Çok çok geçmiş olsun. Daha iyidir inşallah kuzun?Teşekkürler ablaları
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok çok geçmiş olsun. Daha iyidir inşallah kuzun?Teşekkürler ablaları
Kilo bildirimi
Gecen hafta:67,1
Bu hafta :66,9
Yüzde :0,29
Haftaya hedef :66,5
Az gitmis ama 66 gördügüme cok sevindim kizlar ben
tatlim gecmis olsun
ebeveynlerin hastalıkta cok dikkat etmesi sart görumcem öyleki maske kullaniyor o bayaa tedbirli ama olunca oluyor.cok sıcaklik bile hasta ediyormuş dikkat etmek gerek
hosgeldin canimm
kizlar aman aman bi zaman gecikme yoksa endiselenmenize gerek yok hava stres hersey etkiliyor ama 1 ay falan gecerse doktor sart tabi
uu bayaa olmusss ama cok sukur regl olmussun.
sevdaa sen aylar once yine buradaydin degilmii ?
gobek icin julliani oneriyorummm
canim ben bu ve bu tarz urunlerin tek basina direk kilo ozelliklede incelmeyi sikilastirmayi sagladigini düşünmüyorum
hicbisey tek basina zayiflatmiyor mutlaka saglikli beslenme sart sabah ac karnina metobolizma icin cay icmek kolay ee gece yatmadan once yemek ye.
Ayrica sporsuz incelme sikilasma hicbirsekilde mumkun degilll
Lafim asla sana degil düşüncelerine saygim var ancak fikirlerim bu yönde.
fazla stres yapiyorsun kafana takiyorsun sonra basin ağrıyor yapma bunu kendine Allahim herseyin hayirlisini nasip edecek sen dua ile bekle kuzum
adamin iki giybetini yaptik hissetti zaar
pilates ii geliyor diye cok okudum canim
hayirli olsun ablacim gelsin 65ler o zaman
nerelisin tatlim
ne mutlu sana
verdigin emegin en guzel karsiligi iste
kendinle gurur duyman icin en guzel sebepp
kiz nasil kiyiyorsun öyle hic kiyamam vallahi
kizlar hemen hemen her ay boyle oluyorum ilk 2 gun bazen 3 gun bulanti ve agrili geçiyor hatta 1 gun sadece kahvalti yaptigimi ve cikardigimi sonrasinda hic yemek yemedigimi hatirliyorum hatta annem buradaydi kadin yalvarmisti ye istersen yine cikar diye e haliyle ilacta alamadigimdan agridan kivranmistim.
aimdi yine zorluyorum.
doktora gittim ama yapilacak bisey yok diyorlar demetim buscopan plus iciyorum arveles ve apranax fordda iyi geliyor.
evdeysem ilaci tercih etmiyorum ama disaridaysam mecbur gunde 2 3 tane bile aldigim oluyor. bayilmiyorsam sansliyim iste
Gunaydin hayirli cumalar:)
Gecen hafta:55.5
Bugun:55.1
Fark:0.4
Yuzde:0.72
Haftaya hedef: 54.5 (adet haftasi)![]()
Gecen hafta: 73.2
Bugun:72.2
Fark:1
Yuzde:1.36
Haftaya Hedef: 71
Bende inanamadim gorunce.Bir de adette olmadim ya daha.Simdilik fena baslamadim gibi.Insallah guzel ilerler.
Hayırlı cumalar cümleten bayanlar
Geçen hafta: 61,600
Bu Hafta : 60,900
Fark : 0,700
Yüzde :1,149
Kaptanım hedefi geriye çekebiliriz artık:)) Hedef:58
Günaydın kızlar kilo 77.2
Geçen hafta 78
Günaydın canlar
Geçen hafta 68.8
Bu hafta 68.4
Fark 0.4
Yuzde 0.581
Bu hafta biraz wc mağduru oldum. Bakalım rakibeler im ne kadar kilo vermiş?
geçen hafta: 64.2
bu hafta: 63.5
fark : 700
yüzde : 1.090
önümüzdeki hafta hedef : 1 kilo
kilo veren ve koruyan herkesi tebrik ederim
Gecen h 66.8
Bu h. 65.4
Fark 1.4 kg
Yuzde 2.095
Haftalik hedef 64.5
Hadi rakibeler goreyim farklari Eki Görüntüle 1751599
Aynisi bende de var, yaslaninca kamburluga yol aciyor
Dik durunca sanki bir taraflarimi zorla göstermeye calisiyormusum gibi hissediyorum :)
Nerede olduklarini tam bilmiyorum gülüm, esimin akrabalari... Gelirsem haber ederim ♥
Bisikletin de hayirli olsun canemin :* iyi günlerde kullan
Tebrikler ablacim, insallah en kisa zamanda 65 i görmekte nasip olur :)
Allah kabul etsin ablacim
Hosgeldin ablacim ♥
O zaman bu da senin kizlara gelsin :)
![]()
Ablacim disci korkulacak bir yer degil :)
Benimde gitmem lazim... hic korkmam kendilerinden :)
Masallah merveme :) harika gidiyorsun kuzum, eniste seni taniyamayacak :)
Insallah sonucuda güzel olur canim, hayirlisi olsun.
Tebrik ederim ablacim ♥ sen mezun olmuyormuydun kiz?
Tebrikler canim cok güzel bir baslangic olmus :)
Tebrik ederim cicegim güzel gitmis :)
Hedef de düsürülmüs masallah masallah :)
Tebrikler :)
Hem basenini hemde kilonu yemis jillian hanim :)))
Tebrik ederim ablacim :)
63.8 diye not etmisim ben gülüm, ilk sayfada tablomuz var oradan bakabilirsin :)
Naptin kiz sen :))) eee tabi adina siirler miirler yazilinca iyice costun :)))
Tebrik ederim ablacim süpersin :)
Kilo bildirimim
Gecen hafta: 66,9
Bu hafta: 66,7
Fark: -0,2
Ortalama: %0,30
Tebrikler canım, çok güzel vermişsingünaydın kızlar
Kilo bildirimi
Gecen hafta:63,90
Fark :1,2
Bu hafta :62,70
Yüzde :1,9
Haftaya hedef :60
ben takıma alındım herhalde :) alınmasam da mühim değil ben buralarda takılırım
ben geçen haftaki kilomu pazartesi tartılmıştım en son onu yazdım sıkıntı olmaz herhalde
dün akşam misafirlerim vardı kendimle tamamen savaş verdim yarını da atlatırsam bu diyet yaşam şekli haline dönüşür herhalde
Olsun canım, almaktan iyidir az vermekfiyasko resmen ilk defa bu kadar dikkatli davrandim ve ilk defa bu kadar az verdim oda verdik sayilirsa sonuca bak akşam esimin diline düştüm kesin:) anlamadım arada kacamak mi yapmam lazimdi:))şaka maka güvenim sarsıldı inancimi yitirdim
Gecen hafta 60.5
bu hafta 60.4
fark 0.100
yuzde 0.165
geldin bile haftaya gecersin beni yazdım buraya:)hemen 29 beden bir kot dene:)
Geçen hafta 63.8
Bu hafta 63.5
Fark -300
Bildirim
Geçen hafta:66.0
Bu hafta:65.8
Fark:0.2
Yüzde:0.303
Siir varsa bende alirimm
Bu arada sonunda oldum yani gecikti epey ama ilk defa oldu diye mutlu oldum.
Merhaba kızlar
Geçen hafta 72.5
Bu hafta 72.00
Fark 500
Yüzde 0.68
kızlar kliom
geçen hafta;71
bu hafta;70
fark;1
yüzde;1,40
dr dan yeni geldim büyümemiş yumurtalar 11 mm de hala adet olunca gelirsin başka ilaç veririm dedi çok inatçı büyümüyorlar dedi dr la konuşurken bişeyim yoktu yani beklediğim şeydi ama eşimle çok kötü kavga ettik gözlerim balon gibi şişti ağlamaktan![]()
Evetttt cuma gunu geldi catti ,
Bildirim,
76.200 gecen hafta .
74.300 bugun.
Fark:1.900
Hedef:66. Offff daha cok var
Spor yapmdigim kesin ttlimHey yavrum hey, naptin kiz sen böyle masallah :)
Az gitsin öz gitsin canim:) yüzde hesaplama : Bu haftanın kilosunu geçen haftanın kilosun dan cikart. Kalanı 100 le Carp ve çıkan sonucu geçen haftanın kilosuna böl. Boylelikle yuzdeni bulmuş olursun.
Nasil gecti sınavın ablam?
Oo bravo guzelim tebrik ediyorum.
Adet olmadigindandir gülüm. Bi de nacizane tavsiyem kahvaltı öğünü nü atlama. Güne erken kalkıp bi şeyler yiyerek başlamak da metabolizmayı hızlandırıyor.
Allaha sükür iyi olmasina sevindim, insallah bir daha atesi cikmaz. Karnesi nasil pasanin? :)Cok şükür ateşi yok. Oksurugu var karnesini alip geldik iyi gibi. Gece yeniden çıkmaz ins. Atesi
Evet ablam gercekten kötü, insan alistikca dogrulamiyor. Buna bir care gerek... Sen yoga yapsana kiz :)Aynen ben de senin gibi hissediyorum.. Ama kamburluk da çok kötü,bir şekilde düzeltmeye çalışmalıyızz![]()
200 grami amma da büyüttünüzen niye veriyorsunnn, senin alman gerekmiyormuyduu![]()
Birde spor yapsan buralari sallayacaksin demek ki :))))Spor yapmdigim kesin ttlim![]()
Tamam canımanladım gülüm bir an önce atlatırsnız inşallah, yinede bizleri ihmal etme canım
Gözünaydın canım:)
haeshin yaktın beni yine ben birinci olacaktım fark attın resmen :))
Iyiydi kuzum. Pasamiz nasil?
Allaha sükür iyi olmasina sevindim, insallah bir daha atesi cikmaz. Karnesi nasil pasanin? :)
Evet ablam gercekten kötü, insan alistikca dogrulamiyor. Buna bir care gerek... Sen yoga yapsana kiz :)
200 grami amma da büyüttünüz![]()
Allah razı olsun gülüm ben herşeyin farkındayım eşim halt ediyor başka hiç bişey değill... yattı biraz kalktı sonra kahvaltı etti benim gözler balon gibi ağlamaktan sonra anlatmaya başladı dr hızlandırsın biraz boynu bükük duruyorsun karşımda elimdende bişey gelmiyor çıldırıyorum diyor ee dedim böyle daha mı iyi yapıyorsun daha çok ağlatıp acı veriyorsun...ne bileyim konuştu o da içini döktü dışarı çıktı biraz...Allaha sığınıyorum gülüm çaresiz hani insanın elinden hiçbişey gelmemesi çok kötüCaanm seni en iyi anlayan benm ogluma sahip olana kadar ne yollardan gectim zor evet ama sabir onmli haşa isyan etmemek lazim cocuk olsada cok sinavlibi ewlat veriyor burnundan geliyor allah hersein hyrlisini versin demek lazim ben amelyatlar oldum zordu cocuk oldu daha zordu insaninewladininkotu seyler yasamasiinanki bugunlerden cocukbeklemekten tedavi olmaktan daha zor cok zor ,eşin keske isyan etmese kendini bi sirkelese , bu arada ben hamile kalmadan bi kac gun once hacet namazi kildim ruyamda doktorumu gordum ve adet olmaddm , hacet namazidua dilek namazidir allah kolaylik versn cnm
Gecmissindir ablam ona şüphem yok. Paşa daha iyi şükürler olsun. İstahsizligı devam ediyor ama bikaç güne toparlanir insallah. Senin paşa öğle uykularini direniyor mu hâlâ?
Yok cnm clşmiyorum oglumla ikimi evdeyi hep .... Spor yapamiorum sadce bogazimi tutmam gerekiyor gunluk belirli mktar zeytin yag kullaniyorum seker asla unlu seyler aslaBen de tutamıyorum artık
Ne güzel bir başlangıç gülüm, tebrikler
Listeden izinlisin ama takımdan degil kuzum. Vakit buldukça gel. Az az da olsa vermeye devam et. Kafan&hayatın rahatladıgında da yeniden listedesin tamam mı gülüm?:)
Ohhhhh şükür:)
Canım ortak sorunlarda bazen bir digerimizin kolu kanadı düşüyor. O umutsuzluk anlarında istemedigimiz sözler sarfedip sevdigimizi kırabiliyoruz. Senin de hassas konun ancak, eşinin öfke/umutsuzluk nöbetini anlayışla karşılayıp cevap vermeden sakinleşmesini beklemelisin. Senin bu tarz çıkışların oldugunda da o alttan almalı. Allah büyük. Vakti zamanı gelecek kuzum.
Maşallah:) Gülüm sen calışıyor musun? Aramızda daha çok görelim vaktin oldukça yaz lütfen:)
Tebrikler boncuğum ♥Bildirim
Geçen hafta:66.0
Bu hafta:65.8
Fark:0.2
Yüzde:0.303
Yok cnm clşmiyorum oglumla ikimi evdeyi hep .... Spor yapamiorum sadce bogazimi tutmam gerekiyor gunluk belirli mktar zeytin yag kullaniyorum seker asla unlu seyler asla
Yaa beni desteklemeyenler gorsun :))) thanks bebisim :))
çalışmayı bir tarafa koy gülüm dedimki çalışmama izin vermiyorsun bari bırak bu halk eğitim merkezlerinde kurslar oluyor ona gideyim hem kafam dağılır hem sertifika falan alırım ona bile göndermedi önceden de kıskançtı ama bu kadar değildi zayıfladıkça daha da arttı kıskançlığı bana sonuna kadar güvendiğiini söylüyor ama dışarısı çok kötü asya eviinde otur ders çalış memurluğa hazırlan diyor hepOnun içinde kolay değil bu süreç seni ne kadar yormuştu o da o kadar yorulmustur gülüm. Erkeklerin patlaması bizim gibi değil daha ağır ve derin. Biraz kapatın bu konuyu akışına bırakın. Esinle sakinken konuş hayatım bu konuyu biraz akışına bırakalım de. Kafami dagitmak icin çalışmak istiyorum de. Bu hem bütçesine hem de bana iyi gelecek de. Onun da izin verdiği bir yerde bulursun belki iş. Senin için söylüyorum canım. Çünkü çalışınca insanın kafası dağılıyor . Hem etrafindakileri de görmezsin.
Abliş Tebrikler ♥Eki Görüntüle 1751725
Geçen hafta 66.7
Bu hafta 66.4
Fark 0.3
Yüzde 0.45
Hedef veremem annem var kilo almam inşallah![]()
Üzülme kuzum haftaya 2 katı verirsinKizlar Kbakmayin sabahtan beri kosturuyorum
Gecen hafta:60
Bu hafta .60.2
reglin eseri maleseff