Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Keşkek dunden vardi biraz...yarma ve nohut ule yapiliyor
Biliyorum canım keşkeği. Tokatlilar güzel yapar gerçi sen nerelisin bilmiyorum ama:))
Olurrr demet coktandir görmedigim arkadasi gördüm sabah bi bagiriyo sokakts nasil verdin bu kadar kiloyu diye coookkkk mutlu oldum bide enson 66 oldugum zamanlari hatirlamadigim icinde ekstra mutlu oldum hersey icin cok tesekkürler hepinize kizlar sizi seviyorum
Sen kendine teşekkür et ablam. Azmin içindeki heves sana verdirdi kiloları.
Aynen oyle oldu demet bu mesaji bile simdi okudum bugun cok kosturmacaki gecti esimin raporlarini cikarttirdim hastaneden okulda veli toplantisi vardı ders kurs.karne imzalama velii görüşmeleri derken gun bitti.
Yorucu bi gün olmuş canım . Simdi başladı mı sömestr?
Findikfaresi123 Findikfaresi123 abla 66 ın hayırlı olsun
Hos geldin her şey yolundadr inşallah?

Ya ben diyetisyene gidemedim arkadaşlar bugün gidecektim. Burda başka bi hastaneye gitmiştim yuzume bakmadan fotokopi kağıdını tutusturdu elime bende çıkışta yirttim attim. Bugün de üniv.hastanesine gidecektim maalesef gidemedim. Ya bide ben bu kibrit kutusu kadar peynir, oglen balik, aksam sebze bu kadar planli olamiyorum maalesef. Su an da uyguladığım hafta da bir gun baklagil yemeği, haftada 1 gun balik, 1 gun et, 1 gun tavuk geri kalan gunler de sebze yiyorum.kahvaltilar da 2 dilim tam bugday oglen 1 dilim aksam yemiyorum ekmek. Ama siz bana derseniz ki "derya şöyle yap" ya da "biz şöyle yapiyoruz" derseniz oyle yapalim. Ama bana yeter ki yol gosterip yardim edin ki başarılı olayim
Tatlim unlu nisastali sekerli herseyi haya5indan cikarip aksam yemeklerini erken yersen cok rahat verirsin duzenli spor yaparsin fit bi vucudun olur. Dogal yaglari yemekten cekinme zeytinyagi tereyagi mutlaka ye eti eksik etme tavuk onermiyorlar kiloya etkisi yok ama sagliksiz. Ben eylulden beri boyle besleniyorum karatay diyeti iste yapmaya çalışıyorum kacamaklarim da oldu 13 kg yi gecti verdigim kilo ve hic zorlanmadim arada sabitledi iki hafta arti ciktim hatta ama azar azar gitti:) sen de duzenli ve ekmeksiz beslenirsrn amacina ulasirsin.

Teşekkür ederimmm. Haklisin aslinda baskalrina gore program yapinca insan cabuk sikilabiliyor gercekten.
Canim zaten takima girince buradaki herkestem sorumlu oluyorsun verdigin her kilo takim ortalamasini etkiliyor o yuzden sorumluluk hissedip kendini dizginliyorsun ister istemez :)

Sabah:
2 yumurta sahan da (tereyağ ile)
Peynir
Zeytin
Kirmizi lahana
Maydanoz
2 dilim tam buğday ekmeği

Öğlen: yoğurt, 1 dilim tam buğday ekmeği

Ara: portakal

Akşam: yöresel yemek, yoğurt

2 lt su henuz bitmedi yatana kadar bitiririm. Spor :Leslie 3 ml
2 fincan hibiskus
Yoresel yemek nedir

Menu

Sabah
Salata ve ayran

Ara
Latte

Ogle
Kuzu tandir, salata ve yogurt

Ara
Dag cayi

Aksam
Pirasa ve yogurt

Sut icecegim kaynayinca

Su:3 litre
Egzersiz: 1 saat bisiklet (350 kalori) ve haftalik egzersizler
Tandirdan sonrasini okumadim olmadi yapamadim:)) beni evlat edin bisey yap ne bilem.

Buse ikizler nasil esinin agrilari azaldimi biraz
İkizler sunger bop u keşfetti su an ona odaklandilar. Esim yatiyo karsimda ayaklarini uzamis. Yemek yedi ilac icti sıkılıyor :))) kendi etti kendi buldu o kotu agrilar bitti sıkılmayi hakediyo oh olsun :)))

Aynen oyle oldu demet bu mesaji bile simdi okudum bugun cok kosturmacaki gecti esimin raporlarini cikarttirdim hastaneden okulda veli toplantisi vardı ders kurs.karne imzalama velii görüşmeleri derken gun bitti.

Yarin disciye de gideceksin, stres de vardir tabi:p

İkizler sunger bop u keşfetti su an ona odaklandilar. Esim yatiyo karsimda ayaklarini uzamis. Yemek yedi ilac icti sıkılıyor :))) kendi etti kendi buldu o kotu agrilar bitti sıkılmayi hakediyo oh olsun :)))
Bende cok severim süngerbopu

selam tatlışlar ben geldim:KK66:
Menüm
Sabah
Kırmızı ve Yeşil biber yoğurtlaması
Peynir
Yulaflı ekmek
Ada çayı

Ara
Mistik

Ara
Ayran

Ara
Türk kahvesi

Akşam
Kavurma
Patlıcan közlemesi
Yoğurt
Salata

2,5 litre su
30 dk yürüyüş
Jillian 1. Level 10. Gün :KK66:

Bugün öğlen yemek yeme fırsatı bulamadım :)

10 guj bitti bile taze amazon:) Olcu almistin degil mi deniz gozlum:)

Back
X