- 19 Ocak 2016
- 1.606
- 7.946
- 158
- 30
Sinavin var
Evet sınavım vardı bugünde :) Yarın bitiyo sınavlar...Sinavin var miydi bugun de canim, nasil gecti?:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sinavin var
Evet sınavım vardı bugünde :) Yarın bitiyo sınavlar...Sinavin var miydi bugun de canim, nasil gecti?:)
Günaydin kizlar
Dun kizim hastaydi o yuzden nete giremedim dunku menüm
Sabah bir yumurta
5 zeytin 1 dilim cavdar
Yogurt kaymagi
Oglen
1 tabak kurufasulye yogurtlu kereviz
1 kara bitter
Ara 1 elma yarım ayva
Akşam tarhana 2dilim patates 2 kanat
Ara 1 avuç soslu fıstık
2 lt su spor yok
selam kızlar ilk defa diyet grubuna katılıyorum hadi hayırlısı :))
18 ocakta başladım diyete başlangıç kilom 63,90 dü
kendime göre beslenme düzenimi değiştirdim
ben aşırı abur cubur çikolata kek vs seven biri olarak uzunca süre hayatımdan çıkardım
onların yerine karışık kuru meyve yiyerek tatlı ihtiyacımı gideriyorum ve porsiyonlarımı küçülttüm
beyaz çay 5,1 yerde çay içiyorum günde 1 er fincan içiyorum
akşam yatmadan sabah da kahvaltı etmeden 1 er bardak ılık su içerisine 1 tatlı kaşığı elma sirkesi koyup içiyorum
hedef kilom ilk olarak 58 hadi bakalım inşallah çabucak veririz kilolarımızı
Yok ablam gelmedii
Maydonoz suyu içicem bugün, hem adetime iyi geliyor, hem de ödem atarım, top gibi oldumm :))
Ben adacayi ictim hap ictim ama benimde hala gelmedi 8 gun oldu :'(
selam kizlar nasilsiniz ben sporuma gittim geldim ölcümde yapildi.
durum pek ic acici degil 70.7 kilo ciktimiki aydir adet de olamayinca davul gibi oldum haliyle. sabah 10 da gittim bi saat kosu bandinda calistim toplamda git gel 4.4 km yürüdüm hayirlisi olsun bakalim
insallah 3 ay belirledim kendime bakalim ne kadar basarili olacagim insallah bu göbüsten kurtulurum![]()
Bu arada size sormak istedigim bazi seyler var.Ozellikle hedefine yaklasmis olanlara.Benim omuzlarim genis gogus kismi genis gobek var baya.Alt tarafim uste gore daha ince.Daha dogrusu ince degil ama orantili.Yani disaridan dikkat cekecek yani yok.Ama gobegim oyle degil :'( Ne zaman kilo alsam cogu oraya gidiyor.Korkuyorum kilo gidecek ama bu gobek kalacak diye.Cok rahatsiz ediyor beni.Ne yapsam ben?Sadece ust tarafi calistiran egzersizler mi acaba? :/ Fayda eder mi...
Bu arada konusu da acilmisken sorayim.Goji berry.Sanirim hepiniz duymussunuzdur.Annem kullaniyor.Simdilik bir etki yok.Annemin metabolizmada biraz sıkintı var o ayri da.Bir kadin kullanmis yuksek bi ucrete yuruyus falan da yapmis baya etkisini gordum diyo incelmis baya.Siz neler biliyorsunuz bu urun hakkinda?
sabah yine baş ağrısıyla uyandım bu aralar çok sık oluyor eşim kahvaltıdan sonra temiz hava alacağım bir yere götürdü yürüdüm biraz sonra spor aletleri vardı onları kullandım iyi geldi temiz hava ya evde zaman geçirmekten küflenmişim
eşimde pek belli edebilen birisi değildir çok ağırdır ama şaşırttı 2 gündürrrabbim kimsenin yuvasından huzuru mutluluğu eksik etmesin inş
![]()
Canım duruş bozukluğunu her hangi bir egzersizle falan düzeltmek mümkün mü ?
Sırtımda sanki fazlalık var gibi.. resim de ekledim, yaklaşık ilk resimdeki gibiyim ama bu kız zayıf
Hep rahatsızdım bu durumdan ama kilodandır diyordum..
Kilo bildirimi
Gecen hafta:67,1
Bu hafta :66,9
Yüzde :0,29
Haftaya hedef :66,5
Az gitmis ama 66 gördügüme cok sevindim kizlar ben
Keşkek dunden vardi biraz...yarma ve nohut ule yapiliyor
Olurrr demet coktandir görmedigim arkadasi gördüm sabah bi bagiriyo sokakts nasil verdin bu kadar kiloyu diye coookkkk mutlu oldum bide enson 66 oldugum zamanlari hatirlamadigim icinde ekstra mutlu oldum hersey icin cok tesekkürler hepinize kizlar sizi seviyorum
İkizler sunger bop u keşfetti su an ona odaklandilar. Esim yatiyo karsimda ayaklarini uzamis. Yemek yedi ilac icti sıkılıyor :))) kendi etti kendi buldu o kotu agrilar bitti sıkılmayi hakediyo oh olsun :)))
Zeynep senin bulantin neden canim ya ne zaman yazsan hep bulanti konusu oluyor bana mi oyle geliyor. Belli bi sebebi var mi her ay okuyor mu boyle gecmis olsun
Ic kanama bulantiya neden oluyor canim. Hangi ilaci aliyorsun? Eskiden benim kullandiklarim ise yaramazdi. Ayni senin gibi 2-3 gun hayattan kopardim. Daha guclu ilaclar cikti da hamdolsun 5 dk sonra agri bulanti kalmiyor. Kadin dogum doktoruna danis istersen, seni yonlendirecektir.
Kilo bildirimi
Gecen hafta:67,1
Bu hafta :66,9
Yüzde :0,29
Haftaya hedef :66,5
Az gitmis ama 66 gördügüme cok sevindim kizlar ben
Sagol sekerimtebrik ederim
Öyle canım burası terapi gibi uzak kalmak iyi gelmiyor bu hafta bizde burdayız havalar da çok soğuk önümüzdeki hafta Denizli'ye gitcez ordan da aydına uğrarız gibi düşünüyoruz bakalım kesin bişey yokInsanin gozu alisiyor gormeyince de merak ediyor sevindim iyi olmana hemserim :) aydina yolculuk ne zaman biz ilk hafta buradayiz
tatlim gecmis olsun
ebeveynlerin hastalıkta cok dikkat etmesi sart görumcem öyleki maske kullaniyor o bayaa tedbirli ama olunca oluyor.cok sıcaklik bile hasta ediyormuş dikkat etmek gerek
hosgeldin canimm
kizlar aman aman bi zaman gecikme yoksa endiselenmenize gerek yok hava stres hersey etkiliyor ama 1 ay falan gecerse doktor sart tabi
uu bayaa olmusss ama cok sukur regl olmussun.
sevdaa sen aylar once yine buradaydin degilmii ?
gobek icin julliani oneriyorummm
canim ben bu ve bu tarz urunlerin tek basina direk kilo ozelliklede incelmeyi sikilastirmayi sagladigini düşünmüyorum
hicbisey tek basina zayiflatmiyor mutlaka saglikli beslenme sart sabah ac karnina metobolizma icin cay icmek kolay ee gece yatmadan once yemek ye.
Ayrica sporsuz incelme sikilasma hicbirsekilde mumkun degilll
Lafim asla sana degil düşüncelerine saygim var ancak fikirlerim bu yönde.
fazla stres yapiyorsun kafana takiyorsun sonra basin ağrıyor yapma bunu kendine Allahim herseyin hayirlisini nasip edecek sen dua ile bekle kuzum
adamin iki giybetini yaptik hissetti zaar
pilates ii geliyor diye cok okudum canim
hayirli olsun ablacim gelsin 65ler o zaman
nerelisin tatlim
ne mutlu sana
verdigin emegin en guzel karsiligi iste
kendinle gurur duyman icin en guzel sebepp
kiz nasil kiyiyorsun öyle hic kiyamam vallahi
kizlar hemen hemen her ay boyle oluyorum ilk 2 gun bazen 3 gun bulanti ve agrili geçiyor hatta 1 gun sadece kahvalti yaptigimi ve cikardigimi sonrasinda hic yemek yemedigimi hatirliyorum hatta annem buradaydi kadin yalvarmisti ye istersen yine cikar diye e haliyle ilacta alamadigimdan agridan kivranmistim.
aimdi yine zorluyorum.
doktora gittim ama yapilacak bisey yok diyorlar demetim buscopan plus iciyorum arveles ve apranax fordda iyi geliyor.
evdeysem ilaci tercih etmiyorum ama disaridaysam mecbur gunde 2 3 tane bile aldigim oluyor. bayilmiyorsam sansliyim iste
Ben ankaraliyim ama , tokatta yaşıyoruz eaim tokatli. Kayinvalidem yapti gonderdi saolsun.Biliyorum canım keşkeği. Tokatlilar güzel yapar gerçi sen nerelisin bilmiyorum ama:))
Sen kendine teşekkür et ablam. Azmin içindeki heves sana verdirdi kiloları.
Yorucu bi gün olmuş canım . Simdi başladı mı sömestr?
Hos geldin her şey yolundadr inşallah?
Sabahtan yaparsak kaptanlarimiz cizelgemizi hemen hazirlar takim ortalamamiz belli olur:) zaten sabah uyanip wc ye girip kahvalti yapmadan su bile icmeden ciplak tartiliyoruz :)))) yani darasi marasi olmadan net kiloo:))))Bildirimi saat kaca kadar yapıyoruz malum karne günü
Kiz tatil istemiyorum hic ben evde yatan koca iki tatli bela :))))Kız hem 900 gr verdim diyosun hem az diyorsun:)
Günah kııııızzzz:)))
Ben de o yenge kelimesini sevmem hiç.
Bu iyiymiş :) ben de bunu bilirim gorumce gormeyim ömrümce :)
Çok güzel mavişim aynen devam:)
Tabi evde kalcan deme :)) Boşver kafan dinlenir seyyyy şişer mi demeliydim :)))
Aaaa cok sevindim demet bana cok memnun kalacaksin demisti ben de sana diyorum sen daha d memnun olacaksin bacak ve basenleri acayip eritiyo kemik kaldi alt taraf benim :)))) ama cok zevkli ac bi dizi otur onune oh :)Benim de bisikletim yarın geliyor oleeyyyy :)
Afiyet olsun canim oglen ben de genekde yemem ama protein yok menunde bi de biskuvi ve bulgur pilavi ayni gun olmamis bence. Et veet urunleri yumurta yersen hem acikmazsin hem de bunlar kilo yapmaz sana.Herkese iyi akşamlar:)
Sabah:
2 dilim ekmek
1 kibrit kutusu peynir
5 zeytin
Yeşillik(maydanoz)
Çay(1 bardak)
Ara:
Meyveli soda
Ara:
2 adet bisküvi
1 fincan kahve
Akşam:
Bulgur pilavı
Yoğurt
1 bardak süt
1.5 litre su- yarım saat yürüyüş
Not: Öğle bi şey yiyemedim.
Afiyet olsun canim :)Slm kızlar dünden menümü yazamadım Önce onu yazayım
Sabah
Peynir
Zeytin
Havuç
Ceviz
Aksam
Bulgur pilavı
yoğurt
2 lt su
Leslie 3 mile
Jillian level 1
Bugün
Sabah
peynir
zeytin
2 yumurta sarısı
Havuç
Badem
Aksam
Balık
Salata
2 lt su
Spor yok
Zeynep ya cok zor kuzum bu durum allah yardimcin olsun.
tatlim gecmis olsun
ebeveynlerin hastalıkta cok dikkat etmesi sart görumcem öyleki maske kullaniyor o bayaa tedbirli ama olunca oluyor.cok sıcaklik bile hasta ediyormuş dikkat etmek gerek
hosgeldin canimm
kizlar aman aman bi zaman gecikme yoksa endiselenmenize gerek yok hava stres hersey etkiliyor ama 1 ay falan gecerse doktor sart tabi
uu bayaa olmusss ama cok sukur regl olmussun.
sevdaa sen aylar once yine buradaydin degilmii ?
gobek icin julliani oneriyorummm
canim ben bu ve bu tarz urunlerin tek basina direk kilo ozelliklede incelmeyi sikilastirmayi sagladigini düşünmüyorum
hicbisey tek basina zayiflatmiyor mutlaka saglikli beslenme sart sabah ac karnina metobolizma icin cay icmek kolay ee gece yatmadan once yemek ye.
Ayrica sporsuz incelme sikilasma hicbirsekilde mumkun degilll
Lafim asla sana degil düşüncelerine saygim var ancak fikirlerim bu yönde.
fazla stres yapiyorsun kafana takiyorsun sonra basin ağrıyor yapma bunu kendine Allahim herseyin hayirlisini nasip edecek sen dua ile bekle kuzum
adamin iki giybetini yaptik hissetti zaar
pilates ii geliyor diye cok okudum canim
hayirli olsun ablacim gelsin 65ler o zaman
nerelisin tatlim
ne mutlu sana
verdigin emegin en guzel karsiligi iste
kendinle gurur duyman icin en guzel sebepp
kiz nasil kiyiyorsun öyle hic kiyamam vallahi
kizlar hemen hemen her ay boyle oluyorum ilk 2 gun bazen 3 gun bulanti ve agrili geçiyor hatta 1 gun sadece kahvalti yaptigimi ve cikardigimi sonrasinda hic yemek yemedigimi hatirliyorum hatta annem buradaydi kadin yalvarmisti ye istersen yine cikar diye e haliyle ilacta alamadigimdan agridan kivranmistim.
aimdi yine zorluyorum.
doktora gittim ama yapilacak bisey yok diyorlar demetim buscopan plus iciyorum arveles ve apranax fordda iyi geliyor.
evdeysem ilaci tercih etmiyorum ama disaridaysam mecbur gunde 2 3 tane bile aldigim oluyor. bayilmiyorsam sansliyim iste