Kızlar iyi geceler, ben bu günde kilo bildirimi yapamadım internetim yoktu ve dışardaydım ay takımdan atılmadım dimi

Sabah tartıldım 77 geldim. Fakat yazamadım buraya.
+1 durumundayım. Çok mutsuz ve bıkkınım. Keşke normal bir insan olsaydım biraz. Birazcık kararlı iradeli olsaydım.
Yada kararlı iradeli bir kişi benim yerime şişko olsaydı neden ben :))
Benden on yaş on beş yaş büyük kuzenlerim var. Hepsiyle akran duruyorum kilo alınca. İnsanlar beni görünce sadece kilo muhabbeti yapıyor, kilomu çirkinliğimi düşünmediğim bir saniye bile yok, etrafımdan insanlar geçiyor, zayıfları kıskanıp şişkolara üzülüyorum. Ben kafayı yedim gerçekten.Yine de gel gör ki inadına önüme ne konursa daha çok yer oluyorum. Bir şeylerin intikamını alıyormuşum gibi tıkıyorum ağzıma.
Halbuki böyle değildim ben. Noldu bana noldu?
Beynimi aldırmak yeni beyin taktırmak istiyorum. Mutsuzum. Kendimden bıktım.
Her zaman aynı şeyi yaşamaktan dönüp dolaşıp aynı şeyleri konuşmaktan bu kısır döngüden lanetten bıktım. Sanki birisi büyü yaptırdı bana.
Olmuyor işte, olmuyor. Yapamıyorum. Olmuyor. Lanet. Hep aynı yerde buluyorum kendimi.
İki üç hafta idare ediyorum sonra böyle mutsuz bedbaht lanet hissediyorum. Sanki ben ömrümün sonuna kadar şişko kalmalıymışım gibi.
O kadar sıkkınım ki. Kendimi boğasım var.
Çok mutsuzum. Öyle böyle değil.
Beni takımdan atmayın lütfen :) benim biraz inanmaya ihtiyacım var. Normal olabileceğime dair.