Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Kilo bildirimi
Gecen hafta:67,1
Bu hafta :66,9
Yüzde :0,29
Haftaya hedef :66,5
Az gitmis ama 66 gördügüme cok sevindim kizlar ben

Tebrikler ablammm :) En kısa zamanda 65 bekliyoruz :KK66:

tatlim gecmis olsun
ebeveynlerin hastalıkta cok dikkat etmesi sart görumcem öyleki maske kullaniyor o bayaa tedbirli ama olunca oluyor.cok sıcaklik bile hasta ediyormuş dikkat etmek gerek

hosgeldin canimm

kizlar aman aman bi zaman gecikme yoksa endiselenmenize gerek yok hava stres hersey etkiliyor ama 1 ay falan gecerse doktor sart tabi

uu bayaa olmusss ama cok sukur regl olmussun.
sevdaa sen aylar once yine buradaydin degilmii ?

gobek icin julliani oneriyorummm

canim ben bu ve bu tarz urunlerin tek basina direk kilo ozelliklede incelmeyi sikilastirmayi sagladigini düşünmüyorum
hicbisey tek basina zayiflatmiyor mutlaka saglikli beslenme sart sabah ac karnina metobolizma icin cay icmek kolay ee gece yatmadan once yemek ye.
Ayrica sporsuz incelme sikilasma hicbirsekilde mumkun degilll
Lafim asla sana degil düşüncelerine saygim var ancak fikirlerim bu yönde.

fazla stres yapiyorsun kafana takiyorsun sonra basin ağrıyor yapma bunu kendine Allahim herseyin hayirlisini nasip edecek sen dua ile bekle kuzum

adamin iki giybetini yaptik hissetti zaar :-)

pilates ii geliyor diye cok okudum canim

hayirli olsun ablacim gelsin 65ler o zaman

nerelisin tatlim

ne mutlu sana
verdigin emegin en guzel karsiligi iste
kendinle gurur duyman icin en guzel sebepp:KK9:

kiz nasil kiyiyorsun öyle hic kiyamam vallahi

kizlar hemen hemen her ay boyle oluyorum ilk 2 gun bazen 3 gun bulanti ve agrili geçiyor hatta 1 gun sadece kahvalti yaptigimi ve cikardigimi sonrasinda hic yemek yemedigimi hatirliyorum hatta annem buradaydi kadin yalvarmisti ye istersen yine cikar diye e haliyle ilacta alamadigimdan agridan kivranmistim.
aimdi yine zorluyorum.
doktora gittim ama yapilacak bisey yok diyorlar demetim buscopan plus iciyorum arveles ve apranax fordda iyi geliyor.
evdeysem ilaci tercih etmiyorum ama disaridaysam mecbur gunde 2 3 tane bile aldigim oluyor. bayilmiyorsam sansliyim iste

Haklısın canım, çok sinir, stres yaptım bu ay, gecikmesi bence de normal, hem daha 1 ay falan olmadı :))
Araştırıyorum canım, iyi geliyorsa pilatesi d düşünebilirim, çok sağol:KK15:

Gunaydin hayirli cumalar:)

Gecen hafta:55.5
Bugun:55.1
Fark:0.4
Yuzde:0.72
Haftaya hedef: 54.5 (adet haftasi):KK200:

Gecen hafta: 73.2
Bugun:72.2
Fark:1
Yuzde:1.36
Haftaya Hedef: 71
Bende inanamadim gorunce.Bir de adette olmadim ya daha.Simdilik fena baslamadim gibi.Insallah guzel ilerler.

Hayırlı cumalar cümleten bayanlar
Geçen hafta: 61,600
Bu Hafta : 60,900
Fark : 0,700
Yüzde :1,149

Kaptanım hedefi geriye çekebiliriz artık:)) Hedef:58

Günaydın kızlar kilo 77.2
Geçen hafta 78

Günaydın canlar

Geçen hafta 68.8
Bu hafta 68.4
Fark 0.4
Yuzde 0.581

Bu hafta biraz wc mağduru oldum. Bakalım rakibeler im ne kadar kilo vermiş?

geçen hafta: 64.2
bu hafta: 63.5
fark : 700
yüzde : 1.090

önümüzdeki hafta hedef : 1 kilo

kilo veren ve koruyan herkesi tebrik ederim

Gecen h 66.8
Bu h. 65.4
Fark 1.4 kg
Yuzde 2.095
Haftalik hedef 64.5
Hadi rakibeler goreyim farklari Eki Görüntüle 1751599

Tebrikler canlar :KK15::KK15:

Aynisi bende de var, yaslaninca kamburluga yol aciyor :KK43:
Dik durunca sanki bir taraflarimi zorla göstermeye calisiyormusum gibi hissediyorum :)

Nerede olduklarini tam bilmiyorum gülüm, esimin akrabalari... Gelirsem haber ederim ♥
Bisikletin de hayirli olsun canemin :* iyi günlerde kullan

Tebrikler ablacim, insallah en kisa zamanda 65 i görmekte nasip olur :)

Allah kabul etsin ablacim

Hosgeldin ablacim ♥

O zaman bu da senin kizlara gelsin :)
Spongebob.gif

Ablacim disci korkulacak bir yer degil :)
Benimde gitmem lazim... hic korkmam kendilerinden :)

Masallah merveme :) harika gidiyorsun kuzum, eniste seni taniyamayacak :)

Insallah sonucuda güzel olur canim, hayirlisi olsun.

Tebrik ederim ablacim ♥ sen mezun olmuyormuydun kiz?

Tebrikler canim cok güzel bir baslangic olmus :)

Tebrik ederim cicegim güzel gitmis :)
Hedef de düsürülmüs masallah masallah :)

Tebrikler :)

Hem basenini hemde kilonu yemis jillian hanim :)))

Tebrik ederim ablacim :)

63.8 diye not etmisim ben gülüm, ilk sayfada tablomuz var oradan bakabilirsin :)

Naptin kiz sen :))) eee tabi adina siirler miirler yazilinca iyice costun :)))
Tebrik ederim ablacim süpersin :)

Aynen ben de senin gibi hissediyorum.. Ama kamburluk da çok kötü,bir şekilde düzeltmeye çalışmalıyızz :KK51:

Kilo bildirimim

Gecen hafta: 66,9
Bu hafta: 66,7
Fark: -0,2
Ortalama: %0,30

Sen niye veriyorsunnn, senin alman gerekmiyormuyduu :KK70::KK70:

günaydın kızlar :KK36:
Kilo bildirimi
Gecen hafta:63,90
Fark :1,2
Bu hafta :62,70
Yüzde :1,9
Haftaya hedef :60

ben takıma alındım herhalde :) alınmasam da mühim değil ben buralarda takılırım :p
ben geçen haftaki kilomu pazartesi tartılmıştım en son onu yazdım sıkıntı olmaz herhalde :KK39:
dün akşam misafirlerim vardı kendimle tamamen savaş verdim yarını da atlatırsam bu diyet yaşam şekli haline dönüşür herhalde :KK64:
Tebrikler canım, çok güzel vermişsin :KK66:

fiyasko resmen ilk defa bu kadar dikkatli davrandim ve ilk defa bu kadar az verdim oda verdik sayilirsa sonuca bak akşam esimin diline düştüm kesin:) anlamadım arada kacamak mi yapmam lazimdi:))şaka maka güvenim sarsıldı inancimi yitirdim
Gecen hafta 60.5
bu hafta 60.4
fark 0.100
yuzde 0.165

geldin bile haftaya gecersin beni yazdım buraya:)hemen 29 beden bir kot dene:)
Olsun canım, almaktan iyidir az vermek :KK66:

Geçen hafta 63.8
Bu hafta 63.5
Fark -300

Bildirim
Geçen hafta:66.0
Bu hafta:65.8
Fark:0.2
Yüzde:0.303

Tebrikler kızlar :KK200:

Siir varsa bende alirimm :KK16:
Bu arada sonunda oldum yani gecikti epey ama ilk defa oldu diye mutlu oldum.

Hadi gözün aydın canımm.. :KK66:

Merhaba kızlar
Geçen hafta 72.5
Bu hafta 72.00
Fark 500
Yüzde 0.68

Tebrikler :KK200:

Geldim de dün akşamdan beri gelmeyince geçmiş tarih kitabına dönmüşş, oku-oku bitmedi :KK70:

kızlar kliom
geçen hafta;71
bu hafta;70
fark;1
yüzde;1,40

dr dan yeni geldim büyümemiş yumurtalar 11 mm de hala adet olunca gelirsin başka ilaç veririm dedi çok inatçı büyümüyorlar dedi dr la konuşurken bişeyim yoktu yani beklediğim şeydi ama eşimle çok kötü kavga ettik gözlerim balon gibi şişti ağlamaktan:KK61:

Tebrik ederim canım güzel vermişsin:KK200:

Allah büyüktür canım, sabırla duayla bekle..

Evetttt cuma gunu geldi catti ,
Bildirim,
76.200 gecen hafta .
74.300 bugun.
Fark:1.900
Hedef:66. Offff daha cok var

Bu hızla devam edersen hiç de çok kalmamış yani :KK48: Çok güzel vermişsin tebrikler :KK200:

Az gitsin öz gitsin canim:) yüzde hesaplama : Bu haftanın kilosunu geçen haftanın kilosun dan cikart. Kalanı 100 le Carp ve çıkan sonucu geçen haftanın kilosuna böl. Boylelikle yuzdeni bulmuş olursun.

Nasil gecti sınavın ablam?

Oo bravo guzelim tebrik ediyorum.

Adet olmadigindandir gülüm. Bi de nacizane tavsiyem kahvaltı öğünü nü atlama. Güne erken kalkıp bi şeyler yiyerek başlamak da metabolizmayı hızlandırıyor.

Iyiydi kuzum. Pasamiz nasil?

Cok şükür ateşi yok. Oksurugu var karnesini alip geldik iyi gibi. Gece yeniden çıkmaz ins. Atesi
Allaha sükür iyi olmasina sevindim, insallah bir daha atesi cikmaz. Karnesi nasil pasanin? :)
Aynen ben de senin gibi hissediyorum.. Ama kamburluk da çok kötü,bir şekilde düzeltmeye çalışmalıyızz :KK51:
Evet ablam gercekten kötü, insan alistikca dogrulamiyor. Buna bir care gerek... Sen yoga yapsana kiz :)
en niye veriyorsunnn, senin alman gerekmiyormuyduu :KK70::KK70:
200 grami amma da büyüttünüz :P

Allaha sükür iyi olmasina sevindim, insallah bir daha atesi cikmaz. Karnesi nasil pasanin? :)

Evet ablam gercekten kötü, insan alistikca dogrulamiyor. Buna bir care gerek... Sen yoga yapsana kiz :)

200 grami amma da büyüttünüz :P

Cok pc kullananlarda oluyor o. Otururken akliniza geldikce posturu duzeltmek gerekiyor. Nette bazi egzersizler de var. Internette neck hump diye aratin.

Caanm seni en iyi anlayan benm ogluma sahip olana kadar ne yollardan gectim zor evet ama sabir onmli haşa isyan etmemek lazim cocuk olsada cok sinavlibi ewlat veriyor burnundan geliyor allah hersein hyrlisini versin demek lazim ben amelyatlar oldum zordu cocuk oldu daha zordu insaninewladininkotu seyler yasamasiinanki bugunlerden cocukbeklemekten tedavi olmaktan daha zor cok zor ,eşin keske isyan etmese kendini bi sirkelese , bu arada ben hamile kalmadan bi kac gun once hacet namazi kildim ruyamda doktorumu gordum ve adet olmaddm , hacet namazidua dilek namazidir allah kolaylik versn cnm
Allah razı olsun gülüm ben herşeyin farkındayım eşim halt ediyor başka hiç bişey değill... yattı biraz kalktı sonra kahvaltı etti benim gözler balon gibi ağlamaktan sonra anlatmaya başladı dr hızlandırsın biraz boynu bükük duruyorsun karşımda elimdende bişey gelmiyor çıldırıyorum diyor ee dedim böyle daha mı iyi yapıyorsun daha çok ağlatıp acı veriyorsun...ne bileyim konuştu o da içini döktü dışarı çıktı biraz...Allaha sığınıyorum gülüm çaresiz hani insanın elinden hiçbişey gelmemesi çok kötü :KK43:rabbimm daha beterinden korusun

Gecmissindir ablam ona şüphem yok. Paşa daha iyi şükürler olsun. İstahsizligı devam ediyor ama bikaç güne toparlanir insallah. Senin paşa öğle uykularini direniyor mu hâlâ?

Bugun direnemedi. Telef oldu okulda benimle. Neyse babasi balonlarla doldurmus bir sinifi da orada oyalanmislar:)

Ben de tutamıyorum artık:p

Ne güzel bir başlangıç gülüm, tebrikler:KK9:

Listeden izinlisin ama takımdan degil kuzum. Vakit buldukça gel. Az az da olsa vermeye devam et. Kafan&hayatın rahatladıgında da yeniden listedesin tamam mı gülüm?:)

Ohhhhh şükür:)

Canım ortak sorunlarda bazen bir digerimizin kolu kanadı düşüyor. O umutsuzluk anlarında istemedigimiz sözler sarfedip sevdigimizi kırabiliyoruz. Senin de hassas konun ancak, eşinin öfke/umutsuzluk nöbetini anlayışla karşılayıp cevap vermeden sakinleşmesini beklemelisin. Senin bu tarz çıkışların oldugunda da o alttan almalı. Allah büyük. Vakti zamanı gelecek kuzum.

Maşallah:) Gülüm sen calışıyor musun? Aramızda daha çok görelim vaktin oldukça yaz lütfen:)
Yok cnm clşmiyorum oglumla ikimi evdeyi hep .... Spor yapamiorum sadce bogazimi tutmam gerekiyor gunluk belirli mktar zeytin yag kullaniyorum seker asla unlu seyler asla

Yok cnm clşmiyorum oglumla ikimi evdeyi hep .... Spor yapamiorum sadce bogazimi tutmam gerekiyor gunluk belirli mktar zeytin yag kullaniyorum seker asla unlu seyler asla

Evde de egzersiz yaparsin kuzum. Kuzun uyuyunca yarim saat 40 dk bile ayirsan faydasini gorursun.

Onun içinde kolay değil bu süreç seni ne kadar yormuştu o da o kadar yorulmustur gülüm. Erkeklerin patlaması bizim gibi değil daha ağır ve derin. Biraz kapatın bu konuyu akışına bırakın. Esinle sakinken konuş hayatım bu konuyu biraz akışına bırakalım de. Kafami dagitmak icin çalışmak istiyorum de. Bu hem bütçesine hem de bana iyi gelecek de. Onun da izin verdiği bir yerde bulursun belki iş. Senin için söylüyorum canım. Çünkü çalışınca insanın kafası dağılıyor . Hem etrafindakileri de görmezsin.
çalışmayı bir tarafa koy gülüm dedimki çalışmama izin vermiyorsun bari bırak bu halk eğitim merkezlerinde kurslar oluyor ona gideyim hem kafam dağılır hem sertifika falan alırım ona bile göndermedi önceden de kıskançtı ama bu kadar değildi zayıfladıkça daha da arttı kıskançlığı bana sonuna kadar güvendiğiini söylüyor ama dışarısı çok kötü asya eviinde otur ders çalış memurluğa hazırlan diyor hep

Back
X