaman 3 litre yapamıyorum ben :(
kesinlikle bunlar tam tamına yapılıcak ..
dün 2 litre su içmişim

kız Allah aşkına saglıgından daha mı önemli topuklu abartma sakın topuklu giymeyiii

menümü yazayım hemen umarım olur bu sefer :KK43:(

dün ki menüm
sabah 8.00
1 tane fransız tostu
domates salatalık
1 minik tarcınlı rulo
cay

ara 10.00
sekersiz kahve
1 minik tarcınlı rulo

öğlen 13.00
2 ıspanaklı parmak börek
makarna salatası
1 kurabiye

ikindi 17.00
cay

akşam 19.00
1 kaşık bulgur pilavı
1 tarcınlı elma
2 kaşık yogurt
2 kasık salata

kızlar dün 2 yakın arkadasıma gittim eve gelince misafir vardı derken ne kadar kendimi tuttuysam ancak bu kadar az yiyebildim dün tam felaketti farkındayım
Yok bitanem ben normalinde hiç topuklu giymem. Alışkın olmayınca daha da zorlanıyorum. Kına gecesinin sonlarına doğru bir baktım herkes yalınayak bende fırlattım ayakkabıları bir köşeye :D

BiricikS BiricikS dün herşey çok güzeldi kuzum, beni yalnız bırakmadığın için de ayriyetten teşekkür ederim ❤️
Yalnız ben oynamaya doymadım, akşam görüşürsek bir parti daha roman döktürelim :KK48:

Tebrik ederim canim. Insallah cok önemli bir sorunun yoktur.
tebriklik birşey yok ki canım
3-4 gündür çok sıkışıktım kızlar o yüzden giremedim
bu yoğunlukta birde söylemesi ayıp kabız olmuşum :KK64:
kilo veremememin sebebi şişkinliğimde oolabilir diye düşünğyorum
bugun nöbetten çıktım yarın tekrar nöbetçiyim:confused::confused::confused:
o yüzden bugünümü uyuyarak geçirme ihtimalimde yüksek.3 gün daha affınızı istiyorum:KK37:

tebriklik birşey yok ki canım
3-4 gündür çok sıkışıktım kızlar o yüzden giremedim
bu yoğunlukta birde söylemesi ayıp kabız olmuşum :KK64:
kilo veremememin sebebi şişkinliğimde oolabilir diye düşünğyorum
bugun nöbetten çıktım yarın tekrar nöbetçiyim:confused::confused::confused:
o yüzden bugünümü uyuyarak geçirme ihtimalimde yüksek.3 gün daha affınızı istiyorum:KK37:
Neden öyle diyorsun gülüm, az da olsa gitmiş. Ayrıca zaten amaç azar azar gidip kalıcı olması değilmi Hoppa
Kabızlık çok şişkinlik yapıyor canım, kuru erik, keten tohumu bu tür şeylerle kurtulmaya çalış. Inşallah atlatırsın biran evvel. Sana iyi uykular :KK60:

Yok bitanem ben normalinde hiç topuklu giymem. Alışkın olmayınca daha da zorlanıyorum. Kına gecesinin sonlarına doğru bir baktım herkes yalınayak bende fırlattım ayakkabıları bir köşeye :KK70:

BiricikS BiricikS dün herşey çok güzeldi kuzum, beni yalnız bırakmadığın için de ayriyetten teşekkür ederim ❤️
Yalnız ben oynamaya doymadım, akşam görüşürsek bir parti daha roman döktürelim :KK48:
iyi olmuş canımm:48:
Kızlar sizden bir isteğim olucak biliyorum ki burda hepimiz dostuz acımızı üzüntümüzü paylaşıyoruz benimde sizden tek isteğim 1 fatiha okur musunuz bugun benim çok sevdiğim biriciğim lokum ninem hakkın rahmetine kavusmuş sabaha karşı rüyama girmişti bi baktım babam yola cıkıyo manisaaya
90 küsür yaşındaydı çok severdim babamın halasıydı.
şimdiden çok teşekkür ederim umarım bizde vefat ettiğimizde arkamızdan okuyan çok olur unutulmayız umarım..

iyi olmuş canımm:KK48:
Kızlar sizden bir isteğim olucak biliyorum ki burda hepimiz dostuz acımızı üzüntümüzü paylaşıyoruz benimde sizden tek isteğim 1 fatiha okur musunuz bugun benim çok sevdiğim biriciğim lokum ninem hakkın rahmetine kavusmuş sabaha karşı rüyama girmişti bi baktım babam yola cıkıyo manisaaya
şimdiden çok teşekkür ederim umarım bizde vefat ettiğimizde arkamızdan okuyan çok olur unutulmayız umarım..
Kuzum ALLAH rahmet eylesin, mekanı cennet olsun. Nur içinde yatsın.

Akşam yemeği yokmu canım.

Az yemişsin kankim metabolizma yavaşlar böyle.

18.00 de yedikten sonra akşam yemesen daha iyi olurdu.

Sen gelmeyince izinli yazdım zaten canım iyi olmuş haftaya cumada kilo bildirmen gerekmiycek.

Izliyodum ama ayni kulvarda degilizki o ameliyat olmuş diye biliyorum ben. Biz gayret gosterip zayifliyos bi kere.
Tamam canım benim teşekkür ederim hepinize başarılar diliyorum sizi çok seviyorum haftaya görüşmek üzere :)

Benim agam tulumbacı şarkısı eşliğinde bir de güzel gitti ki anlatamam :KK70: şuan olsa kahvaltıya da yerim, canım çekmedi desem yalan olur :KK70:
Oyyy canım çektiii , geçtiğimiz ay halka tatlısı yapmıştım bir oturuşta 3 tane indirmiştim mideye:-) Eğlenmişsiniz ne güzel bol bol kalori yakmışsınızdır kankimle

menümü yazayım hemen umarım olur bu sefer :KK43:(

dün ki menüm
sabah 8.00
1 tane fransız tostu
domates salatalık
1 minik tarcınlı rulo
cay

ara 10.00
sekersiz kahve
1 minik tarcınlı rulo

öğlen 13.00
2 ıspanaklı parmak börek
makarna salatası
1 kurabiye

ikindi 17.00
cay

akşam 19.00
1 kaşık bulgur pilavı
1 tarcınlı elma
2 kaşık yogurt
2 kasık salata

Oh oh götürmüşsün minik minik minnacık tarçınlı ruloları:-)

Mekanı cennet olsun lokum ninenin canım.

Kizlarr

Herkese iyi haftasonlarii

Umarim güzel bir haftasonu gecirirsiniz.

Ben hala iyilesemedim kizlar ilaçlarımi aliyorum dinleniyorum terliyorum ama malesef kendime gelemiyorum ayakta fazla kalamiyorum afedersiniz balgam cikartamiyorum cikmayincada öksürük kesilmiyor malesef. Hayatimda ilk defa bu kadar uzun ve kötü bi hastalik geciriyorum aman sizler dikkat edin.

Gülelim güzelleşelim
vipclubkadinlar_2015-03-28_14-21-31.webp

Kizlarr

Herkese iyi haftasonlarii

Umarim güzel bir haftasonu gecirirsiniz.

Ben hala iyilesemedim kizlar ilaçlarımi aliyorum dinleniyorum terliyorum ama malesef kendime gelemiyorum ayakta fazla kalamiyorum afedersiniz balgam cikartamiyorum cikmayincada öksürük kesilmiyor malesef. Hayatimda ilk defa bu kadar uzun ve kötü bi hastalik geciriyorum aman sizler dikkat edin.
geçmiş olsun canım nasıl üşütmüşsün sen öyle yaaaaa:KK1::KK1:

E="dilviin, post: 40200361, member: 411347"]Amin canımm[/QUOTE]
Başın sağolsun canim bnm,okuyup gonderdim

1 parça lazanya

1 elma

yarım lahmacun
yarım poğaça
yoğurtlu havuç salatası
4-5 tulumba (saymadım)

tulumba :KK53:

Yok bitanem ben normalinde hiç topuklu giymem. Alışkın olmayınca daha da zorlanıyorum. Kına gecesinin sonlarına doğru bir baktım herkes yalınayak bende fırlattım ayakkabıları bir köşeye :KK70:

tulumba yerken mi yalnız bırakmadı yoksa :KK48::KK53:

Allah rahmet eylesin,mekanı cennet olsun canım

Back
X