Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aldım gülüm aldım ,proğramımı yaptım bile çoktan umarım vucudumda beni destreklerse kim kimi görecek göreceğiz :)saricicek123 bi benim basligima bi seyhaninkine bak mesaji al baska bisey soylemiyorum :))))
Cicegim gecmis olsun gecende iki gün benim basim agridi gecti sükür havalarla alakali saniyorumAldım gülüm aldım ,proğramımı yaptım bile çoktan umarım vucudumda beni destreklerse kim kimi görecek göreceğiz :)
sağol ablacımCicegim gecmis olsun gecende iki gün benim basim agridi gecti sükür havalarla alakali saniyorum
kızlar günaydınn
geçen hafta;70
bu hafta;69
fark;1
yüzde;1,42
haftaya hedef;68,5 diyorum çünkü tam haftaya cuma regl günüme denk geliyor bir kaza bela çıkmaz sa iyi ama şükürrrr gördümm 69
Tebrik ederim kizlar, ikinizdende güzel gitmis :)gunaydin canlar
Gecen hafta 63.5
Bu hafta 62.9
Giden 600 gr
Yuzde 0.944
Kilo veren ve koruyan heresi tebrik ederim
Bilgisayar yine arizali
Ceptende alinti yapamadim
Haftaya 61.9 olmak istiyorum
ay kiyamam kiz hic bisey yeme demiyorum ama zamanla buraya gore aliskanlik yapiyorsun.
ben 2014te 5. takimdayken subatta basladim haziranda mezun oldum canim
64.5 le basladim 56 kusurle mezun olmustum. ama cok saglam kilo verdigim icin daha sonrasinda sapitsamda kilo almadim simdi bi kac kilo fazlam var onlarida verimde
sagol ablacimm
Al elifim ölcülerini tartiya cikmaya korkuyorum ben yaas
200 gr fazlam var ablam :)
ben mezun bile olsam cok degil 1-2 aya takima geri donerim.
annem geliyor 20gun sonra o burdayken davul gibi sisirir beni
gelir verdigim tum kilolar..
Ben de bugün tarıldım yarın tartılmicam, değil yarın cumaya kadar hiç tartıya yakın gitmem..
Yine 57.0-sin diyor, ben bu hafta nelerden kaçtım yemedim bu tartının haberi yokk
O kadar dikkat ettim ama olmadı, hafta içinde inmişti 200-300 gr kadar ama yine aynı..
Regl olmasam kurtulamicam anlaşıldı![]()
Zeynebin Menüsü
Sabah
Tek sekerli kahve
ufacik kurabiye
Ara
Yesilcay
Oglen
Mercimek corbasi yarim
1 dilim ekmek
Ara
1avuc beyaz leblebi
Aksam
Kalan yarim mercimek corbasi
1dilim ekmek
Su :1lt +devamm
Bugun bisey yiyemedim farkindayim ama canim bisey istemedi kizlar
getirmez mi 1 bavul dolusu:)
Allahim 50 li kilolarhayal gibi.. uff E zaman verecegik Ben. iyice mutsuz olmaya basladim
bencede:)
annemin istahi iyidir, birde hep bekarken degisik tarifler dener dener yerdik:)
bir araya geldik mi eski gunlere donuyoruz, ikimizde ozluyoruz heralde
burda metro gibi markette 10 kiloluk satiliyor un, gecen geldiginden biliyor, ondan al sen diyor:)
sağoll gülümmmTebrik ederim kizlar, ikinizdende güzel gitmis :)
Tebrikler gülüm, haftaya gelir 59 :) gerci annende var ama bilemedim :)öf kızlar dün 59 u görmüştüm ne sevinmistim bugün olmadı 3 gündür wc yok .ama yine iyi diyorum 3 gündür pasta börek vardı menude:)
geçen hafta 60.4
bu hafta 60.00
fark 0.4
yüzde0.66
haftaya ne olur bilemiyorum eşim şehir dışına çıkacak annemle kalacagim:) anladiniz siz
Ay canim ya, demek ki uykunu da almis olsan 69 un da altina düseceksin :)sağoll gülümmm69 u gördüm ya ölsemde gam yemem
kız şaka bir yana gece hiiççç yatamadım dün spora çok yüklenmişim kemiklerim ağrıyordu
![]()
kg bildirimim geliyor
geçen hafta :77
bugun 73,9
fark 3,1
tartıyı annemden aldım digital değil bnmkini yeni sipariş ettim. hafta içi ulasır elime
yukarıda belirtmeyi unuttum 1,5 lt su içtim dün
yarım saat tempolu yürüyüş![]()
Önce bildirimi yanlis yaptin sandimkg bildirimim geliyor
bugun 73,9
fark 3,1
tartıyı annemden aldım digital değil bnmkini yeni sipariş ettim. hafta içi ulasır elime
kaptanim Gözünüz aydın allah analı babalı buyutsun.Kuzumuz geldi, bana benziyormus:) Halasinin bir tanesi
Adetti, hastalikti vs arti ile gelene laf soz yok. Ama bile bile kacamak yapanlara da musamaha gosteremiyorum. Cok uzdunuz beni...
Yok gülüm mardindeyim tartı yok otelde sordumSen tartildin mi kuzum? :)
Maşallah canım tebrikler kuzumGecen hafta: 72.2
Bu hafta: 71
Fark:1.2
Yuzde:1.6
Hedef: 69 (Daha birkac ay once 67 idim.Ne ara 7 lere ciktigimi bile fark etmedim.O yuzden bu hafta umarm 6 lari gormeyi planliyorum.)
Tebrikler kuzumKizlar gemen kilomu bildirip cikicam bugun hem cuma gem ayin son is gunu oldukca yogun gececek ama ilk firsatta gelicem
Gecen hafta :60.2
Bu hafta:59.8
Çok çalışman lazım seyhan abla çok dişli rakip kuzum bilesinÖnce kendini mutlu etmelisin canım mutluluğun çevrenide mutlu eder, en kısa zamanda toparlarsın inşallah
geçmiş olsun kuzum sabah sabah ne dertleri varmış ki
çiğ köfte, yaşpasta ve yapılmayan spordan dolayı geldiNe desen haklısın
yapacağım tozunu attıracağım
geçmiş olsun canım bu hafta tümden dökülüyoruz
Tebrikler canım
tebrikler zeynepcim![]()
ay masallah canim ya
![]()
Önce bildirimi yanlis yaptin sandimne güzel vermissin öyle masallah
Tebrik ederim canim
Tarti degisiminde kilo farkedebilir haberin olsun
Dogru gülüm unutmusum :) Nasil oralar?Yok gülüm mardindeyim tartı yok otelde sordum
1-2 kilo farkeder, daha fazla olacagini bende sanmiyorum. Bence iki tarti da sende olursa ikisiyle de tartil ona göre farki da görmüs olursun :) Bu sonuc kesinlikle dogru ve muhtesem :)daha yolum cok abla bu hafta fazla gaza geldım normalde bu kadr veremıodm
evet farkedıcek canım ama max. 1 kg farkeder sanırım dimi hadı 1 kg cıksam 2,1 yıne ıyı bır sonuc olur ama ben hep bunda tartılıodm 77 cıkmstm gecen hafta o yuzden bu sonuc smdılık dogru gelecek tartıda fazla bi oynama olmaz ıns.
öf kızlar dün 59 u görmüştüm ne sevinmistim bugün olmadı 3 gündür wc yok .ama yine iyi diyorum 3 gündür pasta börek vardı menude:)
geçen hafta 60.4
bu hafta 60.00
fark 0.4
yüzde0.66
haftaya ne olur bilemiyorum eşim şehir dışına çıkacak annemle kalacagim:) anladiniz siz
kg bildirimim geliyor
bugun 73,9
fark 3,1
Çok çalışacağım canımÇok çalışman lazım seyhan abla çok dişli rakip kuzum bilesin