Günaydınlar sevgili ve bir o kadar da saygılı takım arkidişlerim. An itibariyle 24 saattir ilaçsız ve ateşsiziz.

Ama malesef hastalıktan yadigar yoğun balgam ve iştahsızlık kaldı malesef.. Gün boyu normalde yediğinin 1/10 ini yemiyor malesef

neyse Zaman'la geçecek inşallah. Bugün doktora sorup gerekirse bir burun spreyi başlayayım diyorum,.
Makarına bulli yap bence

Kıbrıs yemeği :) tavuğu haşla kevgirle sudan al aynı suya makarnayı at mümkünse spagetti. Haşlanınca bol rendelenmiş naneli hellim serp üstüne

Ama makarnadan çok yeme
Gözü doysun ayol :/ 13 torun neyine yetmiyor.. Peki kendinin kaç çocuğu var?
Öncelikle geçmiş olsun kaptanım.. Çok şükür sağlıklı sihatli dönmüşsünüz eve..
Evet dün akşam nispeten dinlendim ama hasta oldum malesef korkunç bir Boğaz Ağrı'sı ve öksürük var..

Ay şınav mı? Cevap veriyorum 30
Birebir yarışma ilginç bir fikir olmuş

ama basıl bir faydası olur yakalayamadım.
Kızım iyi çok şükür. Balgam da gidince daha iyi olacak..
Çok geçmiş olsun ağrı kesici aldın mı şimdi daha iyi misin?
Başka ilgili birşey duymadım canım. Ama unutmamak lazım ki hayatın hiç bir döneminde birşey çok faydalı bile olsa çok abartmamak lazım. Ben ilk gebeliğimde faydalı diye yediklerim hep alerji yapmıştı. Sonra aylarca yiyemedim.
2. Gebeliğimde de et yiyemiyorum diye abanmıştım süt ürünlerine sonuç; kızmda çok ciddi boyutta süt ürünleri alerjisi var tabi birçok diğer besinin yanında..

alakalı mı bilmem ama sanki karnımdayken onun canını yakmışım gibi hissediyorum
Owwww gözün aydın canım çok çarçur etme internetini. Grubuda çok yazıp şişirme sonra yetişemiyoruz
YouTube'da var onarım hepsi canım. Neyini alacaksın?