• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Yazmayı unutmusum :) Su 2 L Spor yapmadım ama sabahtan beri dışardayım yürüdüm baya
Madem spor yapamadım sanada ceza verelim şekerim - 50 jj ;)

2ye indirdim şuanda adım adım bakalım :)
Olay beyinde bitiyor canım, bende şekersiz içemezdim ve senin gibi küçük bardağa bile 4 şeker atardım. Çay çaylıktan çıkıyordu, şerbetin kankası oluyordu :KK48: sonra birgün dedim bundan sonra şeker yok ve o günden beri hiç birşeye şeker atmıyorum. Kız ben hani çocuklar için kakao tozu varya ona bile şeker ekliyordum ki zaten tatlı birşey :KK48: iyi şeker komasına girmedim

Maşallah :nazar: Rabbim nazarlardan saklasın sizi gülüm

5 tane kaldı Allah'a şükür :KK48: ceza yok mu ya :KK12:

Öpüşün barışın bakayım :KK19:

jj çıkmıyor - sakın ha!
Wallsit'i çıkardım jumping jack bayılana kadar :KK48:

Güzel olmuş canım

Meyve ve sebze ağırlıklı beslenme için bir planın var mı canım yoksa kafana göre mi uygulayacaksın?
Tadelle heee - 50 jj :KK49:
Gerisi süper :KK66:

:KK59: Darısı sana güzelim
Sende mi ceza vermiyorsun ya :63:

Az olmuş sanki? :KK62:

:KK67: Ayıp ayıp, reziliz...

Yediğin şeyin yanında yoğurt tüketebilirsin canım daha tok tutar. Doymadıysan şimdi de yiyebilirsin :KK60:

Makarna, pilav ve poğaça mı yedin sen gülüm, aferin sana :KK12: 100 jj :KK50:
Yaaa sporlarimi gormedin mi ebruuuumm...off off kacis yok senden .sewmiom bn jj squat de bana ;) ;)

Günaydın kızlar, kandiliniz mübarek olsun. Rabbim bu mübarek gecede dualarımızı karşılıksız bırakmasın inşallah.

Muhteşem :)

Aleyhimde nasıl konuşmuş hıııh :)))
Ben sana bu cümleden sonra öyle süper bir liste hazırlayacağım ki, aklın hayalin duracak. Yalnız biraz vakite ihtiyacım var. Bu listeyi aynı zamanda kendim için de hazırlayacağım artık olmadı birlikte yaparız :)

Rica ederim canım :)

Iyyy fatime o göbek ne öyle ıyhh...
Tabi hiç etki etmedi :) Sen bizi en iyisi bir tanıştır kardeşinle biz onu ayarlarız :)))

Gülüm benimde eşim senin nişanlın gibi ama seninle aramızda ki fark şu, eşim bana birşey dese zoruma gitmeyebilir :)

Sadece yürüyüş yaparken değil karnını herzaman çekik tutmak daha iyi, zamanla alışıyorsun sonra hep öyle devam ediyor. Birde merdiven çıkarken popoyu sıkmak çok faydalı :)))

Çırpı bacak desene... Hiç sevmem öyle, kadın dediğin biraz kıvrımlı olacak :)

Kankim bu boyun ağrısı beni mahvediyor, o yüzden yatakta yapayım yatarken diye düşündüm ama ı-ıh olacak gibi değil.

Kardeşin durumu toparlamaya çalıştıkça batıyor ablası :) kızı da bir güzel gömmüş :) sen ablasın yine affedersin de kızın kulağına giderse bilemiyorum :)))

Vuu ne fena ne çirkef çıktın kız sen :)

Hayırlı olsun pembelim ❤️
Cino ne oluyor? Ben peşinen cezamı vereyim zararsız birşeyse geri çekerim :)
20 jj + 20 mekik

Kuru iftira :)))

Bende istiyoruuuum :)

Kız arkamdan konuşmaya utanmıyormusunuz? Günah günah :)))) ama zevk aldığım doğru vallaha ne yapayım :)

Cezamın tersiyle çarparım :)))
Makarna = 50 jj
Su da çok az yarın en az 1,5 lt hıııımmm (kızıyorum) :))))

Birgün burdan gidersem cezalarımı çoook arayacaksınız hıııh :)

Oh birde beni yerden yere vururken zevk almışlar :) pek bi güldüm okurken :)

O kurabiyenin kalorisi kaçtır ki :))

O manzaranın karşısında sadece kahve içtiğin sürece sorun olmaz gülüm :)
Yediklerine dikkat et yoksa o manzaranın karşısında kendini spor yaparken bulursun :)

Amaniiin cino, eti puf...

Diyet ceza kanununun 1. maddesini ihlalden dolayı 20 jj, 20 mekik, 20 dakika koşu cezasına çarptırıldınız. Cezanızı 24 saat içinde uygulamanız gerekmektedir yoksa hakkınızda hukuki işlem başlatılacaktır! :)

@LeyL35 Dahlia_ Dahlia_ farklı bir imaja büründüm :)))

Yok be kardeşim o kadar da kötü değilim, ama gerçekten biri kıyaslar gibi bir laf ederse kalbim kırılır bak bu gerçek :))

Sen yap listeyi, vakit var zaten, benim regl normalde 1 hafta şimdi bi aksilik olmazsa 2 gün sonra ceza listemi alayım bennn ama süper ötesi bişey istiyorum :KK48: hatta birlikte yapalım her gün menüyle birlikte rapor verelimm :KK67:

Günaydın :)

Güzel olmuş canım.

Ebruyu durduramayiz yolsa kilo alırız.
Egzersiz uzmanı dediki büyük kasları calistirinca küçükler calisirmis ben bu ara slim in 6 yapıyorum arkasinada karın kalça hareketleri iy olmuştu daha önce.

Hayırlı olsun canım. Lokum cino oh oh ebrum gordunmu bunları.

Hmm oldukça düzenli ama spor göremedim

Hava burdada fena yağmur soğuk. O kurabiyeye ceza gelecek galiba ebruuu

O nee cino eti puf yapmayın yimeyin zaten yarın cuma.

Viks mucize gibi bişey.

Hoşgeldin canım.

Geçmiş olsun canım
tabiki cezadan kacamican ebru görsün seni yeterli

Bi cezvede maydanoz saplarini haşlayıp limon sıkıp içiyorum ben bi kupa yetiyo sonra bol su.

Sağol cnm ya ben de bir bakarım bu slim in 6-ya. Jillian bana pek yaramadı uygun bişey bulurum elbett... tabi Ebrunun işgence listesinden sağ çıkarsam :KK70:

Bir de cnm maydonoz suyunu ne kadar ne sıklıkla içiyorsun ? ben bu hafta çok şiştim reglden tartıdan da belli oldu zaten

200 jj ve slim tamam birazda mekik falan yaptım enerji kalmadı yatmadan 50 daha yaparım cezamı :)
Bu nedir yaa yapiyolar böyle sağlıksız diyetleri en son bende yapacam olup bitecek. :(

İyi Geceler kızlar biraz geç oldu ama bende menümü yazayım
Sabah;
9:30 2 dilim tam buğday ekmeği
1 tabak Menemen
7 adet küçük zeytin
1 dilim peynir
Çay şekersiz

Öğle:
13:30 Cevizli yoğurt 1 kase

Ara 15:00 Ceviz 2 adet kayısı

Akşam 19:30 1 kepçe kabak yemeği, yoğurt, salata
Su:1,5 Lt
Spor: yok maalesef

Sağol cnm ya ben de bir bakarım bu slim in 6-ya. Jillian bana pek yaramadı uygun bişey bulurum elbett... tabi Ebrunun işgence listesinden sağ çıkarsam :KK70:

Bir de cnm maydonoz suyunu ne kadar ne sıklıkla içiyorsun ? ben bu hafta çok şiştim reglden tartıdan da belli oldu zaten
Ķendimi şiş hissedince bir bardak içiyorum çok sık icmemek gerek maydanoz kanı sulandiriyor bi nevi aspirin gibi düşün.

youtubeda 8 dk da gobek eritme programini deneyen ve guzel sonuc alan biri vardi hatta buraya konu acmisti

oncelikle hosgeldin tatlim.
diger arkadaslarimda soylemis ama beslenmen hic saglikli degil bebisin var bilmiyorum emziriyormusun ama emziriyorsan eger daha bi dikkatli olmak zorundasin.
bu sekilde verdigin kilo ve sagliksiz oluyor hemde geri alma ihtimalin yuksek oluyor. tecrube ile sabittir sekerim

cardiyo olarak ne yapiyorsun leylamm

bence sana oyle geliyordur abartiyorsundur

bence biri ebruyu durdurmasinn ebrunun ceza vermesine neden olan kimler ise onlar kendilerini durdursunlarr

anaaaa kiz yarin cuma yaa :-)

yok oyle bisi sekerim saglikli beslenmek zorundasinn

Yok cnm ya ne abartması oturunca 2 kat katlanıyor göbeğim o derece yanii :)) geçen aynada baktım katlandığı yerlerde izler bile oluşmuş.. durum vahim anlıyacağın :(

aynen öyle çırpı bacak :KK48: polistin hakim mi oldun kanki :KK48: sonra savcı.. :KK53:

nasıl oldun canım?:KK50:

hııı sporu yediğimiz çikolatayı eritmek için yapıyoz zaten dimi :KK48::KK48: şaka bitarafa spordan önce karbonhidrat alımı daha çok dayanıklılık sağlıyormuş:KK51:

sağol tatlımmm :KK36: hedef kilom 55

3 kilo daha gidecek :KK73: çok teşekkürler :KK36:

selammm hoşgeldinnn:KK36:

güle güle git gel wembam :KK74:

Zeynebim yürüyüş+eliptik bisiklet kullanıyorum cardio olarak.. eliptiği kalp ritmimi hızlandırıp dinlendirerek kullanıyorum.. 3 kilomu böyle yolculayıp cardioyu azaltıp sıkılaşma egzersizlerine ağırlık vericem innşallah :21:

alemsin :KK48:

oyyy sağlıklı dişleri olsun inşallah maşallah ona :KK72: inşallah maşallah ikisini birarada kullanınca aklıma şu maşallahçı hoca geldi :KK53:

öylemiymiiişşş :KK57: ondan benim günler her ay geri geri gidiyor.. size denk gelcem diye uğraşıyor demek :KK48:

o niyete mi yiyon :KK48: iimiş mevlana şekeri hı :KK48:

heyecan heyecan :KK51: inşallah en güzel şekilde atlatıcaksın canım tekrar hayırlısı olsun :KK68:

teşekkür ederim pembiş :KK68:

kız o kadar ceza aldın yaramadımı sana :KK48:

buna göre 44,5 kg olmam gerekmiş yani 14 kilo daha vermem gerek :KK48: :KK53:

kilo veren arkadaşları tebrik ediyorum.. dün spor yapamadım o yüzden bugün sabit çıktım sanırım.. oysa ben fazla çıkıyordum hem de 1,5 kg kadar :KK48:

Ceza yapılınca faydası oluyorr, ben hem regl öncesi gecikme olmasın diye yapmadım sonra da regl olunca kımıldayamadım kısaca hepsi yazıda kaldı :KK48::KK48:

Maşallah :nazar: Rabbim nazarlardan saklasın sizi gülüm

5 tane kaldı Allah'a şükür :KK48: ceza yok mu ya :KK12:

Öpüşün barışın bakayım :KK19:

jj çıkmıyor - sakın ha!
Wallsit'i çıkardım jumping jack bayılana kadar :KK48:

Güzel olmuş canım

Meyve ve sebze ağırlıklı beslenme için bir planın var mı canım yoksa kafana göre mi uygulayacaksın?
Tadelle heee - 50 jj :KK49:
Gerisi süper :KK66:

:KK59: Darısı sana güzelim
Sende mi ceza vermiyorsun ya :63:

Az olmuş sanki? :KK62:

:KK67: Ayıp ayıp, reziliz...

Yediğin şeyin yanında yoğurt tüketebilirsin canım daha tok tutar. Doymadıysan şimdi de yiyebilirsin :KK60:

Makarna, pilav ve poğaça mı yedin sen gülüm, aferin sana :KK12: 100 jj :KK50:
tamam canım ben yanlış anlamışım :)))

Yok be kardeşim o kadar da kötü değilim, ama gerçekten biri kıyaslar gibi bir laf ederse kalbim kırılır bak bu gerçek :))

Sen yap listeyi, vakit var zaten, benim regl normalde 1 hafta şimdi bi aksilik olmazsa 2 gün sonra ceza listemi alayım bennn ama süper ötesi bişey istiyorum :KK48: hatta birlikte yapalım her gün menüyle birlikte rapor verelimm :KK67:
Ben onu şakasına demiştim zaten, yanlış anlamadım değil mi yavrum? o_O
Tamam kuzum güzel bir liste yapacağım, diğer verdiğim haftalık cezaları gördün mü? Onlar uygun mu sana? Tamam canım birlikte yapalım daha güzel olur ;)

Hiç gülesim yoktu :KK48: kız benim niyetim seni zayıflatmak, canını çıkartmak değil :KK48:

200 jj ve slim tamam birazda mekik falan yaptım enerji kalmadı yatmadan 50 daha yaparım cezamı :)
Bu nedir yaa yapiyolar böyle sağlıksız diyetleri en son bende yapacam olup bitecek. :KK43:
:KK20: Biz öyle kötü şeylere alet olmayacağız, bizim için en önemlisi sağlık ;)

İyi Geceler kızlar biraz geç oldu ama bende menümü yazayım
Sabah;
9:30 2 dilim tam buğday ekmeği
1 tabak Menemen
7 adet küçük zeytin
1 dilim peynir
Çay şekersiz

Öğle:
13:30 Cevizli yoğurt 1 kase

Ara 15:00 Ceviz 2 adet kayısı

Akşam 19:30 1 kepçe kabak yemeği, yoğurt, salata
Su:1,5 Lt
Spor: yok maalesef
Öğretmenim ama böyle sporsuz olmaz ki, hemen bir 50 jumping jack yapın :21: Öğretmene ceza vereceğim ölsem aklıma gelmezdi :KK48: menün güzel olmuş beğendim canım

Ben onu şakasına demiştim zaten, yanlış anlamadım değil mi yavrum? o_O
Tamam kuzum güzel bir liste yapacağım, diğer verdiğim haftalık cezaları gördün mü? Onlar uygun mu sana? Tamam canım birlikte yapalım daha güzel olur :KK66:

Hiç gülesim yoktu :KK48: kız benim niyetim seni zayıflatmak, canını çıkartmak değil :KK48:

:KK20: Biz öyle kötü şeylere alet olmayacağız, bizim için en önemlisi sağlık :KK66:

Öğretmenim ama böyle sporsuz olmaz ki, hemen bir 50 jumping jack yapın :21: Öğretmene ceza vereceğim ölsem aklıma gelmezdi :KK48: menün güzel olmuş beğendim canım

Yok cnm yaa ne alınmasıııı :KK15:
Gördüm tabiii onları program gibi hazırlayalım bence..

1 ay seninim canımı çıkartsan da olurrr :KK70: 1 aya 50 kilo olayım hiç değilse,

Her şeyin bir ilki vardır. Bi daha olmaz inşallah:KK6:
Beğenmedi ceza mı :KK57: peki bir daha olmaz :oops:

Yok cnm yaa ne alınmasıııı :KK15:
Gördüm tabiii onları program gibi hazırlayalım bence..

1 ay seninim canımı çıkartsan da olurrr :KK70: 1 aya 50 kilo olayım hiç değilse,
Tamam gülüm iki güne liste elinde ;)
Muhtemelen fazla spordan şişeceğiz yani 50 olacağım diye ümitlenme, fit olacaksın :KK49:

Ben bugun yemek yapcaktim ama evde domates biber bitmis. O yuzden yapamadim. Bebekle markete de gidemedim asansor bozuktu. 2 gundur degisik bi beslenme yontemi gelistirdim:-) yarin daha guzel olur insallah :-D
Kısss düşün ya asansör tamir edilmezse bütün hafta :KK70:

Madem spor yapamadım sanada ceza verelim şekerim - 50 jj :KK66:

Olay beyinde bitiyor canım, bende şekersiz içemezdim ve senin gibi küçük bardağa bile 4 şeker atardım. Çay çaylıktan çıkıyordu, şerbetin kankası oluyordu :KK48: sonra birgün dedim bundan sonra şeker yok ve o günden beri hiç birşeye şeker atmıyorum. Kız ben hani çocuklar için kakao tozu varya ona bile şeker ekliyordum ki zaten tatlı birşey :KK48: iyi şeker komasına girmedim
Fazla bir kilonda yok öyle nesquike bile şeker atmana rağmen iyi korumuşsun:KK5:

O kadar çok spor yaptım ki bugün inşallah yarın ayağa kalkabilirim :KK48:
gogo2405 gogo2405 100 jj yapıldı

Şimdi birde oynayasım var :21: içime birşey mi kaçtı yoksa yediğim birşeyden mi böyle bilmiyorum ama enerji patlaması yaşıyorum :KK45:

Kızlar bu hafta birinci olan @perihan00'ın başarısının sırrı alttaki linkte - 4,2 kilo vermiş

http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/5-gunde-5-kilo-verdiren-super-diyet.792028/
Bunu yapmıştım ilk günü patates güzel gitti, ikinci günü meyve de sonrası hiç olmadııı :KK70:et te takılıp kalmıştım.. Yapalımmı bunu grupça çok çok gerideyiz 10. sıra ne yaa, ancak bizim kiloları bu gibi beslenmeler yerinden oynatabilir. 1. ci olmamız lazımm :KK75:

Ha bu arada yoğurt/limon kürünü yapmıyorum artık kızlar benden paso :KK31:ters tepki yaptı bende :confused:

Kısss düşün ya asansör tamir edilmezse bütün hafta :KK70:

Fazla bir kilonda yok öyle nesquike bile şeker atmana rağmen iyi korumuşsun:KK5:

Bunu yapmıştım ilk günü patates güzel gitti, ikinci günü meyve de sonrası hiç olmadııı :KK70:et te takılıp kalmıştım.. Yapalımmı bunu grupça çok çok gerideyiz 10. sıra ne yaa, ancak bizim kiloları bu gibi beslenmeler yerinden oynatabilir. 1. ci olmamız lazımm :KK75:
O nesquicke şeker atmalar eskidendi gülüm 53 kilodan 74 kiloya nasıl geldim sanıyorsun :KK48: atmaz olaydım... Şimdi ceremesini çekiyorum :63:

Bencede birinci olmamız lazım ama sağlıksız birşey bu yaa, hem biz bunu 1 kere yapsak sonra herkes mezun olmaya kalkar grup dağılır :( ben kime ceza vereceğim sonra :KK48:

Back
X