• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Sevgili 4. Takım malum haftaya anneler günü ben anneme telefon (samsumg galaxy j5) ve telefon kabı aldım sizce nasıl bir hediye? Annemin telefonu baya eskiydi annemde hep hattımı uzatalım ve bir telefon alalım diyordu. Haytı uzatınca bazı telefonlar bedava. Bende almışken biraz iyi olsun dedim üzerine bir miktar para ödedim ve bu telefonu aldım? Hem hesiye olarak nasıl? Hemde aranızda kulanan varmı telefonun kendisi nasıl?
Telefon hediye olarak guzel bence.Kuzenimde var bu telefondan hos bir telefon daha alali 1 ay oldu simdilik bir sorunu yook ))) Gule gule kullansin...

Bugünkü menü
Sabah
domates
salatalık
biber
2 dilim kepekli ekmek
6 adet zeytin
şekersiz çay
Ara
2 adet kuru kayısı
1 adet elma
Öğle
1 dilim kepek ekmek
çorba
domates
biber
marul
Ara
şekersiz sade kahve
Akşam
makarna
ekmek yok
salata
Su 2.5 litre
bugünkü egzersiz:350 Yawrukush Yawrukush
Adım:13000
yeşil çay 2 fincan içildi.

Menüm
Sabah
Omlet
Yeşillik salatalık
Maydanoz çayı

Öğlen
Muz
Yarım elma

Ara
Nescafe

Akşam
1 minik içli köfte
Azıcık tavuk
Azıcık türlü
Lahanalı havuçlu salata
AzıcıkBulgurlu yuvarlak köfte adını unuttu :D
2 çatal tatlı onuda zorla yedim
Sanki çok yemişim gibi görünebilir ama azıcık azıcık aldım yaa midem almıyor artık yaaaa midem bulanıyor şuan :(

1.5 litre su
13000 adım
Bugünün egzersizini yapamadım daha eve bile giremedim

Menüm
Sabah
Omlet
Yeşillik salatalık
Maydanoz çayı

Öğlen
Muz
Yarım elma

Ara
Nescafe

Akşam
1 minik içli köfte
Azıcık tavuk
Azıcık türlü
Lahanalı havuçlu salata
AzıcıkBulgurlu yuvarlak köfte adını unuttu :KK70:
2 çatal tatlı onuda zorla yedim
Sanki çok yemişim gibi görünebilir ama azıcık azıcık aldım yaa midem almıyor artık yaaaa midem bulanıyor şuan :KK43:

1.5 litre su
13000 adım
Bugünün egzersizini yapamadım daha eve bile giremedim
fellah köftesimi o :D

Sevgili 4. Takım malum haftaya anneler günü ben anneme telefon (samsumg galaxy j5) ve telefon kabı aldım sizce nasıl bir hediye? Annemin telefonu baya eskiydi annemde hep hattımı uzatalım ve bir telefon alalım diyordu. Haytı uzatınca bazı telefonlar bedava. Bende almışken biraz iyi olsun dedim üzerine bir miktar para ödedim ve bu telefonu aldım? Hem hesiye olarak nasıl? Hemde aranızda kulanan varmı telefonun kendisi nasıl?
Bugün abim almış kendisine çok şık ben çok beğendim keşke biri de bana iPhone 6 alsa Nasıl sevinirim mesela Harpy Harpy alabilir :))

Iyi aksamlar kizlar
Menunu vereyim odullu menu
Sabah odul ogunu oldu
Serpme kahvalti detaylari yazmadim en kotusunu dusunebilirsiniz
Aksam
Kofte
Mucver
Pancar
Spor yok kizlari uyutamadim daha
Su 5 lt olmustur aksama kadar disarilarda.kosturduk dag bayir to toprak habire su ictim
Gecmisi henuz bitiremedim
Cok yemek yaptim bugun bi de
Ogleden sonra eve geldik
Kofte
Mucver
Kabak dolmasi
Taze fasulye
Pancar tursusu
Kizlar uyanana kadar mutfaktaydim valla
Yarin da temizlik var
Bir hafta yemek yapmam heralde artik
Kizlar uyursa devam edecegim gecmisi okumaya tarih beni affetmeyecek :)

Iyi aksamlar kizlar
Menunu vereyim odullu menu
Sabah odul ogunu oldu
Serpme kahvalti detaylari yazmadim en kotusunu dusunebilirsiniz
Aksam
Kofte
Mucver
Pancar
Spor yok kizlari uyutamadim daha
Su 5 lt olmustur aksama kadar disarilarda.kosturduk dag bayir to toprak habire su ictim
Gecmisi henuz bitiremedim
Cok yemek yaptim bugun bi de
Ogleden sonra eve geldik
Kofte
Mucver
Kabak dolmasi
Taze fasulye
Pancar tursusu
Kizlar uyanana kadar mutfaktaydim valla
Yarin da temizlik var
Bir hafta yemek yapmam heralde artik
Kizlar uyursa devam edecegim gecmisi okumaya tarih beni affetmeyecek :)
Defne nasıl oldu ablişimmm:) afiyet olsun yarından sonra sıkı tutarz;)

Hayırlı geceler :)

Hayırlı akşamlar:) Gününüz nasıl geçti bakalım?:KK200:

Çok sakinnn, yorgan altındaa:KK70:

Çok geçmiş olsun canım bugün nasıl oldun?

Spor komusunda haklıyıdınız biliyorum ama dinlemedim işte yine dik kafalılığım tuttu :KK43:

Okuldan dolayı gidemiyorum ki bi cuma günü gitmeyi düşünüyorum. Buara zaten hem sık sık başım dönüyor bide geceleri bacağıma çok kramp giriyor bi gidelim bakalım kesin demir eksikliği diyecek şimdiden hissediyorum :)

Doğru mu bilmem ama öyle yazıyordu evet belki bir kaç gramm yağ gider değil mi :KK70:

Bu dünyanın heryerinde böyle. Dünya yaşanılmaz bir yere döndü. Hergün yatarken çok şükür bugün bir yerde patlama olmadı diyerek yatıyorum. Kimse güvenemez oldum, olduk daha doğrusu. Yaşım artdıkça yerşeyin farkına vardıkca küçüklüğün değerini daha iyi anlıyorum. Herkesi masum sanmak. Gerçekleri görmemek ve mutlu olmak. Hele ki çocuklara yapılan zulümü görünce içimden başka bir ben çıkıyor. Onlara kalkan eller kırılır İnşaallah. Biz sana onları sevmeye kıyamazken. Allahım böyle vicdansızların sonu getirsin. Böyle haberler son bulur İnşaallah :KK43:

Çok sağol canım, eh işte fena değilim, günüm kötü geçti akşama doğru biraz toparlandım çok şükür :)

Back
X