Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Valla cin biletleri 12000 i buluyor gidis donus iki kisi kore 10000 di. Kardesim sık gidiyor meslegi geregi ben dizilerde gordugum merak ettigim seyleri ona ismarliyorum :)) soju kimci ipek böceği konservesi pirinc kagidi (lavas benzeri bisey ) vs korkunc seyler :))))) ama denemek lazim

Kardes kontenjanindan gotursun seni de:) Ben isi bekliyorum. Her kongreye katilirim. Is&gezi birarada cikar:KK71:

Vereyim ablacim :)

Sabah 09:00
meyveli yogurt

Ara 10:00
2 ceviz

Öglen 12:00
Karisik haslanmis sebze

Ara 14:00
1 mandaline
1 bardak süt

Aksam 18:00
1 dilim kepek ekmegi
Bulgurlu, kiymali ispanak yemegi
5 ceri domates
bol yogurt

2 lt su, 2 fincan papatya cayi :)

Kahvaltiya kizacaksin biliyorum ama her aksam yumurta haslamaya firsatim olmuyor, sabahlari hele hicten yetistiremiyorum :)

Kuzum sonuclarin iyi olsunda beklersin ne olacak :)
Olmaz ama ebruş sabahtan taze taze pisireceksin yumurtani yemen lazim kuzum.

Kizlar
Sabahi bi kek bi kahveyle gecirdim mide bulantim hat safhada cikardim cikaricam simdi yesilcay iciyorum midemi rahatlatir insallah ama su bile istemiyor canim off bi yandan agri bi yandan bu mahvediyor beni
bugun bitermi bana yaa
GEcmis olsun zeynep

Slm kızlar nasılsınız
Findikfaresi123 Findikfaresi123 abliş tek kelimeyle mükemmel olmuş ölçülerin :KK9:

@belindamm gülüm gözün aydın jillian bitmiş merakla ölçülerini bekliyorum
Kuzuna da çok geçmiş olsun :KK36:

@Mavibocuk gülüm inş ablan sağlıklı bir şekilde kucağına alır bebişini.
Şükür senin de bişi yokmus stres bitince regl gelir

@gogo2405 abliş başın sağolsun.rabbim geride kalanlara sabır versin.

@zey zey kuzum geçmiş olsun adetten mi mide bulantın yoksa yediğin bişi mi dokundu

@asya_01 kuzum bence artık insanları takmayı bırak en yakının olsa dahi.bu şekilde olan milyonlarca insan var şükür ki umudumuz var.elbet olur bebişin hayırlısıyla.eşinle geçirdiğin zamanın tadını çıkar :KK200: kızların dediği gibi şakaya al geç :KK47:
Sagol saadetim

Geldik zurnanin zırt dediği yere :KK66:
J.Ö ( Jillian dan önce )
J.S ( Jillian dan sonra) Milat gibi mübarek; )))

Göğüs j.ö 91 j.s 85
Bel j.ö 72 j.s 69
Karın j.ö 89 j.s 86
Basen j.ö 117 j.s 109
Waoovvv sibel incecik belin varmis masallah

Kahvaltı: peynir eritmesi (suyla erittim) 1 dilim tam buğday ekmeği 1 fincan hibiskus çayı 3 ceviz

Ara ogun: 1 orta buyuklukte portakal

Akşam menumu ve sporumu da aksama paylasirim..

Hepsini tek bir listede yaziyoruz guzelim. Birarada degerlendirmesi daha kolay oluyor. Nasilsin, ilk gunun nasil geciyor?:)

Back
X