Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bekliyoruz heyecanla mart nisan gibi bi tur daha mi jilian patlatsak hıSaadet yarinda ben ölcüp yazacam malum jillianim bitiyo ama laf aramizda minikmis heryerin zaten belini ölcmemismiydin
Gunaydin ebrus nasilsin bugunGünaydin canlarim ♥
![]()
Siir ugruna seni desteklemiyorum ablacimAh ozgem sunca kisi arasinda bir tek sen bana guvendin destekledin guvenini bosa cikarmayacagim
Sairligimi de birinci olduktan sonra beni desteklemeyen sevgili arkadaslarim uzerinde deneyecegim hehehehe
Üfffff beGeç kalmış bir günaydın da bendennn
Evet canım sağolsun kızlar yardımcı oldular :)
Aynen canımmm, keyfim öyle bir yerine geldi kii sözle tarifi yokk
Blinçik resmini ekledim canım :) Krepin içi dolu hali yanii :))
Canım yaa
Daha fazla bekliyordum ama bu da gayet iyi
Zaten ölçülerin de öyle abartılacak kadar çok değilmiş maşaAllah
Yok öyle yenilgiyi kabullenmekk
Adet dışında haberlerin güzel çok şükür![]()
Tabi ablam saglikli olmasi sartiylaAllah in verdigi tum saglikli yiyecekler![]()
Ablalarin en güzel siir yazani iyiyim cok sükür. Enistem nasil?Gunaydin ebrus nasilsin bugun
Pazartesi son muayene disler takilmamis cuma gunu onlari da takacaklar bitecek.haeshin annenin tedavisi bitti mi canim?
Siir ugruna seni desteklemiyorum ablacim
Üfffff bene güzel gözüküyor kiz o resimde ki
Tabi ablam saglikli olmasi sartiyla![]()
Enisteni hastaneye terk ettim normal yasamima dondum :))) iyidir heralde aramadim bugun birazdan aricam :)))Ablalarin en güzel siir yazani iyiyim cok sükür. Enistem nasil?
Ablalarin en güzel siir yazani iyiyim cok sükür. Enistem nasil?
Pazartesi son muayene disler takilmamis cuma gunu onlari da takacaklar bitecek.
Disciye benim de gitmem gerekiyor ama gidemiyorum. Simdi amazon falan dedini bana ama ben disciden asiri korkuyorum. Nasil yapsam diye kara kara dusunuyorum
Susss hamile hamile bir yerin şişerrr
Hiç de zor birşey değil yapabilirsin istersenn![]()
Asermek diye bir sey yokmus, Buse ablam oyar beni vallaSusss hamile hamile bir yerin şişerrr
Hiç de zor birşey değil yapabilirsin istersenn![]()
Yazik adami kücük emrah gibi birakmasaydin kizEnisteni hastaneye terk ettim normal yasamima dondum :))) iyidir heralde aramadim bugun birazdan aricam :)))
Akilsiz basin cezasini kemikler cekiyorEniste futbol ugruna su cektiklerinden bin pisman suan. Ayaga cabuk kalkar insallah.
Ah ah işte 32. Haftada izne ayrılacak 2-3 ay doğumdan sonra izin olsa 6 ayda ücretsiz izin alır anneme yazık olacak abla yaa o ilgilenmek zorunda kalacak her ikisi ile bakalım hayırlısı olsun :)İş güç ne olacak maviş. Suan bile kuzu ile sen ilgileniyorsun:)
Dogru onu ben unutmusum gülüm, o zaman en iyisi vazelin bence... Internetten arastirdim badem yagini 4 aydan fazla kullanirsan tüylenme yapiyormus.
Seni böyle enerjik görmek ne kadar güzel bitanem ♥
Allaha sükür insallah daha da iyi olur anneannecigin...
Kuzum sen biran önce doktora git bence adetin icin.
Ayy ne güzel haber bu, Rabbim ablanin gönlüne göre versin :) insallah degeri güzel cikar kuzum :)
Afiyet olsun ablacım :) acıkmış kıvırcık paşa:))Biz ogle yemegine gecelim. Sipa eline tahta yemek kasigini almis et et diye buzdolabina vuruyor. Bilmeyen biri olsa bu cocuge hic et vermiyorlar diyecek![]()
Canim cekti oglen oglen. Ne degisik yemekleriniz var. Senin de elin yatkin mi mutfaga?:)
Asermek diye bir sey yokmus, Buse ablam oyar beni valla
Yazik adami kücük emrah gibi birakmasaydin kiz
Iyidir insallah ablacim, Rabbim tez vakitte ayaga kaldirsin eski haline döndürsün.
Afiyet olsun ablacim, senin bu pasa pek tatli masallahBiz ogle yemegine gecelim. Sipa eline tahta yemek kasigini almis et et diye buzdolabina vuruyor. Bilmeyen biri olsa bu cocuge hic et vermiyorlar diyecek![]()
Hayirli haberler alirsin insallah mavisimçok şükür inşallah canım
herşeye devletteki çok rahat davrandı onun için gidecem canım tekrar özele
Akilsiz basin cezasini kemikler cekiyor![]()