- 15 Ağustos 2008
- 17.392
- 58.818
- 798
Yazmiyordu canim, ekledim ve paylasima tasidimDoğru canım yazmamismiyim ben

Evet kuzum savasmak, bu kilolardan kurtulacagiz hemde en kisa süredeVuuuhuuu deli gibi savaşmak mııı :)))) varııım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yazmiyordu canim, ekledim ve paylasima tasidimDoğru canım yazmamismiyim ben
Evet kuzum savasmak, bu kilolardan kurtulacagiz hemde en kisa süredeVuuuhuuu deli gibi savaşmak mııı :)))) varııım
İnşallah canmmm ben de kekik çayı ve yoğurt kürüne başlıycam bakalım havalar dengesini bulsa parka yürümeye de gidicem inşallahYazmiyordu canim, ekledim ve paylasima tasidim
Evet kuzum savasmak, bu kilolardan kurtulacagiz hemde en kisa sürede![]()
Sen hele su dügününü bir hayirlisiyla bitir ondan sonra yogurt kürüne de baslarsin kekik cayina da.İnşallah canmmm ben de kekik çayı ve yoğurt kürüne başlıycam bakalım havalar dengesini bulsa parka yürümeye de gidicem inşallah
Ayyy çok güzel olur öyle yürüyüşSen hele su dügününü bir hayirlisiyla bitir ondan sonra yogurt kürüne de baslarsin kekik cayina da.
Yürümeye de esinle birlikte cikarsiniz :)
Kafa gitti hesapladim yazmamisim bak. Eline sağlık canım saol.Yazmiyordu canim, ekledim ve paylasima tasidim
Evet kuzum savasmak, bu kilolardan kurtulacagiz hemde en kisa sürede![]()
Aslinda bi site vardi bilek olcusune gore sonuc veriyordu sanirim kemik kalinligini anlamak icin.Bu tarz şeylerde yaşıma göre bana 60 kilo dedi ama kemik yapıma göre diyetisyen 66 kilo diyor ideal yağ oranına sahipsek bence istediğimiz kiloda olabiliriz. Ha alt sınır ha üst sınır. Bunlar alt sınırı baz alıyo![]()
Sizi cok güzel bir dönem bekliyorAyyy çok güzel olur öyle yürüyüş
İnşallah canıım :))))Sizi cok güzel bir dönem bekliyor![]()
Aslinda bi site vardi bilek olcusune gore sonuc veriyordu sanirim kemik kalinligini anlamak icin.
Benim 64 veya 66 olmaliymis her hesapta farkli cikti![]()
evet canim 11. ayda ama :)Tatlim haftaya emeklerinin sonucunu alacaksin umarim.
Helall olsuuunn sanaaa , helaaal olsuuunn sanaaa
Tebrikler canimmm. Senim yaza dugun mu var ben mi yanlis anladim
Olabilir tatlim ama otomatik hesap cikariyordu benim baktigim sanirim
Ayy çok güldüm kendimee
cikabilir tabiki tatlim vücudumuz herseye duyarli masallah bi anda firlatip bi anda dusebiliriz.
o yuzden zayifladiktan sonra sikilasma evresinde tartiyi hayatinizdan cikarin diyorlar
aynen cnm vucudumuzu tanimak ve bize neyin ii geldigini ogrenmemiz icin sart
gecen haftalara gire bu hafta malesef kötüyüz cnm.
eslestirme listesinden cikardim.
durumunu biliyoruz elbette düğün var falan ama sen kendin icin burdasin bizler icin degil ve kendine suan yararin yokken malesef takimada zarar veriyor yoklugun hem eslestirmelerde karsina gelen kisi bakimindan hemde kilo.
nirmal sartlarda paylasim yetersizliginden yeterli uyarilara ragmen halen devam ediliyorsa diskalifiye edilmesi gerekiliyor ancak idare etmeye calisiyoruz ancak sana taninan istisna malesef diger arkadaslara haksizlik ettigimizi düşündürüyor .
o yuzden daha dikkatli olman sart diye düşünüyorum.
300 sayfa degil kiz o 300 mesaj :)) cok gelmesin gözüne hem sende o kadar arayi acma
Hmmne zahmeti aşke
mantarları güzelce yıka
ortadan ikiye ayır boyuna boyuna ince ince dogra sapınıda öyle ince ince dograa
limon sık artık salataya göre annem yarım limon sıkmış 4 kişilikti bizim
bekleticeksin biraz tuz ekle harmanla karıştır 5-10 dakika daha bekle yine harmanla hem siyahı cıkıyomuş hem ölüyomuş
3 kere yapıcakmışsın sonra mantarı sıkıyodun fazla suyunu alıyosun salata tabağına alıyosun üzerine mısır, acı biber bi kaç tane, 2-3 tane kornişon turşusunu ince ince dogra, 2-3 tane çeri domates, zeytin zeytinyagı döküyosun karıştır servis et ayrı yeten tuz ekşi atmıyomuşsun
aynen kuzum şu regldan sağ salim cıkalımda![]()
Alınganlık mı yine mi ben alıngan oldum :)
Size zarar veriyosam çıkayım demek alınganlık değil bence canım.
Düşüncen için teşekkür ederim inşallah yeni hayatımda huzurla yaşarım.. sizler de tabiki... güzel duan için de teşekkür ederim.
Bu aralar psikolojim alt üst olmuş durumda ailelerin tuhaf tavıt ve konuşmaları yüzünden ama şükürler olsun eşimle aram çok iyi onun sayesinde ayaktayım o hep destek bana...
Evlenince beraber spor yaparız diyordu inşallah sporumuzı da yaparız :)
Artık evimde huUr bulmak istiyorum her gün yaşanan tartışmalardan bunaldım. İşimi de bulabilirsem hayatım düzene girecek inşallah.
Desteğiniz ve ilginiz için çok teşekküt ederim kızlar :)
Sevgili rakibem durumumuz ne yazıkki hiç iç açıcı değil..Kilo veren tüm kızları tebrik ediyorum
Sabit ve artıda olanlara da haftaya başarılar diliyorum
Ben sonra uğrarım yine![]()
Aslinda bi site vardi bilek olcusune gore sonuc veriyordu sanirim kemik kalinligini anlamak icin.
Benim 64 veya 66 olmaliymis her hesapta farkli cikti![]()
evet gösterelim regla günüAnneciginin ellerine saglik yavrum, tarif icinde cok tesekkür ederim
Haftaya regle gününü gösterecegiz sen hic merak etme
Efsunum dügününü en güzel sekilde yap geri gel ve sonra deli gibi savasalim
O zaman tarti da kazanan sen olacaksin
Eger burayi gercekten sevdiysen bir kac gün sonra (takima iyice alisinca) her firsati degerlendirip buraya gelmeye calisacaksinburasi bagimlilik yapiyor
![]()
annem yaptı hayatımcımAyy çok güldüm kendimee
Açmam inşallh bidaha
Hmm
Mantarı pek severim.. Elinize sağlık dilvinim
Mutluluklarrr![]()
Size zarar veriyorsam çıkabilirim
Sağol canım çok düşüncelisin. Zeynep benim kendime faydam olmadığını size zarar verdiğimi sölemiş.. gerekiyosa tamamen çıkayım ben siz de zarar görmeyin
Alınganlık mı yine mi ben alıngan oldum :)
Size zarar veriyosam çıkayım demek alınganlık değil bence canım.
Düşüncen için teşekkür ederim inşallah yeni hayatımda huzurla yaşarım.. sizler de tabiki... güzel duan için de teşekkür ederim.
Bu aralar psikolojim alt üst olmuş durumda ailelerin tuhaf tavıt ve konuşmaları yüzünden ama şükürler olsun eşimle aram çok iyi onun sayesinde ayaktayım o hep destek bana...
Evlenince beraber spor yaparız diyordu inşallah sporumuzı da yaparız :)
Artık evimde huUr bulmak istiyorum her gün yaşanan tartışmalardan bunaldım. İşimi de bulabilirsem hayatım düzene girecek inşallah.
Desteğiniz ve ilginiz için çok teşekküt ederim kızlar :)
Ayy çok güldüm kendimee
Açmam inşallh bidaha
Hmm![]()
Mutluluklarrr![]()
Çoook teşekkür ederiim :)Ayy çok güldüm kendimee
Açmam inşallh bidaha
Hmm
Mutluluklarrr![]()
Canm sen bugüne kadar bana destek de oldn ama sert ve kırıcı ifadelerde kullandın ben sana bişey demedim. Şimdi yine bize zarar veriyosun dedin ben sen beni istemezken nasl kalcam illa derim kestirip atmadım ben... öyle olsa direk çıkardm ve burda senden sonra bana yazanlar oldu onlara da cvp vermezdm... sen sert ifadeleri çok kullanıyosun bana karşı bunun farkındamısın.....
efsun bizler gereken uyarilari yapmak zorundayiz bu sadece senin icin gecerli degil herkes icin gecerli. takima zarar vermen onemli degil onemli olan kendine zarar vermen bizler sana yardimci olamiyoruz.
benim yazimdaki amac izne ayrilman yanaydi ancak sen direk cikmayi gitmeyi tercih ettin direk kestirip atmak en kolayi çünkü.
olaya sadece kendi acindan bakmak yerine genel acidan bakarsan sevinirim.
bu surecte olaylarin cikmasi guzel aslinda daha somradan sorun olup buyuyecegine simdiden sorun ciksin çözülsün en güzeli.
en onemlisi eşinin yaninda olmasi seni ezdirmemesi yada ailesinin yaninda haksizda olsan bunu belirtmemesi önemli.
yoksa inan hepimiz ayni sorunlari yadadik ben 10 gunde bi beden küçüldüm düşün ama simdi iyiki yasamisiz diyorum
ahahah insallah bakalim