- 1 Haziran 2009
- 14.516
- 25.748
- 798
36 mıııı sıfır beden olacam bennnn , eskiden 29 beden giyiyodum 36 ney lennnnn![]()
ben 28 olur gene seni geçerim....
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
36 mıııı sıfır beden olacam bennnn , eskiden 29 beden giyiyodum 36 ney lennnnn![]()
sabah sabah içki mi içtin anlamadımdemek ki neymiiiş sürdüremeyeceğin şeye bulaşmıcaksın....
bir de halsizlik yaptı akşam oldu mu kolu kıpırdatçak halim olmuyor nerde kaldı benim mekiklerim, kol bacak hareketlerim.... bir de baş dönmesi çıktı bir büyük devirdim ben şifaaalaar olsuun......... müslüm gürses gibi sallana sallana geziyorum......
Olsun canim tecrube oldu sana bak bireyselde birinci oldunn madalya verdiler sanaaa :))demek ki neymiiiş sürdüremeyeceğin şeye bulaşmıcaksın....
cuma kim daha çok verecek görüşeceğizben 28 olur gene seni geçerim....
Hee pantolon bedeni ayri gülüm bende bi ara 27 giyerdimm üst beden 36 38 ideal![]()
ayrı mı , bilmiyodum öğrenmiş oldumHee pantolon bedeni ayri gülüm bende bi ara 27 giyerdimm üst beden 36 38 ideal![]()
cuma kim daha çok verecek görüşeceğiz![]()
ben 20 kilo da versem benim gitmez onlarmalum şeyler küçülmesiiiin aaaaa başlarım öyle zayıflığa... dur bakiim yerindeler mi...... bi tek ben mi seviyorum bu sütsalları :)) yerindeler...
hahahha , banane olmasaydın artıda hadi acıdım regl olcak mışsın , her hafta ya varım bençakala bak... ben tabi artılardayım bunu kara çevircen....... yemezler hacı... bu hafta sen geçsende haftaya alırım anahtarını hıhhh......
sabah sabah içki mi içtin anlamadım![]()
Olsun canim tecrube oldu sana bak bireyselde birinci oldunn madalya verdiler sanaaa :))
ben 20 kilo da versem benim gitmez onlar![]()
hahahha , banane olmasaydın artıda hadi acıdım regl olcak mışsın , her hafta ya varım ben![]()
btlbetul canım geçen hafta ben beş günü zor bitirdim valla çok zor böyle diyetler şu emel Sayın gibi akşam yemeğini tek cacikla gecirsek bide sodayla ayran yapip içine limon sıkılıyor ya aynı anda yapalım bakalım nasıl olacak
btlbetul canım geçen hafta ben beş günü zor bitirdim valla çok zor böyle diyetler şu emel Sayın gibi akşam yemeğini tek cacikla gecirsek bide sodayla ayran yapip içine limon sıkılıyor ya aynı anda yapalım bakalım nasıl olacak
miss gibi olur bak bu akşam başlayalım buna iinşallah.... tavukta görmek istemiyorum artık....
isveç diyetini deneyeniniz var mı?
Isvec hiç yapma canım kilon duraklarsa belki ama metabolizmayı durma noktasına getiriyor o tür diyetler.ben 5te5 ten istifa ediyorum.... böyle misliyle geri gelme ihtimali olan şeylere de bir daha bulaşmıycam... az olsun temiz olsun.......
bende varııımmmmkardeşime maden suyu sipariş ettim şimdi
tabi bugün başlıycam ammmaa sabah yediğim dondurmayla şimdi yediğim yumurtalı ekmek sabah yediğim iki dilim ekmek oyhhh başım döndü daha fazla yazamiciiimmm
65 olcamm ben 65
![]()
Isvec hiç yapma canım kilon duraklarsa belki ama metabolizmayı durma noktasına getiriyor o tür diyetler.
nasıl olcak 6 dan sonra sadece maden suyu ve cacık mı olcak