Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Benim alanım degil ama kişisel fikrimi söyleyebilirim canım. Organik tarım var, yapılıyor ancak nispeten kuçuk olçekli. Arz talep meselesi. Organik tarım zahmetli ve masraflı bir iş. Tuketiciler de fiyat odaklı olduklarından talep görmüyor. Neden ona 2 kat fiyat verecegim, benim yediklerim de saglıklı diye düşünüyor tüketicilerin çogu. Sadece %16 (yanılmıyorsam) kesim organic gıdaya yöneliyor. Bu da maalesef sınırlı üretime neden oluyor.

Gözün aydın canım:)

Nasıl gecti akşamın gamzelim:)

Nasılsın bir tanem?:)

Hoş geldin gülüm:) Her akşam yedigimizi içtigimizi ve egzersizimizi liste halinde yazıyoruz. Birbirimizin menulerini de takıp edip yardımcı olmaya calışıyoruz. Cuma sabahları wc sonrası, kahvaltıdan once çıplak tartılıp kilo bildirimi yapıyoruz:)

Nasılsın çiçegim, haftasonu kacamakları telafi oldu mu?:)
İyiyim gülüm sen nasılsın. Eşimle bu soğukta midyata geldik biraz doğu turu yapalım dedik

Özgem nasıl özendim sana bi bilsen annenle hasret gider . Zira bu aralar çok hassaslastim anne konusunda hergün konuşuyorum ama burnumun direği sızlıyo o dereceyim.Bisiklete alıştım açıyorum dizi oturuyorum önüne . Keşke daha onceden alsaydim.

Emeğine sağlık gülüm.

Geçmiş olsun canım. Daha iyiymiş esin şükür. Ortalık hastalık kaynıyor.

Geçmiş olsun busem. Nasil şimdi prenses?

Cane mın onu ultrason da görmek bile mükemmel duygu . Bu Avrupa tuhaf o konuda. Ben hamileligimi öğrenince biraz kanamam olmustu biraz da numara yaparak acile gittim sirf bebeğin kalp atışını duymak için. Yoksa randevu veriyor bilmem ne zman gel o zman ultrasona bakarız diye.

Hoşgeldin.

Kesinlikle sütü arttıran en önemli şey şu. Ayrıca eğer emzirirken susuyorsan bili sütun yariyor bebegine. Bunun yanında dereotu ve kimyon ekle yemeklerine.
Canm emzirmiyorum ben :) benm bebe buyudu ;)

Sağol gülüm midyat evlerine bayıldım harikalar ebrumm
Darisi bize insallah canim, bende cok istiyorum dogu turuna cikmayi. En cok merak ettigim yer mardin :)
Bizim yerimize de bol bol gezin ama kendinize dikkat edin malum cok soguk.

Darisi bize insallah canim, bende cok istiyorum dogu turuna cikmayi. En cok merak ettigim yer mardin :)
Bizim yerimize de bol bol gezin ama kendinize dikkat edin malum cok soguk.
Sizde gelirsiniz inşallah bebişle gülüm.evet mardin de harika 2 gün sonra da oraya gideriz umarım.baya soğuk gerçekten gülüm

Hoşgeldin canım

Ne olmuş maviş ben kaçırmışım galiba:oops:
Abliş etüt merkezinde bi özel ders istedi bi veli isteyende babamın arkadaşı idi özel kolejede gidiyormuş cocuk müdür o özel okulada gidiyormuş deyip 5kuruş inmediler 70tl imiş adama acıdım babama anlattım babamda sen ver dedi daha ucuza verecem de doğru mu yaptım diye sormuştum abliş
günaydınlar mı diyim ne diyim aksam ugrayamadm çok hastayım malesef feci üsüttüm yattım erkenden sabahta işe geç kaldm aferin alınca cok uyuttu

ben dun menumu yazmıstım ama yinede yazayım
sabah 2 dilim kk dan biraz buyuk peynır
5 zeytn
salatalık
2 haslamıs yumurta
oglen salata bolca
1 kase nohut
aksam sebze yemegı ve salata ekmek yok
sporda yok hasta oldgm ıcın uyudum

çok geçmiş olsun yaaa bahcede mangal keyflıdır ama bu havalarda ıyıcesaret vallahı umarım bir an önce toparlarsn kuzum

oyy kek birazcık kaçmış neyse yavaş yavaş azaltırsın iyi diyetler canım

menü süper vallhi bide 45 dkka egzersiz iyi enerji toplamışsındr

eyvah sen iradeni koru hedef e son 4.5 cok heyecanlı

ya valla doguruluk yanlıslık göreceli bence yanlış değil sizin müdürde yani şte bu olayı sevmıorm özele gidio onda para vardır böyle mantıkla gttgmz sürece bir noktaya varamayız ne blıo parası oldgnu belkı zorla okutuo ozel dedgnde artık faiş paralar dıl yanı ozele vercek kadr vardr dershanede kasıcaktr ama egıtımı yarım kalmasn dıe bı mıktar daha gözden cıkarmstr

vucut alısıo yavasca devam durmak yok

geçmiş olsn tekrardan

videolar cok işime yarayacak cok saol yawrukusum

aa hadi kolay gelsin ben yapamamıstım ama çok keyfli bsy bence

2 cocgunmu var allah kolaylık versn tum gun onlarn peşinden koşmakta bence bir spor

evet kesinlikle katılyrm bol su ve yeşillik yemek süt yapar oyle tatlıymıs kompostoymus ne bılım baklava börek kilodan baska bsy yapmaz bilimsel oalrk acıklama var sutu yapan sadece su ve takvıye olarak yesıl bıtkıler özellikle dereotu

ay valla cocuklarn atesı oldmu annelrn dunyası basına yıkılıo cok zor oluo
Kesinlikle nenacımmm insanlar artık çocuklarının eğitimine önem veriyor ve her zorluklara katlanarak gönderiyorlar bazı yerlere
Son gaz sporumuza devam güzelimm:)
canım ben elimden geldiğince katılmaya çalışıyorum ama tabi sizler kadar aktif olamıyorum ama, listeye giremesem bile çok üzülmerm neticede motivasyonum arttı kendimi sizlere karşı sorumlu hissediyorum ve kilo veriyorum

kolay gelsin gerçi diğer sayfalarda opkudum bitirmişsdin bile

çok güzel bir duygu demi
gözün aydın canım umarım bebeğini sağsalim sorunsuz kucağına alırsın

çok geçmiş olsun canım, oğlunun ilaçlarından kullanabilirsin

aynı ben yalnız ben pc den okuyorum oda gitti gidecek

hoşgeldin aramıza

bu sözleri duymak insanın moralini yerine getiriyor ama aynı zamanda insanın rehavete kapılmasında neden oluyor aman dikkat et canım

geçmiş olsun

geçmiş olsun

bence çok doğru çocuğunu özel okula götüren insanlar illahi zengin diye birşey yok neticede memurmuş adam

ay bende çok üzülüyorum yazık çocuklara yarışi atı gibi
Oh vallaha hepiniz yanımda olunca vallaha kendimi rahat hissettim :))
Mavibocuk Mavibocuk canım senin yaptığını doğru buluyorum müdürün yanlış düşünüyor mesela ben çalışmıyorum sadece eşimin maaşı var bizde özele göndermeyi düşünüyoruz ama sıkılıcaz tabi bunu yaparken. etrafımızda gönderebileceğimiz iyi bir devlet okulu yok ne yazıkki.yani her özele gönderen zengin değil kısacası:)
Aynen öyle ablacım insanlar kirada oturup çocuklarının eğitimi için çabalıyorlar:)

Nasılsın çiçegim, haftasonu kacamakları telafi oldu mu?:)
İyiyim canım sağol, telafi etmeye çalışıyorum ama hala şişlik hissediyorum:))

Gripler di evet maalesef.. Teşekkür ederimmm

merhaba arkadaşlar
dün dedim hem dr gideyim hemde kızımı sinemaya götüreyim
çıktık evden sinema yemek dr derken gece geç geldik ama sağlıklı beslenme güme gitti
kulaklarım bayağı kötü olmuş boğazımda dr iğne verdi
yedim penisilini kendime geldim biraz

dünkü menümü yazayım
sabah 09.30
1 yumrta, salatalık domates,
1,5 dilim çavdar, zeytin, peynir

akşam 16. 00
2 lahmacun, ayran

17.30 sinemada mısır

spor yok 1,5 lt su

şimdi geçmişe bakayım
Geçmiş olsun kızlar

Abliş etüt merkezinde bi özel ders istedi bi veli isteyende babamın arkadaşı idi özel kolejede gidiyormuş cocuk müdür o özel okulada gidiyormuş deyip 5kuruş inmediler 70tl imiş adama acıdım babama anlattım babamda sen ver dedi daha ucuza verecem de doğru mu yaptım diye sormuştum abliş

Kesinlikle nenacımmm insanlar artık çocuklarının eğitimine önem veriyor ve her zorluklara katlanarak gönderiyorlar bazı yerlere
Son gaz sporumuza devam güzelimm:)

Oh vallaha hepiniz yanımda olunca vallaha kendimi rahat hissettim :))

Aynen öyle ablacım insanlar kirada oturup çocuklarının eğitimi için çabalıyorlar:)

Ucretsiz ver sevaptir, karsiligini fazlasiyla alirsin iki cihanda da deniz gozlum:)

Back
X