herkese merhaba nasılsınız canım arkidişkolarım geçmişi okudum ve geldim asla bırakmam sizi çok sevdim herkesi tektek ama hastayım ya mazeret die demiyorum gerçekten eve gider gitmez uyuorm bebiş zaten annemde onu bile 5 dkka sevip eve geçıorm bulaşmasın diye dun gece ateşim 40 ları buldu suan bıle var 38 cıvarı hıssedıorm ama calısıorm malesef , nova tea tox cayımı suan ara ogun yaptm ve sizi okudum
ay cok gecmiş olsn hayellercım valla bu kış herkesi mahvetti aynen senin gbym
işte o pişmalıgı hıssetmeye basladgn an kg vermeye baslıosn mesela ben mc donalds cok severm kocaman bır hamburgere hayır dıemezdm ama napıorm evet cok sevıorm ama yedgm an pişman oldgm için 5 dkkalık keyfımı yapacgma 24 saatın mutlulugunu yasamayı terch edıorm onu yedm pişman oldm e ozaman yemeyım dıorm vazgecıorm :)
gecms olsn sanada sen duzenını bılrsn ona göre hareket et canım
evet çok katlıyorm sana cok dogru
gecmsler olsn canım
seyhannn ablaaaa yeme ablammm yeme yemeki insanlar da az yesn bak seyhan yemıo bız nıe tıkabasa yıoz bızde yemeeyelm desinler

bide havalı oluo he herkes tabaklkarı ac doyuran gibi doldurunca sen minik minik aperatflr koyuosn e ıste alsana dıolar ay yok cok mersi dikkat edıorm demekte ayrı bı hava be
kac yasnda bebegın haescım 1 yastan snra calpol pek dusurmuo dolwen onerıo dr lar 1 yasndaysa yarım olcek 2 yas ve ustuyse tam olcek
ya sormusmydm senn mınık kac yasnda grup kalabalık olunca yazılanlar kaynıo unutuırm bazen cvplamaı
kaslı bacak

ilahi ya çok güldüm
valla gelmeye calısıorm canım yaaa
valla cocuklar hasta olmasnda baska bsy ıstemem bır annenın en caresız anı bence
tuzlu kraker ye bana cok ıyı gelıodu yagsz olanlardan ama