• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

geçmişi tam okuyamadım birileri yoğurt kürüne mi başladı?faydasını mı gördü? bnm tam başlayacağım hafta barsagımdaki yara büyümüştü ve kırmızı biber yemeyim diye başlamamıştım ama şimdi daha iyi hissediyorum başlasam mı?

Yanlis hatirlamiyorsam gogom, chocom ve leylam yogurt kürünü yapiyorlar.
Bizde bu aksamdan itibaren birlikte baslayalim mi?

Günaydin canim, gelecegin fidanlari gibiyiz :cool:

Bende bugun baslicammm

Ama aksamlari beni dürtün lütfennn

Canim ikisi birden fazla geliyor. Istersen sadece yogurdu uygula o bitince limonlu suya gec. Ben bi gun yapabildim oyle.
Peki canim o zaman 1 hafta yogurt kürünü uygulayayim sonra limonlu suyu icerim artik.
Ama merak ettim ikisini uygulasam ne olabilir? Hani fazla geliyor deyince aklim wc ye gitti o_O

Bende bugun baslicammm

Ama aksamlari beni dürtün lütfennn
Tamamdir :KK39:

Kiz insan döndügü gün yapmaz en azindan :KK48:
Yemedigin icin ayrica tebrik ediyorum kuzum :KK60:
Bir zahmet dönün artik yani, kendinizi bu kadar özletmeye hakkiniz yok :KK36:

Süper bir cümle olmus :KK48:

Güle güle kullanin bitanem, Rabbim askinizi daim etsin :KK68:
Ömür boyu huzurlu ve mutlu takarsin insallah yüzüklerini :KK60:

Montlu kilif nasil oluyor gülüm bilemedim? :KK64:

Seni dinledim kullanmadim dün eliptigi, zaten istesem de kullanamazdim kurulmadi henüz :KK48: ama bu aksam acisini cikaracagim insallah :KK49:

Baktin mi o dedigim uygulamaya?

Bende bir nick degisikligi yapsam mi ki o_O

Salataliktan hic birsey olmaz canim, istedigin kadar yiyebilirsin ama tuzu fazla kacirma :)

Gogom acliktan gözüm döndü:confused:daha önce yeme firsatim olmadi sonrada iste gördügün gibi Allah ne verdiyse :KK12:
Maalesef isteyim yoksa gec tartilirdim... Neyse ki tarti da ki rakam beni tatmin etti Hoppa
Aksam yemekten sonra kosu yaptim, sanirim onun faydasi oldu :21:

Tebrik ederim canim cok güzel bir sonuc :KK9:

100 gr da olsa hic yoktan iyidir :KK60:

Buyurun güzel bayan cezami bekliyorum :KK45:

Goncam moralini bozma, bence sabit cikmakta büyük bir basari
gefuehle_smilie_0314.gif

:eek::KK57:
gefuehle_smilie_0003.gif
gefuehle_smilie_0024.gif
saskinligimi nasil belirtecegimi bilemedim, cok iyi bir sonuc:KK5:iyi ötesi :KK9:HARIKA :KK73:
Bu hafta en büyük tebrigi sen hak ediyorsun :KK60:
Yogurdun mucizesi mi bu kuzum?

Bu sekilde canim.

unnamed (3).webp

Uygulamayi indirmedim canim indircem
cezan ise kilo verdigini göz önünde bulundurarark 30 dk eliptik 20 jamping jump 20 sguat

tamam kızlar başlayalım ,inşallah o kırmızı biber beni mahvetmez...bugun başlıoz ,light yoğurt mu alim?

Günaydin, hayirli cumalar kizlar
gefuehle_smilie_0140.gif

Bugün yogunum, kilomu bildirip islerimi halledecegim sonrada insallah gecmise bakacagim.

Kilo bildirimim:
Gecen hafta: 67,5
Bu hafta: 66,9 :KK76:(bir daha 67 yi görmemeyi diliyorum)
Fark: -0,600
Ortalama: 0,89%
Mesaj sayisi: 150

@Parfym tebrik ederim gülüm :KK68: ortalaman 0,40% :KK48:

Kilo veren herkesi simdiden tebrik ediyorum
gefuehle_smilie_0126.gif

Veremeyenlerde hic üzülmesin
gefuehle_smilie_0320.gif
önümüzde yeni bir hafta var ve sizin güzel seyler basaracaginiza inaniyorum :KK60:
Tebrikler tatlim ;)

2 litre içmişimdir=) sabah az çıkayım die akşam yemedim =)
Bende kankim ;)

geçen hafta kilo:67,1
bugün: 66,7
fark:-400 gram(bir daha 67 yi görmemeyi diliyorum)

:KK45::KK45::KK45:
Tebrikler kankim. Bugun bizde yogurt kurune mi baslasak

Bu sekilde canim.

Eki Görüntüle 1497496

Uygulamayi indirmedim canim indircem
cezan ise kilo verdigini göz önünde bulundurarark 30 dk eliptik 20 jamping jump 20 sguat
Ay cok tatli birseymis bu :KK37:
Cezami memnuniyetle kabul ediyorum kaptancigim :KK15: tesekkür ederim

Eki Görüntüle 1497498
78
76.2
Fark 1.8
Yüzde 2.3
Msj 35
Aslında dün sabah 75.9 gösteriyordu :KK43: ama dünden beri kütük gibi şiştim
_choco_ _choco_ 'e sasirmistim sana cok afedersin yuh desem fazla mi ayip etmis olurum ki :KK57:o_O
Mükemmel bir sonuc almissin canim öncelikle tebrik ederim :KK5:
Bunu nasil basardigini anlatmani merakla bekliyorum :KK50:

tamam kızlar başlayalım ,inşallah o kırmızı biber beni mahvetmez...bugun başlıoz ,light yoğurt mu alim?
Evet canim light yogurt al. Pul biberi ilk gün biraz az mi koysan denemek adina?

:KK60: tesekkür ederim balim

Üzmez seviyor seni :KK68:
Uzmedi beni ama eminim sundan daha cok verdim. Cunku regl olmam gerekio ve odem de var. Haftaya daha da guzel sonuc alcam insallah yeni hedefim 68,0kg
Ebrum yogurt kurunu nasi yapcam simdi yatmadan yarim saat once bir kase yagsiz yogurda yarim limon skiyorum. Pul biber ne kadar atcam?

Kilo bildirimi
Gecen hafta: 70,0
Guncel:69,2
Fark:800gr
Yuzde:1,14
Mesaj sayim:31
Yaaa bak ne demistim :KK19:

Uzmedi beni ama eminim sundan daha cok verdim. Cunku regl olmam gerekio ve odem de var. Haftaya daha da guzel sonuc alcam insallah yeni hedefim 68,0kg
Ebrum yogurt kurunu nasi yapcam simdi yatmadan yarim saat once bir kase yagsiz yogurda yarim limon skiyorum. Pul biber ne kadar atcam?
Insallah haftaya yogurt kürü ve dolunayin etkisiyle harikalar yaratalim tatlim :21:
3-4 yk yagsiz yogurdun icine yarim limon ve 1 ck pul biber ekleyip yatmadan yarim saat önce yiyoruz gülüm.

4 grubun guzel kadinlari. Bu gece yogurt kuru uygulamayi unutmayalim lutfenn...
Nasildi diyenler icin tekrar yaziyorum
3-4 kasik yagsiz yogurda yoksa kaymaksiz da olur yarim limon sıkıyoruz ve 1 cay kasigi k. Biber ekliyoruz. Yatmadan yarim saat once tuketip misil misil uyuyoruzzz ♥♥♥
Chococum pul biber diye biliyorum sen karabiber mi koyuyorsun? Edit: kara degil kirmizi :KK48: jeton gec düstü

Günaydın kızlaaar :)

Kilo bildirimim
geçen hafta 77.4
bu hafta 77.5
Fark +100 gr
ortalama 0.13
Nerdesin kiz sen bütün hafta?
Haftaya düzeltirsin canim :KK60:

Son düzenleme:
Yaaa bak ne demistim :KK19:

Insallah haftaya yogurt kürü ve dolunayin etkisiyle harikalar yaratalim tatlim :21:
3-4 yk yagsiz yogurdun icine yarim limon ve 1 ck pul biber ekleyip yatmadan yarim saat önce yiyoruz gülüm.

Chococum pul biber diye biliyorum sen karabiber mi koyuyorsun? Edit: kara degil kirmizi :KK48: jeton gec düstü

Nerdesin kiz sen bütün hafta?
Haftaya düzeltirsin canim :KK60:
İnşallah canım

Kız ben ev mobilya alırken kendimi yoğun sanıyomuşum :) bu hafta o kadaaaar iş yaptım kiiii belime ağrı girdi :)) hele o mutfağın ıncık cıncığını yerleştirirken halimizi görmeliydin bi de görümcemle ikimiz hallettik o kocaaa kolileri :) kalanları daben hafta içi tek başıma gittim yaptım falan dün de dayım ve teyzemlerle gittik kalan mobilyalarım geldi çeyizlerin tekstil bölümünü biraz yerleştirdik falan bitmiyor yaaa iş bitmiyor eksik bitmiyor :)) ömür boyu da bitmez zaten :)))

İnşallah canım

Kız ben ev mobilya alırken kendimi yoğun sanıyomuşum :) bu hafta o kadaaaar iş yaptım kiiii belime ağrı girdi :)) hele o mutfağın ıncık cıncığını yerleştirirken halimizi görmeliydin bi de görümcemle ikimiz hallettik o kocaaa kolileri :) kalanları daben hafta içi tek başıma gittim yaptım falan dün de dayım ve teyzemlerle gittik kalan mobilyalarım geldi çeyizlerin tekstil bölümünü biraz yerleştirdik falan bitmiyor yaaa iş bitmiyor eksik bitmiyor :)) ömür boyu da bitmez zaten :)))
Gecmis olsun canim, aynen dedigin gibi ne is biter ne eksik :) ama hafifler, senin ki de hafiflemistir, simdi biraz daha rahatsindir insallah.

Günaydınnnnn

Acelem var hemen yazıp kaçıyorum :)

Bildirim

İzinden önce - 55.9

Bu hafta - 55.4

Fark - 0.500

Ortalama - 0.89%

Mesaj sayısı - 49
:KK5:

Peki canim o zaman 1 hafta yogurt kürünü uygulayayim sonra limonlu suyu icerim artik.
Ama merak ettim ikisini uygulasam ne olabilir? Hani fazla geliyor deyince aklim wc ye gitti o_O

Tamamdir :KK39:
Yok canim oyle bisey deil belki seni etkilemez. Gece de limon tuketince sabah tansiyonum dusuo gibi hissettim bir de icinde buruk bi tat oluyor zor oluyor icmek

Back
X