- 1 Eylül 2012
- 3.996
- 4.795
- 408
Kiloların üstümüzden yağ gibi akıp gitmesini temenni ettiğim güzel bir güne günaydın kızlar
Çok enerjik bir günaydın olmuş, hoşuma gitti
Kuzum su önemli aksatmamaya bak.
İddia olayı şöyle herkes kendine belli bir tarih için bir hedef ve bir ödül belirliyor, o tarihte hedefine ulaşırsan ödülünün tadını çıkartıyorsumalıntıda tabloya bakabilirsin
Bu tablo da sonunda hayata geçti canım, ilk sayfaya da ekledik ama güncellenmedi galiba. Zeynebimin pc'sinde sorun olduğu için ilgilenmedi yoksa o buraların tozunu attırır
Aşk dolu balayı tatilinizi nerde yapacaksınız canım
Olacak sadece inanmamız gerekiyor pembişimtamam canım iddiaları düzenleyelim haftaya cumaya kadar. Ödül işini bilemedim ortak mı olsa yoksa yine herkes kendi mi belirlese? 10 Nisan için hedef kilonu alayım şeker
Sensiz olmaz zaten tatlı dillim
Haftaya cuma için hedef kilonu söyle bakayım, tabelayı bugün yarın hazırlayayım.
Gülüm çok geçmiş olsun, annene Allah'tan acil şifalar dilerim. Lütfen sende kendine dikkat et, anneciğin hastayken birde sen hastalanma yeme içmeyi ihmal etme. Ev için de hakkınızda hayırlısı neyse o olsun.
iddaya ben de varım :) hedef tarih ne Zaman.
Balayı yeri belli değil ben hiç tatil yerlerini bilmediğimden bakmıyorum nişanlım da ilgilenemiyor