• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Tebrik ederim güzel menu :) okul sonav stresleriyle uğraşıyorum. Malum son senem sınavlarda var. Öyle sizleri sormalı? Kilomsa gayet yerinde iyi gorunuyorum. Spor salonuna gitmeyi düşünüyorum çok isterim ama hiç vaktim yok evdede öyle yapmıyorum vakitsizlikten .
Başarılar dilerim canım okulu bitirince gidersin spora sende zamanında olur o zaman şimdi derslerine çalış ihmal etme.

Kızlar o kadar hastayım ki tüm gün yataktan çıkamadım sürekli yattım :(

O yüzden bugünkü menüm diye bir şey yok tğm gün yediklerim :

Sabah 5 gibi: 1 Muz
Akşam üstü 4 gibi: 2 dilim börek
Akşam 7 gibi: 1 tavuk pirzola 2 kelebek (Annemler pazar diye akrabamızın köydeki evlerine gittiler akrabalarda her haftasonu giderler orda ziyafet varmış valla hasta olup gidememem iyi olmuş sanırım. Bu tavukları da bana yollamışlar tabi yolladıklarının hepsini yemedim)

5 gibi de terlersem iyi olur ha gayret dedim kalktım müzik açtım çok tempolu olamasa da hareket etmeye çalıştım

Hiçbir şeye halim yok kulaklarım bile az duyuyor :(
Dün de pek bir şey yiyememiştim zaten :(
İlaç içiyordum 3 gündür bakalım ne zaman düzelicem...

Kızlar o kadar hastayım ki tüm gün yataktan çıkamadım sürekli yattım :KK43:

Akşam 7 gibi: 1 tavuk pirzola 2 kelebek (Annemler pazar diye akrabamızın köydeki evlerine gittiler akrabalarda her haftasonu giderler orda ziyafet varmış valla hasta olup gidememem iyi olmuş sanırım. Bu tavukları da bana yollamışlar tabi yolladıklarının hepsini yemedim)

5 gibi de terlersem iyi olur ha gayret dedim kalktım müzik açtım çok tempolu olamasa da hareket etmeye çalıştım

Hiçbir şeye halim yok kulaklarım bile az duyuyor :KK43:
Dün de pek bir şey yiyememiştim zaten :KK43:
Gecmis olsun umarim cabucak atlatirsin. Kelebege takildim. menunde 2 kelebek yaziyo ne ki o ?

Iyi geceler kızlar, düğünden daha yeni geldik. Hemen menümü yazıp çıkıyorum, misafirim gelecek :) yarın geçmişi okurum.

Sabah 11:30
1 bardak ılık su

Saat 15:00
2 kaşık yoğurtlu makarna (daha erken yiyemedim, hem canım istemedi hemde hazırlanma telaşındaydım)

Akşam 20:00 (düğün menüsü)
3 yk havuçlu lahana salatası
3/4 tavuk şinitzel (el kadardı tamamı)
3 yk pilav

1 lt su
Spor: düğünde attığım göbek :)

Çok kötü oldu menüm, düzensiz ve sağlıksız. Yarın düzeltiyorum :)

Hepinizi öpüyorum, iyi geceler.

Geçmiş olsun canım dikkat et kendine.
Iyi geceler kızlar, düğünden daha yeni geldik. Hemen menümü yazıp çıkıyorum, misafirim gelecek :) yarın geçmişi okurum.

1 bardak ılık su

2 kaşık yoğurtlu makarna (daha erken yiyemedim, hem canım istemedi hemde hazırlanma telaşındaydım)

3 yk pilav

1 lt su

Çokta kötü olmamış gibi
Günaydın kızlaar
Günaydın

Eki Görüntüle 1481594 Tutacak ördüm görumceme kızlar nasıl olmuş.

çok güzel olmus ellerine saglik :)

Waow bu daha cezbedici gizemli cok güzel olmus :)

Iddia tablomuz hazır canlarım :KK76:

Yeni hafta, yeni hedefler, yeni başarılar demek! Siz yeter ki üşenmeyin, ertelemeyin, cesaretli olun ve en önemlisi vazgeçmeyin... :KK36:

Haftanın ödülü:
Hedefinize ulaşın ki haftanın ödülü olan "SÜTLÜ TATLI" nın da tadını çıkartın :kk77:

YarışmacıHedef
Pembe_dizi -0.900 gr = 68.0 kg
LeyL35 -0.500 gr = 58.0 kg
E-brulim -0.900 gr = 65.9 kg
Dilviin -0.600 gr = 54.0 kg
wemba -0.400 gr = 66.8 kg
gogo2405 -0.500 gr = 67.3 kg
AKovser -0.700 gr = 54.2 kg

Not: 'oturduğu yerden başarıya ulaşan tek şey tavuktur' :KK39:
Herkese başarılar
:KK73:

Ellerine ssglik Ebrucum noktayi koymussun yani :)

Fitwell sagolsun pannggg diye caliyor adim hedefim doldugunda ve alkis kopuyor:-) Otomatik olarak yapiyor. Tlf sesini Cuma gunu kismayi unutmusum isteyken caldi herkes bana dogru bakiyor. Tabii ben hic orali olmayip tavani seyrediyodum. 10 000 adima ayarladim. Hergun olmuyo tabi:KK48: bazen 5000 de kaliyorum.
Acikti canim marketler. 5 te kapatiyo bugune özel. Evet benzin istasyonlarinda cips turu seyler bulunuyor iki kat fazla fiyata veriyolar bide. Aman cips fln istemem zaten onlarin olsun. Yesilliklerim ve yagsiz gidalarim yeter bana :KK76:

Fitwell cok iyi yaa hele su ile ilgili msjlari harika :)

kızlar sizin hedeflere bakmadan yazmıştım yorumumu gördüm ki en yüksek hedefi ben koymuşum tehlikeli mi düşüreyim mi ?
Bir de bence ödüller bireysel olmalı çünkü herkesin canının çektiği şey farklı. Siz 1 dilim baklavayı ödül koysnız bana bi motivasyon etkisi olmaz mesela çünkü pek ilgilenmem baklavayla :KK70:

Iddia haftalik oldugu icin hafif bi kacamagin yeri olur.. bireysel olursa abarti olabilir sanki

Selam hatun kişilerr.. Damat bohçasını gtürdük bugün neler neler yapmıştı kayınvalidem, bir çok şeyden hiç yemedim ama yediklerim bile fazlaydı :KK14:

Yok yavrum gitmiyorum ama buraya adapte olamıyorum yine izin aldım balayı dönüşüne kadar, mümkün değil her gün giremiyorum siteye yani, bi bakıyorum 3 gün girmemişim o derece kopuğum şu an ama ayrılmayı asla istemem sağoln gogo2405 gogo2405 izin alabilirsin dedi çok sevindim Hoppa

Canım yaa harika kilo vermişsdin çok tebrik ederim ben en zon tartıldığımda 70,0dım bi 6'lılara düşemedim helal olsun sana. Rakibemsin ama kendim vermişim gibi sevindim canım benim öpüyorum seni :KK8:

Hoşbulduk canım seninle doya doya kankiliği yaşayamadık benim yüzümden kusura bakma :110: evet çok sevindim izin olayına bakalım en geç bir buçuk aya dahili olarak burdayım inşallah

sen islerini gonul rahatligiyla hallet sonra acısını cikartiriz :))

Menüm gelsin

Sabah 10.00 1 minik poğaça az peynir az reçel şekersiz tabii

Ara 12.00 2 hurma

Öğlen ve akşam niyetine 15.00 4 yaprak sarma 2 içli köfte 1 minik poğaca çeyrek parça katmer yarım el kadar diyim boyuna

Su 1,5 ancak oldu
Spor yok
Belime viks sürerek duzelttik baya neyseki çok kötü değil.
Bugün gorumcemde gün vardı hemde evini yeni aldığı için akrabalar ev gorme gibide gelmisler.neler neler vardı börekler tatlılar elmalı kurabiyeler vee inanirmisiniz ağzım bile sulanmadi. :nazar::nazar::nazar::KK49::cool:

Cok iyi olmus canim tebrik ederim günü bu sekilde atlatman super :)

Canim cok gecmis olsun

1 bardak ılık su

3 yk pilav

1 lt su

Menun kötü görünmüyor cok iyi olmus bence :)

Günaydın kizlar :)

Dun ku menum
Sabah 09:30
1 dilim light ekmek
1 lokma gevrek
2 dilim peynir
8 zeytin

Saat 15:30 da disardaydim
2 avuc leblebi
5 tane cagla badem
4 ceviz

Aksam 19:00
1 izgara levrek
4 tane Sardalya buğulama
Yesil salata

1,5 lt su ictim

Spor yok dinlenme günümdü

Teşekkür ederim fafataram :KK60:
Menün güzel olmuş. Sporun olmaması gayet normal, önce annen sonra baban :KK43: çok gecmiş olsun. Inşallah en kısa zamanda toparlanırlar.

Teşekkür ederim balım :KK15:
Az yada çok olması önemli değil, önemli olan kendini tanımak ve hedefine ulaşmak. Mesela ben ulaşamayacağımı biliyorum :KK48: gör bak kendimi ne kadar tanıdığımı :KK48:
teşekkür ederim fafataram:KK60::KK60::KK60:
ya ben hep unutuyorum tatafara mıydı fafataramıydı diye :D

Kızlar facebookta instagramda arkadaş olu birbirimizi takip edelim isteyen varsa özelden yazalım ismlerimizi :) isterseniz tabii
olabilir güzel fikir:KK60:
İyi akşamlar :)

Haklısın da biraz daha az yiyebilirim amaa :))

Canım sen atlatmışsın o dönemleri, :21:kına gecesi için aklıma arapça yazı yazmak falan geldii :KK28:

Sagol tatlım..
Benim kafa zaten gidik, senlik birşey yok yanii :KK70:
ahhahahha tencere kapak gibiyizz :D :D
Günaydın kizlar :)

Dun ku menum
Sabah 09:30
1 dilim light ekmek
1 lokma gevrek
2 dilim peynir
8 zeytin

Saat 15:30 da disardaydim
2 avuc leblebi
5 tane cagla badem
4 ceviz

Aksam 19:00
1 izgara levrek
4 tane Sardalya buğulama
Yesil salata

1,5 lt su ictim

Spor yok dinlenme günümdü
cok güzel olmus canım :KK60:
günaydın hanımlarrrr ben geldimm iznim bitti çok şükür döndüm aranızaa:KK19::KK19::KK19: nasılsınız
hoşgeldinnn :KK19::KK19::KK19::KK19:

Kizcelerim Günaydinnnnnn

Bu haftasonu nasil gecti anlayamadim ctesi disaridaydik pedometrem acikti telin sarzi bitmis kapanmis hic farketmemisim bile eve gelincede yorgundum biraz uzanim dedim uyuyakalmisim erkenden.

Pazar günü sabah kuaföre diye ciktik saatlerce disaridaydik uzun sürdü islerimiz.

Falan filan iste o nedenle giremedim kizlar kbakmayin.
bugun regl olmus bir sekilde agriyla uyandim gece boyunca kabuslar gördüm püfff.

Once size yazmak istedim simdi bi gecmise bakim ben.:KK36:

Hepinizi kocaman öpüyorum.

Günaydınnnnn :KK68:

Dünkü menum

Sahurda
Su

Akşam
6-7 kaşık pilav ve 1 köfte
biraz da peynirli ekmek.. pek bişey yiyemedim peynirli ekmekle doydurdum kendimi :))

3 bardak su, 2 fincan çay ve 3 bisküvi

Back
X