• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Kiloların üstümüzden yağ gibi akıp gitmesini temenni ettiğim güzel bir güne günaydın kızlar :KK25:

Çok enerjik bir günaydın olmuş, hoşuma gitti :KK51:

Kuzum su önemli aksatmamaya bak.

İddia olayı şöyle herkes kendine belli bir tarih için bir hedef ve bir ödül belirliyor, o tarihte hedefine ulaşırsan ödülünün tadını çıkartıyorsum :21: alıntıda tabloya bakabilirsin

Bu tablo da sonunda hayata geçti canım, ilk sayfaya da ekledik ama güncellenmedi galiba. Zeynebimin pc'sinde sorun olduğu için ilgilenmedi yoksa o buraların tozunu attırır :KK48:

Aşk dolu balayı tatilinizi nerde yapacaksınız canım :KK68:

Olacak sadece inanmamız gerekiyor pembişim :KK60: tamam canım iddiaları düzenleyelim haftaya cumaya kadar. Ödül işini bilemedim ortak mı olsa yoksa yine herkes kendi mi belirlese? 10 Nisan için hedef kilonu alayım şeker :KK51:

Sensiz olmaz zaten tatlı dillim :KK19:
Haftaya cuma için hedef kilonu söyle bakayım, tabelayı bugün yarın hazırlayayım.

Gülüm çok geçmiş olsun, annene Allah'tan acil şifalar dilerim. Lütfen sende kendine dikkat et, anneciğin hastayken birde sen hastalanma yeme içmeyi ihmal etme. Ev için de hakkınızda hayırlısı neyse o olsun.

iddaya ben de varım :) hedef tarih ne Zaman.

Balayı yeri belli değil ben hiç tatil yerlerini bilmediğimden bakmıyorum nişanlım da ilgilenemiyor :( bu gidişle balayı yapamayabiliriz gibi hissediyorum. Bakalım nasip :)

iddaya ben de varım :) hedef tarih ne Zaman.

Balayı yeri belli değil ben hiç tatil yerlerini bilmediğimden bakmıyorum nişanlım da ilgilenemiyor :KK43: bu gidişle balayı yapamayabiliriz gibi hissediyorum. Bakalım nasip :)
Bize katılmana sevindim canım :KK9: iddiaları haftalık cumadan cumaya tutalım dedik, hafta içi belki daha çok gaza geliriz Hoppa senden hemen hedef kilonu alayım, birde ödül için önerilerde bulunabilirsin :KK45:

Kuzum bence balayına gidin imkanınız varsa, öyle ahım şahım bir yer olmak zorunda değil, maksat beraber olmanız. internetten bakabilirsin tatil yerlerine, hatta sen nereye gitmek istediğini söyle bütün kızlar sana fikir verir :KK39:

Ben 500 gr diyeyim yine nolur nolmaz :KK23:
Peki tamam ama bu haftada 700 gr verirsen haftaya hedefini daha yüksek tutacaksın anlaştık mı Hoppa

Bu arada gogom yolculuğunuz nasıl geçti? Eskişehir'im nasıl? Bir fotoğraf rica edebilirmiyim acaba :KK22:

Merhaba :)
Guzel haftasonu gecirirsiniz umarim :)

E-brulim E-brulim cnm beni de yazarsin listeye, gecen sefer de dedim ama izinden dolayi kaldi.. gecen 52 hayali kuruyordum bu defa 54-te kalayim ben, simdilik yeterli hedef :))

Kizlar gunaydin,bebisten anca firsat bulabildim yaziyom,noldu iddia isi kacirdim mi bise?
Iddialarımızı haftalık yapıyoruz canım, cumadan cumaya... Hemen senden hedefini alayım (KIZLAR IDDIALAR HAFTALIK OLACAĞI İÇİN SIZDEN TAM ULAŞMAK İSTEDİĞİNİZ RAKKAMI BEKLIYORUM, mesela benim hedefim 65.9 olmak). Ödül de kararsız kaldık wembam, herkese aynı ödül mü olsun yoksa yine herkes kendi mi belirlesin diye düşünüyoruz?

Merhaba :)
Guzel haftasonu gecirirsiniz umarim :)

E-brulim E-brulim cnm beni de yazarsin listeye, gecen sefer de dedim ama izinden dolayi kaldi.. gecen 52 hayali kuruyordum bu defa 54-te kalayim ben, simdilik yeterli hedef :))
Tamam gülüm seni de yazıyorum, 54.0 mı yoksa virgülden sonrası farklı mı :) kuzum zaten hedefler haftalık, 1 hafta içinde çok aşırı birşey veremeyeceğimizi bildiğimiz için hedefleri de ona göre tutalım :)))

Dunku menum..

Sahura kalkamadim, gec uyumustum, uyandigimda ezan okunuyordu..

Aksam
Kucuk kase corba (et, patates, sogan, domates, fasulye, kisnis-dereotu..) isim konusunda zorlaniyorum o yuzden boyle icindekileri yaziyorum :)
1 porsiyon pirinc pilavi az yagli
3 bardak su
3 fincan cay

Iddialarımızı haftalık yapıyoruz canım, cumadan cumaya... Hemen senden hedefini alayım (KIZLAR IDDIALAR HAFTALIK OLACAĞI İÇİN SIZDEN TAM ULAŞMAK İSTEDİĞİNİZ RAKKAMI BEKLIYORUM, mesela benim hedefim 65.9 olmak). Ödül de kararsız kaldık wembam, herkese aynı ödül mü olsun yoksa yine herkes kendi mi belirlesin diye düşünüyoruz?

Tamam gülüm seni de yazıyorum, 54.0 mı yoksa virgülden sonrası farklı mı :) kuzum zaten hedefler haftalık, 1 hafta içinde çok aşırı birşey veremeyeceğimizi bildiğimiz için hedefleri de ona göre tutalım :)))

54.2 olsun :)) fazla abartmayayim, 900 gr veremeye bilirim hic degilse 700 olsun :)))

Himm kesin rakam o zmn,gerceklestrilebilecek bise koyalim o zmn,oduller de kuculsun ebrum o zaman,300 grama felekten bi gun olmaz mesela ;) :) bnm hedefim 66.8

Kizlar 400 gram cok mu az oldu iddia icin? walla son 3 haftama bakarsak daha fazla performans beklemiyom ben..

Evde tartin yokmu canım her zaman aynı tartiyi kullansan iyi olur aralarında fark olabilir.

Tetiklermi acaba ben ilk defa bu hafta 700 gr verdim ama denemeye değer.

Hayırlı olsun hakkınızda canım.

Gecen ay 3 nisan icin hedef koymustuk lostemiz vardı hedefine ulasan koyduğu ödülü yiycekti ama başarılı olan yok sanırım
evde yok ama okulda var. Aynı tartıyı kullanırım.

54.2 olsun :)) fazla abartmayayim, 900 gr veremeye bilirim hic degilse 700 olsun :)))
Not alınmıştır :))

Himm kesin rakam o zmn,gerceklestrilebilecek bise koyalim o zmn,oduller de kuculsun ebrum o zaman,300 grama felekten bi gun olmaz mesela :KK66: :) bnm hedefim 66.8
Aynen canım ödüller çok büyük olmasın. Bence çikolata, kek, pasta, börek tarzı şeyler olabilir tabi belli miktarlarda olmak şartıyla :) herkesten fikir bekliyorum

Kizlar 400 gram cok mu az oldu iddia icin? walla son 3 haftama bakarsak daha fazla performans beklemiyom ben..
Tatlım ben hedefimi 900 gr yaptım, amaç daha fazla gaza gelmek. Ulaşamazsamda canım sağolsun :) ama 400 gr az değil, bu hafta böyle bırakırsan haftaya yükseltirsin :)

Bize katılmana sevindim canım :KK9: iddiaları haftalık cumadan cumaya tutalım dedik, hafta içi belki daha çok gaza geliriz Hoppa senden hemen hedef kilonu alayım, birde ödül için önerilerde bulunabilirsin :KK45:

Kuzum bence balayına gidin imkanınız varsa, öyle ahım şahım bir yer olmak zorunda değil, maksat beraber olmanız. internetten bakabilirsin tatil yerlerine, hatta sen nereye gitmek istediğini söyle bütün kızlar sana fikir verir :KK39:

Peki tamam ama bu haftada 700 gr verirsen haftaya hedefini daha yüksek tutacaksın anlaştık mı Hoppa

Bu arada gogom yolculuğunuz nasıl geçti? Eskişehir'im nasıl? Bir fotoğraf rica edebilirmiyim acaba :KK22:
Anlaştık canım. Fotoğraf çekerim. Yolculuk iyi geçti akşam yürüyüş yapalım diye çıktık 15 dakikada geri döndük soğuktan şimdide carsidayiz gorumcemin dukkana ugradik gezcez biraz.
gogo2405 gogo2405
cnm benim adim listede neden yok ?
Simdi firsat buldum sonuc listesine bakmaya.. merak ettim bisey mi oldu diye
Genel kontrol yapan bi arkadaş uyardı haftaya listeye alman lazım diye aslında ben hep böyle yapiyodum ama sorun olursa diye sildim yine haftaya yazcam.

Anlaştık canım. Fotoğraf çekerim. Yolculuk iyi geçti akşam yürüyüş yapalım diye çıktık 15 dakikada geri döndük soğuktan şimdide carsidayiz gorumcemin dukkana ugradik gezcez biraz.

Genel kontrol yapan bi arkadaş uyardı haftaya listeye alman lazım diye aslında ben hep böyle yapiyodum ama sorun olursa diye sildim yine haftaya yazcam.
Iyi gezmeler canım, sıkı giyin üşütme :KK60:

Kızlar iddiamız için herkesin ödül fikirlerini bekliyorum. Eğer herkes için ödül aynı olacaksa, hepimizin sevdiği yada canının çektiği birşey bulmalıyız. Herkes kendine bir ödül belirleyecekse en çok canının çektiği birşeyi seçsin ki motivasyon artsın.

Bu hafta 6. olmuşuz, bu durum artık değişsin canlarım :)

Kiloların üstümüzden yağ gibi akıp gitmesini temenni ettiğim güzel bir güne günaydın kızlar :KK25:

Çok enerjik bir günaydın olmuş, hoşuma gitti :KK51:

Kuzum su önemli aksatmamaya bak.

İddia olayı şöyle herkes kendine belli bir tarih için bir hedef ve bir ödül belirliyor, o tarihte hedefine ulaşırsan ödülünün tadını çıkartıyorsum :21: alıntıda tabloya bakabilirsin

Bu tablo da sonunda hayata geçti canım, ilk sayfaya da ekledik ama güncellenmedi galiba. Zeynebimin pc'sinde sorun olduğu için ilgilenmedi yoksa o buraların tozunu attırır :KK48:

Aşk dolu balayı tatilinizi nerde yapacaksınız canım :KK68:

Olacak sadece inanmamız gerekiyor pembişim :KK60: tamam canım iddiaları düzenleyelim haftaya cumaya kadar. Ödül işini bilemedim ortak mı olsa yoksa yine herkes kendi mi belirlese? 10 Nisan için hedef kilonu alayım şeker :KK51:

Sensiz olmaz zaten tatlı dillim :KK19:
Haftaya cuma için hedef kilonu söyle bakayım, tabelayı bugün yarın hazırlayayım.

Gülüm çok geçmiş olsun, annene Allah'tan acil şifalar dilerim. Lütfen sende kendine dikkat et, anneciğin hastayken birde sen hastalanma yeme içmeyi ihmal etme. Ev için de hakkınızda hayırlısı neyse o olsun.
54.6 şimdiki takılı kaldıgım kilom cumaya 54 olmayı istiyorum artık bıktım 3 haftadır bu hafta spora yüklencem annem iyileşsin hele
zaten ben kendime bakmazsam bu ev nolur bilmem babam soguk soguk yemek yiyodu akşamda ben ısıttım :48:
cok sogal canımcım güzel dileklerin için :51:

Kızlar iddiamız için herkesin ödül fikirlerini bekliyorum. Eğer herkes için ödül aynı olacaksa, hepimizin sevdiği yada canının çektiği birşey bulmalıyız. Herkes kendine bir ödül belirleyecekse en çok canının çektiği birşeyi seçsin ki motivasyon artsın.

haklısın valla haftaya buranın tozunu attırmalıyız

Dunku menum..

Sahura kalkamadim, gec uyumustum, uyandigimda ezan okunuyordu..

Aksam
Kucuk kase corba (et, patates, sogan, domates, fasulye, kisnis-dereotu..) isim konusunda zorlaniyorum o yuzden boyle icindekileri yaziyorum :)
1 porsiyon pirinc pilavi az yagli
3 bardak su
3 fincan cay
pilav yerine sebzeli yemek olsaymış yada yarı ondan yarı ondan olsaymış daha iyi olurmuş diye düşünüyorum aşke
ama tutmuşsun kendini tebrik ederim Allah kabul etsin bu arad

Benim aklıma ödül gelmiyo yaa herkes fikrini bi yazsın bakayım.

Back
X