Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evdeki herkes hasta neredeyse.Grip gibi basit seyler de degil.Bende yardimci olmak icin onlarla gidiyorum hastaneye.Hastane ile ne isin oldu gulum, hastan mi var?
Vah vah korkak tavuk haeshinArtık nasıl bir korku sardıysa ben kazanacam diye habire vurguluyor ebrumm![]()
Ablacim iyiyiz, sen nasilsin?merhaba arkadaşlar
umarım herkesler iyidir
ben hala geçen cuma ile aynıyım, regl oldum sanırım ondan yoksa
yemek düzenim aynı
Gecmis olsun canim, Allah sifa versin.Evdeki herkes hasta neredeyse.Grip gibi basit seyler de degil.Bende yardimci olmak icin onlarla gidiyorum hastaneye.
misafirim geldi bugün yeni çıktı daha akşam yemeğimi koydum oturdumIyilik guzellik. Sen neler yapiyorsun:)
Dün dünden kaldı kuzum boşver. Dünden beri oglanla uğraşma biraz dengesiz yedim. Tartida eksi değilim hala...İyi gidiyor kuzum dün pide gitti yine miğdeye:)) bugün toparlıyorum bakalım sen naptın sessiz sessiz geliyorsun ama favorilerim arasındasın :))
Sağol ablacim.Eki Görüntüle 1748974
Afiyet olsun:)
B belindamm gecmiş olsun bir tanem. Düzelir kısa surede, sıkma tatlı canını. Böyle böyle bagısıklık sistemleri güçlenecek.
@Saadetim33 tebrikler canım güzel incelmişsin:) Dün 11.9 yaptım, programın azizligine ugradım:) 12 yap geçtin sayacagım. Bundan sonraki yarışlarda da tek seferde en fazla km yapmak üzerine iddiaya girebilirim. Adımsayarım yok
@haeshin nasıl oldu eniştemiz canım, agrıları azaldı inşallah.
@Mavibocuk büyükannen nasıl bir tanem?
@shrrr prensesin nasıl oldu canım?
Aferin kuzum ye Her gün.Ay ne güzel iltifat etmissin öyle
Iyiyim Allaha sükür gülüm sen nasilsin?
Senin ne kadar gecikti kuzum?
@Mavibocuk sende gelen giden var mi boncugum?
Aldim güle aklima geldikce yiyorumSen nasilsin? Tekrar gecmis olsun, dikkat et kendine bitanem.
![]()
Maşallah mavişim. Çok sevindim. Gözünüz aydin.Kızlar sabah sporumuda yaptım mutlu şekilde geldim yanınıza anneannem eve çıktı dün çok şükür daha iyi cuma günü kayseriye gideceklermiş inşallah iyi sonuçlar alırlar gelirler:) benim adetten ses soluk yok kaç gündür gögüs bel ağrısı çekiyorum ama gelmiyorbu arada kızlar galiba ablam yine hamile
test yaptı 2 çizgi çıkmış öğleden sonrada doktora gidecek
bende ya yarın ya cumartesi özel hastanede bi doktor var ona gideceğim tekrardan
![]()
Allah bi daha yasatmasin canım.Sağol gülüm.evet yeğenim şükür iyi akşama taburcu olacakmış benim göbeğim çok var
Son ablam. İstifa mi basiyorum bu aksam.
Yerim onu maşallah.Biz ogle yemegine gecelim. Sipa eline tahta yemek kasigini almis et et diye buzdolabina vuruyor. Bilmeyen biri olsa bu cocuge hic et vermiyorlar diyecek![]()
O da olabilir canım. Enişte nasıl?Gecmis olsun canim da birilerinden gecmis olma ihtimali de var
Evdeki herkes hasta neredeyse.Grip gibi basit seyler de degil.Bende yardimci olmak icin onlarla gidiyorum hastaneye.
merhaba arkadaşlar
umarım herkesler iyidir
ben hala geçen cuma ile aynıyım, regl oldum sanırım ondan yoksa
yemek düzenim aynı
misafirim geldi bugün yeni çıktı daha akşam yemeğimi koydum oturdum![]()
Dün dünden kaldı kuzum boşver. Dünden beri oglanla uğraşma biraz dengesiz yedim. Tartida eksi değilim hala...
Sağol ablacim.
Aferin kuzum ye Her gün.
Maşallah mavişim. Çok sevindim. Gözünüz aydin.
Allah bi daha yasatmasin canım.
Son ablam. İstifa mi basiyorum bu aksam.
Yerim onu maşallah.
O da olabilir canım. Enişte nasıl?
evet ablacım dertleştik baya o anlattı ben anlattımm...sabah ilk gözümü açtığımda bile çok mutsuzdum bugün anlamadığım bir burukluk var üstümdeArkadasin mi?:)
evet ablacım dertleştik baya o anlattı ben anlattımm...sabah ilk gözümü açtığımda bile çok mutsuzdum bugün anlamadığım bir burukluk var üstümde
hemde nasılllOluyor oyle moralsiz gunler. Arkadasin ilac gibi gelmistir:) Yemekte ne var?:)
hemde nasılllakşamada sulu patates yaptım tavuklu ben sadece tavuk yicem ama ablacımm
aynen öyle yapıcam abla vallahiiSalata da yap yanina. Afiyet olsun, yarasin:)
aynen öyle yapıcam abla vallahiispor yapamadım bugün ama egzersiz yapıyorum tüm gün mesela şöyle bulaşık yıkıyorum atıyorum sonrasında esneme germe hareketler karın hareketlei yapıyorum kolları çalıştırıyorum yürüyemedim dünde bugünde ama bu yaptığımın faydası varmıdır acaba abla
Mideyle ilgili siskinlik sıkıntısı var,kabizliklari var ve bir turlu gecmyor cok rahatsizlar.Bende onlarla hastaneye gidip geliyorum.Bugun yeme duzenim bozuktu.Ne rahatsizliklari var canim?
çok soğuk havanın bu kadar soğuk olması beni çok etkiliyor abla dün sobayı yaktım odada 45 dk egzersiz yaptım oturmayım bari dedim elimdeki şartları değerlendirmeye çalışıyorumHepsinin faydasi vardir canim. Durdugun yerde yuru o da etki eder:)
Mideyle ilgili siskinlik sıkıntısı var,kabizliklari var ve bir turlu gecmyor cok rahatsizlar.Bende onlarla hastaneye gidip geliyorum.Bugun yeme duzenim bozuktu.
Kahvalti edemedim.
Ogle
Simit
Meyve suyu
Ara
2 adet biskuvi
Aksam
5 adet Sarma
Yogurt
canım karbona yüklenmişsin biraz proteine yönelsen hem daha doyarsın bugün mecburen olmuş tabi amaMideyle ilgili siskinlik sıkıntısı var,kabizliklari var ve bir turlu gecmyor cok rahatsizlar.Bende onlarla hastaneye gidip geliyorum.Bugun yeme duzenim bozuktu.
Kahvalti edemedim.
Ogle
Simit
Meyve suyu
Ara
2 adet biskuvi
Aksam
5 adet Sarma
Yogurt
çok soğuk havanın bu kadar soğuk olması beni çok etkiliyor abla dün sobayı yaktım odada 45 dk egzersiz yaptım oturmayım bari dedim elimdeki şartları değerlendirmeye çalışıyorum![]()