Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

:)))) allahım ne guldum ya sarıtarak okudum mesaji:)
okullarda tatil oLuyor iyi denk geldi bakarsın kocan guzelce

kaptanim analiz yaptım söyleki

kilo 68
göğüs 98
Bel 83
göbek 98
basen 109

kilo 64
göğüs 94
Bel 82
göbek 94
basen 104

kilo 60
göğüs 95
bel 75
göbek 90
basen 100
Seheeer bejim de belim o kadar incelir mi 60 olunca acaba yaaaa cok guzel tatlim tebrik ederim iyi yani bence ilerlemen

kilo 68
göğüs 98
Bel 83
göbek 98
basen 109

kilo 64
göğüs 94
Bel 82
göbek 94
basen 104

kilo 60
göğüs 95
bel 75
göbek 90
basen 100

Cok guzel incelmissin, senin de bir gobek kalmis canim:)

Iki kere mi uyutuyorsun gunde 1 mi. Bizimkiler 1 yildan fazladir 1 kere uyuyolar. Odum patliyo bu da bitecek bi gun. Ne kadar gec o kadar iyi:)

Artik 1. Ama o da cok duzensiz. Bazen 9-10 da emerken bayilip gidiyor 1-2 saat uyuyor. Bazen boyle inat ediyor. Hicbir sey yaptirmadi:)

Sağol canım bugün keyfi .biraz daha yerinde şükür. Senin prenses nasıl?

Sorma valla benim miladim:KK66:

O ne kız ben bugun oğlan uyurken leslie 3 mil yaptım.

Hahah beni de bitiriyor :)))

Sağol canım .

Evet ya kışı çok severim ama oğlum dogdugundan beri gıcık oldum.

Küçüldüm cicegim.

Yapsam yapsam level 1 ini yaparım en çok onu sevmiştim :)

Hahahaha yesin yesin az daha yiyeydi iyiydi. Hayatım boyunca bu basenlerim sorunum oldu:)

Eklicem kuzum yarın fırsat olursa bi foto atayım.

Tam armudum :))

Burdan daha uzak yakın olsa da çok ilgimi çekmiyor. Ben daha çok İskandinav ülkelerine gitmek istiyorum. Hele İsveç ahhh

Evet abla ince bel yayvan popo:)
Gidersin isvec imkansiz degil ki yakinsiniz. Barcelonaya degil oraya gitseydiniz:)) isvece biletler coook ucuz ama kalma problemi var orada otel pansiyon kiralik ev asiri pahali biz bi planlayalim dedik biletleri uygun görünce inan bak sibel yil 2012 idi iki kisi sadece 1 hafta otel oyle luks degil ha ama normal otel 9500 tl idi. Ki pariste ayni sure 3000 tl idi

kilo 68
göğüs 98
Bel 83
göbek 98
basen 109

kilo 64
göğüs 94
Bel 82
göbek 94
basen 104

kilo 60
göğüs 95
bel 75
göbek 90
basen 100
Ince belli Seherim masallahin var :)

Seheeer bejim de belim o kadar incelir mi 60 olunca acaba yaaaa cok guzel tatlim tebrik ederim iyi yani bence ilerlemen
Canim daha fazla incelirsin düzenli spor yapıyorsun sen

Cok guzel incelmissin, senin de bir gobek kalmis canim:)
Kaptanim 2 kilo kaldı hedefe o göbek kalacak heralde yada işte o zaman egzersiz girecek devreye.

Artik 1. Ama o da cok duzensiz. Bazen 9-10 da emerken bayilip gidiyor 1-2 saat uyuyor. Bazen boyle inat ediyor. Hicbir sey yaptirmadi:)
Sabah cok erken kalkiyor onu asabilsen rahat olur 1 kere saat 1 veya 2 gibi uyutup 4 gibi kalksa aksam da en gec 9 gibi uyur.
Bizimkiler gece 10 veya 10 30 u buluyor bi turlu erkene alamadik sabah 7 de kaldiriyorum halbuki

Cok guzel canim. Kac kg ile baslamistin 20 gun once?
85.5 ile başlamıştım 1.5 kilo verdim çok kasmiyorum aslında sıkılmaktan korkuyorum çünku, profesyonel yardim almadan bu kadar oldu :) hamur isi, seker ve kizartmalari cikardim hayatimdan yesil cay hibiskus donusumlu iciyorum. Ama sanki 4_5 kilo vermis gibi herkes farkediyor sporla sikılastim sanırım. Yarinda profesyonel destek başlıyacak bakalim.

İnşaAllah olursunn, gayet azimli görünüyorsun :KK66:
Cokk tesekkur ederimm hepimiz hedefimize ulaşırız umarim.

Sabah cok erken kalkiyor onu asabilsen rahat olur 1 kere saat 1 veya 2 gibi uyutup 4 gibi kalksa aksam da en gec 9 gibi uyur.
Bizimkiler gece 10 veya 10 30 u buluyor bi turlu erkene alamadik sabah 7 de kaldiriyorum halbuki

Benimki 9 da sizmis oluyor aksam. Sabah da degisiyor. Bazen 7 yi bile buluyor kalkmasi. Gunduz uykusunda ben kendime zaman ayiriyordum iyi oluyordu:)

85.5 ile başlamıştım 1.5 kilo verdim çok kasmiyorum aslında sıkılmaktan korkuyorum çünku, profesyonel yardim almadan bu kadar oldu :) hamur isi, seker ve kizartmalari cikardim hayatimdan yesil cay hibiskus donusumlu iciyorum. Ama sanki 4_5 kilo vermis gibi herkes farkediyor sporla sikılastim sanırım. Yarinda profesyonel destek başlıyacak bakalim.

Cokk tesekkur ederimm hepimiz hedefimize ulaşırız umarim.

Evet egzersiz cok farkettiriyor canim. Bakalim doktorun nasil bir program onerecek:)

Kizlar
Sabahi bi kek bi kahveyle gecirdim mide bulantim hat safhada cikardim cikaricam simdi yesilcay iciyorum midemi rahatlatir insallah ama su bile istemiyor canim off bi yandan agri bi yandan bu mahvediyor beni
bugun bitermi bana yaa

Slm kızlar nasılsınız
@seyhan77 abliş tek kelimeyle mükemmel olmuş ölçülerin :KK9:

@belindamm gülüm gözün aydın jillian bitmiş merakla ölçülerini bekliyorum
Kuzuna da çok geçmiş olsun :KK36:

@Mavibocuk gülüm inş ablan sağlıklı bir şekilde kucağına alır bebişini.
Şükür senin de bişi yokmus stres bitince regl gelir

gogo2405 gogo2405 abliş başın sağolsun.rabbim geride kalanlara sabır versin.

@zey zey kuzum geçmiş olsun adetten mi mide bulantın yoksa yediğin bişi mi dokundu

@asya_01 kuzum bence artık insanları takmayı bırak en yakının olsa dahi.bu şekilde olan milyonlarca insan var şükür ki umudumuz var.elbet olur bebişin hayırlısıyla.eşinle geçirdiğin zamanın tadını çıkar :KK200: kızların dediği gibi şakaya al geç :KK47:
Çok sağolun arkadaşlar.
Geldik zurnanin zırt dediği yere :KK66:
J.Ö ( Jillian dan önce )
J.S ( Jillian dan sonra) Milat gibi mübarek; )))

Göğüs j.ö 91 j.s 85
Bel j.ö 72 j.s 69
Karın j.ö 89 j.s 86
Basen j.ö 117 j.s 109
Gayet iyi Tebrikler canım.
Canim geçmiş olsun oglusa bugün daha iyidir ins

Hoşgeldin canim

Ablacim basın sagolsun

abla süper olmuş

geçmiş olsun canım benim

kahvaltı ve bir öğün etin eksik ebrum:)

yok kaptanim soyunsam iyi olacak aslında:))

Süper özellikle basen ler harika gitmiş

kızlar dün menu vermeyi unutmuşum ben
sabah
1 haşlanmış yumurta 1 tbe 10 zeytin peynir şekersiz çay
Ara
Türk kahvesi
Öğle
yeşil mercimek yoğurt turp
Ara
Tarcinli sut
Aksam
5 kofte 1 servis kaşığı kadar mercimekli bulgur pilavi yogurtlu karnibahar
ara
yarım elma 1 portakal
şu 3.5
Spor yok
Sağol canım

Canim daha fazla incelirsin düzenli spor yapıyorsun sen

Kaptanim 2 kilo kaldı hedefe o göbek kalacak heralde yada işte o zaman egzersiz girecek devreye.

Tam konuyu actin mecbur soracagim. Neden egzersiz yok bu ara menulerde?:)

Tam konuyu actin mecbur soracagim. Neden egzersiz yok bu ara menulerde?:)

Hadi bakalim kendin yakalandin :))

1 aydır egzersiz falan hak getire.
havalar sogudu dışarıda yürüyüş yapamıyorum
evde yarım saat yapsam bile yeter ama niye yapmıyorum cevabını kendime bile veremedim:( bu yeter bana gelmeyin uzerime:))

Back
X