- 15 Ağustos 2008
- 17.392
- 58.818
- 798
Nasip ablacim, insallah bugün :)Tesekkur ederim gulum. Olmadi demek:) Merakla bekliyordum ben. Hadi hayirlisi bugune o zaman:)
Isin bitince hemen buraya yaz, sunumun insallah iyi gecer, merakla bekliyoruz :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nasip ablacim, insallah bugün :)Tesekkur ederim gulum. Olmadi demek:) Merakla bekliyordum ben. Hadi hayirlisi bugune o zaman:)
Gözün aydin Mavisim, cok sevindim :) hakkinda hayirlisi olsun kuzum ♥Günaydın çıtır hatunlar
Dün gece kontenjan açıklandı kızlar sevinçten buraya yazmayı unuttum bizim bölümden 1997 kişi alacaklarmış Rabbime şükürler olsun:)))
D3S1R3 ablişim sunumunda başarılar dilerim sakin relax ol sen yaparsın inşallah heycan yaparsan kelimeler birbirine karışır onun için sakin davran bilgin zaten gayet güzeldir diye düşünüyorum abliş Rabbim utandırmasın
@haeshin ablacım kızın nasıl oldu iyimi canım miniğim yaaa Rabbim şafi ismi ile şifalar versin @Hayaller35 ablacım siz nasıl oldunuz bol bol c vitanmini yiyin
E-brulim sen nasılsın kuzummm :)@belindamm kız bisikletle aran nasıl:))@Yawrukush bu hafta mezun musun tatlışımm:)
Findikfaresi123 abliş bu aralar kaçırıyorsun aman dikkat
S shrrrsaricicek123 @AKovser
asya_01 canlarımmm nasılsınızzz:))
Asyaca
edsofi Z zeynepela07
Yseeminn
tiffany20
pakizee @zoombiiee @melinda23
hawar
Slm09 tatlışlar nasılsınız nasıl gidiyor daha sık gelin kaynaşalım gepbirlikteçıtır hatunlar olalım şekerlerimmmm
![]()
Cookkk sevindim mavim hadi gözünaydin kactiki ne kacti hem bu haftaGünaydın çıtır hatunlar
Dün gece kontenjan açıklandı kızlar sevinçten buraya yazmayı unuttum bizim bölümden 1997 kişi alacaklarmış Rabbime şükürler olsun:)))
D3S1R3 ablişim sunumunda başarılar dilerim sakin relax ol sen yaparsın inşallah heycan yaparsan kelimeler birbirine karışır onun için sakin davran bilgin zaten gayet güzeldir diye düşünüyorum abliş Rabbim utandırmasın
@haeshin ablacım kızın nasıl oldu iyimi canım miniğim yaaa Rabbim şafi ismi ile şifalar versin @Hayaller35 ablacım siz nasıl oldunuz bol bol c vitanmini yiyin
E-brulim sen nasılsın kuzummm :)@belindamm kız bisikletle aran nasıl:))@Yawrukush bu hafta mezun musun tatlışımm:)
Findikfaresi123 abliş bu aralar kaçırıyorsun aman dikkat
S shrrrsaricicek123 @AKovser
asya_01 canlarımmm nasılsınızzz:))
Asyaca
edsofi Z zeynepela07
Yseeminn
tiffany20
pakizee @zoombiiee @melinda23
hawar
Slm09 tatlışlar nasılsınız nasıl gidiyor daha sık gelin kaynaşalım gepbirlikteçıtır hatunlar olalım şekerlerimmmm
![]()
cocuktan tam okuyamiyorum.. hamikesin galibaa hayirli olsun mide bulantısı nedir bilirim.cok fena. 7 hafta çektimGözün aydin Mavisim, cok sevindim :) hakkinda hayirlisi olsun kuzum ♥
Iki gündür midem kötü kuzum onun haricinde iyiyim cok sükür. Sen nasilsin?
Allah razi olsun canim, cok sag ol... Gelmis gecmis olsun, Allah yardimcimiz olsun sikayet etmek istemiyorum... zamaninda midem bulaniyor diyenleri kinadim galibacocuktan tam okuyamiyorum.. hamikesin galibaa hayirli olsun mide bulantısı nedir bilirim.cok fena. 7 hafta çektimtuzlu şeyler cok iyi gelirdi bana . 7 hafta boyunca baharatsz makarna patates kahvaltilik ve meyve ile geçmişti
Günaydin canim, insallah sende mezun olunca istedigin yere gelirsin. Hakkinda hayirlisi olsun ♥Günaydııın :) Herkese merhaba nasılsınız? Baktım benim bransta 1050 kisi atanacak.Insallah mezun oldugum zaman daha da artar.Bu arada evet karbonhidrat falan fazla yiyorum.Ama normal zamanlarda ne yedigimi soylemeye utaniyorum yaBu listeler normal yediklerime gore hic neredeyse...Bir de cok azaltip sonradan geri almaktan korkuyorum.Cunku bunu defalarca yasadim.Ac bitirdim kac kez gunu.Simdi hepsini aldim.
![]()
Canim workout yapamadim. Denizin atesi var defne de atesli uyandi sabah kotu bi gece gecirdik jusma seanslari titre ve kendine gel seanslari vardi.tamam canim birakmadigina cok sevindim:)
ay evet galiba meyilliyim 2.ye Busem:)
kalabalik aileyi seviyorum.
birde inanmam hic boyle seylere Allah bilir tabi de bugun eglencesine, sac telimi alyansima baglayip kac cocugun olacak testi yapti bir arkadasim.
3 oglan cikti:)
yandik yanii:)
kesinlikle toparlar canim, en guzel egzersiz sinav gogusler icin:)
supersin:)
ablacim bol bol adimliyorsun zaten haftada 3-4 sefer yeterli olur.
2 hafta bu egzersizi yap yenisini paylasayim sonra :)
insallah birdahakine guzelim, kalp atislarini duyarsin, cok heyecanli oluyor:)
Kayinvalidenler ne yapti ogrenince cok merak ediyorum:)
yok canim yok unutur muyum hic ama araya haftasonu girdi, esim grip oldu, misafirlik derken anlarsin halimden guzelim:)
ohh kolay gelsin guzelim.
bitti mi hazirliklar:)
simdi nasil canim kuzun??
hosgeldin aramiza canim:)
ben Ozge,27 yasindayim,evliyim,1 oglum var, beden egitimi ogretmeniyim, suan ev hanimiyim:)
evet canim her yerde kotu kalpli insanlarar rastlamak mumkun
canim benim 25 gunlugune geliyor.
en son doguma gelmisti, Akin kolikti, ilaclar, aglama krizleri
annemle hic ilgilenememis, hic gezdirememistim.
bende okadar heveslendim ki insallah senin anneciginde gelir.
ki benim annem 18saat yolu geliyor, sizin coook daha yakin Sibelimmm, insallaah...
canim organik tarim abdde bayagi buyuk olcekli yapiliyor.
ancak denetimleri devlet tarafindan yurutuluyor ve cok sIkI denetimler oldugunu dusunmuyorum yaptigim arastirmalar dogrultusunda.
ki organik gidalarada mecburen kimyasal ilaclar kullaniyorlar bocekler vs icin, tek farki daha dogal olmasi.
bilmiyorum aklim cok karisik bu konuda...
nasil durumlar canim, yarin buyuk gun, sen eminim kolaylikla halledersin Demetcim:)
gecmis olsun ablacim..
gule gule yap canim egzersizlerini, cok da gecmis olsun guzelim...
sagol canim benim 25 gun sonra burada insallah 21 subatta:)
tasinmamiza yarfima gelecek sagolsun 25 gun kalacak insallah:)
ablacim gayette katilim sagliyorsun:)
cocuklarla bu kadari bile iyi:)
ohh ne guzel canim, iyi eglenceler:)
canim sut icin bol bol su icmek ise yariyor.
ben et, balik, tavuk cok tuketiyordum sutumu arttiriyordu.
tahillardan da yulaf ve bulgur bende mucizevi etki yapiyordu.
birde bir ara sutum cok azalmisti bira mayasi tableti kullanmistim, hap seklinde oda cookca arttirmisti.
bitki cayi gune 1-2den fazla tuketmemeye calis, emzirirken cok onermiyorlar.
ama rezene, sut cayi, gaz cayi icebilirsin rahat rahat:)
Allah kabul etsin canim:)
ohh mis gibi kokar o bebis halasi:)
canim ilk once duvarda sinav cekmeye basla..
sonra masa ya da sandalyeden destek alarak yaparsin.
sonra yerde dizlerin bukulu sinav cekersin, paylastigin videodaki gibi.
en son artik kol ve omuz kaslarin yeterince guclenince normal sinavi yaparsin rahatlikla:)
gayet guzel canim:)
Hay Allah aklim sende nasil oldu Deniz canim??
canim kekle ekmek miktarini biraz azaltsan cok guzel olur:)
Jiliandan sonra oldu zaten. Ben hizli surmeye ugrasmiyirum bu arada kendiki kaptiriyorum hizli olsun diye ugrasmadim yani:))) hatirliyosan ilk gun de boyle olmustu sonra kendimi kastim yavas olsun diye olmadi ya akisina biraktim :)))Geçen bununla ilgilidir haber okudum bisikleti hızlı değil normal hızda ve aynı tempoda sürmek etkiliymiş ve hızlı sürmek kas görüntüsünü belirginleştiriyormuş yani yakındahaeshin ın kaslı bacakları olacak :))
23 nisan cok iyi Anaokulu da iyi ilhan ege. Ama acayip kalabalik. Hasan ali yucel iyi . Vali rahmi bey iyi ona bakabilirsin. 30 agustos ta koklu bir okul. Arkadasimin kizi hasan ali yucele gidiyor kalabalik olur diye endiselendi once ama coook memnun. Sinif kalabalik bile olsa ogretmende bitiyor hersey. Iyi arastiracaksiniz. Ogretmen iyi ve ilgiliyse 40 50 farketmez hepsini organize ederCalpol ateş için iyi ama ateşi ne yapıyor kaynağı önemli
Oralara zaten mümkün değil vermem bide 23 nisan yakın bize 30 ağustos yakın ama çok kalabalık diyolar sen nereyi öneriyorsun bornova da olur başka semtte olur canım en kötü evi değiştiririm veya işte özele vercem ama onun da iyisini bulmak sıkıntı araştırıyoruz
Basari yuzdesi cok iyi oranin. Imkanlari da iyi burslu almiyolar artik onu ogrendim para konusuyor yani. Elif iste 2 cocuk olunca 8 seneyi ayni okulda tamamlatmak zor olacak gibi bilemiyorum.Benim kuzen başak Koleji'ni bitirdi inşaat Mühendisliğinde okuyor şuan da orası da iyi düşünebilirsin
Sağol canım benimmm amin inşallah :)Gözün aydin Mavisim, cok sevindim :) hakkinda hayirlisi olsun kuzum ♥
Iki gündür midem kötü kuzum onun haricinde iyiyim cok sükür. Sen nasilsin?
Sağol ablacım :) ah dikkat et bu 2 gün ablişCookkk sevindim mavim hadi gözünaydin kactiki ne kacti hem bu hafta
Inşallah canım mezun olur olmaz atanırsın inşallahGünaydııın :) Herkese merhaba nasılsınız? Baktım benim bransta 1050 kisi atanacak.Insallah mezun oldugum zaman daha da artar.Bu arada evet karbonhidrat falan fazla yiyorum.Ama normal zamanlarda ne yedigimi soylemeye utaniyorum yaBu listeler normal yediklerime gore hic neredeyse...Bir de cok azaltip sonradan geri almaktan korkuyorum.Cunku bunu defalarca yasadim.Ac bitirdim kac kez gunu.Simdi hepsini aldim.
![]()
canim gayet guzel, menun sporun:)
ohh ablacim kacamaklari goturmussun:)
ahh benide bu davetler bitirdi bu hafta mezun falan olamam ben
masallah Busem:)
supersin kaptanim:)
canim pancar ve ispanak kavurmasini nasil yapiyorsun??
rica ederim canim:)
sen sunumunu hallet de..
guzel canim menude sporda:)
bitter ciko, pekmez ve helva azicik kacamak olmus sadece ama zamanla menulerin oturur:)
dondurmaaa ahh ahh:)
Esim dondurmakoliktir hergun oglumla karsimda goturuyorlar
bende bakip bakip ic cekiyorum:)
ya canim ne ki hastaligi, grip mi?
uyumussundur tahminim haber alamadim senden.
insallah yarina toparlanir kuzucuk..
hayret Sibelim bugun aksam yemegide yemissin kizz:)
canim bugun menun bir hayli duzene girmis:)
sadece borek bozmus bu harika menuyu:)
olsun 1 haftaya tamamen duzene girer menuler:)
hadi bakalim yarin buyuk gun:)
dis bugdayiniz hayirli olsun Seherim..
pogaca, borek cok guzel miydi diye klasik sorumu sorayim:))
Ablacim menulerin duzene oturdu:)
Sporuda biraz arttirsan citir bir anne olacaksin:)
kisir oglen fazlaca olmus canim:)
yarin telafi edersin suphem yok..
madem cezani pesinen yaptim, listeye islemiyorum o halde:)
sinav candir, hayat boyu goguslerin sekillerini korumak icin bir numarali egzersizdir:)
cok gecmis olsun canim, oglan nasil oldu
ikinizde toparlanmissinizdir diye dusunuyordum...
insallah yarin saglikli haberlerinizi alirim..
canim egzersizi dogru yapiyor musun acaba?
cunku karin bolgende fazlalik olsa dahi, egzersizi yaparken oradaki kaslarin calisacagi icin, etkisini hissedersin.
hangi karin egzersizlerini yapiyorsun birde acaba?
su egzersizi firsat buldugunda deneyebilir misin canim?
bakalim bu egzersizde de ayni durum soz konusu olacak mi?
Allah herkesin yardimcisi olsun bitanem ♥Sağol canım benimmm amin inşallah :)
Ah canım benim ablamda öyle yaaa midesi yanıyormuş midesi bulanıyormuş Allah kolaylıklar versin kuzumm :) bende iyim canım işe geldim oturuyorum :)
Canim gunaydin deniz de defne de yaniyor tatlim defneyi ayagimda salliyorum oyle mutlu oluyo kuzu. Denizde yanımda niloya izliyoGünaydın kızlar
D3S1R3 ablacım başarılar dilerim
@Hayaller35 abla daha iyimisin?
haeshin deniz nasıl oldu ablacım?
1.5 kilo verirsem kesin birinci olursun, çünkü bizim kızlar o kadar veremiyoooo
Âmin inşallah Özgem hayırlısı olsun. Kayınvalidemlere söyleyemedik, dün evde yoktular bugün gideceğiz inşallah :)
Ah canım yaa Allah kolaylık versin inşallah yaaaa ne zor bi iş hayatın varKizlar Gunaydinn
Bu hafta benim icin cokk yogun oldu oluyorda.
Dun misafirim vardi hem hasta ziyareti hemde kuzenimin tanidigimiz ama kiz arkadasi olarak yeniden tanismamiz gereken bi durum vardi.
7de eve gecip 1 saatte hemen corba sebze yemegi tavuk sote pilav ve kurabiye yaptim birde sansima elektrikler 1 saat yokmus tam eve gidincr geldi.
esim gunler sonra ilk defa bugun ise gitti cok şükür iyi ama doktor cumaya kadar dinlen demis bizimki duramadi evde kismetse olura falan takilmis siz hesap edin artik :)
Sirkette ptesi kalmam gereken mesaiye kalmadigimdan bugun ve yarin 8bucuka kadar sirketteyim kizlar offf o ayrı bir sıkınti.
Bu durumlardan adam akilli ne beslenebildim nede kendime vakit ayirabildim malesef.
Gecmise donemiyorum kizlar simdi molamda gelip yazmak istedim