Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Günaydın herkese
Bu hafta üzülerek bildirim yapıyorum :KK43:
Gecen hafta 77.5
Bu hafta 77.9
Fark +0.4
Yuzde - 0.51
Galiba kendime çeki düzen vermenin vakti geldi de geçiyor
Sporumu düzenli yapmıyorum malesef bazı akşamlar da kaçamaklar yapıyorum derken kilolar sanki geri geliyor
Size ve kendime söz veriyorum haftaya hedef 77.0
Ve bu hedefe ulasacagim
İnsan isterse olur biliyorum
Geçmişi okuyamiyorum geçen cumadan bugüne 1600 küsür mesaj var :)
Umarim herkes iyidir ve hersey yolundadir
Ben aynen devam bildiginiz gibi
Sadece bu aralar bir anlam bulma derdindeyim hayatı daha anlamlı yaşayabilme mücadelesi içerisindeyim
Bom boş yaşarken hayatı kendime ediyorum ne ediyorsam hep başkalarını memnun etme hep bir başkalarının istediği kılığa girme... yoruldum....
Hayat çok kısa ve bir kere geliyoruz hayata bir daha olmayacak suan. O yüzden dilediğimce yaşıyorum animi. Sadece kendim istiyorum diye kilo vermek istiyorum artık. Bir başkası beni beğensin diye değil. Kendime ve bedenime olan saygimdan vereceğim bu kiloları.
Sabah sabah biraz uzatmis olabilirim lütfen kusura bakmayın.
Sadece içimden geçenleri aktarmak istedim
Biraz işlerim var onları halletmem gerek bugün ara ara uğrarım sayfaya
Tekrar görüşmek üzere
Bu arada kilo verenleri tek tek tebrik ediyorum harikasiniz kızlar
İnsan inandıktan sonra herşey olur canım.bozma moralini inşallah hayatında kilolarında normale döner ;)

Kızlar Günaydın dün gece çok ateşlendim çok başım dönüyor şimdi hazırlandım doktora gidiyoruz ne yazık ki durumum kötü her yönden
Geçen hafta 72
Bu hafta 72.9
Fark +900 nası bu kadar oldu anlamış değilim çok Üzgünüm
Yüzde mi sizden biri hesaplayalar mi rica etsem arkadaşlar
Çok geçmiş olsun abliş.inşallah en kısa zamanda toparlanırsın kilo gider zaten bence hem adetin gecikmesi hem hastalık ödem yaptı

Kızlar Günaydın dün gece çok ateşlendim çok başım dönüyor şimdi hazırlandım doktora gidiyoruz ne yazık ki durumum kötü her yönden
Geçen hafta 72
Bu hafta 72.9
Gecmis olsun ablacim, bence senin kilo durumun sagliginla ilgili. Haftaya toplarsin, sen simdi düzelmeye bak.

Gecen hafta: 72.2
Bu hafta: 71
Fark:1.2
Yuzde:1.6
Hedef: 69 (Daha birkac ay once 67 idim.Ne ara 7 lere ciktigimi bile fark etmedim.O yuzden bu hafta umarm 6 lari gormeyi planliyorum.)
Tebrik ederim canim, takimimizin kurtaricisisin.. Bütün artilarin icinde yildiz gibi parladin :)

Kizlar gemen kilomu bildirip cikicam bugun hem cuma gem ayin son is gunu oldukca yogun gececek ama ilk firsatta gelicem

Gecen hafta :60.2
Bu hafta:59.8
Tebrikler kuzum

651PG9.jpg

Günaydın herkese
Bu hafta üzülerek bildirim yapıyorum :KK43:
Gecen hafta 77.5
Bu hafta 77.9
Fark +0.4
Yuzde - 0.51
Galiba kendime çeki düzen vermenin vakti geldi de geçiyor
Sporumu düzenli yapmıyorum malesef bazı akşamlar da kaçamaklar yapıyorum derken kilolar sanki geri geliyor
Size ve kendime söz veriyorum haftaya hedef 77.0
Ve bu hedefe ulasacagim
İnsan isterse olur biliyorum
Geçmişi okuyamiyorum geçen cumadan bugüne 1600 küsür mesaj var :)
Umarim herkes iyidir ve hersey yolundadir
Ben aynen devam bildiginiz gibi
Sadece bu aralar bir anlam bulma derdindeyim hayatı daha anlamlı yaşayabilme mücadelesi içerisindeyim
Bom boş yaşarken hayatı kendime ediyorum ne ediyorsam hep başkalarını memnun etme hep bir başkalarının istediği kılığa girme... yoruldum....
Hayat çok kısa ve bir kere geliyoruz hayata bir daha olmayacak suan. O yüzden dilediğimce yaşıyorum animi. Sadece kendim istiyorum diye kilo vermek istiyorum artık. Bir başkası beni beğensin diye değil. Kendime ve bedenime olan saygimdan vereceğim bu kiloları.
Sabah sabah biraz uzatmis olabilirim lütfen kusura bakmayın.
Sadece içimden geçenleri aktarmak istedim
Biraz işlerim var onları halletmem gerek bugün ara ara uğrarım sayfaya
Tekrar görüşmek üzere
Bu arada kilo verenleri tek tek tebrik ediyorum harikasiniz kızlar
Önce kendini mutlu etmelisin canım mutluluğun çevrenide mutlu eder, en kısa zamanda toparlarsın inşallah

Günaydin, hayirli cumalar canlarim...

Affiniza siginiyorum bu sabah tartilamadim, midem kötüydü - ilk kez istifra ettim :KK43: birde komsuya polis geldi onun kargasasiyla tartilmayi unuttum. Yarin kalkinca tartilacagim.
geçmiş olsun kuzum sabah sabah ne dertleri varmış ki

Bu artilar nedir seyhan abla saricicek...
çiğ köfte, yaşpasta ve yapılmayan spordan dolayı geldi :KK43: Ne desen haklısın

Geçmiş olsun çiçeğim. Sen yaparsın haftaya hem seyhan abla ile yarışıyorsun yapman lazım :KK66:
yapacağım tozunu attıracağım :KK53:
Geçen hafta 72
Bu hafta 72.9
geçmiş olsun canım bu hafta tümden dökülüyoruz

Gecen hafta: 72.2
Bu hafta: 71
Fark:1.2
Yuzde:1.6
Hedef: 69 (Daha birkac ay once 67 idim.Ne ara 7 lere ciktigimi bile fark etmedim.O yuzden bu hafta umarm 6 lari gormeyi planliyorum.)
Tebrikler canım :KK9:
Kizlar gemen kilomu bildirip cikicam bugun hem cuma gem ayin son is gunu oldukca yogun gececek ama ilk firsatta gelicem

Gecen hafta :60.2
Bu hafta:59.8
tebrikler zeynepcim:KK9:

geçmiş olsun kuzum sabah sabah ne dertleri varmış ki
Sagol gülüm... anlamadik bizde, komsunun kapisini kirarcasina caldilar - komsu izinde evde kimse yok... sonra kapiyi acip iceriye girdiler yani sabahin 6 bucugunda bu kadar tantana yapiyorlarsa önemli bir sey olmali diye düsündüm o_O Cok iyi insanlar bilemedim :(

Kuzumuz geldi, bana benziyormus:) Halasinin bir tanesi:KK200:

Adetti, hastalikti vs arti ile gelene laf soz yok. Ama bile bile kacamak yapanlara da musamaha gosteremiyorum. Cok uzdunuz beni...
Ayy ela bebek hosgelmis halasi güzel ceksin tabi tek halamisin varmi kizkardesin

Back
X