• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Ben dee ben deee :KK70:

Biliyorum cnm ama pek ayrı yemek yapmıyorum kendime.. Annem ne yaparsa ondan yiyorum..
Sadece az ya çok olması bana kalıyor, onu da yemeğe göre ayarlamaya çalışıyorum :)

Yok tatlım kendine tabiki ayrı yemek yapma. Bende senin gibi yapıyorum zaten. Ekmeği az alıp yemeği çok alsaydın anlamında söyledim ben o_O

Bence de iyi olmuş yoksa baka baka o bebek gibi gömecektim kafamı çikolataya:KK23::KK70:

Şimdikinin yeşili enerji veriyor :KK66:

Mavi tokluk hissi veriyormuş, hiç denediniz mii, yaşadınız mı?:KK59:
:KK48::KK48::KK48:

Maviyle hiç bir tokluk maceram olmadı :KK48:

Acıkınca mavi ye mi bakacağız? Mavi mavi şarkısını söylesek fayda eder mi acaba o_O:KK48:

:KK48::KK48::KK48:

Maviyle hiç bir tokluk maceram olmadı :KK48:

Acıkınca mavi ye mi bakacağız? Mavi mavi şarkısını söylesek fayda eder mi acaba o_O:KK48:

Kırmızı açıktırırmış hep kullanırlarmış restoran yada fasfood tükkanları da.
Mavide tokluk hissi veriyormuş mutfakta masa da yada kıyafette olunca .
Renk uzmanından duymuştum ama ne derece doğru bilemiyorum.

Şarkı konusunda bir bilgim yok canım:KK37:

Kırmızı açıktırırmış hep kullanırlarmış restoran yada fasfood tükkanları da.
Mavide tokluk hissi veriyormuş mutfakta masa da yada kıyafette olunca .
Renk uzmanından duymuştum ama ne derece doğru bilemiyorum.

Şarkı konusunda bir bilgim yok canım:KK37:
Demek ki Mc donalds ondan kırmızılı :KK12: doğruluk payı vardır kesin...

Kızlar merhaba. Bayağı ara vermişim. Çok hantallaştım. Ama havaların düzelmesiyle araziye çıkmaya başladık, bunun sayesinde de spora tekrar başladım. Gruptan ayrı kalınca olmuyor. Düzen tutmuyor. Tartılıp menülerimin kontrolünü tekrar ele alma vakti geldi. Yeni üyelere hoş geldiniz demek istiyorum.
Kilo vermedim maalesef. Bir ana önce aranıza dönmek istiyorum.

hoşgeldin :KK68: taş devri beslenme düzeni uymadı sanırım sana?

Bugunun ilk menusu benden gelsin
11.00- bir porsiyon menemen ve balli 1 dilim bugday ekmegi
Ara- 1muz-1 kuru incir
18.00- sarimsakli yogurtlu kabak dolmasi +1dilim b. Ekmegi (3yarim kabak kadar) kendimi zor tuttum biraz daha yememek icin :-)
2.5 lt su- biraz simit eritme egzersizleri yaptim 1-2 saat sonra daha sıkı bi egzersiz yapicam
3 tatli kasigi keskul yicem bi de :-)

Selam millet eve geldim mutfağa daldim anca bitti işlerim..e birde elim değmisken pizza, kek ve kurabiye de yaptım ne lazimsa:KK53: tamda gruba dondugum gun kendimi zorluyorum..isyerinden oyle bir sinirle geldimki mutfaktan cikardim acisini galiba.. neyse guzeller yemiycem zaten.. Goncam biz donelim uzmanla en iyisi.. Hadi bidaha deneyelim

Aynen.. Bir keresinde 1 ay grip oldum geçmek bilmedi, doktora gittim vitaminler, iğneler derken zor atlattım..
Ama o vitaminlerden sonra artık eskisi gibi sık hastalanmıyorum, hafif üşütmüş gibi oluyorum ama yorgan döşek yatmıyorum çok şükür :KK48: Bayaa oldu ama, yeniden bir vitaminlenmem lazım galiba :KK70:

Biliyorum cnm az oldu :KK43:

iyiymiş o zaman, ben de bi denerim :) sağol canımm

Hoşgeldinnn fıstıkkk :)

Doğru biz kanki olduk ama daha konuşamadıkk :KK48:
Evet cnm beyaz ekmek, kendim evde yapıyorum..

Ben jillianı hiç bitiremedim ama 20 gün kadar yapmışlığım var, niyeyse hiç yararını görmedim desem yeridir.
Sevdiğim tek tarafı bütün vücudumu çalıştırması.. kendimi çok iyi, enerjili hissetiriyordu..
Ben mi yalnış yapıyorum ne, sorunu ne anlamadım kii
Haklısın kankicim :KK48:
Ben evde yaptığım beyaz ekmekle kilo aldım:KK51: belki sen kepek unuyla fln yapıyosu dur hamurunu, ben beyaz un bol yumurta ve sıvıyağla yapıodum ekmeklerimi.:cool::eek:

1429204278705.webp
Buda benden yürüyüş yolu

Bugünkü Menüm gelsinnnn
Perşembe olduğu için dikkat etmeye çalıştım no aburcubur no kaçamak :KK70:
Sabah 8:30 1 kepekli ekmek ustune ince dilim kasar ve biber
Ara 10:00 sekersiz filtre kahvesi
Öğle 12:30 2 ince dilim kepek üstüne labne
Ara 14:00 sekersiz filtre kahve
Akşam 17:00 2 yumurtadan omlet, 2 wasa labneli 2 şekersiz yeşil çay
Su 3 litreyi geçti
Spor 30 dk koşu bandı 4 km/h
Ebru şallının kalça egzersizi 10 dk fln..

Bugunun ilk menusu benden gelsin
11.00- bir porsiyon menemen ve balli 1 dilim bugday ekmegi
Ara- 1muz-1 kuru incir
18.00- sarimsakli yogurtlu kabak dolmasi +1dilim b. Ekmegi (3yarim kabak kadar) kendimi zor tuttum biraz daha yememek icin :-)
2.5 lt su- biraz simit eritme egzersizleri yaptim 1-2 saat sonra daha sıkı bi egzersiz yapicam
3 tatli kasigi keskul yicem bi de :-)
Keşkül payını ayır tatlımm yarın tartıdan sonra keyifle yersin;)

Selam millet eve geldim mutfağa daldim anca bitti işlerim..e birde elim değmisken pizza, kek ve kurabiye de yaptım ne lazimsa:KK53: tamda gruba dondugum gun kendimi zorluyorum..isyerinden oyle bir sinirle geldimki mutfaktan cikardim acisini galiba.. neyse guzeller yemiycem zaten.. Goncam biz donelim uzmanla en iyisi.. Hadi bidaha deneyelim
Buzluğa atsaydın hemen el altında durunca olur olmaz elin beynin seni onlara götürür :KK53:

Denic
Ekmek ve patates olmasaymış daha iyi olurmuş sanırım

Bende ayrıldığım kiloma dönmeye çalışıyorum ama buraya başlamadan kuralları okudum. öyle bi kural yok diye biliyorum.

Hoşgeldin

Bende persian zumba tanory yazarsan çıkıyor. tavsiye ederim 30' ve 50' lık ikincr yapışında hareketleri öğrenmiş oluyorsun.
Birde dans workout 30mins aerobics

Evet çok hemde çok sıkıcı.
Leslie walk to the radio hits var bu daha haareketli zumba kadar olmasada dene derim ;)

Bende hoplamalı zıplamalı seviyorum diğer türlü zorunluluk gibi görev gibi oluyor, eğlenemiyorsun..
Sürdün müü bidikletini? ;)

Hoşbuldum ;) sen de hoşgeldin
Denicem canım ;)

Back
X