Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

hadi allah saglıkla kucaklarna almayı nasip etsn anne baba ıcın heyecanlı saatler:KK46:
çok gecmiş olsn konularnıza sonradan dahıl oldgm ıcın ne sıkıntısıvar bılemedm tez zamanda allah şifa versn enişteye valla cok dıkkat etmek lazm bu kıs yakalanılan tum hastalıklar uzun suruo
ahahaha çok guldum sana brulım ya çok tatlısın
hadı bakalım gelmezsn bı kac saat buraya keyflı sohbetler sizlere

kızlar ben bu aksam halama gidiyorum annemlerde davetlı kardesım ve esıde davetlı bole bızım tayfa yemekte olucaz babanemın d.gunu kutlaması var o yuzden gec donerız yazamam pasta yemicem smdiden söz veriorum ama meze olursa affetmem ucundan ucundan hepsnn tadına bakarım umarm yarın seyhann ablanın karsısında zafer benım olur :KK73::KK73: spor olarakta yuruyus yapıcam arabaı suadıyede bırakıp fenerbahceye yurıcem mesafe belırtemıorm ıst. da yasayanlar az cok ne kdr yurudugumu kestırıler yarım saat topuklu ayakabbılarla hızlı yuruyus bana ıyı kalorı yaktırır canlarm:KK6:

tatlim hastalandi 1 haftadi boyle iste
ayrica burada persembe gunlerini hafif gecirmeyi misafir almamaya ve gitmemeye özen gostereceksin zamanla bu hale geliyorsun emin ol :)) en azindan ben mezun olmama ragmen halaaa dikkat ediyorum

tatlim hastalandi 1 haftadi boyle iste
ayrica burada persembe gunlerini hafif gecirmeyi misafir almamaya ve gitmemeye özen gostereceksin zamanla bu hale geliyorsun emin ol :)) en azindan ben mezun olmama ragmen halaaa dikkat ediyorum

ay tekrar cok gecmıs olsun,
valla perşembeleri dil biz hafta sonları bile oturmya gtmeiz ki davet bile etmeiz kolay kolay karı koca calstmz ıcın bırbıbırımze ve bebgmze vakıt ayırırız bu extrem bsy oldu babanişin d.günü oldgu için ama pasta bile yemicem hamurlu agzma surmicm ıste salataydı küçük aperatf mezelerdi minik bi tabak bsyler yerım dıe dusundm smdı sen oyle dedn e ben ne yicem :kk77::KK6:nese ılla hafıf yıcekler vardır z.yaglı falanbulcam kendıme gore olanını...

tebrik ederm kaac ay da mezun oldun

ya ben bsy danısıcam bnm 2 ay önce saclarm kırmızıydı herkes cok guzel olmus falan dedı ama ıcıme sınmedi bakıra döndüm şimdi tekrar kırmızı yaptrsammı bılemedm reim atablıomuyuz buraya atsam yorum yapablrmsnz o_Oher türlü yoruma acıgım smdı cırkın olmstr ama soyleyemıolardr dıe dusundm hep begenen herkes ıcın

Kizlar napiyonuz gecmis sayfalarda isim vermiyim(ebrulim ve saricicek)bazi arkadaslar benimle dalga gecmis ayip demi ama ya kac yasinda kadinim neyse haftayada durum karisik ama sonraki haftaya mezunum da mezunum ayriyeten küstüm kimseyle yarismiyorum (melinda haric)

ya ben bsy danısıcam bnm 2 ay önce saclarm kırmızıydı herkes cok guzel olmus falan dedı ama ıcıme sınmedi bakıra döndüm şimdi tekrar kırmızı yaptrsammı bılemedm reim atablıomuyuz buraya atsam yorum yapablrmsnz o_Oher türlü yoruma acıgım smdı cırkın olmstr ama soyleyemıolardr dıe dusundm hep begenen herkes ıcın
Kizil genc ve dinamik gösteriyo kesinlikle ama kullanimi zor ve cabuk akiyo ama sahane duruyo

hadi allah saglıkla kucaklarna almayı nasip etsn anne baba ıcın heyecanlı saatler:KK46:

çok gecmiş olsn konularnıza sonradan dahıl oldgm ıcın ne sıkıntısıvar bılemedm tez zamanda allah şifa versn enişteye valla cok dıkkat etmek lazm bu kıs yakalanılan tum hastalıklar uzun suruo

ahahaha çok guldum sana brulım ya çok tatlısın

hadı bakalım gelmezsn bı kac saat buraya keyflı sohbetler sizlere

kızlar ben bu aksam halama gidiyorum annemlerde davetlı kardesım ve esıde davetlı bole bızım tayfa yemekte olucaz babanemın d.gunu kutlaması var o yuzden gec donerız yazamam pasta yemicem smdiden söz veriorum ama meze olursa affetmem ucundan ucundan hepsnn tadına bakarım umarm yarın seyhann ablanın karsısında zafer benım olur :KK73::KK73: spor olarakta yuruyus yapıcam arabaı suadıyede bırakıp fenerbahceye yurıcem mesafe belırtemıorm ıst. da yasayanlar az cok ne kdr yurudugumu kestırıler yarım saat topuklu ayakabbılarla hızlı yuruyus bana ıyı kalorı yaktırır canlarm:KK6:
Spor ayakkabi giyseydin tatlim mahvolur ayaklar

Kizlar napiyonuz gecmis sayfalarda isim vermiyim(ebrulim ve saricicek)bazi arkadaslar benimle dalga gecmis ayip demi ama ya kac yasinda kadinim neyse haftayada durum karisik ama sonraki haftaya mezunum da mezunum ayriyeten küstüm kimseyle yarismiyorum (melinda haric)

ay ablacım hep benmle yarısabılrsn bi tek bana küsmemiş tatliş seni:KK68:

Kizil genc ve dinamik gösteriyo kesinlikle ama kullanimi zor ve cabuk akiyo ama sahane duruyo
ay teşekkür ederim evet çok dinamik gösterio gerçekten ama bı kendımı mutlu hissedememiştm smdı resmlere bakıormacaba mı dıorm

Spor ayakkabi giyseydin tatlim mahvolur ayaklar

işten cıkıp gidicem spor ayakkabm yok yanmda malesef:KK43:

Bende bu dert bi bende var sanıyorum nefreeeet birikince hiç yapılmayacak sanıyorum ama sadece kendimi kaldırıyorum Everest te iyimiş :) bende de var aynısından bugün ikinci sporum olarak sayın bunu bakalım kaç saat sürecek
Ütü bende sevmiyorum seven varmiki

ay ablacım hep benmle yarısabılrsn bi tek bana küsmemiş tatliş seni:KK68:

ay teşekkür ederim evet çok dinamik gösterio gerçekten ama bı kendımı mutlu hissedememiştm smdı resmlere bakıormacaba mı dıorm

işten cıkıp gidicem spor ayakkabm yok yanmda malesef:KK43:
Sana küsmedim ismini vermiyim (ebrulim ve saricicek) onlara küstüm

Bizim vardi sattik ama kullanmadigimizdan degil gecen sene annemler cocuklara bakti bizde kaldilar odada yer yoktu annemin talimatiyla satildi:))))
Ama soyle ki hamileyken kisa geldi butun yuruyuslerimi onda yaptim. Esim cok duzenli kullandi gorumcem kullandi hatta bi kere bozduk tamire gitti geldi. Ustunden inilmedi. Yani tamam3n sana bagli kullanim.
Benimde aklimda ama alirim durur korkusuyla almiyorum krosstrainer var zaten evde hantal ama ya

hosgeldin asyam nasilsin
çok iyiyim ablacım sabahtan enerjik kalktım bugün dün çok kötü uyudum abla tatlıdan saonra baya midem bulandı yemiye yemiye demek ağır mı geldi neyse o_Obende sabahtan spor yaptım vucut rahat etsin dedim:KK66:

Back
X