Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

En Büyük TÜRKİYE]TUM CITIRLARIN DIKKATINEEn Büyük TÜRKİYE
Canlarim takim kaptanimiz ve yardimcilarimizin ortak karari ile;
Bu haftadan itibaren mazeretsiz bir sekilde menu ve sporlarimizi 3 gun ustuste yazmazsak 1 sari kart, 3 kez sari kart alirsak da 1 kirmizi kart alacagiz.Kirmizi kart aldigimizda eger yeni uyeysek listeye alinmama, listede bulunan uyeysek de listeden cikartilma durumlari uygulanacaktir.
Sari kart alan uyelerimiz tum hafta boyunca duzenli olarak menu ve sporlarini yazarlarsa sari kartlari silinecektir.Lutfen menu ve egzersizlerimizi yazmayi unutmayalim:KK200:

:KK49:Haftalik egzersizlerimiz 17655. sayfadadir.:KK49:

:KK200::kk77:PAZAR VE PAZARTESI GUNKU MENU VE SPOR CIZELGEMIZ:kk77::KK200:
:KK12: bu iconu goren herkes ya 50 ip atlama, ya 50 jumping jack hareketi, ya 50 sefer dizleri karina cekerek kosma hareketi ya da 5dk dans edecekler.
:mad: bu iconu goren herkeste ya 100 ip atlama, ya 100 jumping jack hareketi, ya 100 sefer dizleri karina cekerek kosma hareketi ya da 10dk dans edecekler.

İsimCumaCumartesiPazarPazartesiSalıÇarşambaPerşembe
belindamm:KK73: :KK73::KK200: :KK12::KK12: :KK12::KK76: :KK76:---
hawar:KK12: :KK12::KK12: :KK12::nazar: :nazar:----
Yseeminn:KK73: :KK12::KK200: :KK12:-----
melinda23--:nazar: :KK12::KK76: :KK12:---
zeynepRK---:KK12: :KK76:---
edsofi:KK73: :KK12::KK200: :KK200:-:KK76: :KK76:---
Slm09:KK73: :KK73::KK12: :KK12:-:KK12: :KK76:---
AKovser:KK73: :KK73::KK12: :KK200::nazar: :KK12::KK76: :KK76:---
zey zey-:KK200: :KK12:-----
Zeynepela07:KK73: :KK73::KK200: :KK200::nazar: :nazar:----
Hayaller35:KK12: :KK12::KK200: :KK12::nazar: :nazar::KK12: :KK12:---
Asyaca:KK73: :KK73::KK200: :KK200::nazar: :nazar::KK76: :KK12:---
tiffany20:KK12: :KK12::KK200: :KK200::KK12: :nazar::KK12: :KK76:---
saricicek123:KK73: :KK73:-:mad: :KK12::KK76: :KK12:---
gogo2405:KK73: :KK12:------
Mavibocuk:KK73: :KK73::KK200: :KK200::nazar: :nazar::KK76: :KK76:---
D3S1R3:KK73: :KK73::KK200: :KK200::nazar: :nazar::KK76: :KK76:---
seyhan77:KK73: :KK12::KK12: :KK200::KK12: :nazar::KK12: :KK76:---
haeshin:KK12: :KK12::KK12: :KK200::nazar: :nazar:----
yawrukush:KK73: :KK73::KK200: :KK200::KK12: :nazar::KK76: :KK76:---
shrr:KK12: :KK73::KK12: :KK200::nazar: :KK12::KK76: :KK12:---
asya_01:KK73: :KK12::KK200: :KK200::nazar: :KK12::KK76: :KK76:---

[/td][/td][/td][/td]

Pazartesi Menum
Sabah
2 yumurta tereyaginda
peynir
zeytin
1 dilim tbe
ajvar sos
1 tatli kasigi bal

Oglen
Karnibahar yemegi
Salata

Ara
sutlu, tarcinli kahve
3 gun kurusu
3 ceviz

Aksam
Et haslama
Salata
Ayran

2lt su, yesilcay (aksam yemeginden sonra)
30dk bisiklet, haftalik egzersizler

En Büyük TÜRKİYEGOGUS EGZERSIZLERIEn Büyük TÜRKİYE
Canlar cogumuzun emzirmeden, ya da evlendikten sonra gogusleri eski formatindan cikmis olabilir:KK48:
Gogus kaslarimizi gelistirerek onlari toparlamamiz, sekle sokmamiz ve diklestirmemiz mumkun.
saricicek123 saricicek123 cicegimin istegiyle bu egzersizleri hazirladim.
Cicegim kac gundur de firsat bulup paylasamamistim, hakkini helal et guzelim:KK68:
Gogus bolgesindeki kaslari calistirmak isteyen tum arkadaslarim yapabilirler:KK200:
DIPNOT:Gogusleri irilestirmek, toparlamak icin hergun yapabilecegin egzersizler bunlar.
Kesinlikle faydasini goreceksiniz...

Ilki sinav, aslinda sadece sinav egzersiziyle bile gogusleriniz sekillenir, irilesir.Hergun yapmaya calisalim.
Bu videoda dizler bukulu sinav ve diamond sinav var bu ikisinide en az 15-20 tekrar olmak kaydiyla yapiyoruz.
Dizler bukulu sinavi rahatlikla yaptiktan sonra (1-2 hafta icinde) normal sinavi yapabilirsiniz.

Diger egzersizde elleri goguslerin onunde birlestirin, el ve kollardan destek alarak gogus kaslarini sIkIn.Bunun icin tekrar sayisi veremeyecegim ama en az 2-3 dakika gunluk yapabilirsiniz.

Yukarida paylastigim iki videonun bir birlesimi de bu video canlar..

Birde bu videodaki dambillarla yapilan ilk egzersizleri, varsa evde dambil onlarla, yoksa da su siseleriyle 15er tekrar yapiniz.Dambillarin haricindeki diger egzersizleri yapmaya gerek yok, ise yarayacak olan egzersizler degiller, hatta oturaktan destek alarak yaptigi egzersiz gogus kaslari icin bile degil:KK48::KK70:
Ama dambil hareketlerini 15 tekrar yapin guzeller:)

:KK49:En Büyük KKEVDE YAPABILECEGINIZ EGZERSIZ PROGRAMLARIEn Büyük KK:KK49:

@seyhan77 ablacim jilliandan sonra benden program onerisi istemistin, gecikmeli cevabim icin hakkini helal et.Ilk egzersizi sen, haeshin haeshin @Saadetim33 gibi jilliani biten arkadaslarim icin paylastim.:KK200:Ama dilersen 2 ya da 3 nolu egzersizleri de yapabilirsin.Ya da zorluk, kolaylik derecesini soylersen yeni bir programda secerim:)

Takimimiza yeni katilan tum arkadaslarim eger ne egzersizi yapacaginiza karar veremediyseniz, egzersiz ariyorsaniz 2 ve 3 nolu egzersizlerden birini evde yapabilirsiniz:KK68:Gunde sadece 15 dakikanizi alir ama hem kilo verirsiniz rahatlikla, hemde tum kaslariniz calisir, sekillenir. Asyaca Asyaca , Z zeynepela07 , edsofi edsofi , pakizee pakizee , tiffany20 tiffany20 , Z zeynebim111 , @melinda23 :KK200:

1)

2)

3)

Canlarim eger egzersizle ilgili ozel bir isteginiz varsa, mutlaka yazin, elimden geldigince yardimci olmaya calisirim, bol ter atmalar:KK49:

En Büyük TÜRKİYEUST VUCUT EGZERSIZLERIEn Büyük TÜRKİYE
Yseeminn Yseeminn canim sen ust vucudu calistiracak egzersizler istemistin.Ilk 2 egzersiz ust vucut icin.
3. videodaki egzersiz ise hem ust vucut hem karin kaslari icin:KK200:
Dilersen her birini 10ar gun yapabilirsin.Boylelikle 1 aylik egzersiz programin hazir olur:KK68:
Evde dambil (agirlik) yoksa yarim litrelik su siselerini kullanabilirsun canim:)
2 gundur de goremedik seni, diyeti birakmamissindir insallah:p

1)

2)

3)

menun gayet guzel canim:)
birde egzersiz eklesen super olacak, iyi geceler:)
Teşekkür ederim... Haftada ortalama 5 gün spor yapıyorum. Leslie ve pilates le birlikte 1 saat ortalama. Aslinda bugün salona baslayacak tim ama cocuklar yeni düzeliyor hava cok cok soguk korktum açıkçası yeniler diye. Hala tam iyilesmis degiller maalesef.

Teşekkür ederim... Haftada ortalama 5 gün spor yapıyorum. Leslie ve pilates le birlikte 1 saat ortalama. Aslinda bugün salona baslayacak tim ama cocuklar yeni düzeliyor hava cok cok soguk korktum açıkçası yeniler diye. Hala tam iyilesmis degiller maalesef.
Tamam canim gayet yeterli sporlarin.
Gecmis olsun cocuklarin nesi vardi, grip mi olmuslardi?
Insallah iyilesirler biran evvel..

Gunaydin keyifli salilar:) Yawrukush Yawrukush iyi uykular gulum, Allah rahatlik versin:KK200:

Uyuya kalmisim ben dun:p

Menu
Sabah
Peynirli omlet, salata ve rezene

Ara
Sade turk kahvesi ve 3 ceviz

Ogle
Et kofte, salata ve ayran

Ara
Dag cayi ve sade turk kahvesi

Aksam
Dana yurek, salata ve ayran

Su:3 litre
Egzersiz: 50 dk bisiklet (350 kalori) ve haftalik egzersizler

Gunaydin keyifli salilar:) Yawrukush Yawrukush iyi uykular gulum, Allah rahatlik versin:KK200:

Uyuya kalmisim ben dun:p

Menu
Sabah
Peynirli omlet, salata ve rezene

Ara
Sade turk kahvesi ve 3 ceviz

Ogle
Et kofte, salata ve ayran

Ara
Dag cayi ve sade turk kahvesi

Aksam
Dana yurek, salata ve ayran

Su:3 litre
Egzersiz: 50 dk bisiklet (350 kalori) ve haftalik egzersizler
aa ben yanlis mi islemisim ozaman, kusura bakma canim :)

En Büyük TÜRKİYEUST VUCUT EGZERSIZLERIEn Büyük TÜRKİYE
Yseeminn Yseeminn canim sen ust vucudu calistiracak egzersizler istemistin.Ilk 2 egzersiz ust vucut icin.
3. videodaki egzersiz ise hem ust vucut hem karin kaslari icin:KK200:
Dilersen her birini 10ar gun yapabilirsin.Boylelikle 1 aylik egzersiz programin hazir olur:KK68:
Evde dambil (agirlik) yoksa yarim litrelik su siselerini kullanabilirsun canim:)
2 gundur de goremedik seni, diyeti birakmamissindir insallah:p

1)

2)

3)

Cok tesekkur ederim bence de oyle yaparim tekrar cok tesekkur ederim.Yok birakmadim diyeti sadece bazi kacamaklar oldu arkadaslarimla bulustum.Onun disinda suyumu ictim aksamlari ve sabahlari dikkat ettim kacamak falan yapmadim.

Back
X