Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Ay kızlar başım ağrıyor ya:KK43: tele bakamıyorum boşum ama yazamıyorum:KK43:
Geçmiş olsun kuzum, bakma fazla telefona falan

Kizlar
Esimin dun gece mide bulantisi cok fazlaydi nane limon soda limon falan yaptim ii geldi birde corba icirdim. Bugun ise gitmis bir ust yonetici tekrar hastaneye git ne olur ne olmaz demis bizimkide gitmis.
Doktor test mest ypmis normalde virüsler hucre disina yerlesir hasta olur insanlar ama seninki hucrenin icine yerlesmis boyle iyilesemezsin elektronikle baglantini kes ise gitme kalabalik ve kapali ortamlarda durma c vitamini ve bol sivi al demis saat 2 de de kan tahlil sonuclarini alacak. Adam kendine gelemedi en son askerde böyle olmus aklim surekli onda
Geçmiş olsun canım, Rabbim şifasını versin

Gecmis olsun tatlim bnde oglanla beraber diş cikariorun 20lik
Vazgeçmese bari onca ağrıya çıksada kurtulsan :)
Dag cayi afiyet olsun:)
Siyah çaya devam .))

Bulanti yok ama yeni yemek yem

is gibi tokluk hissim var. Ama tuz yalamis gibiyim. Surekli su iciyorum:)

anladim canim neyseki su icebiliyorsun

Izin alabiliyorsa dinlensin evde canim. Istirahatsiz gecmiyor bazen. Tam toparlaninca baslar yeniden.

zaten doktor kesinlikle ise gitmiceksin demis yoneticide sorun yok yeterki iyi ol demis zaten yüzünden belli oluyor iyi olmadigi

Kızlar selam
@shrrr geçmiş olsun canım en korktuğum şey olmuştur bebeklik döneminde allah Esirgesin canım nazara da çok inanırım bol bol oku bide birşeyler yapıp dağıt istersen
D3S1R3 D3S1R3 demetçim allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin ela bebeği
Mavibocuk Mavibocuk canım geçmiş olsun
zey zey zey zey hiç böyle bişey duymamıştım hastalıklarda bi garip oldu artık çok geçmiş olsun canım ilacı filan yokmuymuş
@haeshin kızlar nasıl oldu canım

bende ilk defa duydum elifcim bakalim kan tahlilinde ne cikacak

Siyah çaya devam .))

amin canim cok sagoll

Ahh o ütüler başa bela yine yığıldı bi ton ütüleyecek adam bekliyor, kolay gelsin canım sana
Benim ütülerim mount evereste rakip :p
Bende bu dert bi bende var sanıyorum nefreeeet birikince hiç yapılmayacak sanıyorum ama sadece kendimi kaldırıyorum Everest te iyimiş :) bende de var aynısından bugün ikinci sporum olarak sayın bunu bakalım kaç saat sürecek

anladim canim neyseki su icebiliyorsun

zaten doktor kesinlikle ise gitmiceksin demis yoneticide sorun yok yeterki iyi ol demis zaten yüzünden belli oluyor iyi olmadigi

bende ilk defa duydum elifcim bakalim kan tahlilinde ne cikacak

amin canim cok sagoll
Umarım kötü bişey çıkmaz bol bol dinlesin bakalım evdeki kullanılmayan herşeyin fişini çek bari ama en önemlisi teller çok radyasyona maruz kalıyoruz farketmeden haberdar et bizi de canım

Umarım kötü bişey çıkmaz bol bol dinlesin bakalım evdeki kullanılmayan herşeyin fişini çek bari ama en önemlisi teller çok radyasyona maruz kalıyoruz farketmeden haberdar et bizi de canım

insallah yoktur tatlim olabildiignce uzak tutucam haberdar ederim tabiki kuzum sagoll

Bende bu dert bi bende var sanıyorum nefreeeet birikince hiç yapılmayacak sanıyorum ama sadece kendimi kaldırıyorum Everest te iyimiş :) bende de var aynısından bugün ikinci sporum olarak sayın bunu bakalım kaç saat sürecek
En sevmedigim ev isleri Top 10 listesinde birinci sirada ütü yer aliyor :)))
Ablacim 1 saat ütü = 150 kalori :)

Kızlar selam
@shrrr geçmiş olsun canım en korktuğum şey olmuştur bebeklik döneminde allah Esirgesin canım nazara da çok inanırım bol bol oku bide birşeyler yapıp dağıt istersen
D3S1R3 D3S1R3 demetçim allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin ela bebeği
Mavibocuk Mavibocuk canım geçmiş olsun
zey zey zey zey hiç böyle bişey duymamıştım hastalıklarda bi garip oldu artık çok geçmiş olsun canım ilacı filan yokmuymuş
@haeshin kızlar nasıl oldu canım
Sağol ablacım

Siyah çaya devam .))
Çok bakmamaya çalışıyorum canım

Back
X