- 15 Ağustos 2008
- 17.392
- 58.818
- 798
Kuzum bizde yapiyoruz bunu, icin rahat olsunAşerme zaten, blinçik yapıp Almanyaya getirecek halim yok çünkü![]()

Ama yapip hazir getirirsen de hayir demem

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kuzum bizde yapiyoruz bunu, icin rahat olsunAşerme zaten, blinçik yapıp Almanyaya getirecek halim yok çünkü![]()
Sağol kuzum inşallah :) darısı tüm isteyenlere kuzummmm:)Ay Tebrikler gülüm ne güzel teyze olacaksın yine çok heyecanlıRabbim sağlıkla kucağına vermeyi nasip etsin
Evet ta kendisikız şu 5 aylık bebegi olan ablan değil mi?:))
doktor bana dogumdan sonra çok kolay hamile k alınabileceğini adet olmamama güvenmeme mi söylemişti doğru galiba allahtan sen varsın annen var mavişim bebek küçük hamilelik ee yenisi geliyor yorucu bir maraton sizi bekliyor:))sağ salim kucagina alır ins hayırlı olsun mavisim:)
Evet sesli oyuncaklar dikkatini çekiyor dokun ögren kartları diyorsun galiba joker biraz ters tarafta ebebek e baktım haftasonu yoktu orada bu haftasonu bakayım bari.babasıda yürüme arkadaslarina takmış durumda:))
canım çok iyi 1.5 kiloda o kadar incelme bende onun için sordum zaten.
Maşallah vallaha kaç kilo ile doğuma gitti kız
Kuzum bizde yapiyoruz bunu, icin rahat olsun
Ama yapip hazir getirirsen de hayir demem![]()
Biz ogle yemegine gecelim. Sipa eline tahta yemek kasigini almis et et diye buzdolabina vuruyor. Bilmeyen biri olsa bu cocuge hic et vermiyorlar diyecek![]()
Canim ben alintiladim mesajini ama cevaplamis arkadaslar coktan :)
ben seni destekliyorum ablacim:)
Saadetim ben seni destekliyorum gulummm:)
Elifim kesin sen kazanacaksin yarisi, benim oyum senden yana :)
Buseeeem bu hafta herkesi destekliyor gorunup, aslinda seni tutuyorum kuzum caktirma :)
rekabet ne kizismiiiis amaaaaan :)
canim saf tereyagi ve zeytinyagi tuket, neden tuketmiyorsun??
canim su ve sporlarinida yaz olur mu menune :)
hosgeldin lolitaa :)
Gul gul oldum, ne cevherler var sende amazonum :)
cicegim ben seni tutuyorum, sampiyon sensin kesin :)
amaniiiin ne yaris hirsi var hatunlarda :)
nasilsin canim:)
oglun nasil oldu??
ahaahah gul gul karnim agridi:)
canim her gun vazelin sur catlamaya elverisli bolgelere.
ben tum hamileligimde kullandim, faydasini gordum..
adimimi atarim gum gum gum, 1. benim bu hafta siz gorun mu diyorsun canim, ben seni tutuyorum :)
gecmis olsun asyam ,erkeklerin hastaligi cok zor gercekten..
tebrikler sporlarin daim olur insallah ablcim:)
ahh ablacim haftasonu felegim sasti misafirden...
variim varrr :)
Sibelim ozledim kiizzz nasilsin, oglus aman hasta olmasin..
nasilsin canim, gozunaydin donmus esin:)
ev bile bakamadik bu hafta..
meraklandirdim sizi
Gonca ablacim diger rakibeler gecemez seni, kesin sen 1. olacaksin, benim yarismacim sensin:)
bugunden itibaren varsin menu ve spor listesinde canim.
Esas listeyede deneme suresinden sonra girersin insallah:)
canim imkanin varsa sabah ac karnina yapilan egzersiz gibisi yoktur, cok hojdur, hatta candir:)
ac karnina direk yag depolarindan yakarsin:))
bir azimli rakibe daha, supeer:)
gecmis olsun canim annene, dis bugdayi icin daha genis zamanin olur Seherim:)
canim icini ferah tut, turp gibi olacak insallah ananen:)
ollleeeeeyy bunu kutlamak icin gideyimde bir yesil cay yapayim kendime Ebrusum:)
Ayy Ebrum ya akti gozumden yaslar, ne sulugozum beee.
Sag salim kucaginiza da alin insallah guzelim...
Ben okumaya dayanamadin, annecigi neler yasadi kim bilir...
Gelmis gecmis olsun canim...
ohh ohh yandan, hadi keyfin yerine gelmistir canim:)
oh cok sukur mavisim:)
seninde adet artik gelir ins..
Hay Allah nasildi kuzucuk canim?
supersin kaptanim:)
ins hic birseyi yoktur canim.
dahada iyi olur birkac gune..
senin desteginle hemen toparlar canim.
kizlar nasillar?
evde hic gelisme yok, Akin cok iyi..
tum haftasonum misafir agirlamayla gecti:)
canim insallah burun akintisiyla gecip gider..
blincik ne kuzum:)
Ebrusum cok sevindim, bizlerde iyiyiz canim:)
tekrar hosgeldin canim:)
Evet hem seni görmüs olurum diyorumBak yaa, yap gel diyorsunn sankii![]()
Adette olacak inşallah canım yaa :)Geç kalmış bir günaydın da bendennn
Evet canım sağolsun kızlar yardımcı oldular :)
Aynen canımmm, keyfim öyle bir yerine geldi kii sözle tarifi yokk
Blinçik resmini ekledim canım :) Krepin içi dolu hali yanii :))
Canım yaa
Daha fazla bekliyordum ama bu da gayet iyi
Zaten ölçülerin de öyle abartılacak kadar çok değilmiş maşaAllah
Yok öyle yenilgiyi kabullenmekk
Adet dışında haberlerin güzel çok şükür![]()
Inşallah ebrummm :)Afiyet olsun ablacim, senin bu pasa pek tatli masallah
Hayirli haberler alirsin insallah mavisim![]()
Ya karin agrisi neden kiAllaha sükür iyiyim bende gülüm, karin agrisi haricinde bir seyim yok gülüm.
Bugün nasil yegenin?
Kacak
Afiyet olsun Özgem
Kiyamam sana yaAllah razi olsun gülüm, darisi isteyen herkese insallah.
Amiiiiiiiiiiiinnn, Rabbim tüm hastalarimiza sifa versin insallah
Kolay gelsin ablacim
Saadetim süper sonuc almissinistersen simdi de callanetics ile devam edebilirsin
Bu arada sen catlaklar icin bir sey alacaktin kuzum buldun mu?
Ölcülerini merakla bekliyorum ablacim
Size öpücüklerimi sundum![]()
Normalmis ablacim, adet sancisi gibi... Olabiliyormus bazilarinda.Ya karin agrisi neden ki
Gecmis olsun canim da birilerinden gecmis olma ihtimali de varSağol mavişim. Anneannen nasıl kuzum?
Dün işlerim vardı kuzum. Oglani hasta ettim valla. Vicdan azabı çekiyorum.
Özgem canım ben de özledim valla kuzum. Oğlan grip oldu burnu akıyor hapşırİK falan inş. Atlatır bir an evvel.
Sağol esram. Nasil gidiyor rakibem?
Amin kuzum amin.
Guzel incelmissin canım. Zaten inceymissin o da ayrı bi konu:) yeğenin nasıl?
Gunaydin cane mın. Nasılsın ceviz aldın mi?
Anladim canim başka bisey olmasın daNormalmis ablacim, adet sancisi gibi... Olabiliyormus bazilarinda.
Belki de üsütüyorum cünkü ayaklarim hep buz gibi.
Biraz once aradim agri yok dediEki Görüntüle 1748974
Afiyet olsun:)
@belindamm gecmiş olsun bir tanem. Düzelir kısa surede, sıkma tatlı canını. Böyle böyle bagısıklık sistemleri güçlenecek.
M M_atruska tebrikler canım güzel incelmişsin:) Dün 11.9 yaptım, programın azizligine ugradım:) 12 yap geçtin sayacagım. Bundan sonraki yarışlarda da tek seferde en fazla km yapmak üzerine iddiaya girebilirim. Adımsayarım yok
haeshin nasıl oldu eniştemiz canım, agrıları azaldı inşallah.
Mavibocuk büyükannen nasıl bir tanem?
@shrrr prensesin nasıl oldu canım?
Bocugum guzel haberler vardin ananen icin gozunuz aydin tekrar teyzeligin icin tebrikler:)) adet de gelecek bence yarin icime dogdu sen mutlu ve rahat ol o gelirKızlar sabah sporumuda yaptım mutlu şekilde geldim yanınıza anneannem eve çıktı dün çok şükür daha iyi cuma günü kayseriye gideceklermiş inşallah iyi sonuçlar alırlar gelirler:) benim adetten ses soluk yok kaç gündür gögüs bel ağrısı çekiyorum ama gelmiyorbu arada kızlar galiba ablam yine hamile
test yaptı 2 çizgi çıkmış öğleden sonrada doktora gidecek
bende ya yarın ya cumartesi özel hastanede bi doktor var ona gideceğim tekrardan
![]()
Yoo dostum yoo yemem ebrus:))) sen rakibemin destekcisisinSiir ugruna seni desteklemiyorum ablacim
Üfffff bene güzel gözüküyor kiz o resimde ki
Tabi ablam saglikli olmasi sartiyla![]()
Evet abla öyle tabi bunları yeni yeni öğreniyorum.Yanlış beslenme ve sedanter yasamın kendisi pko ya neden oluyor zaten bir tanem. Sonrasında da kilo vermen zorlasıyor. Pko oldugun için kilo almıyorsun yani, kilo aldıgın ve yanlış beslenmeye devam ettigin için pko oluyorsun.
Evet abla öyle tabi bunları yeni yeni öğreniyorum.Yanlış beslenme ve sedanter yasamın kendisi pko ya neden oluyor zaten bir tanem. Sonrasında da kilo vermen zorlasıyor. Pko oldugun için kilo almıyorsun yani, kilo aldıgın ve yanlış beslenmeye devam ettigin için pko oluyorsun.
45 falandı hamile kaldığı zaman gülümkiz o ne çok zayıf mis kaç kilo ile hamile kaldıki:) kendi kilo almasa bile bebek eşi falan onlar en az 2-3 kilo eder simdi:)))
bende kendimi hamileyken zayıf sanırdim puahhhh:))))
ilk arabam +o dediğin tarz oyuncaklar ikisi birlikte kaptanim aynen düşer diye sıcak bakmıyorum bende
Yoo dostum yoo yemem ebrus:))) sen rakibemin destekcisisinSiir ugruna seni desteklemiyorum ablacim
Üfffff bene güzel gözüküyor kiz o resimde ki
Tabi ablam saglikli olmasi sartiyla![]()