• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Menüm gelsin.
Sabah 11.00 1 yumurtalı omlet 1 tk reçel diyabetik tabii domates salatalık yeşillik 1,5 dilim ekmek peynir 5 zeytin

Öğlen ve akşam 15.00 adana kebap 2 kaşık pilav bol salata 1 dilim ekmek kadar pide

Ara 19.00 azcık yer fıstığı 8 çilek

Ara 21.00 2 kuru incir

Su 2 lt form çay ve mate çayı
Spor slim in 6 ve 150 jamping jack 50 zıplama

Benim menum
12.30- yumurta-2 zeytin- 1 dilim ekmek
Ara- bir avuc karisik cig kuruyemis biraz yogurt
18.00-1 bardak sut- 2 eti burcak yulafli biskuvi
Su 1.5 lt. Spor yapamadim yogun regl den dolayi oturamadim bile.
Biraz sonra yogurt yerim tekrar 1 kase
biraz azmi olmus acep:) sicak yemegin eksik olmuss sankii:))

Menüm gelsin.
Sabah 11.00 1 yumurtalı omlet 1 tk reçel diyabetik tabii domates salatalık yeşillik 1,5 dilim ekmek peynir 5 zeytin

Öğlen ve akşam 15.00 adana kebap 2 kaşık pilav bol salata 1 dilim ekmek kadar pide

Ara 21.00 2 kuru incir

adanayi tam saatinde yemişsin bence biraz gec olsaymis iyi olmazdi :)

Bugünkü Menüm
sabah 9:30
1 labneli wasa 1 şekersz kahve

Ara 11:00
yine 1 wasa

Ögle 12:30
1 kase yogurt icine 3-4 frambuaz attim.

Aksam 17:00
1,5 kepek ekmegi yarim porsiyon menemen, 1 b ayran
Su 2,5 lt
spor yokk adimlarimi saydim 6. 122
hemsomm wasa ne ? :)

Maşallah süpersin bide benim gibi redbullcusun :nazar::KK48:
Ben kalorilerimi saysam iyi olur aslında ama sıkılıyorum hemen.. Naneli şekeri bende yiyorum bugün şekersz olandan. Yumuşatıyor boğazı.
aynen canim bide tatli isteginide gideriyor o seker :) gece calisiyorum ya o redbull sart haha ayakta tutuyor sekersiz iciyorum pek guzel olmuyor ama onada raziyizz :))

Çok az olmuş beğenmedim :KK43:

Menünü beğendim güzel olmuş canım

Güzel olmuş canım menün. Suyu artirsan iyi olur ve en önemlisi caya attığın o iki şekeri hayatından cikarsan daha kolay gider kilolar.

Canım geçen gunlerdede söyledim az yiyerek zayiflayamazsin kalorini 1400 civarında tutmaya çalış yanlış yoldasin.
evet haklisin aslinda ama simdi ben kendimi ayarladim uyumadan ise gidicem ya eger hani ise gitmeden acikirsam yada isyerinde bisey yiye biliyim simdi tika basa yersem bide isyerindede ozaman fazla kacmis olacak diye dengede tutuyorum.
isyerine ekmek arasi yapiyorum acikirsam onu yiyorum :)

Eveetttt cezalık durumlar var mı arkadaşlar bir bakalım :KK14:

_choco_ _choco_ 100 jj cezam tamam gülüm

Pembe başka takımdan izne ayrılmıştı canım izindeki üyeler dönüşte farklı takımda baslayabiliyorlar.

Nepnep6 395.etapta bildirim yapmadan izne ayrılmış 75 kg. Su anda ismi PembePuantiyeli :)
Hatırladım şimdi goncam teşekkür ederim :KK60:

2 tane 250 ml bardaga doldurdum yalnızca birini içebildim. tadı fenaa.

Ah benim kader arkadaşım ne yapalımm bu hafta böyle oldu :KK61: Bir ödem varki hiç sorma, çok çalıştım bu hafta sporuda hergün yaptım bacaklar şişti haliyle, e üstğne buda eklenince.. Halbuki çok hafif hissediyordum kesin eksiler görürdüm diyordum menülerime dikkat etmiştim özellikle of ya bakalım yarın.. Bu sabah artıdaydım :mad:

@zey zey balım teşekkür ederim bir bardak yeşil çay da içeyim ben :KK60: bacaklar ayaklar karın çok şiş :KK43:
Üzülme yavrum ya, ne yapalım bu haftada böyle olsun :110: hem tartının ne yapacağı hiç belli olmaz biliyorsun ;)

Benim menum
12.30- yumurta-2 zeytin- 1 dilim ekmek
Ara- bir avuc karisik cig kuruyemis biraz yogurt
18.00-1 bardak sut- 2 eti burcak yulafli biskuvi
Su 1.5 lt. Spor yapamadim yogun regl den dolayi oturamadim bile.
Biraz sonra yogurt yerim tekrar 1 kase
Çok az olmuş chocom, su da az senin standartlarına göre :KK64:

Bugünkü Menüm
sabah 9:30
1 labneli wasa 1 şekersz kahve

Ara 11:00
yine 1 wasa

Ögle 12:30
1 kase yogurt icine 3-4 frambuaz attim.

Aksam 17:00
1,5 kepek ekmegi yarim porsiyon menemen, 1 b ayran
Su 2,5 lt
spor yokk adimlarimi saydim 6. 122
Parfümün menüsü güzel olmuş :KK19:
Adi tartı bu menüye eksi göstermen şart :63:
Menüm:
9:00: 1 salatalık, 1 haşlanmış yumurta, 6 yeşil zeytin, peynir, çay(2 şeker)
15:00:1 kase çorba, 3 küçük parça haşlanmış karnıbahar,yoğurt,1 dilim ekmek,salata
19:00: Ton balıklı salata
45 dk yürüyüş+ 1.5 L su
Çay da ki o şekeri hiç sevmedim canım, yenisin diye istisna gösteremeyeceğim, 30 mekik ceza :KK49: gerisi güzel olmuş

Yogurt kuru yapicam canim gece yatmadan. Acikirsam yine yogurt yerim. Tabi esim gelip biseler yemem icin zorlamazsa beni :-)
aman kuzum eşinin oyunlarına gelme :KK48:

Bugünkü menüm ..
gece ise giderken
02.00
sekersiz redbull

kahvalti 14.30

iki tane yumurta
bi tane kepek ekmek

ara
bitane muz
bitane naneli seker bogaz icin
( bogazim agriyorda o yuzden yani:)) )

20.00

155 gr. pirinc pilav
140 gr. kuru fasulye

Bugün 955 Kalori yemissim..
2 litre su icdim

sabah spor eliptik bisiklet 700 kalori yaktim.. dus almadan bi 300kalori dahha yapicam ..
Spor harika canım.
Redbull -> 30 jumping jack ;)
Ben sana bundan önce ceza vermemişmiydim çikolata için? o_O

Maşallah süpersin bide benim gibi redbullcusun :nazar::KK48:
Ben kalorilerimi saysam iyi olur aslında ama sıkılıyorum hemen.. Naneli şekeri bende yiyorum bugün şekersz olandan. Yumuşatıyor boğazı.
Redbullu için siz :KK12:

Kızlar redbull tarzı şeyleri cumaları için, kendinizi ödüllendirmek için. Mesela ben yarın içeceğim :KK48:

selam kızlar yine yine çok yorgunum.. en azından uyuyup kalmadım bu akşam..:KK53:hemencecik menümü yazayım ardından birazcık spor yapıp duşa girmeliyim.. dua okumayı düşünüyorum kısmet olursa birde yatmadan iş çok yani..
sabah:2 haşlanmış yumurta, peynir, 4-5 zeytin,1 dilim tam buğday,yeşil çay
öğle:çeyrek muz,4-5 tane çilek
akşam: 500 gr kadar yağsız tavada kızartılmış et,patlıcan biber közleme
ara: 1 avuç çiğ fıstık, yeşil çay
su 2 lt kadar, spor şimdilik leslie 3 mile+50jj

Çok az olmuş beğenmedim :KK43:

Menünü beğendim güzel olmuş canım

Güzel olmuş canım menün. Suyu artirsan iyi olur ve en önemlisi caya attığın o iki şekeri hayatından cikarsan daha kolay gider kilolar.

Canım geçen gunlerdede söyledim az yiyerek zayiflayamazsin kalorini 1400 civarında tutmaya çalış yanlış yoldasin.
ha bide ben demin bi saat once uyandim o yuzden bukadar aralık var ..:) kuru fasulye pilav yedim doydumda simdi acikcasi :) haha

Üzülme yavrum ya, ne yapalım bu haftada böyle olsun :110: hem tartının ne yapacağı hiç belli olmaz biliyorsun :KK66:

Çay da ki o şekeri hiç sevmedim canım, yenisin diye istisna gösteremeyeceğim, 30 mekik ceza :KK49: gerisi güzel olmuş

Spor harika canım.
Redbull -> 30 jumping jack :KK66:

Kızlar redbull tarzı şeyleri cumaları için, kendinizi ödüllendirmek için. Mesela ben yarın içeceğim :KK48:
amaaa ebruu ablaaaa ooo sekersiz redbul 10 kalorisi var haha tadida guzel degil haha içerken zevk almadim:( bide ayakta tutmasi icin icdim yoksaaa hiccc icermiyimmmm:(

Menüm gelsin.

Ara 21.00 2 kuru incir

Çok güzeeel kuzum:KK9:

selam kızlar yine yine çok yorgunum.. en azından uyuyup kalmadım bu akşam..:KK53:hemencecik menümü yazayım ardından birazcık spor yapıp duşa girmeliyim.. dua okumayı düşünüyorum kısmet olursa birde yatmadan iş çok yani..
ALLAH kabul etsin hayatım benim yerime de dua et :(

O kadar eti yedinmi gerçekten ama menün güzel olmuş canım sporda iyi.

amaaa ebruu ablaaaa ooo sekersiz redbul 10 kalorisi var haha tadida guzel degil haha içerken zevk almadim:KK43: bide ayakta tutmasi icin icdim yoksaaa hiccc icermiyimmmm:KK43:
Spordan mı kaçıyorsun sen bakayım :KK20: kalorisi azmış 20 jumping jack olsun madem :KK48: hadi gülüm tekrarlatma bana başla hoplamaya :KK60:

Bende müsadenizi isteyeyim kızlar, yer gök dua üstüne kurulu dualarınız bu mübarek gecede eksik etmeyin :KK68: kendiniz için etmiyorsanız bile ailenize, sevdiklerinize edin...

:KK25:sonra belki uğrarım, uğrayamazsam da herkese iyi geceler, tatlı rüyalar :KK60:

hemsomm wasa ne ? :)
Mevlana şekeri o ceza yazmasin kizlar diye wasa diyorum dermişimmm :KK48::KK48: Knäckebrot sizde adı. Kıtır kıtır ipince bişey, bir gece dışarda kalıp kurumuş ekmek gibi bişey :)

Üzülme yavrum ya, ne yapalım bu haftada böyle olsun :110: hem tartının ne yapacağı hiç belli olmaz biliyorsun :KK66:

Spor harika canım.
Redbull -> 30 jumping jack :KK66:

Haha kendisine de yol açmışş redbulcu seniii diyete başlayalı içmiyorum pek kahveye zorluk veriyorum yoksa işyerinde uyur kalırım. Benim dolapta var buzgibi yarın tartıdan sonra artık. Zero tam şekersz olan ;) Canım hiçççbişey çekmiyor cheesecakeden başka :63: ilk 5 kilomu vereyim yerim bi dilim :KK76:

Menum..
sabah 9.00
2 dilim tam bugday ekmeği
3 zeytin,2 dilim peynnir
domates salatalik
2 parca sosis

Ara kahve
Oglen ve aksam
Ekmek arasi tavuk izgara

Ara saat 17.00
2 parca bitter
1 ymk kasigi helva

2 litre su

Hic spor yok butun gun yolda gecti geldik artik memlekete

Mevlana şekeri o ceza yazmasin kizlar diye wasa diyorum dermişimmm :KK48::KK48: Knäckebrot sizde adı. Kıtır kıtır ipince bişey, bir gece dışarda kalıp kurumuş ekmek gibi bişey :)

Haha kendisine de yol açmışş redbulcu seniii diyete başlayalı içmiyorum pek kahveye zorluk veriyorum yoksa işyerinde uyur kalırım. Benim dolapta var buzgibi yarın tartıdan sonra artık. Zero tam şekersz olan :KK66: Canım hiçççbişey çekmiyor cheesecakeden başka :63: ilk 5 kilomu vereyim yerim bi dilim :KK76:
haha..heeee simdi olduu:)) sen cok az yemissin ozaman ex kankisim benim:)

Back
X