Çok sağol kaptanım,desteğin için, ilgin alakan için
Evet haklısın hayatım ben gerçekten bu konuyu çok büyütüyorum kafamda

İmkansız bir şeymiş gibi geliyor devamlı.

Buradan kopmamam lazım yoksa beynim error veriyor, bir de başka başka streslleri çekerken

Çok tşk ederim

desteğin için
Ne güzel dedin öyle başarıya ulaşanlar pes etmeyenlerdir.
Ay o kadar güzel yazmışsın ki..
Çok haklısın. En az 9 ay sabretmem, çabalamam gerek. Biliyorum ama kendime farklı stressler yaratıp kendime olan inancımı bitiriyorum ben, bu konuda çok ustayım

Nasıl dersen mesela, çocuk istiyorum. Tedaviyle olacak gibi. Çocuk konusunda üstümde inanılmaz bir baskı var. Ben zayıflamadan tedavi olmak istemiyorum, bir yandan diyorum ki atıyorum mesela 4 ay sıkı diyet yapıp öyle tedaviye başlayayım. Sonra diyorum o kadar zayıfladıktan sonra bir de hamile mi kalıcam. Zayıflıgımın tadını cıkartmadan aynı kılolara donersem? Bu kıloyla hamıle kalırsam daha beter olurum. Bu dusuncelerle boguyorum kendımı. Bir de bakıyorum bir şeyler tıkınmaya baslamısım. Bazen aklıma bir tatlı düşüyor. O tatlıyı bütün gün hafta düşünüyorum mesela. Yapıp yiyince rahatlıyorum. Beynimin kimyası bozulmuş gibi. Bütün stresslerim yemek yemek olarak sonuçlanıyor. Bilsemde farkında da olsam o an yemekten alamıyorum kendimi,
bazen gizli gizli büyük bir hırsla yiyorum. O lokmaları ağzıma atarken birilerinden intikam alıyorum sanki. Sanki bana laf söyleyenlerden, çocuğumun olmamasından, hayatımdaki başarısızlıktandan. Kendimden.
O yüzden beynimi değiştirmek istiyorum diyorum ya :) Bozuldu beynim
Canım beni bi döv ya

Valla şöyle güzel bir sopa yersem ne iyi olur
Çok tşk ederim hayatım :) Bu gün artık yeniden diyeceğim, kaçıncı olursa olsun, ilk defa gibi sarılmaktan başka çarem yok.
Yaa idolumsun. Gerçekten

58 kiloya şapka çıkartıyorum.
Senin başlamana ne sebep olmuştu? Nasıl irade gösterebildin? Hiç mi saldırasın gelmedi hiç mi bırakmadın?
Benim liseden beri kilo verip almayla geçti ömrüm. Beynimi aldırmak istiyorum çünkü bu artık takıntı oldu, beynimin kimyası bozuldu. Ben 65 kiloykende çok mutsuzdum 55 kiloykende. 77 kiloyum kafayı yedim ve artık diyette yapamıyorum iki hafta sonra kuduruk gibi yemeye başlıyorum. Hırsla. Bazen gizli gizli yiyorum. İnsanlar bana hani noldu diyet yapıyodun demesinler diye. Pskologa gittim iyi gbiydim yine aynı yerdeyim.
Bu beynimi istememekte haklı diilmiyim :)
Çok sağol hayatım umarım başarırım inşallah