- 7 Ocak 2014
- 1.252
- 1.189
- 408
birincilikten verildi sandım sonra yok dedim olsa önceden de görürdüm fln fln..ben sahuru yapamadım yarın oruc tutmıycam form meyveli bisküviyi ödül yerine yemiştim ben ama
sagol canım teşekkür ederimm
sen ne sanmıştınnn
canım benim sacıma oriel degdi yarısına ama ucları baya yıprandı kestirdim şimdi boyalı yerler bile yumuşak bakım yapıyorum cünkü devamlı ben sürekli dalanın zeytinyaglı duşta sac kremini kullanıyorum acayip yumuşaklık veriyo sanki boyatmamışsın hiç yıpranmamış gibi oluyo
ahahaha güzel espri adanan senses gibi oluyo
ben şimdi oriel vurmuycam direk boyatıcam 3 kutu boya alıp zaten sacıma baya özen gösteren biriyim hep bakım yaparım 1 yıldırda istiyorum diyorum ki boyatıyım baktım begenmedim kendi rengine boyar dahada ellemem1 musibet 1000 nasihatten iyiymiş derler ya
hep ombre kullandım yaşıma uysun diye ama artık yok diyorum bana göre degil çok sıkıldım bide ben hep arkadas cevresindeyim saclarımı herkes sever kalçamda suan herkes boyatıyo bende imrendim
koyu kızılı merak ediyorum kızıl zor renk akıyo bakımı zor felan
Tamam deneyim gonca ablamnormal ictigim soguk suya aticam dimi?
Yapalim pembis var mi liste? Beraber yaparsak daha guzel olur
bi bu liste var şuan için evde bir tane daha var, ama onu bulmam lazım
Detox
Sabah uyanınca: 1 brdk su- 1 dilim ananas veya 1 kivi
Kahvaltı: 1 bardak kefir, içine bir kaşık yoğurt ve 2-3 tane kuru erik blendırdan geçir, biraz tarçın ekle ve iç.)
Ara öğün: 1 dilim ananas/veya 1 kivi/ veya 1 greyfurt
Öğle: Haşlanmış sebze (yağsız), 45 gram light tonbalığı ve 1 bardak limonlu soda
Ara öğün: 2 yemek kaşığı lor, kıyılmış maydonoz, dereotu, nane ve kıyılmış 5 tane badem (Hepsini karıştırıp yiyeceksin.)
Akşam: Yeşil salata, 90 gr light ton balığı ve 1 bardak limonlu soda
Ara öğün: Bir önceki ara öğünün aynısı.
Gün içinde kahve içilmeyecek, çay içilecekse 1-2 bardak ve çoook açık. Bitki çayları serbest. 2,5 litre üstü su içilecek