- 17 Kasım 2014
- 1.890
- 8.879
- 88
- 40
hoş geldin tatlım yürüyüş iyi gelmiş enerji saçıyorsun :)slm kızlarr ben geldimmmm![]()
Ay aşk olsun buseNoo bir esra vardi bi zamanlar severdik yazik oldu demete carpti :)))))

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hoş geldin tatlım yürüyüş iyi gelmiş enerji saçıyorsun :)slm kızlarr ben geldimmmm![]()
Ay aşk olsun buseNoo bir esra vardi bi zamanlar severdik yazik oldu demete carpti :)))))
O senin tatliligin canimahahaha çok guldum sana brulım ya çok tatlısın
hadi allah saglıkla kucaklarna almayı nasip etsn anne baba ıcın heyecanlı saatler
çok gecmiş olsn konularnıza sonradan dahıl oldgm ıcın ne sıkıntısıvar bılemedm tez zamanda allah şifa versn enişteye valla cok dıkkat etmek lazm bu kıs yakalanılan tum hastalıklar uzun suruo
ahahaha çok guldum sana brulım ya çok tatlısın
hadı bakalım gelmezsn bı kac saat buraya keyflı sohbetler sizlere
kızlar ben bu aksam halama gidiyorum annemlerde davetlı kardesım ve esıde davetlı bole bızım tayfa yemekte olucaz babanemın d.gunu kutlaması var o yuzden gec donerız yazamam pasta yemicem smdiden söz veriorum ama meze olursa affetmem ucundan ucundan hepsnn tadına bakarım umarm yarın seyhann ablanın karsısında zafer benım olurspor olarakta yuruyus yapıcam arabaı suadıyede bırakıp fenerbahceye yurıcem mesafe belırtemıorm ıst. da yasayanlar az cok ne kdr yurudugumu kestırıler yarım saat topuklu ayakabbılarla hızlı yuruyus bana ıyı kalorı yaktırır canlarm
![]()
tatlim hastalandi 1 haftadi boyle iste
ayrica burada persembe gunlerini hafif gecirmeyi misafir almamaya ve gitmemeye özen gostereceksin zamanla bu hale geliyorsun emin ol :)) en azindan ben mezun olmama ragmen halaaa dikkat ediyorum
Bunlar güzel heyecanlar.allah kısmet etse ne zaman işe başlıyorsun canımCok heyecanliydi:)
He ben anlarim demiSalyangozlar takimi dicem yanlış anlasilacak yavas ama emin adimlarla hedefe ulasma manasindaFindikfaresi123 anlar :)
Kizil genc ve dinamik gösteriyo kesinlikle ama kullanimi zor ve cabuk akiyo ama sahane duruyoya ben bsy danısıcam bnm 2 ay önce saclarm kırmızıydı herkes cok guzel olmus falan dedı ama ıcıme sınmedi bakıra döndüm şimdi tekrar kırmızı yaptrsammı bılemedm reim atablıomuyuz buraya atsam yorum yapablrmsnzher türlü yoruma acıgım smdı cırkın olmstr ama soyleyemıolardr dıe dusundm hep begenen herkes ıcın
Spor ayakkabi giyseydin tatlim mahvolur ayaklarhadi allah saglıkla kucaklarna almayı nasip etsn anne baba ıcın heyecanlı saatler
çok gecmiş olsn konularnıza sonradan dahıl oldgm ıcın ne sıkıntısıvar bılemedm tez zamanda allah şifa versn enişteye valla cok dıkkat etmek lazm bu kıs yakalanılan tum hastalıklar uzun suruo
ahahaha çok guldum sana brulım ya çok tatlısın
hadı bakalım gelmezsn bı kac saat buraya keyflı sohbetler sizlere
kızlar ben bu aksam halama gidiyorum annemlerde davetlı kardesım ve esıde davetlı bole bızım tayfa yemekte olucaz babanemın d.gunu kutlaması var o yuzden gec donerız yazamam pasta yemicem smdiden söz veriorum ama meze olursa affetmem ucundan ucundan hepsnn tadına bakarım umarm yarın seyhann ablanın karsısında zafer benım olurspor olarakta yuruyus yapıcam arabaı suadıyede bırakıp fenerbahceye yurıcem mesafe belırtemıorm ıst. da yasayanlar az cok ne kdr yurudugumu kestırıler yarım saat topuklu ayakabbılarla hızlı yuruyus bana ıyı kalorı yaktırır canlarm
![]()
Kaplumbagami deseydik zarifler nasilSalyangozlar takimi dicem yanlış anlasilacak yavas ama emin adimlarla hedefe ulasma manasindaFindikfaresi123 anlar :)
Gecmis olsun zeynepcigim
ay ne özendim mis gibi vallahii
radyasyon etkiliyorsa demek bilemedim kuzum cok sagol bu arada
Kizlar napiyonuz gecmis sayfalarda isim vermiyim(ebrulim ve saricicek)bazi arkadaslar benimle dalga gecmis ayip demi ama ya kac yasinda kadinim neyse haftayada durum karisik ama sonraki haftaya mezunum da mezunum ayriyeten küstüm kimseyle yarismiyorum (melinda haric)
ay teşekkür ederim evet çok dinamik gösterio gerçekten ama bı kendımı mutlu hissedememiştm smdı resmlere bakıormacaba mı dıormKizil genc ve dinamik gösteriyo kesinlikle ama kullanimi zor ve cabuk akiyo ama sahane duruyo
Spor ayakkabi giyseydin tatlim mahvolur ayaklar
Ütü bende sevmiyorum seven varmikiBende bu dert bi bende var sanıyorum nefreeeet birikince hiç yapılmayacak sanıyorum ama sadece kendimi kaldırıyorum Everest te iyimiş :) bende de var aynısından bugün ikinci sporum olarak sayın bunu bakalım kaç saat sürecek
Sana küsmedim ismini vermiyim (ebrulim ve saricicek) onlara küstümay ablacım hep benmle yarısabılrsn bi tek bana küsmemiş tatliş seni
ay teşekkür ederim evet çok dinamik gösterio gerçekten ama bı kendımı mutlu hissedememiştm smdı resmlere bakıormacaba mı dıorm
işten cıkıp gidicem spor ayakkabm yok yanmda malesef![]()
hosgeldin asyam nasilsinslm kızlarr ben geldimmmm![]()
Benimde aklimda ama alirim durur korkusuyla almiyorum krosstrainer var zaten evde hantal ama yaBizim vardi sattik ama kullanmadigimizdan degil gecen sene annemler cocuklara bakti bizde kaldilar odada yer yoktu annemin talimatiyla satildi:))))
Ama soyle ki hamileyken kisa geldi butun yuruyuslerimi onda yaptim. Esim cok duzenli kullandi gorumcem kullandi hatta bi kere bozduk tamire gitti geldi. Ustunden inilmedi. Yani tamam3n sana bagli kullanim.
çok iyiyim ablacım sabahtan enerjik kalktım bugün dün çok kötü uyudum abla tatlıdan saonra baya midem bulandı yemiye yemiye demek ağır mı geldi neysehosgeldin asyam nasilsin
Benimde aklimda ama alirim durur korkusuyla almiyorum krosstrainer var zaten evde hantal ama ya
Kac yasinda sibel hanim ben sizden yasliyim demisdeCanim hocam
ben inaniyorum zaten sana yapacagina guvenim tam