Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Selamlarrr efendimm
Ohh bir mutluluk, bir keyiff pasa da yok ben deki keyif..
Endorfinin, seratoninin dibine vurmus, onlari calistirmaktan analarini aglatmia durumdayim.
Gelelim sebebineee, hunharca odul yaptimm efenimm. Hemen geceyim gun ozetini.
Sabah cikolatali gevrekle basladi gun, sora spora gittim, ordan yine dr a gittim karnimin sag tarafinda son gunler de agri vardi p.tesi cikcak sonuclar. Ordan arkadasa gidipp sutlu bir kahve efenimm soraa aksam eve gelip bol malzemoslu bir pizza yapip hunharca yedimm. Hem pisman hem mutluyum valla super duygular icerisindeyim kizlar
Ya nette sorun vardı giremedim baya.olacak o kadar sağlıkla kucağımıza alalım da bunlarda geçer.bende hala bir sürü ilaç kullanıyorum.ama bu halimize de çok şükür gülüm.
Ya nette sorun vardı giremedim baya.olacak o kadar sağlıkla kucağımıza alalım da bunlarda geçer.bende hala bir sürü ilaç kullanıyorum.ama bu halimize de çok şükür gülüm.
Tecrübe olmadigindan işte gülüm. Gamlibaykus oldum bende.gülüm akıntı falan oluyor mu hala sende.sen asıl tehlikeli zamanı atlattın gülüm Allah 2. Yi nasip ederse onda tecrübeli olacagimizdan daha rahat oluruz
Böbrek üstü bezinde kist var o da tansiyonunu çok dengesizleştiriyor. Yatarken tansiyonu 10 kalkıp biraz yürüyünce oluyor 20-21 annem 24 görmüş ve biliyorsun bu çok çok tehlikeli birşey malesef hayatını tehtit ediyor bize en son geldiğinde burada şikayet etmiştim işte o Zaman'dan beri toparlanamadı 1 gün iyiyse 3 gün kötü malesef..
Tecrübe olmadigindan işte gülüm. Gamlibaykus oldum bende.gülüm akıntı falan oluyor mu hala sende.sen asıl tehlikeli zamanı atlattın gülüm Allah 2. Yi nasip ederse onda tecrübeli olacagimizdan daha rahat oluruz
canım tabiki kişisel algılamadım takımın genel kuralları varsa yapamadım demek ki , ama 21 günde toplasan 3 kere yazamamışımdır menümü , o da rahatsızdım , her gün muhakkak girip bir iki birşey yazıyorum . menümü yazmam yeterli gelmiyor sanırım o yüzden kural gereği ayrılmam gerek sandım. walla guruptan ayrıldım diye düşünüp canım sıkıldı pide söyledm , o derece buraya yazma düşüncesi beni hep engelliyordu buraya bağlıydım , ama kural gereği mecburen ayrıldım sandım
menümü yazıyorum canım her gün , yeterli olmuyor sanırım arada da sohbete katıliim diyorum ama olmadı galiba
tabiki liste için değil sizinle burada olmak beni daha çok motive ediyor, çok fazla sohbete katılamasam da yazdıklarınızı okumak bile yetiyor, ama menümü çok nadir aksattım ve her gün giriyorum topiğe , sırf burası için kk ya geri döndüm zaten , ama kural gereği ayrılmam gerek diye düşündüm , mecburi sandım yani güzel bir dile Yawrukush
bana ayrılmam gerektiğinin sinyalini verdi gibi algıladım
Anlıyorum canım gitmeyi hiç istemiyorum ben, menümü bu şekilde yazmamda sakınca yoksa listeye dahil olmadan da menümü sporumu yazarım tabiki teşekkür ederim
bugun ki menümü vereyim int. paketim yok sabaha kalmasn
sabah 5 chrry domates
1 salatalık
az bsy pynr
4 zeytn
2 dilim ekmek
ara
tek sekerlı turk kahvesı
Kızlar kilo veren herkesi tebrik ederim :)
Ah özgem yaa her hafta 100gram gram versem Tamam ama gitmiyor spor hocasıda dedi 6 ayda duraklama yaşayabilirsin normal dedi hayırlısı diyorum :)
aaa hosgeldin Saadetim, nasilsin canim?
Seni gormek ne guzel:)
Kuzucuk nasil?
Ben iyiyim sukur, hamilelik arada bulantili, genelde halsiz ve hep oglanin pesinde kosturarak geciyor:)
ozledik gulum...
Tartıda - yi göremeyince birde okuldaki stress ve problemler yüzünden bugün moralim çok bozuldu saçmaladım bugün çok kötü geçti yemek konusunda zorda olsa kendimi toparladım. Bu sefer yarından itibaren çok daha dikkatli olacam. Ama fitnessimin süreside bitti ve hiç bir faydasını göremedim buyüzden yazılmaktandada vazgeçtim Yawrukush
ablacım vaktin olduğunda bana spor önerisinde bulunurmusum günlük yapabileceğim hareketler felan. Spor programı hazırlamak istiyorum kendime. Herşeyin üzerine bir çizgi çektim yarın herşeye 0 dan başlıyorum. Buarada kaptanım bu hafta biraz daha az yiyeceğim göz yumarsın değil mi ama detoks felan yapmıyorum sadece daha az yemeye karar verdim. Bol bol çay felan içeçem bide yoğurt kürüne başlayacağım bakalım. Bu seferde başaramazsam ne yaparım bilmiyorum artık
canim meyve ve musliyi bu haftalik cikart hayatindan.
et urunleri, salata,sebze, yogurt tuket olur mu canim:)
az yiyebilirsin biraz ama detoks gibide ac kalma sakin..
Evet bugün o berbat menüsünü yazıyorum ama dediğim gibi kısa süreli bir depresyon geçirdim kendime geldim şimdi istediğiniz cezayı verin iyice böyle kan ter içinde kalayım hakkettim ben bunu
Sabah: 1 bardak tarçınlı süt
Ara: müsli ve kahve
Öğlen: 1 avuçtan biraz fazla çerez, 3 tane küçük çubuk kraker ve nutella
Akşam 5 gibi: iki çatal döner biraz patates kızartması
Çok kötü boğazım ve başım ağrıyor adam akıllı sporda yapamadım sadece 40 dakika kadar yürüyüş
Ben şimdi bir haftalık menü ve spor programı hazırlasam benim için kontroll edermisiniz eksliğimi yanlışımı düzeltirmisiniz bu hafta en az 2 kilo vermem lazım çok kötü hırs yaptım haftaya 65 i görmem lazım
Selamlarrr efendimm
Ohh bir mutluluk, bir keyiff pasa da yok ben deki keyif..
Endorfinin, seratoninin dibine vurmus, onlari calistirmaktan analarini aglatmia durumdayim.
Gelelim sebebineee, hunharca odul yaptimm efenimm. Hemen geceyim gun ozetini.
Sabah cikolatali gevrekle basladi gun, sora spora gittim, ordan yine dr a gittim karnimin sag tarafinda son gunler de agri vardi p.tesi cikcak sonuclar. Ordan arkadasa gidipp sutlu bir kahve efenimm soraa aksam eve gelip bol malzemoslu bir pizza yapip hunharca yedimm. Hem pisman hem mutluyum valla super duygular icerisindeyim kizlar
Bravo Haeshin başarılarının devamını diliyorum. Siz değerli üyelerim misyonumuzu korudukça çiğnenen bu hunharca yutulan lezzetli tatlı ve böreklerin varlığı nesiller boyu varlığını koruyacaktır..
Yaşasın börek ve tatlıları koruma ve koklama derneği
Yawrukush
Kaptaniskom
Bak nasil enerjim varsa alan trmizlige girisiyooo
Vallahiii saka gibi
Sen birde bana cok temizlik yapma diyorsunnn
Uleynnn 2gundur ev supurmedim sadece mutfak
Yarin sunum bitince haftaya bosum
Ben cam kapi girmezmiyimm tutmayin beniii:)
Ben size destek olurum beybilerrrr
Enerji iyidirrr
Herseyyyy guzel gonlunuze gore olsun
Cok iyisinnn yewrummmm
Harikasinnnn hatttaa bravoooo
Diyet aklinda yoktu
Birden girdin olaya ve resmen superman gibisinnnn
Helal olsun
Alan temizlige girisiyor lafi banaydi sanirim ay dur cok guldum iki gun mu supurmedin sen evi gel de benim evimi gör haliya ne eksem cikiyor artik organik tarima gectik temizlik kim ben kim idareten kostur kostur ev makyajlamak benimki
Canlarim ailelerle kamera actik gelemedim.
Aksamada arkadasimizin bebegini ziyarete gidecegiz, simdi oglanla hediye almaya cikacagiz.
1-1bucuk saate evde oluruz insallah optum hepinizi:)
Buarada bu hafta 5. olduk, haftaya ilk 3 e gireriz insallah
canim benim ben kendimi acaba yanlis mi ifade ettim.
ben senin takimdan ayrilmani kesinlikle istemiyorum guzelim.
cunku takimda beraber, destekle cok guzel gidiyor kilolar.
biliyorum firsat buldukca takima ugradiginida, lutfen kal bizimle.
biz gitmeni istemiyoruz hic:))
tebrikler canim, az kaldi mutlu sona, nasilsin??
hazir foto idi kuzum :)
hic sakinca yok aynen boyle devam et guzelim:)
bak asyam bu gunleri hatirlayip, esinle hic ailesi yuzunden kavga etme..
Allah basimizdan eksik etmesin onlari kuzum:)
ah ah bu fincani gorunce cok tatli, cok hos hissediyorum kendimi , masallah da diyim yine kirilmasin aman:)
ellerine saglik ablam :)
bu fincan takimimizin gozunun nuru:)
ellerin dert gormesin kuzum:)
afiyet olsun:)
sanada afiyet olsun cnaim:)
yaa dusun halimizi sayfalarca tavuk okuyoruz:)
evet canim kuzucuk hemen kardesi eve gelecek sanmis:))
spor yok mu Nenam:)
Mervem aerobik yerine baska bir spor programi yapsan.
adimlara artik vucudun alisti, aerobigede oyle...
oyuzden degisik bir sporla vucudu sasirtsan..
birde canim azicik karbonhidrat ye.
ekmek, birazcik pilav vs..
Kuzucuk nasil?
Ben iyiyim sukur, hamilelik arada bulantili, genelde halsiz ve hep oglanin pesinde kosturarak geciyor:)
ozledik gulum...
gelin gelinn beklerimm mangal bahcede hazir bekliyor:))
ehehee:)
ne guzel olur azicik dinleniriz Mervem:))
afiyet olsun canim:)
ikbal gelmez cok yogun:)
ne yidin ne yidin??
canim verecek kilon epey az her hafta ortalama 500 gr versen 2-2bucuk ayda mezun olursun guzelim:)
ah ah bu fincani gorunce cok tatli, cok hos hissediyorum kendimi , masallah da diyim yine kirilmasin aman:)
Kuzucuk nasil?
ozledik gulum...
ne yidin ne yidin??
canim verecek kilon epey az her hafta ortalama 500 gr versen 2-2bucuk ayda mezun olursun guzelim:)
Bravo Haeshin başarılarının devamını diliyorum. Siz değerli üyelerim misyonumuzu korudukça çiğnenen bu hunharca yutulan lezzetli tatlı ve böreklerin varlığı nesiller boyu varlığını koruyacaktır..
Yaşasın börek ve tatlıları koruma ve koklama derneği
Kuzucuk nasil?
ozledik gulum...
ne yidin ne yidin??
Bizim burada şebeke suyuna klor koyarken depo patlamış tüm hepsi suya karışmış bi güzel içtim ondan sonra bardak elimde iken müdür yardımcısı içtiğim musluğun üzerine yazı yapıştırdı suyu sakın içmeyin diye
Şu an çok fena karın Ağrı'm b mide bulantım var
Şehir genelinde sular kesildi temizleniyormuş ama ben içtim ve sonuç ortada