Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Adet donemi olunca arti bile goruluyor canim. Bitince 2 haftalik verirsin. Senin kuzular nasil?:)

öyle canım, şişkinlik oluyor
kuzular iyiler , senin paşan nasıl
iyice konuşuyordur artık
bizim ufaklık kitabı alıyor eline okuyor gibi anlatıyor anlatıyor, yarısı anlaşılmıyor ama :)

Evet bir de misafir falan geliyor surekli orada birkac sey mecbur yiyorum.Hastaneye de sabah gittik 1.30 gibi geldik simiti falan orada yedim.Oyle sacma bi liste oldu maalesef bugun.
Geçmiş olsun.
Hoşgeldin :)
Katılım formum:)
Asyaca
Derya
31
Evliyim
Tokat
167
84
63
Cok yemek ve spor yapmamak..
Hoşgeldin; )
Evet ebruş çok güldük bayıldı oğlum.aaa söylemedim demi annemler dün döndü canım.bebek yerleşiyor büyük ihtimalle kendini yorma 3 ay dinlenmedesin anlaştık mı doktor ne gündü

Geçmiş olsun canım grip salgın dikkat edin ateş yoktur inşallah

Çok sevindim canım ikinci yeğenin geliyo ne güzel 2 güzel haber almışsın.regli de olursun inşallah biran önce

Sen hangi şehir desin saadet eczaneden aldım ben yan etkisi de yok aile hekimimiz yazdı başka bir eczaneye sor istersen

Yarına ne dersin?
Ateşi yok şükür canım ama sanırım göz nezlesi. Çünkü sol burun ve sol göz akıyor sürekli. Bugün de istifra etti baya yolluk mutfak her yere.

gülüm çöp atmaya çıktım ayaküstü gördüm millet her türlü konuşur hem vicdanlarıda sızlamaz ama insan boynu bükük buruk kalıyor gülüm yaa
Sen niye boynunu bukesin gülüm. Sanki ayıbın var .
Bütün kuralları okudum ve kabul ediyorum.
4. TAKIM KATILIM FORMU

Kullanıcı Adı :tiffany20
İsim (İsteğe Bağlı ):melis
Yaşınız :20
Medeni Durumunuz :Bekar
Çocuk Sayısı ve yaşları:
Yaşadığınız şehir:Isparta
Boyunuz :1.63
Kilonuz:60
Hedef kilonuz :50
Kilo alma hikayeniz :üniversite sınavlarına hazırlanırken 63 kg kadar çıktım.4 ayda 3 kilo vererek 60 a düştüm.Ama bu aralar veremiyorum.
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz? Sağlığım için vermek istiyorum
Hoşgeldin canım.
H astane koselerinde basladin bu yarisa,
A rtik cumaya kadar disci korkunu unut da,
E srada bak -400 deymis,
S aadetimde Ebruyla ittifak olmus,
H ayir amazonum hayir, kacamak yapmak yokmus,
I lk harflere bak sen guzelim
N eredeymis benim birincimmmmmm :KK200:

haeshin haeshin :KK68:
Hay maşallah bizim takimda ne cevherler varmış :)
Yaaaa ozge ciddi anlamda bana siir yazan ilk kisisin cok duygulandim hep ben yazardim bana hic yazilmamistiiii :KK43: cok tesekkur ederim. Sizinle disci korkusu falan kalmaz bana:) yaaaaa cok sevindimmmm:))) kiz esrayi saadeti elifi seyhan sultani unuttugum var mi bilmiyorum heeepsini yencem senin icin :KK200::KK200::KK200:
Bak duygusala bağladı hatun:)
harikasin canim :)

ne guzel incelmis saadetim,tebrikler..

cok sukur daha iyi olur insallah afacan:)

kolay gelsiinn:)

kuzum et suyuna corba yap pasama iyilesir biran evvel insallah..

amaninnnnn 2. kez teyze mi oluyorsun mavisim, ananenede cook sevindim:)

bende isterim siir amazonum:)

hayiiiiin blincik:)

ssssshh caktirma kuzum:)

ohhhh en guzeli, dogal yasamina terk etmek:)

oyy yesinler o etobur pasayi:)

fena mi kiz Ebruyla takilirsiniz bikac gun:)

yok canim kas kaybi falan olmaz, kim demis onu ya, birde spor hocasi miymis:KK43:

bende de cok oluyordu agri Ebrusum normaldir canim:)

offf ya bakmadik yer kalmadi Hustinda ama bulamadim su hayiiiiin cayi:KK43:

canim stres yapma ondan gecikmistir, gelir hemen insallah.

bende regli oldum davul gibi sisim abla:)

Gecmis olsun, acil sifalar diliyorum canim..

canim ictigin su miktarini birde egzersiz yapip yapmadigini da yazarsan gunluk tablomuza eklerim guzelim:)

super gidiyorsun masallah canim:)

hosgeldin canim :)
Yaptım teyzesi bikaç kaşık içti.
eheeheh benden boyle bir siir cikti ancak:)
@seyhan77 , @saricicek123 , B belindamm , M M_atruska , @Hayaller35 korkun amazonumdan :))
Ben herkesten korkuyorum zaten:

Geçmiş olsun.

Hoşgeldin :)

Hoşgeldin; )

Ateşi yok şükür canım ama sanırım göz nezlesi. Çünkü sol burun ve sol göz akıyor sürekli. Bugün de istifra etti baya yolluk mutfak her yere.

Sen niye boynunu bukesin gülüm. Sanki ayıbın var .

Hoşgeldin canım.

Hay maşallah bizim takimda ne cevherler varmış :)

Bak duygusala bağladı hatun:)

Yaptım teyzesi bikaç kaşık içti.
Ben herkesten korkuyorum zaten:
Üşütmüş ozaman Kıyamam acil şifalar canım

Evet ebruş çok güldük bayıldı oğlum.aaa söylemedim demi annemler dün döndü canım.bebek yerleşiyor büyük ihtimalle kendini yorma 3 ay dinlenmedesin anlaştık mı doktor ne gündü

Geçmiş olsun canım grip salgın dikkat edin ateş yoktur inşallah

Çok sevindim canım ikinci yeğenin geliyo ne güzel 2 güzel haber almışsın.regli de olursun inşallah biran önce

Sen hangi şehir desin saadet eczaneden aldım ben yan etkisi de yok aile hekimimiz yazdı başka bir eczaneye sor istersen

Yarına ne dersin?
Evet ablacım inşallah :)

agzinin tadini biliyor esek sononu firinda zeytinyagli yapiyorum tek kisilik on numara oluyor gercekten ama herkes sevmez yani

cok gecmis olsun canim. bizim aile apartmaninda ayni durum gecerli babamdan amcama herkesin bi hastaligi var hic yoksa pskolilojik hastaligi olan bilr var ama neseniz daim olsun Allah saglik sihhat versin

hosgeldin ablacim

saat 5 ten bu yana ayni psikojideyim malesef hic keyfim yokk

sanirim bizde annemle böyleyiz zaten kimse annr kiz olduğumuza inanmiyorda

hosgeldin tatlimm

yesinlerrr yürecigine saglik canim

suan kitap serisini okuyorum 2. ciraktayim.
iyi seyirlerr

sevindim o halde canim sevkimi kirmisti çünkü

keyifsizligimin üzerine nasil sinirlendim anlatamam.
yahu sa na ne seni ne ilgilendirir
insanlarin yasami hakkinda bu kadar özel bi duruma bu sekilde yorum yapmak yenge olsanda sana nasil bu hakki veriyor.
asyamm bu tarz seylere kulak tikayamazsin ama susarak susturamazsin.tavrini koy lutfen ve seni uzmelerini izin verme suan istemiyoruz de mesela ne bilim daha doyamadik birbirimize de kendini suclu hissetme o psikolojiye sokma Allahim suan nasip etmediyse vardir bi bildigi. kendini bilmeyen cahil insanlarin laflariyla sakin kendini gelecekteki bebegini üzme olur mu ??
bu tip insanlar 1 tane değilki kapıda ayaküstü durduğunda bile ne sözler duyuyorsun kısır lafından nefret ediyorum kv ağzında sürekli kısır lafı vardır benim durumumdan haberi yok henüz biz düşünmüyoruz sanıyor ama başkalarıyla ilgili konuşurken bile hep o kelimeyi kurar uyarırım yine söyler..yani ne söylersem söyleyeyim kendimi üzmekten harapta etsem toplumdaki psikoloji ya eşin seni boşar yada üstüne kuma getirir..ben bu kumayı da etraftan çok duydum milletten önce yine pek kaale almasamda şu an tedavi sürecinde zaten tedavi zorlayıcı bu konuşmalar daha da yıpratıcı..beni asıl korkutan eşim:KK43:

Bütün kuralları okudum ve kabul ediyorum.
4. TAKIM KATILIM FORMU

Kullanıcı Adı :tiffany20
İsim (İsteğe Bağlı ):melis
Yaşınız :20
Medeni Durumunuz :Bekar
Çocuk Sayısı ve yaşları:
Yaşadığınız şehir:Isparta
Boyunuz :1.63
Kilonuz:60
Hedef kilonuz :50
Kilo alma hikayeniz :üniversite sınavlarına hazırlanırken 63 kg kadar çıktım.4 ayda 3 kilo vererek 60 a düştüm.Ama bu aralar veremiyorum.
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz? Sağlığım için vermek istiyorum
Hoşgeldin canım aramıza:)

Biz bazı nedenlerden dolayı erteledik doktorla konuştum marta ertelemek daha iyi olur dedi oda.

Anladim kuzum. Hayirlisi canim, vakti zamani gelince kolayca olur insallah. Egzersiz icin de tebrikler:KK9:

Son düzenleme:
bu tip insanlar 1 tane değilki kapıda ayaküstü durduğunda bile ne sözler duyuyorsun kısır lafından nefret ediyorum kv ağzında sürekli kısır lafı vardır benim durumumdan haberi yok henüz biz düşünmüyoruz sanıyor ama başkalarıyla ilgili konuşurken bile hep o kelimeyi kurar uyarırım yine söyler..yani ne söylersem söyleyeyim kendimi üzmekten harapta etsem toplumdaki psikoloji ya eşin seni boşar yada üstüne kuma getirir..ben bu kumayı da etraftan çok duydum milletten önce yine pek kaale almasamda şu an tedavi sürecinde zaten tedavi zorlayıcı bu konuşmalar daha da yıpratıcı..beni asıl korkutan eşim:KK43:

tedavi surecinde olmus olman cok daha fazla etkiliyor eminimm ancak senin morale pozitif dusunmeye ihtiyacin var lütfen bunu baskasinin ve kendinin kendine yapmasina izin verme.
eşinden peki neden korkuyorsun ?? sana bisiler mi hissettiriyor yoksa sen kendi kendine mi kuruntu yapiyorsun

Yok kiz sulu yapiyorum ben vanilya tarcin harika
Hmm :)) duyarsam tarçınlı vanilyalı bi koku sana söylerim ablişimmm :)
Sütsüz sevmedim ben onu
Bendee:)
H astane koselerinde basladin bu yarisa,
A rtik cumaya kadar disci korkunu unut da,
E srada bak -400 deymis,
S aadetimde Ebruyla ittifak olmus,
H ayir amazonum hayir, kacamak yapmak yokmus,
I lk harflere bak sen guzelim
N eredeymis benim birincimmmmmm :KK200:

haeshin haeshin :KK68:
Vuuu:)

Esin neden seni korkutuyor Asya o sana destek değil mi?

Back
X